3581
-
greenwar #1663 jolvan bakke 30p-e lövöm azt már 20 fegyverrel 20 modban 20 szögbőllőttem nem jöttem rá hogy tudom kiiktatni azt a onsztát, te honnét tudod hogy mennyit vesződök kérdezés elött? -
Richard90 #1662 jaja
pontosan erről beszélek -
#1661 Teljesen igazad van :)
Így sem nagy kihívás a játék sajna de ha még a "logikai" részeket is itt kérdezik hááát nem is tudom...
Sokkal nagyobb élmény egyedül rájönni a dolgokra.. -
Richard90 #1660 pfff :/ de szép lesz a fórum...
csinálni kellene egy végigjátszást
mert ha már valaki elakad valahol, akkor egyből a fórumba írogat ahelyett hogy józan paraszti ésszel gondolkodna...
ezért tök felesleges letöltenia játékot...
ha hentelni akarsz ott a quake4, ott nem kell gondolkodni
nem nagyképűségből, de én végigvittem anélkül hogy bármit is beírtam volna...
volt egy-két rész ahol elakadtam, de nem jöttem rögtön ide be írogtani -
greenwar #1659 24 menj be egyik kis oldalso cuccba, amikor beteszi a kezét kapcsold be az erpteret vagy miaz és akkor az letépi a kezéről, felveszed azzal már jobban fog menni -
#1658 csá van egy nagy gépféle mutatja az életét elég nagy ez az első ilyen nagy szörny és folyton kinyír egy kis életet leveszek töle de van valami stratégiája?
-
greenwar #1657 (spoiler sry nem tudom a aprancsát:D
az a monszta akinek Jen-es a felsőteste:D őt hogy intézzem el? -
Lyan Kyj #1656 csávó a végén?? nekem olyan nem volt... -
greenwar #1655 akkor éthetőbben:D
hogy nyírjam ki a végén azt a nagydarab csáveszt? amif eltölti azt nem tlehet szétlőni szellemmódban selehet rendesne sebezni amíg tölti hátulróls e lehet rendesen sebezni szóval? -
#1654 rakj be képet,én gondolom hogy hol akadtál el de nem mondok semmit kép nélkül... -
#1653 balra ajtó,új fegyver felvesz majd utánna már nyilik ez is.... -
#1652 Igy gondoltam -
greenwar #1651 csak engem zavar a végén hogy a g3ci mindig újratölti magát? -
#1650 rakjál fel másik kódekket szerintem... -
HTB #1649 um, azt nem tudja valaki, hogy minek koszonheto az, hogy a jatek az inditas utan egy felvillano szurke kepernyo utan se szo se beszed visszadob az asztalra?driver frissites megvolt, de igyis a csunya 9800as radeonra gyanakszom :< -
#1648 a lépcsőn felmész és balra bemész az ajtón,ott találsz egy kapcsolót megnyomod és kinyílik az ajtó de közben jönnek ezzerrel és lövöldöznek... -
#1647 értem,lehet hogy énis végigtolom még1x magyarítással... -
#1646 Kipróbáltam. A bár rész még egész tetszett. :) -
neptum #1645 http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1130772110&status=galeria&galeria=Prey
így már remélem okés -
#1644 azért a demoját próbáld ki szvsz -
#1643 Én már mással tolom végogvittem.Várom a magyarítást aztán azzal megint végigmegyek rajta! -
#1642 hol jársz már grebber?:) -
#1641 Sejtettem... Kár. :( -
#1640 Ja az elején az a pár perc :D
Nincsen. -
#1639 Galeriadba feltoltod, megnyitod, nagy kepnel jobb eger , tulajdonsagok, url cimet kimasolod , ide pedig beszurod ennyi. -
neptum #1638 Second Chances pályán akadtam el ott hogy kapok egy új fegyvert és van egy kör alaku ajto ami nem nyílik -
neptum #1637 nekem mondod de csak eszt engete de a gépen meg van normál verzioba -
#1636 kúrva szar a kép!nem lehet látni semmit belőle... -
Richard90 #1635 sajna nem lehet látni :( -
neptum #1634
na most már elméletileg okés kicsit kicsi a kép de láthato rajta hol akadtam el (remélem) -
Richard90 #1633 ja és a mérete egy egész valahány giga... más fejlesztőcsapat 4gigásra csinálta volna...
nagyon jó lis optomalizálz fps
a legjobb sci-fi fps amivel eddig valaha játszottam
grattula a fejlesztőknek -
#1632 Van ezen az élő űralkalmatosságon kívüli pálya is? (pl. a Földön) -
Richard90 #1631 huh... kiakasztottam
kurva jó kis játék volt... szavakat alig lehet rá találni :)
hangulatos játékmenet, jó kis fejtörő feladványok
egy szavatok sem lehet hogy ez egy monoton megyek előre osz lövök fps -
Lyan Kyj #1630 Kép nélkül csak tippelni tom, merre lehetsz....van rajt egy kapcsoló, ha azt benyomod, elindul egy daru az építmény mellett. Szállj fel ismét, és kövesd a daru útját. A lenti résznél nyomd le a gombot, így be tudsz szállni a kalitkába, amit a daru majd bevisz az építménybe... -
greenwar #1629 PLS valaki ha már annyian végigvittétek akkor nekem miért nem tud senki mondani valamit?
nagy bolygónál vagyok szerintem a vége felé, leszállok rá lelövök mindenkit de merre tovább? -
#1628 Jó nektek, ti legalább tudtok játszani, nekem meg úgy szaggat, mint az állat -
#1627 meglövöd a négyzeteket. minden kockalap oldalán van középen egy négyzet alakú gravitációs vezéröl valami:) -
#1626 És hogy tudom forgatni a dobozt?? -
#1625 Ugy forgassad a dobozt hogy az a fénycsik végigmenjen a kitöltetlen rácshálos részeken. -
#1624 sziasztok!
a complex pályán vagyok és elakadtam..
[spoiler] Egy dobozba estem, ahol energiarácsok vannak bizonyos helyeken, és körülötte forog 2 ilyen kar, de nemtudok micsinálni, be vagyok zárva! Előre is köszi! [/spolier]