3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• greenwar
    jolvan bakke 30p-e lövöm azt már 20 fegyverrel 20 modban 20 szögbőllőttem nem jöttem rá hogy tudom kiiktatni azt a onsztát, te honnét tudod hogy mennyit vesződök kérdezés elött?
  • Richard90
    jaja
    pontosan erről beszélek
  • Csibe001
    Teljesen igazad van :)
    Így sem nagy kihívás a játék sajna de ha még a "logikai" részeket is itt kérdezik hááát nem is tudom...
    Sokkal nagyobb élmény egyedül rájönni a dolgokra..
  • Richard90
    pfff :/ de szép lesz a fórum...
    csinálni kellene egy végigjátszást
    mert ha már valaki elakad valahol, akkor egyből a fórumba írogat ahelyett hogy józan paraszti ésszel gondolkodna...
    ezért tök felesleges letöltenia játékot...
    ha hentelni akarsz ott a quake4, ott nem kell gondolkodni
    nem nagyképűségből, de én végigvittem anélkül hogy bármit is beírtam volna...
    volt egy-két rész ahol elakadtam, de nem jöttem rögtön ide be írogtani
  • greenwar
    24 menj be egyik kis oldalso cuccba, amikor beteszi a kezét kapcsold be az erpteret vagy miaz és akkor az letépi a kezéről, felveszed azzal már jobban fog menni
  • bauer15
    csá van egy nagy gépféle mutatja az életét elég nagy ez az első ilyen nagy szörny és folyton kinyír egy kis életet leveszek töle de van valami stratégiája?
  • greenwar
    (spoiler sry nem tudom a aprancsát:D

az a monszta akinek Jen-es a felsőteste:D őt hogy intézzem el?
  • Lyan Kyj
    csávó a végén?? nekem olyan nem volt...
  • greenwar
    akkor éthetőbben:D

hogy nyírjam ki a végén azt a nagydarab csáveszt? amif eltölti azt nem tlehet szétlőni szellemmódban selehet rendesne sebezni amíg tölti hátulróls e lehet rendesen sebezni szóval?
  • Tatyla
    rakj be képet,én gondolom hogy hol akadtál el de nem mondok semmit kép nélkül...
  • Tatyla
    balra ajtó,új fegyver felvesz majd utánna már nyilik ez is....
  • Promi #1652
    Igy gondoltam
  • greenwar
    csak engem zavar a végén hogy a g3ci mindig újratölti magát?
  • SNAKE01
    rakjál fel másik kódekket szerintem...
  • HTB
    um, azt nem tudja valaki, hogy minek koszonheto az, hogy a jatek az inditas utan egy felvillano szurke kepernyo utan se szo se beszed visszadob az asztalra?driver frissites megvolt, de igyis a csunya 9800as radeonra gyanakszom :<
  • SNAKE01
    a lépcsőn felmész és balra bemész az ajtón,ott találsz egy kapcsolót megnyomod és kinyílik az ajtó de közben jönnek ezzerrel és lövöldöznek...
  • SNAKE01
    értem,lehet hogy énis végigtolom még1x magyarítással...
  • hykao #1646
    Kipróbáltam. A bár rész még egész tetszett. :)
  • neptum
    http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1130772110&status=galeria&galeria=Prey

így már remélem okés
  • reaper4
    azért a demoját próbáld ki szvsz
  • grebber
    Én már mással tolom végogvittem.Várom a magyarítást aztán azzal megint végigmegyek rajta!
  • SNAKE01
    hol jársz már grebber?:)
  • hykao #1641
    Sejtettem... Kár. :(
  • grebber
    Ja az elején az a pár perc :D
    Nincsen.
  • Promi #1639
    Galeriadba feltoltod, megnyitod, nagy kepnel jobb eger , tulajdonsagok, url cimet kimasolod , ide pedig beszurod ennyi.
  • neptum
    Second Chances pályán akadtam el ott hogy kapok egy új fegyvert és van egy kör alaku ajto ami nem nyílik
  • neptum
    nekem mondod de csak eszt engete de a gépen meg van normál verzioba
  • SNAKE01
    kúrva szar a kép!nem lehet látni semmit belőle...
  • Richard90
    sajna nem lehet látni :(
  • neptum

na most már elméletileg okés kicsit kicsi a kép de láthato rajta hol akadtam el (remélem)
  • Richard90
    ja és a mérete egy egész valahány giga... más fejlesztőcsapat 4gigásra csinálta volna...
    nagyon jó lis optomalizálz fps
    a legjobb sci-fi fps amivel eddig valaha játszottam
    grattula a fejlesztőknek
  • hykao #1632
    Van ezen az élő űralkalmatosságon kívüli pálya is? (pl. a Földön)
  • Richard90
    huh... kiakasztottam
    kurva jó kis játék volt... szavakat alig lehet rá találni :)
    hangulatos játékmenet, jó kis fejtörő feladványok
    egy szavatok sem lehet hogy ez egy monoton megyek előre osz lövök fps
  • Lyan Kyj
    Kép nélkül csak tippelni tom, merre lehetsz....van rajt egy kapcsoló, ha azt benyomod, elindul egy daru az építmény mellett. Szállj fel ismét, és kövesd a daru útját. A lenti résznél nyomd le a gombot, így be tudsz szállni a kalitkába, amit a daru majd bevisz az építménybe...
  • greenwar
    PLS valaki ha már annyian végigvittétek akkor nekem miért nem tud senki mondani valamit?

nagy bolygónál vagyok szerintem a vége felé, leszállok rá lelövök mindenkit de merre tovább?
  • Mr Bishop
    Jó nektek, ti legalább tudtok játszani, nekem meg úgy szaggat, mint az állat
  • Rage47
    meglövöd a négyzeteket. minden kockalap oldalán van középen egy négyzet alakú gravitációs vezéröl valami:)
  • t0Mi
    És hogy tudom forgatni a dobozt??
  • grebber
    Ugy forgassad a dobozt hogy az a fénycsik végigmenjen a kitöltetlen rácshálos részeken.
  • t0Mi
    sziasztok!
    a complex pályán vagyok és elakadtam..
    [spoiler] Egy dobozba estem, ahol energiarácsok vannak bizonyos helyeken, és körülötte forog 2 ilyen kar, de nemtudok micsinálni, be vagyok zárva! Előre is köszi! [/spolier]