3581
-
#1580 helo szerintem nagyon király a játék.most próbáltam ki már egy csomót tovább jutottam . -
#1579 vagy na... ilyen szép folyamatos lett volna :) -
#1578 nem csak hogy feljavított, de még optimalizált is :))
ha a doom ilyen szépen szaggatott volna, mint most ez :) -
#1577 feljavított Doom 3 motor. -
greenwar #1576 most akkor doom3 motor vagy a riddick motorja? -
#1575 Bocs nem szóltam, a FAQ-ban benne van a válasz. -
#1574 Magyarítás mikorra várható? -
#1573 Jé, most látom csak, hogy a demo után végre elérhető a "kereskedelmi" verzió! ;P
Megvan a hétvégi programom! -
#1572 Nem bírtam aludni... ennek eredménye képpen elkészült a FAQ.
PREY F.A.Q. - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK!
Főként muCSÁcsó-nak köszönjétek, ő dobta össze a szöveget, én csak egy régebbi weboldalam stílusát raktam rá, persze a preyhez alakítva... Ezt kellene betenni a fórum tetjére... lehetőleg a kép fölé, az alábbi szöveggel: GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK ÉS RÁ A VÁLASZOK
Így talán már csak megnézik... köszönöm. -
#1571 Igaz, így is voltak olyanok akiknek nem ment... -
#1570 Én max 10 órát mondok... Én most vittem végig. Szvsz anyira nem hosszú, de legalább nem ül le a story... 11-kor kezdtem el, akkor nyomtam Délután kettőig, aztán meg 4-től Fél hétig, és végül most 10-től fél 1-ig... A Mai napom rászántam, De Nagyon megérte!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NÉZZÉTEK VÉGIG A FELIRATOT! MERT UTNÁNA MÉG LESZNEK JELENETEK! SŐT KIDERÜL HOGY LESZ 2. RÉSZ, VAGY HA MÁS NEM AKKOR KIEGÉSZÍTŐ! -
#1569 Mondjad mert nemtudom! -
Hellsing47 #1568 sztem azért nincsenek sokan mert könnyü elinditani..ha ilyen securom-os meg mittomén milyen bisz-baszos védelem lenne rajta akkor biztos tologanának a lámábbnál lámábbak emberek a kérdéseikkel... -
#1567 szvsz jól látod:)) -
#1566 Sztem 2 dolog miatt nem olyan nagy még az érdeklődés itt: 1.: sokan még úgy tudják, hogy 1 hét múlva jelenik csak meg 2.: a fanatikusok tudják, hogy már megjelent, de ők meg nyomják 1000el, vagy végigvitték, és ők nem lámák h sokat beírogassanak h h kell elindítani a gamet pl. :D
Aki végigvitte: kb hány órás játékideje van? (ha a demót 1 órának számoljuk) -
#1565 thx :) -
#1564 kösz:) -
#1563 jó a banner :D -
Newfronter #1562 OFF
Te vagy Sváby András? :) -
#1561 A mondatodban nem értem miért írtad bele, hogy mégis milyen gyönyörű?A mégis sztem nem kell oda,hm? :) -
#1560 Meg az is érdekes, hogy milyen régóta fejlesztették, és milyen jó már a grafika. :D
#1558: Már nagyon várom :D
#1559: Thx, én is itt akadtam meg :) -
#1559 Egy kis help ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak lőd, le az összes gyereket, aki megjelenik. Egy idő után nem jön több. Utána keress egy kapcsolót, vhol a platform mellett egy kapcsolót, azt megnyomod, majd kimész onnan, gugolva asszem. -
Richard90 #1558 remélem a crysis-t is így fogják megcsinálni :D -
#1557 Ez a játék eccerűen remek. :)
Nekem nagyon tetszik, a hangulat a játékmenet hihetetlen!!S nagyon látványos is.
Egy dolog van ami zavar, hogy rgo nem lehet meghalni benne mert ugye a spirituális világból mindig visszajutsz.Ez lehetett volna opcionális sztem.De amúgy hááát nagyon nagy játék.S van aki a Q4-hez hasonlítgatja...pff
Én azon csodálkozom, hogy alig több mint másfél giga O_O S olyan gyönyörű textúrák vannak benne. -
tehen_m #1556 Mindenki játszik vele vagy nem a gép előtt ül. -
#1555 Nagyon tutti játéknak látszik, még nem hallottam róla. -
Richard90 #1554 azért mert mindenki játszik vele :) -
#1553 Van vmi hely ami alatt át kel bújni,meg asszem mellette zöld fény. -
#1552 Elakadtam az all fall down nevű pályán :(
Egy sötétebb teremben vagyok, aminek a közepén van egy nagyobb rész, amire fel lehet menni, de ahogy felmegyek, a 2 kisgyerek elkezd rám lövöldözni, hiába lövöm ki őket, utána újból megjelennek :(.
Merre kellene mennem, vagy mit kellene csinálnom? pls help! -
#1551 Most mondjam, hogy miért? -
#1550 Hát én nemtudom de ennyire nem érdekel senkit a game?
Két napja kintvan és alig vannak kommentek más nagy gamenél meg nemgyőzők visszaolvasni 200-300hsz-ást. -
#1549 Csak egy érdekesség : kedvenc íróm John Sandford, Pulitzer díjas amcsi krimiíró, aki nemrég járt Magyarországon, majd' minden könyve valamilyen Prey :-),
pl. Mortal Prey, Hidden Prey, Broken Prey, Naked Prey...
Ez a Prey-mérgezés -
Lyan Kyj #1548 áljj a mozgó cuccra, és a spiriteddel kapcsolgasd amit lehet! -
#1547 Lakadtam:Ott a szakaéknál,nem tuttad továbbmenni,de E át a ké üton,fent grav állító,átjutottam és megakadtam a gravjáró erdőben.Valahogy elmegyek a kapcsolóhoz,megnyomom és az egész elkezd mozogni,és nem tom hova tovább. -
#1546 epekedve várjuk... -
#1545 Ehh, szval. Sztem a játék közepes hosszú. Nem is rövid, de egy délelőtt-délután alatt végig lehet játszani. A magyarítás készültsége 100%. Jelenleg teszteljük, lektoráljuk illetve a grafika magyarítása /textúrák átrajzolása/ folyik. Sztem nagyon jó kis fordítás lesz ehhez a remek játékhoz! -
#1544 Utolsó két kérdés engem is érdekel! -
Lyan Kyj #1543 FIGYELEM!! Mindenképp nézzétek végig a stáblistát, mert utána van még egy kis rész! -
#1542 rövid volt? -
greenwar #1541 Morpheus, a honosítás hogy áll?