3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• greenwar
    értem ok :)

kinek van 100megás netje nyáron sana nagyon keveseknek
  • GeneralsHungary
    A prey szerver hostja van átirányítva. Éppen ezért nem kell tűzfallal letiltani semmit. IP Alapon viszont tudsz csatlakozni akárhova. Ezért kellenek dedikált Prey szerverek IP címei.
  • berlinboy6329
    1 vmit nem értek

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha papó meghalt,elkerült vmi ősök földjére,ami olyan másvilágos-féleség,és néha odahív,hogy tanítson,meg minden,de akkor a zidegenek hogy mehettek oda?
  • mucsácsó
    ezt hogy érted, vagy mire, hogy parlamentbe? :)
    örülünk mindannyian, ha tetszik neked is :)
  • strebacom
    Végre- végre Forrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a topic, huááááááááá...............
  • greenwar
    richard az hpgy valami népszerű em azt jelenti hogy ó is a multija, cod2nél bugosabb multival nem nagyon találkoztam, hidd el tudom ismerem kívülröl belülről napi több órát multizok vele, de azért mivel a cod1 scene üres, amúgy lehet szerver:D lol mért ne lehetne ha te csinálsz szervert akkor már van is

igenis vannak jó sztoriju fps-ek, a fearnek is elég jó a vége:D hl2 végig erős közepes, azt pedig meg se halottam hogy a legjobb sci-fi fps maximum ebben az évben, de még j9n ut 2k7 tehát... game of theMonth az pedig nyáron nem nagy szám [pont][pont][pont]
  • greenwar
    morpheus és szted hogy, ahhoz hogy elindítsd ajátékot le kell tiltani tűzfallal vagyoedig a hosts-os módszer tehát a netre nem engeded ki a progit így nem tudsz netezni ha meg kiengeded a netre akkor sztem nem nagyon indulna...

de demoval is el lehet lenni

richard90 úgy még játékban nem akadtam el hogy az elémtett ellenfeleket ne tudtam volna lelőni, meghogyha nem az a szellemes meghalási rendszer van akkor nyilván nem ennyi enemy van ilyen intenzíven stb érted?:D csitelni biztos nem csiteltem volna akkor se

de a végén hogy betesznek mint egyre már 20 főszörnynekhitt dolgot megöltemés mégse, el van nyújtva a vége nagyon is folyamatosan kelett volna adagolni a monsztákat, hát a creditst csak azért érte meg végignézni mivel a zene jó de ami utána van nem dobtam hátast sztori adagolás kb mint a fearben elején kapunk vmit meg a végén töményen ennyi:S
  • Richard90
    sztem még nicsneke, hiszen még hivatalosan meg sem jelent még a játék :D
  • Richard90
    nekem az űthajós rész tetszett nagyon :)
    amúgy sztem máshogy nem is nagyon lehetet volna megcsinálnni a játékot... ha azt nézed minden fps-nek ugyanilyen lapos a sztorija...
    de ez az eddigi legjobb sci-fi fps
    sztem az fps-eknek a multija a király (lásd cod2)
  • Tatyla
    na vége...
    kira volt,viszont a kapszulás rész kicsit sok volt és uncsi...
  • Rage47
    biztos a szédüléstöl van még
  • GeneralsHungary
    Én szerintem kellene pár multi szerver. Aki tud pár dedikáltat az írja ide, aztán bele is tehetjük a FAQ-ba vagy akár a TOP-ba is.
  • Rage47
    a fenébe, hogy hogy nem sikerült spoilerbe ááá
    bocs mindenkitöl
  • berlinboy6329
    Akkor talán még ott is őrjönghrtünk. :) A zidegeneknek már kapucni mi?Szal,akkor már más fele megy a sztori.
  • Rage47
    szupper game!!! csak a végén érzed úgy h ez tényleg müalkotás sztem. a közepe lehet h uncsi is... de a végén amik vannak huhuu, totál bejön.
  • berlinboy6329
    Na,végtoltam.Ha az gész gém ilyen let olna mint az uccsó pályák némelyike,akkor tuti adok rá 95%-on felül.De nekem néha ellaposodott,hogy mész,lősz fordulsz,hánysz,mész kapcsolsz,átmész,megint fordulsz.

Ha akkora 5letek voln minden pályán mint a
    fénycsík vezetés,a meghalt papó földjénk meghmentése,ez a lelövöd a saját csajod,nem kell csinálni semmit,csak hallgatni mit pofázik a királynő,meg ilyenek.

A legrosszabb részek számomra,amikor azzal a hülye űrhajóval kellett repkedni állandóan,pfúúú de rühelltem.

