3581
-
#1135 értem, kösz -
#1134 Ugyanaz mint pl a Half Life (STEAM) esetében leszeded pénzért és a megjelenés napján egyből aktiválhatód és máris tolhatód! -
#1133 az mit jelent h előtölteni? -
#1132 Elő lehet tölteni akit érdekel. -
#1131 áhh még 9nap, már ugy várom:) -
#1130 no problem:) -
#1129 óhh :D akkor sorry :D -
#1128 prey.com -ról már mindenki letöltötte:) -
#1127 már rég lehet tölteni igez? :):D -
#1126 most miért? -
#1125 jézusom....ez nagyon fájt :DDD -
rage at work #1124 Egyéb friss hír ? :) -
#1123 kösz:D -
#1122 Tölthető a Prey demó
Download -
#1121 nincs mit -
gp56 #1120 Köszönöm szépen,sikerült végig vinnem. -
#1119 Jaja !
Így nagyobb értéke lenne.
Csak már jönne -
#1118 Még bármi megeshet. Nagyot durranna ha beharangozzák hogy lehet folytatni, viszont aki újrajátsza annak lesz némi meglepetésben része -
#1117 Sziasztok !
Bevallom, meglepődtem Árnyvadász mondanivalójának azon a részén, amiben a demó és a teljes játék összefonódásáról ír. Nem örülök annak, hogy ott folytathatom, ahol a demóban abbahagytam, mert én arraszámítottam, hogy a demó, mint olyan, csak bemutató jellegű és a végleges verzióban a demóban látott pályákat egy kicsit kibővítve, esetleg némileg akciódúsabbá téve tálalják újra elénk.
Hiszen gondoljatok csak bele, nem egy demónál gondoltuk azt, mikor a teljes játékban odaértünk, hogy "á... , ezt ismerem, most majd tudom mi következik ", aztán jólesett látni, hogy az a demóban látott ellenfél nem onnét ugrik elő, ahol ahonnét már láttuk, vagy több a grafikailag megjelenített tárgy, háborús játékban esetleg nagyobb a zűrzavar a csatában, mint ami a demóban volt.
Ha jól emlékszem eltérés volt a teljes játék és a demó közt pl. a Call of Duty, a Medal of Honor Pacific , vagy a Far Cry esetében is.
Egyszóval én ezt várnám a Prey esetében is. -
#1116 "egyedinek és nagyon ötletes" a kulcsszavak.
;D -
Árnyvadász #1115 Kb. 8-9 évvel ezelőtt olvastam erről a játékról, a Duke Nukem után jelent volna meg. (Lám valóban utána jelenik meg végül.) Igaz a 3D Realms egy Manhatten Project nevű alkotással kirukkolt időközben, de az oldalnézetes Duke utánérzés lett, amolyan hiánypótló.
Most, hogy volt időm kipróbálni ennek a játéknak a demóját, már a Duke Nukem Forevert is várom. Azért hiányzott már egy igazi 3D Realms játék a piacról, bár kétségtelen, hogy a nagy durranás a DNF lesz, ha... De bízzunk benne.
Viszont addig is itt van a Prey. Forradalminak írják, mutatják, harangozzák be. Bevallom tényleg az, bár inkább egyedinek és nagyon ötletesnek mondanám. Az biztos, hogy újszerű és technológiailag igen fejlett megoldásokkal rukkol elő, ami a játékmenetben is alkalmat ad arra, hogy a hent közepette vmi olyanban legyen részünk, ami eddig nem volt. Emiatt akár forradalmi is lehet.
Nekem már az szimpatikus, hogy hősünk beszél és ahol kell ott megjegyzéseket tesz, vagy érzelmileg nyilvánúl meg. Mindenképpen nagyot dob a hangulaton! Akár a jó öreg Garrett személyisége a Thief sorozatban, kell hogy jobban azonosuljunk a karakterünkkel. Erre rátesz a kiváló effektezéssel megalkotott Half-Life-os bevezető rész és a remek grafika. (Mellesleg a fizika is teljesen rendjén van.) A Doom3 motor nagyot fejlődött hála a shadert aktívan használó felületeknek és a sok színes fényforrásnak.
Talán a legjobb az egészben az az újszerű környezet, az ötletesen megalkotott ellenfelek, fegyverek, helyszínek és sok apróság ami nagyban befolyásolja, hogy jól érezzük magunkat. Akár a zenére, hangokra, vagy a fejtörőkre is hivatkozhatnék. De még a sztori is egész pofásra sikeredhet. Az biztos, hogy kifejezetten érdekel mi lesz itt és Tommy személyisége valahogy egyfajta húzóerőt is ad, hogy nyomuljak előre a történetben, pályákon. Csak sajnos mivel a demonak is vége van egyszer, így várni kell a teljes játékra.
Az viszont öröm, hogy a demo mentését elfogadja a teljes és onnan folytathatom ahol abbahagytam. Mert bármennyire jó is a játék, azért másodjára már nem biztos, hogy örömet okozna ugyanazt megcsinálni kétszer.
A végére hagytam a portálokat és a forgó szobákat, no meg a gravitációs "járdákat" amivel akár a plafonon is mászkálhatunk. Az tény, hogy a sava-borsa ettől lesz meg a Prey-nek és ez tényleg szenzációsan van megoldva, kihasználva. Az hogy ez mennyire lesz unalmas 20 óra játék után (ha lesz e ennyi egyáltalán) azt nem tudom, mindenesetre nekem ez nagyon tetszik.
De végszóra tetszik az egész, összeségében tehát egy valóban jó kis szórakozás vár ránk a nyári szezonban, amit én biztosan nem bánok! -
Richard90 #1114 nekem sajnos nincsenek :((( -
#1113 VANNAK SZERVEREK!!!!!LEHET HENTELNI!!!! -
#1112 KEress egy robbanó tojást, rugdosd a nyálkával benőtt ajtóhoz, aztán lődd szét és menj be az ajtón. vigyázz a tojást ne lődd csak az ajtónál mert káros az egészségre. -
gp56 #1111 Üdv!Segítséget kérnék.A demot játszom.Annál a résznél elakadtam ahol 3 szörny kapszulákat hordozz egyik helyről a másikra.Mindhármat lerendeztem,életenergiámat feltöltöttem,de nem tudok tovább menni.Help!Előre is köszönöm.:-) -
#1110 nálam sincsenek sajnos. :(
nem akar valaki szervert csinálni? -
#1109 nekem se, másoknak meg vannak, mi nem jó nálunk? zone alarmopt is kikapcsoltam de semmi... -
#1108 Eddig 10-e volt. -
Richard90 #1107 még mindig nincsenek szerverek ááááá :( -
#1106 Nem!!!
Július 14.-én jön! -
#1105 sziasztok megjelent már a játék? -
Richard90 #1104 lehet hogy valami gáz van a master server-rel -
#1103 nálam se talált délután -
#1102 Van az bőven. -
Richard90 #1101 miért nincsenek multi szerverek??? most akartam játszani és egyetlen egy darabot sem talál.
-
#1100 Azt látomde nem baj jó lesz ez. Nem kötexek most már.. -
#1099 minden fegyver félig organikus... -
#1098 Főleg a fő /alap/ biofegyveremet nem értem, külső kinézete alapján bio, ennek dacára felizzitott betonvasakat lő ki. -
#1097 Lesznek a fullban normális fegyverek is vajon, vagy csak ilyen plazmatakonylövő, meghatározhatatlan jellegü energiabogyólövök ? Legalább egy shotit ottfelejthetett volna valaki a multból... -
#1096 Windows media player is lejátsza.