3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• abonyitomz
    már működik
  • abonyitomz
    PLZ gyors HELPet! NEM fogadja el a cd kulcsot pedig beleírtam a HOSTba normálisan , kikapcsoltam a tűzfalat stb. Mindig azt irja ki hogy INVALID CDKEY. pedig jól is írom be ( When asked for CD-KEY enter: 2222222222222222-09 ) mi lehet a baj ?
  • GeneralsHungary
    MAGYARÍTÁS ÜGYILEG! A helyzet az, hogy a szövegek 100%-a kész le lett fordítva. Most én ugyan játszogatok vele és teszt folyik, a csapat több tagja is nézegeti, lektorálja, javítja. Van pár textúra, amit át lehet feliratozni. Ezek is benne lesznek majd a végleges magyarításban.

Amúgy én szerretem volna a mai napon kiadni egy bétát, tesztre. De végül úgy határoztunk, hogy majd a végleges fog érkezni, késöbb. Ami oka volt, hogy a Demo-ban nem tudtuk letesztelni a munkánkat, mivel nem volt mod kompatibilis. A teljes változatnál persze minden működik. Ami meg másik ok, még meg sem jelent a játék. Olyanról meg nem halott senki, hogy elöbb jelenik meg a magyarítás mint a játék.

Délután beteszek pár képet a magyarításból. Addig is kitartást.
  • Halfer
    mucsácsó 4 prezident!
  • mucsácsó
    jó, én nekem oké, többiek mit szólnak az ötlethez? :)
  • icewolf
    Ha gondolod szívesen megcsinálom. De azt legfeljebb péntekre.
  • mucsácsó
    hát igen, ezt tudom és értem is...dehát =/
    na mindegy, hát azért én egy FAQ-ot összedobok asszem reggelfele, legalábbis szövegeset tuti, aztán ha lesz vállalkozó akkor feldobja honlapként, vmi design félével :)
  • Santata
    Ezt megtettem indítás előtt... Na mind1 megcsinálom még1cer...
  • grebber
    Beilleszted a fájl ottani utolso sora alá egyből és mented ennyi!
  • icewolf
    teljesen érthetőek a gondolataid. De: vedd figyelembe hogy most jött ki a warez verzió, és ilyenkor ha tettszik, ha nem, sajnos ez lesz a téma egy ideig. Mindenhol így megy.
  • Santata
    Ok megpróbálom csak nem értem azt az add file to 127.0.0.1 preymaster.humanhead.com-t... Beírtam a host izébe pedig
  • grebber
    Olvastam azért irt ki vkinek hibát mert nem csinálta meg az nfoban irtakat hanem egyből inditotta a gamet és utánna hiába csinálja meg nemfog menni.
    Game uninstall és újra felrak majd nfo és aztán play!
  • Santata
    Á most már kiírja hogy a Prey hibát észlelt és leállt bla bla bla... Legfrissebb Omega driver van fenn, kompatiblitás nem jött be szal... majd lesz vmi... Konfom: Amd athlon xp 2400+ , Ati Radeon 9600 Pro, 512 MB DDR RAM
  • mucsácsó
    1. NFO-ban leírtakat megcsináltad? Ha nem, akkor uninstall, és húzhatod újra a game-et, csak megsúgom.
    2. Ha igen, akkor állítsd az .exe kompatibilitását először Win98/Me-re, ha úgy nem jó, akkor Win200-re. Ha így sem jó, akkor passz tényleg. =/
  • mucsácsó
    semmi, csak én jót akarok mondom az itteni topicnak/közösségnek, nem akarom hogy "elmérgesedjen", és tiszta off/spam legyen, legalább ez ne...
    mert most kapásból tudnék mondani 2 topicot, ahol még most ebben a percben is csak a warez és csak a warez megy...és az már nagyon nem jó, nem odaillő dolog olyan szinten :(
  • Santata
    Na elindítanám a teljest (még semmi nem jött be) töltené be szürke képernyő majd kidob hibaüzenet nélkül... Tipp v. hasonlók?
  • markastor
    Bazz, bocs a csomó ugyanolyan post-ért, megbolondult a Firefox-om. :(
  • scorpeeon
    OFF
    ok, bocsi nem spammelek már többet csak még annyi h aki tud gyors torrentet vagy esetleg van egy wanddoja feleslegben az dobhat 1 privit ennyi, és sry a spamért.
    /OFF
  • markastor
    S ha felrakod a full-t, akkor az első indításnál, ha a resume-ra kattintasz, akkor minden fajta savegame nélkül a demó végétől folytatja.
  • Santata
    Na kész az installl... Kiv vok megy-e meg hasonlók...
  • mucsácsó
    jójó, elhisszük, de szerintem ezt sem itt kéne megtárgyalni, hogy honnan és mennyivel jön, és mikor ugrik le x kb/s-re...
    de ez is csak az én hülye véleményem biztos... :D
    ez mindenki maga ügye, spec én is mondhatnám hogy még 3 perc, mert annyi van hátra nekem míg lejön...dehát nem mondtam érdekesen :)
  • scorpeeon
    b***a meg, amint leírtam, hogy jön 120al, visszaugrott...0ra.. néha "felugrik" 3 ra. ajjajj nem lesz ez így jó
  • Santata
    Na jöhet az install... Kiváncsi vok milyen a demot direkt nem próbáltam...
  • dscholtz
    #1268 ? Valaki esetleg...?
  • scorpeeon
    Találtam egy jobbat, amivel min. 50el jön de 120al is jött már szal ha ez így menne végig, le is jönne hamar :)
  • mucsácsó
    nem fake, ez full....na asszem ebből FAQ lesz, nekem ez már MOST sok :D
  • scorpeeon
    de most nem úgy volt, hogy 4 giga a mérete? vagy én értettem vmit félre?
  • berlinboy6329
    20 alatt jön.De loálos.
  • berlinboy6329
    Jaja,fék ne szedjed.Én is azt szdem,de holnapra már tolni fogom a féket,mert nem fék.
  • grebber
    NEM FAKE ekkor a mérete!!!
  • scorpeeon
    hmm, ráadásul amit szedek, ez 1,6 giga... akkor nemcsak lassú, hanem fake is, igaz?
  • berlinboy6329
    Mondjuk a Crysist. :)
  • dscholtz
    Nah, megnyitottam a "hosts" file-t jegyzettömbbel, de amint el akarom menteni a módosított file-t, kiírja hogy a file-t nem lehet létrehozni, s mindenáron txt-be akarja elmenteni. Ez vajon miért van?
  • Richard90
    ezek a fejlesztők tök irályul megcsinálták a játékot...
    a demoban medium grafikáb volt... szépen futott...
    mostmeg high-on!!!! és ugyanúgy fut mint mediumon!!! és még pár szűrőt is bekapcsolt a játék...
    jó lenne ha minden játékot így optimalizálnának!
    grat a fejlesztőknek
  • scorpeeon
    ejha, ahogy látom, nagyon sok a leecher és kevés a seed, vki privátban tudna adni egy gyors torrent linket (ezzel is haladgat, de jó lenne ha már holnap reggelre meglenne)
  • markastor
    S ha felrakod a full-t, akkor az első indításnál, ha a resume-ra kattintasz, akkor minden fajta savegame nélkül a demó végétől folytatja.
  • markastor
  • scorpeeon
    B****ÁTOK MEG H KINNVAN MÁR ÉN MEG NEMTUDOK RÓLA!!! ÁÁÁ! MEGYEK TÖLTENI!!
  • grebber
    Ja müködik RESUME game és már folytathatód is!
  • alma2
    lehet, mukodnek a savek.