Azt mondom 89%.
  • Rage47
    [spoierl]az a nő azt mondja, h ő ugyan meghalt, mivel nem müködött a portal rendesen amit készitettek stb. azonban felsöbbrendü lények feléleszették. ezek a lények kiváncsiak Tommy-ra, elküldték a nőt h vigye magával és bemutassa nekik[/spoiler]
  • Richard90
    olvasss vissza :/
    már egyszer ki lett tárgyalva
    sztem kellene nyitni egy külön topikot, ahol csak a prey végigjátszásában lehetne írogatni-segítséged kérni
    mert itt nem nagyon jó...
  • Richard90
    hát ha nem lenne ez a "god mod" akkor meg nyarvognál hogy nem bírom továbbvinni, emrt így lelőnek úgy lelőnek----következmény: nem tud valaki valamilyen csalást a játékhoz??
  • nud
    ennél a résznél mit kell csinálni?felül van 1venti,ami zöld gázt fúj ki...
  • IgH
    kösz a választ richard
  • Lyan Kyj
    ^^
  • strebacom
    Zsir A FAQ nagyon tuti, hogy miért nem ülnek ilyen emberek, a parlamentbe is AZT nem tudom................................................................
  • NeoMaN
    bázzmeg elolvastam....
    Legalább nagybetű lett volna vagy valami
  • greenwar
    áááá bakke rnem hiszem el semmi értelme a játéknak szarul van felépítve a játékmenet is hatalmas 5letek pedig a szellem mód a falonjárás 90 vagy 180 fokkal eltérű ellenfelek és mégis, lelőnek vársz 10mp-et onnét fojtathatod fél hp-val ha nem is lősz le egy szellemet se, tehát mindta godmoddal otltam volna, a fejtörők mondjuk nem rosszak, végig az egész altatás a végén akarják behozni hogy kismillió nagy monsztát küldenek rám, fejtőrök tényleg nem nehezek csak nem tudom mi van velem, szóval 83%nál biztos nem kap többet de rendesen van optimalizálva, Oblivont is grafikát mit dícsérik oylan gépigényel alig optimalizálva mért lennenagy szám oylan grafika na mind1...
  • strebacom
    Jó a game,emberek de nagyon jó, húúú.....
  • grebber
    Szelemmel löj bele az ablakokba majd emberként lödd ki őket mindet majd lödd itet azt a többi jön magától!
  • Tatyla
    amikor még a sokszögeben van...
  • Richard90
    lassan lehetne csinálni egy végig játszást a FAQ-ba
  • Richard90
    a legvégén, vagy pedig akkor amikor még abban a sokszögű testben van?
  • Richard90
    ja, lesz benne részed...
    ha nem is sok, de lesz benne részed :)
  • Tatyla
    hogy kell a mothert kinyirni?
  • IgH
    Ciao. Én még várok egy kicsit a gém megszerzésével de az lenne a kérdésem,hogy az előzetesek alapján ígérgetettek közül csak egy nem jött le annyira a demóból és én erre lennék kíváncsi. Szóval van abból vmi a gémbe,h nagyon érzelmekkel teli sztori lesz feláldozással,gyűlölettel stb? Meg h nagyon lehet majd azonosulni a szereplővel..Mert én nagyon szeretem az ilyen megközelítésű gémeket,tudom semmi köze egymáshoz a kettőnek,de én a Fahrenheitet és az érzelmek miatt tartom az egyik legjobb játéknak..szal ez igaz várhatok ilyenek a teljesbe?
  • Lyan Kyj
    Ennél a játéknál is úgy van, hogy minden ellennek van egy gyengepontja...pl a repülő cuccoknak a villámmal töltött 4-es fegyó. azt tudom, h ha kirobbantod a két lila izét, akkora a szörny ellen a 8as a leghatásosabb...
  • Rage47
    banner alatt a faq feliratot majd vegye le vki
  • mucsácsó
    na, örülök ha tetszik a FAQ, már vagyok, csak winreinstall volt :)
    szerintem is jó lett, én meg icewolfnak gratulálnék hozzá, nagyon pofás kis design lett, talán annyi, hogy túl halványak a betűk, más semmi bajom nem lett, én elképzelésem is ilyen volt a FAQ kinézetéről :)
    szép munka :)
    és Fronter is illeti a dicséret, hiszen ő is segítette a munkámat :)
  • greenwar
    lol már azokba a lila cuccokba is mennyit lőttem...

half-lifeon nevelkedtem vagy 100x kitoltammár és top 1 nálam

nyilván nem scak a monsztát lövöm szemből rocketlanucherrel ami ninc sis de érted... gondoltam van vmi speciális cucc mint painkiller de hogy csak szét kel llőni a lila cuccokat pedig azokat is rendesen aprítottam...
  • Lyan Kyj
    Ki lehet lőni azokat a lila, forgó bigyókat, azokat lődd először
  • Csibe001
    Sztem alap hogy ha 10 percig lősz kb egy monsztát s az nem hal meg, hogy akkor valamit kell is csinálni a lövöldözésen kívül. :)
    Half-Life-on kell nevelkedni ;)
  • grebber
    Lőjjed ezerrel és amikor megjelenik az a két feltöltö bigyó zuzzad le azokat asszem 2-3 után már nem tud lőni mivel lerobban róla!!