Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota>
Magiszter
Tegnap óta?

Szóval akkor a demóban benne van az összes "sámán cuccos"? Hmm.<#bee1> Én csak az olyan FPS-eket szeretem amiben van valami spéci képesség. és ha még több is van akkor nálam máris biztos a 2-3x-os végigjátszás. (HL2-ben is rögtön beraktam az általam készített stop és slow motion modokat <#idiota>)

Azokanak akik a játék elindítása után megkapták a hibajelentést: A Windows ujratelepítése NEM oldotta meg a problémát. Feltettem a legujabb DirectX-et, (nekem ati kártyám van) ATI Drivert, meg amit ilyenkor szoktam...És semmi. Ugyanaz. 😞 Majd jön a teljes <#idiota>
berlinboy6329
Hogyne lenne.Tegnap óta.van benne mndenbõl ízelítõ.Wallwalk,deathwalk,testelhagyós cuccos,meg minden

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ez nem a Páörrénzsörsz. <#buck>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Magiszter
Már van demó? Nicsak mikrõl maradok le<#merges2>
Kérdés:Milyen képességek vannak?

fistin
énis kb ezt mondtam... teljesen így van..

Ma2ska
A kinézet amugy tetszik, noha sokan müanyagszerünek mondják, csak a fizikát, föleg az ellenfeleknél, nagyon kvék-doomos nak érzem. / nyilván ez a motorbol adódik/

Ma2ska
Doom motortol ennyit vártam kb.

Ma2ska
Nem azt mondtam hogy nem jo, de semmi extra és van ennél jobb játék is nem egy.

mucsácsó
de elõtte mégiscsak a fullos Prey! 😄
amúgy már olyan kíváncsi vagyok, legalább egy olyan képet, shotot, scant, mindegy, csak valami kézzelfoghatót kiadnának a játék mostani fázisáról, nem pedig azokkal a 99-es vagy mikori képekkel kellene beérnünk...vagy 2001 max..
mucsácsó
nekem is az van fennt, és nálam még sem ilyen...
SötétBarom
Na, teszteltem a demot, naggggyon f*sssssza. <#nyes>
Jöhet a Duke Forever <#taps>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

macesz
A legújabb nvidia driver van fent a 91-es....fura más nem csinál ilyet

Jah enis ennek orulok😛 a Sin episode 1 is tamogatta😄

CSOCSO
jeeee.. vegre egy jatek ami tamogatja a logitech g15 ot!!!
Ejha, elég csúfos. VGA driver frissítés?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

THX!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Jaj mért te milyen játékot szeretsz?Ha ennyire nem tetszik akkor menj másik fórumbaés csinálj jobbat!<#mf1><#lama>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Seth
Ráálsz arra a mozgatható platformra, kilépsz a testedbõl és úgy nyomod meg a gombot

PSN ID.: Beegabor

NeoMaN
LOL

Dea demóban már elakadtam.Ott vok hogy bemeek egy szobáb aazzal a képességel és ott tom mozgatni az a kéket amintok járni.De hogyjutok át a túl oldalra?

macesz
Elindításskor rögtön ezt csinálja

IMYke2.0.0.0
Már a Quake 3-ban is mûködött / mûködik ez a portálon átlátás funkció.
Azon a mapon vizsgálódj, ahol a Mega Health a Portál mögé van helyezve. Meg fogsz lepõdni: ha a pályán valaki a portál "mögött" felveszi a fegyvert, vagy elrohan ott, azt láthatod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ma2ska
Láccik hogy pc vel játszottatok csak idáig, ezek az ötletek ezer éve fellelhetõk konzol gamekban, szvsz onnan koppintották. Amugy elég gagyi ez a játék, a karakterek fizikája darabos, ugy esnek össze minta bontott csirke, a fegyverek bénák. Egy átlagos fps nek elmegy. Riddick bealázza.

hello!
ilyen konfiggal hogy menne a prey?
2ghz proci 768 ddr400 ram geforce 6200-as 128mb-os videókártyával???
Elõre is köszönöm a válaszokat!
kill3r22
hát gyerekek az a game eccerüen isteni! Grafika sztem nagyon komoly és jol van optimalizálva! Zsír,,5letes neálam eddig 5/5 ös!
Ugy tudom julius 10 én jelenik? de nem tutti

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Shodan
11.-e

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

De a full game mikor jön ki?

