3581
-
Cool-spot #894 Van aki Probalta geforce4gyel? Mik a tapasztalatok? Tudom h nem mai kártya de szépen fut rajta :) igaz nem hozza azt a csilli-villit mint a mai karik...
-
#893 Doom motor vagy nem,nekem nagyon bejön ,bár igaz hogy a doom-ot nem részesítettem előnyben a játék palettán...én érzek benne egy kis Fahrenheit és HL2 filinget is..Bár ezzel lehet csak én vagyok így..Had pörögjön az a vekker ;)
Ja és grat a banner-ért...
-
strebacom #892 Az az igazság, hogy mindenki várja ezt a gamet még az is aki nem vallja be "lásd:doom3 motor FÚJJJ tábort", hisz ök is végigjátszák hisz honnan tudnák, hogy mi történik a game-ben, aztán meg fikázzák, közben meg "beszarik" meg élvezi a csávó a dolgokat, utánna meg fikázza. Na ezt csak azért irtam, mert egy páran szemtöl szembe fikáztak a PREY miatt,ma , és ök is végig nyomták a demot és élvezték, de hát ilyenek ezek az emberek, no már ki panaszkodtam magam ennyi, én VÁROM az biztos!!!!Ja és ezt nagyon a szivemre vettem.... -
strebacom #891 Király!!!!És még vissza is számlál, tégyleg jó... -
#890 NA végre egy kira banner... az előző elég ratyi volt... ez viszont... GRAT & RISZPEKT a készítőnek. -
#889 most értem haza,de nagyon klassz... -
#888 Nem leszavaztam csak írtam egy szerintem építő jellegű kritikát. De nekem így is megfelel. Nem fogok forradalmat indítani ha így marad
-
#887 sztem így jobban néz ki, ha többen leszavaznak, akkor átalakitom:) -
#886 A számolási képesség és a logika nem függenek össze. Ha úgy lett volna kiíra hogy 14 nap, 10 óra, 45 perc, 10 másodperc. És valaki megkérdi mikor jelenik meg akkor lehetett volna izzítani a smile-t. Így azért kell egy bizonyos logikai késség, és a komplex rendszerek átlátásának képessége (Ez az átlag embereknél 1-2sec), hogy kitudja számolni mikor jelenik meg a játék, vagy hogy egyáltalán értelmezni tudja hogy azok a számok milyen időintervalumot jelentenek.
Ez nem a banner kritikája, mert nagyon jóra sikeredett, csak elmondtam hogy mire kell majd számítani a jövőben.
Egy kis kritika: A számok lehetnének nagyobbak, félkövérek, és esetleg pirosak, vagy valami "látványos" színüek. És ha nem nagy probléma megodldani akkor tényleg ki lehetne írni az időintervallumot: nap, óra, perc, másodperc.
Amúgy nincs harag. Ma ilyen napom van itt bent is. -
#885 -
#884 Jó lett. Ha elérte a nullát törli a topikot -
Hellsing47 #883 zsir nagyon!! -
#882 beraktam -
#881 akkor már csak Tatyla kell^^ -
#880 Gondoltam hogy egy kicsit erősre sikerült... Bocs
Az óra végül is jó ötlet, mert aki tanult már számolni, az is meg tudja állapítani mennyit kell még várni.
Szóval uj banner: -
Hellsing47 #879 télleg király!!!
föleg az a kis ora...ezt rakjuk ki bannernak...legalább tudni fogjuk hogy mennyit kell még várni!! -
#878 köszi:) -
#877 Jól néz ki -
#876 Jóvanna megkérdem erre 2-en írnak másmit. A leghalványabb elképzelésem nem volt hogy mikor jelenik meg. Megnéztem a hivatalos oldalt meg még 1-2 másikat is ahol szokás kiírni az ilyet de nem volt semmi. Jó igaz vissza kellett volan olvasnom, de nem tettem mert a főnök itt mászkált az ajtóban. Bocsi!!!
Hellsing: Jót röhögtem
Dante: elégedett vagyok. Köszönöm az infót.
Frodo:Nem tudom hogy ki mikor mit ír hova. Engem még úgy tanítottak hogy ha nem tudok valamit akkor kérdezzek, mert ha nem kérdezek a választ sem kapom meg. Így kérdeztem, erre kaptam 2 féle választ. Nos van egy mondás. "hazugság több van, de nincs két igazság" Én az igazságra voltam kiváncsi, ezért tettem fel a szerintem nagyon egyszerű kérdésemet még egyzser. Erre már megkaptam a választ és köszönöm, de nem értem hogy miért kell rögtön a torkomnak ugrani.
Tehát köszönöm az infókat! Főleg neked Fist -
#875 csináltam újabb bannert
link
ha gondoljátok rakjátok ki:) -
Hellsing47 #874 sztem azt is oda kellett volna irnod hogy 2006...mielött azt is megkérdi -
#873 Talán most elégedett! -
#872 Akkor keress rá a neten, keress vissza a Fórum hozzászólásaiban. Bár nagyra értékelem, hogy kképes voltál megnézni a hivatalos odlalt, mégis látszik hogy ennyi. Nem gondolod, hogy ha megjelenik, akkor ugyis ide lesz írva?? Egyébként Július 10. Csak neked.
-
#871 Kérek egy harmadik dátumot és majd átlagolok
Tehát mikor jelenik meg? Mert a hivatalos oldanin nincs semmi.
-
#870 Júli 10. -
#869 tegnap -
#868 Mikor jelenik meg teljesben? -
#867 hát annál elöbb nem igazán, max 1-2 nap szvsz:) -
Devergo05 #866 teljes verziót -
Devergo05 #865 Mikor rakják már fel a netre a reljes verziót?????????????Mert ha júliusig várni kell én egybajt kapok! -
#864 Prey Tweak Guide -
Chipii #863 Valahol 500 millió fölött hagytam abba:D (kb 40 perc alatt sikerült) -
#862 heh, én Nightmare-n toltam -
#861 Ja és csak a leggyengébb fokozaton vittem végig :D -
#860 Egyébként nem akartam beleírni, de 3-4x sikerült elsőnekl lenni. Nagyon nagy Q3 fanok ellen nyerni, azért egy kicsit... :D Főleg hogy csak a singlet vittem végig, mert akkor még nem volt netem :P :D Na szóval sirály vok :P :D -
#859 kb... -_- már csak azt hiányolom a hszből hogy az uccsó héten info órán is első lett q3 ban :DDDDD -
#858 HOgy te mekkora jani vagy!!! -
#857 na már csak a q4 hiányzott de teljesen jó példát hoztál fel, kb ez a prey is ugyanaz lesz, nagyobb a szele mint maga a játék, várhattuk, én mondjuk nem ezt vártam, akárcsak a q4nél... -
#856 LoL. Nekem teccett a Q4 multija is, egyet kettőt játszottam, első lettem, kiléptem . :D Ez most nem az hogy nem teccett vagy hasonló, de mivel a singlet meguntam, ezért a multijával sem játszottam sokat. Az utsó tanitási héten Q3 multiztunk az iskolában Informatika órán, és hát LoOoOoOoL. Naon jó volt.
És most egy kis Prey is: :P
Félkarú rablóban 9080 pont :D Utána meguntam... -
#855 Háty ja, a kutyák biztosnem..
:P