Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yo lesz ez, csak a gépemet 2 vállra fogja fektetni...és az 1-2 órás demó mekkora lesz? erre kiváncsi vok...(bár nálam tovább fog tartani h 5 métert menjek a föhössel, mint 3 óra, ugy fog szaggatni elöre érzem... mondjuk volt idejük optimalizálni:P)

Istencsászár
Valóban, a készítõk gépein biztosan<#idiota><#idiota>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Júni 22.-én jön a demó.
Prey demo valahol lehet hogy fent van már...5 single és 5 multi pálya lesz a demóba!Kérdés hogy akkor a teljes játék mekkora lesz?
berlinboy6329
Nem elviszik az UFO-k?Meg nem Tommynak v hogy hívják?

Mikor jön a full?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
Hehe most olvastam újságba lesz Prey film.

"Laurence Fishbourne a Prey cimû pszichothrillerben egyedül indul vadászatra a tél közepén.Megsebesül, és egy titokzatos idegen menti meg az életét.De a szerencséjének nem örülhet sokáig,mert megmentõjének különös terve van vele."

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
Ez az optimista hozzáállás. Én azt modntam volna hogy még 22 nap. De közben még 20 nap (legalábbis akkor ha 2+20 az =22-vel :-p)

már csak 22 nap :)

mucsácsó
/me too

de az a rohadt demo jöjjön máááááá :(((
jún 22....uramatyám, még mennyi minden lesz addig....rossz belegondolni :(
Tatyla
apám,most láttam az E3-as videjót hát ,placcs....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

látom kezd kivirágozni a topic , hamarosan betoppan a demo , utánna a full , ejj mi lesz itt ha kijön :)

MerlinW
Alcímet csatolnak hozzá: Prey Forever:)

[merlinw.org]

grebber
Végén bejentik hogy az a DNF :D

MerlinW
mondjuk az 3D Realms utóbbi 10 év munkássága után még igaz is lehet a lenti állítás:) Ki tudja:)

[merlinw.org]

mucsácsó
dehogynem :P
MerlinW
nem értitek ti a viccet...<#idiota><#vigyor0>

[merlinw.org]

mucsácsó
jah, kb mindegyik érték tizede :D
2-3 perc telep, 1-2 perc konfig, 1-2 perc betöltés :D habár sztem nem fog sokat tölteni :)
már nagyon várom a gameet, nagyon kíváncsi vagyok, és nagyon ötletesnek találok 1-2 dolgot a gameben, meg kíváncsi vagyok hogy mit tudnak kifacsarni a jóöreg Doom 3 engineból :)
kár, hogy csak jún 22.-én jön a DEMO...azzal a fullig elleszünk, azt a pár napot lazán kibírjuk már...95 óta bírtuk, elvileg most is fogjuk :D
de talán örüljünk, hogy jön egyáltalán :)
Kandurex
"20 perc telepítés
20 perc konfig
15 perc betöltés"

ezek erõssek, de a többi áll! <#nyes>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MerlinW
30 perc letöltés
20 perc telepítés
20 perc konfig
15 perc betöltés
10 perc finomhangolás
10 perc játék
20 perc sg-s élménybeszámoló

Azaz átlagos játékos átlagos gépén 2 óra 5 perc a demo:)

[merlinw.org]

Istencsászár
Volt idejük csináli, több mint pár óra:))

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Végre nem abból áll egy demó, hogy elindítom a játkot, utána 5 perc múlva kilépek.
Régen hasonlóak voltak a shareware verziós játékok... jó régen. :)
Hardwired:

"A Human Head Studios június 22-én prezentálja a demót, melyet - Chris Rhinehart projektvezetõ szerint - egy átlagos játékos 1-2 óra alatt hentelhet végig. A demó majdnem készen van és nemsokára átadják a minõségellenõrzésnek pecsételésre. Ezzel egyidõben a fejlesztõcsapat új irodába költözik ugyanabban a városban. A költözés néhány forrás szerint terhet ró a Prey fejlesztésre, bármennyire is próbálják a lyányok megõrizni a koncentrációjukat. Hm.. Kitûnõ idõzítés, nem tudtak már két hónapot várni a júliusi megjelenésig."

1-2 órás demó?Meglepõ lenne.Fõleg ha a demó ilyen hosszú,akkor mekkora lehet a full játék?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Istencsászár

Oké,szuper a klipp, van egy jó pontod!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Sheltem
http://www.576.hu/downloads/prey_e3trailer.avi

Bocs ha már volt.

Bocs, de én ehhez a trailerhez csak annyit tudok hozzáfûzni "asztakurva"

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

A Heroes 5-öt képesek voltak kiadni sokkal hamarabb akkor jó lenne ha a Prey-t is mondjuk 1 hónappal elõbb kerülne fel a netre!!!Díjaznám!!!!
McW
Hopp, te is ezt írtad, csak nem olvastam végig a postodat... :P

Mess with the best, and die like the rest...

McW
Ejnye-bejnye, rossz az aki rosszra gondol...

Mess with the best, and die like the rest...

Sgtfathi
Ez télleg LOL!!!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

grebber
LOL ezen a képen a szörny mögött.

Rossz az aki rosszra gondol :D

MerlinW
mé, mit tudnak a ruszkik?:D Pray made in jueszéj:) (3DRealms (Apogee))

[merlinw.org]

Fogadom a ruszki kölykök már régen nyomják a full verziós Prey-t!!!!!!!
Glpetyus
<#guluszem1>
Egyre érdekesebb játéknak tünik :0

Drága barátom látom , hogy te is nagyon várod már ezt a gamet, hát csak hajrá,,hátha nyomunk egy két jó multit együtt, mert az ilyen segitökész ember mint te csak fönyeremény lehet, bármelyik játékban is van társul bármelyik embernek, és ez most komoly, nem valami fényezés,,hidd el egy régi játékos embernek aki csak figyel és figyel........<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

MerlinW
Mondjuk mostanában divat hogy megjelenés után vagy vele egyidõben jön a demo, viszont ha 3DRealms tempóját tekintjük lehet hogy a demó a játék megjelenése után 10 évvel jön<#idiota>

[merlinw.org]

Jó kérdés! :)
Még mi se tudjuk, csak azt hogy a full elõtt.
Mikor lesz Demó???
Istencsászár
Nagyon dúrva ez a protalos rendszer...

grebber

Tatyla
szerintem a fegyverhang még csiszolva lesz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Minden jónak tünik a videó alapján,de ezt a fegyverhangot mintha a Quake4-õl szedték volna...szörnyû...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bigapó
közben sikerült megnéznem a múvit (végül a gametrailers-en) és szerintem is eléggé ütõs. tele van jó ötletekkel, de tényleg nem az a "kiugrik a szívem úgy megijedtem az elõbb" játék, egyenlõre. inkább a sztori lesz a lényeg szerintem. a portálos dolog mindenesetre nagyonbejövõs:))

The Matrix has you...

Shep
Ötletek voltak, de hát ezek az ötletek, már '95 ben is megvoltak, csak gyengéb grafikai engine mellett, meg ott még portalok voltak, nem ez a ládán átmászok a szomszédba :) A fõhõs lehetne poénosabb is, nem biztos, hogy a trágárkodás annyira nyerõ. Duke Forevert akarok :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem voltak jó ötletek a videóban, de a játékmenet nekem sem tûnt túl meggyõzõnek.

Shep
Megnéztem a videót, és nem igazán gyõzött meg, nekem ez már túl high-tech-es, a játékmenet is olyan semmilyennek tûnt, se nem pörgõs, se nem ijesztgetõs, se nem taktikázós, a csóka is tök bénán játszott. Remélem ez vmi lagyamatag rész volt és a többi jobb lesz. Lehet köpködni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nálad van a gond, esetleg codec miatt is lehet, de nem árt egy erõs proci hozzá....
bigapó
nekem van egy kis probléma vele, középen el van csíkozódva, nem látni semmit. mintha le lenne kódolva és szaggat is. most töltök máshonnan, lehet, hogy gyenge a gép és emiatt csinálja? mert úgy látom másnál nem volt gond. eddig mindet meg tudtam nézni, csak most van gáz...

The Matrix has you...

artschi
/fav
vazz, brutál ez a gameplay video

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tatyla
minibolygó volt a csucs de amikor a teleport dobozba belenéz az se sz@r...