3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Bence94
    helo szerintem nagyon király a játék.most próbáltam ki már egy csomót tovább jutottam .
  • NFP
    vagy na... ilyen szép folyamatos lett volna :)
  • NFP
    nem csak hogy feljavított, de még optimalizált is :))
    ha a doom ilyen szépen szaggatott volna, mint most ez :)
  • artschiatwork
    feljavított Doom 3 motor.
  • greenwar
    most akkor doom3 motor vagy a riddick motorja?
  • ZakRob
    Bocs nem szóltam, a FAQ-ban benne van a válasz.
  • ZakRob
    Magyarítás mikorra várható?
  • NFP
    Jé, most látom csak, hogy a demo után végre elérhető a "kereskedelmi" verzió! ;P
    Megvan a hétvégi programom!
  • icewolf
    Nem bírtam aludni... ennek eredménye képpen elkészült a FAQ.

PREY F.A.Q. - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK!

Főként muCSÁcsó-nak köszönjétek, ő dobta össze a szöveget, én csak egy régebbi weboldalam stílusát raktam rá, persze a preyhez alakítva... Ezt kellene betenni a fórum tetjére... lehetőleg a kép fölé, az alábbi szöveggel: GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK ÉS RÁ A VÁLASZOK

Így talán már csak megnézik... köszönöm.
  • icewolf
    Igaz, így is voltak olyanok akiknek nem ment...
  • icewolf
    Én max 10 órát mondok... Én most vittem végig. Szvsz anyira nem hosszú, de legalább nem ül le a story... 11-kor kezdtem el, akkor nyomtam Délután kettőig, aztán meg 4-től Fél hétig, és végül most 10-től fél 1-ig... A Mai napom rászántam, De Nagyon megérte!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    NÉZZÉTEK VÉGIG A FELIRATOT! MERT UTNÁNA MÉG LESZNEK JELENETEK! SŐT KIDERÜL HOGY LESZ 2. RÉSZ, VAGY HA MÁS NEM AKKOR KIEGÉSZÍTŐ!
  • grebber
    Mondjad mert nemtudom!
  • Hellsing47
    sztem azért nincsenek sokan mert könnyü elinditani..ha ilyen securom-os meg mittomén milyen bisz-baszos védelem lenne rajta akkor biztos tologanának a lámábbnál lámábbak emberek a kérdéseikkel...
  • Rage47
    szvsz jól látod:))
  • scorpeeon
    Sztem 2 dolog miatt nem olyan nagy még az érdeklődés itt: 1.: sokan még úgy tudják, hogy 1 hét múlva jelenik csak meg 2.: a fanatikusok tudják, hogy már megjelent, de ők meg nyomják 1000el, vagy végigvitték, és ők nem lámák h sokat beírogassanak h h kell elindítani a gamet pl. :D
    Aki végigvitte: kb hány órás játékideje van? (ha a demót 1 órának számoljuk)
  • artschi
    thx :)
  • Rage47
    kösz:)
  • Zadeus
    jó a banner :D
  • Newfronter
    OFF
    Te vagy Sváby András? :)
  • Csibe001
    A mondatodban nem értem miért írtad bele, hogy mégis milyen gyönyörű?A mégis sztem nem kell oda,hm? :)
  • TothLaci
    Meg az is érdekes, hogy milyen régóta fejlesztették, és milyen jó már a grafika. :D

#1558: Már nagyon várom :D

#1559: Thx, én is itt akadtam meg :)
  • zsakosfrodo2
    Egy kis help ;)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak lőd, le az összes gyereket, aki megjelenik. Egy idő után nem jön több. Utána keress egy kapcsolót, vhol a platform mellett egy kapcsolót, azt megnyomod, majd kimész onnan, gugolva asszem.
  • Richard90
    remélem a crysis-t is így fogják megcsinálni :D
  • Csibe001
    Ez a játék eccerűen remek. :)
    Nekem nagyon tetszik, a hangulat a játékmenet hihetetlen!!S nagyon látványos is.
    Egy dolog van ami zavar, hogy rgo nem lehet meghalni benne mert ugye a spirituális világból mindig visszajutsz.Ez lehetett volna opcionális sztem.De amúgy hááát nagyon nagy játék.S van aki a Q4-hez hasonlítgatja...pff
    Én azon csodálkozom, hogy alig több mint másfél giga O_O S olyan gyönyörű textúrák vannak benne.
  • tehen_m
    Mindenki játszik vele vagy nem a gép előtt ül.
  • Qwerty4
    Nagyon tutti játéknak látszik, még nem hallottam róla.
  • Richard90
    azért mert mindenki játszik vele :)
  • berlinboy6329
    Van vmi hely ami alatt át kel bújni,meg asszem mellette zöld fény.
  • artschi
    Elakadtam az all fall down nevű pályán :(
    Egy sötétebb teremben vagyok, aminek a közepén van egy nagyobb rész, amire fel lehet menni, de ahogy felmegyek, a 2 kisgyerek elkezd rám lövöldözni, hiába lövöm ki őket, utána újból megjelennek :(.

Merre kellene mennem, vagy mit kellene csinálnom? pls help!
  • Kandurex
    Most mondjam, hogy miért?
  • grebber
    Hát én nemtudom de ennyire nem érdekel senkit a game?

Két napja kintvan és alig vannak kommentek más nagy gamenél meg nemgyőzők visszaolvasni 200-300hsz-ást.
  • Mr Bishop
    Csak egy érdekesség : kedvenc íróm John Sandford, Pulitzer díjas amcsi krimiíró, aki nemrég járt Magyarországon, majd' minden könyve valamilyen Prey :-),
    pl. Mortal Prey, Hidden Prey, Broken Prey, Naked Prey...
    Ez a Prey-mérgezés
  • Lyan Kyj
    áljj a mozgó cuccra, és a spiriteddel kapcsolgasd amit lehet!
  • berlinboy6329
    Lakadtam:Ott a szakaéknál,nem tuttad továbbmenni,de E át a ké üton,fent grav állító,átjutottam és megakadtam a gravjáró erdőben.Valahogy elmegyek a kapcsolóhoz,megnyomom és az egész elkezd mozogni,és nem tom hova tovább.
  • Tatyla
    epekedve várjuk...
  • GeneralsHungary
    Ehh, szval. Sztem a játék közepes hosszú. Nem is rövid, de egy délelőtt-délután alatt végig lehet játszani. A magyarítás készültsége 100%. Jelenleg teszteljük, lektoráljuk illetve a grafika magyarítása /textúrák átrajzolása/ folyik. Sztem nagyon jó kis fordítás lesz ehhez a remek játékhoz!
  • grebber
    Utolsó két kérdés engem is érdekel!
  • Lyan Kyj
    FIGYELEM!! Mindenképp nézzétek végig a stáblistát, mert utána van még egy kis rész!
  • Tatyla
    rövid volt?
  • greenwar
    Morpheus, a honosítás hogy áll?