Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
Rég láttam ilyen ötletes dolgokat játékban..nekem az tetszett legjobban amikor a kis dobozba bekerülünk,rá a gömbre

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Doomista
huu emberek,megint alkottak,ez a prey egyszerûen csodálatosan szép és jó !!!!!!!!<#eljen><#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

valaki multi kicsit?

http://thenamelessphoto.com/

Jah, a gravitációváltás egy kicsit furi volt. De legalább gondolkodásra serkentett, nagyon helyesen!

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

artschi
nem, onnan már végigvittem, azért köszi 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

grebber
Fényévekkel jobb mint a Doom 3 optimalizációban!

Next PC upgrade: 2022

Rage47
sztem ugyanolyan mint a doom3, lehet h jobb, mármint kisebb gépen is elfut. habár itt vannak plusz effektek.
Rage47
😄DDD
BiG G
hm egészen aranyosan néz ki 😊
általános gépigény-zabálása milyen? (nem a hivatalos gépigényre vagyok kiváncsi, hanem arra hogy mennyire kell neki mondjuk jobb gép)

már leszedtem a demoját de lusta voltam feltenni 😛 majd hnap 😊 addig egy kis csé ^^

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

RelakS
Geheh 😄
Kb a 4. gravitációváltáskor kidobta indiánunk a reggelit <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

zsakosfrodo2
Én voltam az egyik aki írt a kifagyásos problémába, de nem sikerült megoldani. Sokmindent megpróbáltam, még Olaszul is feltelepítettem <#idiota> de nem segített. Bár akkor egyel több fájlt pakolt be, de az sem számított. Aztán kölcsönkértem a fájlokat, de ez sem volt jó, ugyanaz történt. Én ugy gondolom, hogy a rendszernek lesz ez vmi hibája, amiért nem telepíti/ nem másolja be a megfelelõ fájlokat a helyükre. Sajnálom, azokat akik így jártak, mert igy mi csak a full-t tudjuk majd élveni. Remélem...<#crazya>

Rage47
én is elakadtam párszor, mert már annyira bezavarodtam h összevissza változik a gravitáció😊)
áh eszembe is jutott hol fog elakadni, ott 5 percig xarakodtam😊
nincs mit...

és nem cseszegetésbõl, de lefogadom, hogy késõbb is el fogsz még akadni egy ponton 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

artschi
ÁÁÁÁÁÁÁÁ köszi 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Egyszerû. A platformot szellemformában visszaküldöd az eredeti, kiinduló helyére. Aztán visszamész a testedbe, és ráállsz. Majd kilépesz a testedbõl, átkapcsolod a kapcsolót, és amint elindul a platform, már mehetsz is vissza a testedbe.

Rage47
kép esetleg?
artschi
Szomorú, de elakadtam, pls help!

El kell hagyni a tested, hogy be tudj menni egy zárt ajtón
Belül egy kétállású kapcsoló van, amit átállítva kint felül megindul egy
platform
Vélhetoleg, erre kéne kifutva rájutni a fejjel lefelé futó járólapon át, de
nem igazán sikerült
Aztán valahogy mégis a túloldalra kerültem (fogalmam sincs hogy) de ott sem
tudok csinálni semmit sem.

Halfer
igen

Halfer
megtörtént, de úgy sem jó 😞

ZakRob
A menüt attól még le lehet, az nem változik.

MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555

grebber
Miért szerinted a BFME2-nek hogyvolt magyarítása amint kijött a full?
Ugy hogy a demó tartalmazz a teljes szöveget!

berlinboy6329
Dehát még full sincs.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
Magyítások topicban irták már készül a magyarítás a full verziohoz!

mucsácsó
figy, megtette, én átküldtem neki...de írta is, hogy semmi....
berlinboy6329
ohh.majd LfelejtettM.

Lenne 1 kérdéesm:Neketek a minibolygós résznél mennyi volt a FPS-etek?

Nekem 9-13<#idiota>Fullon,anti-aliasing nélkül.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

NeoMaN
C:-re telepíted?

berlinboy6329
Miért nem szerzed meg valahonnan a dll-t és másolod be?

berlinboy6329
Jó neked.Megywn lwgalább?Mert nekem 10 FPS felé nem nagyon megy csak ritkán és akkor a pingen van hogy 1 egést falu lakhatna benne.

mucsácsó
ezt írták már, asszem ketten is...
senki nem tud semmit rá?
Halfer
Olvastam itt más problémáját is...
Nekem az lenne, hogy belépek és hibajelentéssel ki is lép 😮
Kiderült, hogy a dll-t a Base-be fel sem telepítette.
Mástól elkértem, de úgy sem megy, ua.
Mellesleg leszedtem 2 serverrõl is, újra is telepítettem, reset, stb.
Valakinek vmi tipp? :\

Csuhai G
(Majdnem) minden maxon! (asszem Anti Alising nincs bekapcsolva + még 1 dolog).

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Nekem pont ilyen a gépem, és tökéletesen fut!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ZakRob
Multit próbáltátok, néha azt sem tudom melyik a fen és melyik a lent, annyira bekavar ez a "gravi padló" .<#pardon1>

MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555

köszi! töröltem az open al-t igy már megy 😊

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

NeoMaN
nézd maxtreme képeit

ezen jól elmegy?
AMD 3200+
1GB ram
ASUS 6600GT
Már annak is örülnék ha 1024x768-kivállóan elfutna

Tatyla
a kis barátnéja...<#eplus2>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

van olyan ember itt akinek csak sp1 van fent és megy?

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

grebber
Kiscsaj jól felrakta a srácot <#vigyor1>

mucsácsó
jó ez így is bõven sztem 😄
grebber
Hát erre pont nemgondoltam de legalább már tudom miért van kösz!

NeoMaN
Kiváncsi vagyok, mikor jön ki hozzá a parallax mod..
😊)))))))

Tatyla
elöször megijedtem töle ,pedig barát...

ez kellemetlen...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mucsácsó
sztem nem sok jót...mármint hogy vibrál..
NeoMaN
Próbál ezt esetleg:

OpenAL

NeoMaN
Van, érzed az az idegen királynõ gondolatait...

NeoMaN
OpenAL-t távolítsd el, ill. kapcsold ki a játék setupjában (ha eljutsz odáig).

grebber
Na képeim,igy teszem be mert kicsinyitéssel csak romlott a képe 😞

Ja és az mi a gameben amikor elkezd vibrálni a kép azt mitõl van,van valami jelentõsége?

Kis bugocska
Heh ez én vagyok
Adod vissza az alsónacim 😄

01020304
05
06

Gerbill
Kellene lennie egy svf kiterjesztésû fájl, azt nyisd meg a Total Commanderben és megtudod melyik fájl a hibás. Az sfv fájlnak abban a könyvtárban kell lennie ahol az archívum elemei(r01, r02)vannak

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Sz'tok!

Tudna vki segíteni?kétszer is letöltöttem a demót,de egyik sem indult el, hiba észlelés után leáll. Hibának az oprendszer verzióját, hardvereit IP címet és még pár marhaságot sorol fel. Gép: 3000+,512ram, 6600GT

Ötlet? Thx!