Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a ping meg attól függ hova konetktálsz (USA, Kína,esetleg a szomszéd házban lévõ szerver), és hogy ki indított szervert (lehet valami marha a 192-es upjával)
habár kitudja, lehet olyan jó lesz hogy majd versenyszám lesz az ilyen game bajnokságokon...de kétlem =/
nadehát a single az isteni...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Megnéztem multiban,ott 10 fps fölé nem ment+ >500 volt a pingem,pedig 50-nek kéne lennie.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Ahhoz képest, hogy demo, meg hogy csak 470 mega körül van a mérete, melepõen hosszú.
Elképesztõen jó játék, bár picit beárnyékolj a játékélményt a gépem lassúsága. 😞
MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555
Nekem elindul csak homályos minden és nemtom beállítani a grafikát szerintem alapból minen indítja valaki tud segíteni ?????!!!!!!!!
Mindegy, lemondok. 😊
ACDS:
IV:

a lényeg hogy majd meglátsz egy narancssárga (? asszem) portált, és abba belepottyanj így a forgatásokkal.
Elakadtam ennél a résznél. Egy kis mélyedésben állok, és nem tudok kihutni. Please help!
[/img]
Az 1 más kérdés hogy hogyan, és milyen a kinézete 😄
fõleg hogy most vittem énis végig, és ez az utcsó elõtti pályán van (mármint a demoban nyilván..) szal a véleményem: nagyon nagyon jó, nagyon várom a fullt 😊
kicsit néhol télleg bizarr, undorító, pedig én aztán bírom az ilyen dolgokat, de néha kicsit én is megrökönyödtem...nade azért annyira nem 😊
érdekes a portálrendszer, meg ez hogy így forgatni lehet a környezetet, kicsit fura, de én azthiszem hogy ha belejön az ember, akkor nem okoz majd gondot 😊
elején én személy szerint nagyon béna voltam, de a végefele már ment jól a gami <#wink>#wink>
Én mindig infrannal kicsinyítek, de nagyon homályos lesz valamiért.
Frapsel, és a ACDSEE-vel kicsinyítem.
1ébként gondolom rájöttél ha rákattintasz nagy lesz 😄
hohóó,még 4 min.
hardwired -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
6.4es driverrelis ugyanez😞
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!