De a full game mikor jön ki?

copass
szép kis cucc ez,van benne ötlet rendesen.
tetszet hogy átizzik a korlát ha átakarsz lõni rajta,ez a megyekaplafonon meg a síkokon van mászkálás,a szellemesdi.jó lesz ez.
és nem kell hozzá atomerõmû.
bár a crysis-hez is ennyi kéne,de az szerintem olyan lesz mint a tombraiderlegend, dualkártyával "talán" majd futni fog rendesen.

macesz
Na még egy crysis 😊

Tatyla
nyálkás ajtót felrobbantod a golyóval...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

elakadtam a demoban elég rendesen...van egy rész ahol azokat a kék fa*okat lövöm nyíllal h ide oda forogjon a környezet..és az egyik részbe 2 ilyen van én a helyes módon forgatom magam de vmi rácsos vagy nyálkás dolog elzárja az utat nem lehet továbbmenni .. visszafele meg csak egy zárt ajtó van mert fülölrõl "estem" ide be
a lol csak az ,h miután leütöttem a faszi full ilyen pózba meredt. szal volt idõm lefotózni XD

http://thenamelessphoto.com/

fistin
condemnedes pofozósdi 😛

Szia helló szevasz. táncolunk? 😊

http://thenamelessphoto.com/

mucsácsó
júl.10-én sajna...az még sokára van 😞

és itt az õsi Prey, szerintem elég korai fázisa még, nem is tudom hány enginera ültették át...volt ezalatt Unreal, Q3...Doom 3 😄 meg még a fene tudja...és asszem 99-2001-ig félre volt téve, senki nem is foglalkozott vele 😄
na a lényeg, hogy ittvan pár kép, amit akartam az elején is:

és mielõtt bárki kétségbe vonná, még1x hangsúlyozom, ez bizony a prey 😊
csak azt nem tudom elképzelni, hogy akkoriban az ilyen portálokat hogy a büdös francba tudták megcsinálni...vagy mégis hogy gondolták ki? na arról kellenének shotok 😊
Tényleg tíz évig fejlesztették???
mert gondolom amikor elkezdték nem ilyen volt... mindig újítottak újítottak... de meg lett az eredménye 😊
amúgy a full verzió mikor jön ki?

fistin
néztem belõle videt... ez is csak ilyen felújított quake doom unreal utánzat lesz, nem sokkal több, pedig én nagyot vártam tõle... majd meglátom persze, de így nemtom mi lesz, aki próbálta és azt mondja jó, elhiszem, de csak ha nem tipikus monsztavakvilágbalövöldözõ fun mondja ezt nekem!!
(lehet fikázni 😄)

Rage47
jah tök jo az a fegyver aminek a zoom-ja rátapad a szemedre😊
Doomista
nekem nagyon fejbevágnak a fegyverek és a szörnyek <#eljen><#eljen>
pályák najon modem világuak <#eljen><#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A kérdés csak az hogy most már minden jó FPS játékra 10évet kell várni hogy rendesen optimalizálva legyen???<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
zsír a stuff nagyon!!!<#worship><#worship><#worship>Optimalizáció nagyon nyerõ<#worship><#worship><#worship>
Rage47
igen, kicsit átdolgozva, kijavitva
Evogordon
Ez a játék a doom motorra épûl?

Sly06
ez jó <#zavart1>

Rage47
ez a demo szuper, most már tuti h beszerzem a full-t😊 remélem az sem okoz csalodást.
RelakS
Ya, az jó volt 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE