3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Tatyla
    summa summárum a játék legnagyobb ötlete ami elviszi a játékot a hátán az maga a GÖMB...
  • _Atti_
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azt a témát se nagyon vitték tovább hogy a halálportáljaiddal magaddal hoztad a valós világba a cherokee szellemeket, továbbá nem tudjuk még igazán azt se kik mik álltak a gömb valódi középpontjában..mert ugye az a nő maga is csak amolyan kiválasztott elméje volt, nem volt ő végülis senki..és ha jobban belegondolunk a keeperek sem urai a gömbnek( a csaj simán lekapcsolta őket)
  • Rage47
    az még jobb lenne!
  • Rage47
    jah akkor az:)
  • Tatyla
    nem is biztos hogy egyböl második rész lesz hanem hamarabb valami kiegészitö...
  • Rage47
    a 2. részben vajon mi lesz?:) azok a lényeg akik meghivták Tommy-t, megkérik, h pusztitsa el a többi ilyen idegent?:) akkor nagy hent lesz:)) s lehet h kapunk még újabb képességeket is tőlük..
  • _Atti_
    ujratöltődik a lelked ezen a részen ha lemerül..meg jönnek is majd ellenségek ha mégse;)
  • Tatyla
    gyanitom...
  • hentesferi
    fontos az hogy elöszzör az ijjal a gömbre aztána fegyókkal ?
  • hentesferi
    Képzeld el minden fegyverem kiürült csak 1 maradt ami ki tudja szívni az energiát abbol a nem tom miböl vagy mi :D nah szal eccerüen mindent belelöttem a gömbe és semmi se történt :) meg a másik ha nincs olyan lélek (hp) akkor nem tok nyilazni akkor hogy nyilazzak a gömbre ? :)
  • _Atti_
    süsd el az ijadat:) utána meg a fegyvereid..de azért a burokra célozz..
  • Rage47
    a hajóban lévö törzs régóta ott él azt mondták. gondolom ezért tudtak már rendesen berendezkedni. az idegenek nem mindenkit visznek el, csak össze-vissza szippantgatnak. általában addig vannak egy bolygó közelében, amíg ki nem fogy teljesen, tehát beosztják a kaját... amúgy a Földre is ezek az idegenek hozták meg a biológiai életet, s gondolom megvárták míg lesznek páran, hogy ellakmározhassanak rajta. meg a királynő gondolom megérezte Tommy szellemét, ami tökéletes lett volna a céljaihoz... Nekem ez jött le a kérdésedre válaszolva:)
  • Pleomax365
    Na én akkor ezt most kivétalasen lehet hogy feladom...:-(
    Vároma reloaded-et!!!
    De ha van ötlet akkor meg lehet velem is osztani:-)
  • _Atti_
    van valahol egy lyuk ott egy teleport ha beleesel már nem ott leszel ahol belementél a gömbbe..
  • hentesferi
    Mazs benyomtam de nem láttam semmit :) plz mond el mit kéne látnom és egyböl megyek is fel megcsinálom :)
  • armageddon666
    Tudnátok segíteni? elakadtam... még eléggé az elején, belementem egy teleportos dobozban, és összementem, most meg ilyen "kis" gömbön vagyok, ahonnan nemtok kijönni :S 1 teleport vagy mi van ott ahol bejöttem, de a kijárat nemtom holvan. help plz! thx.
  • _Atti_
    Na én is befejeztem, szerintem végig nagyon ötletes volt,néha már rendesen hányingerem volt amikor olyanok vannak hogy bemegyek a portálon azt kijövök szemben a plafonon:) , picit repetativ volt az űrhajós részeknél de szórakoztató végig..

Egy valamit nem vágok..ezek csak indiánokat raboltak el?a rádióadásokbol az jön le hogy mindenki halál nyugodt, szemtanuk számolnak be furcsa fényjelenségekről, arrol nem esik szo hogy szélesebb körben folyna a szüret..(márpedig elvileg annak jöttek..) A másik: Akikkel találkozunk törzs ők mióta éltek a hajoban?
  • inecromancer
    Hentesferi: gondolod hogy a jatek egyik legnagyobb talalmanyat, a spirit walkot nem kell bevetni a nagyobb csatáknál?;)

pleomax365: van mas is akinek ugyanez és ő sem talált még megoldást :=(
  • hentesferi
    hi all

Mingyár végig nyomom a jatekot csak elakadtam a legvégénél amikor a fő ellenség ?! egy zöld gömbe van. Esetleg valaki tud segiteni ? :)
  • edios
    Nah befejeztem én is a játékot.. Hát
    amit a csajjal tettek, az azért szerintem egy kicsit túl dúrva, akkor olyan érzésem volt, mintha a doommal játszanék.
    Amiatt érzem így, mert játékból nekem az jött le, hogy nem annyira "kegyetlen világ" mint a doom, igaz volt benne pár jelenet, ami erre rácáfol.
    Maga a játék élvezetes volt, bár - főleg a vége felé - sok helyen untam már a monoton öldöklést!
    Számomra úgy lett volna egy igazán maradandó élmény a Prey, ha sokkal kevesebb hangsúlyt fektetnek a készítők a mészárlásra, és több fejtörő, illetve ügyességi feladat lett volna benne - kihasználva a gravitáció-kapcsolót, dimenziókapukat illetve a falonsétálást.
    De így is kellemes érzés volt, de nemhiszem, hogy mégegyszer nekiállok.
  • Pleomax365
    Help!!!
  • icewolf
    Heh, ez tetszik... bár nem tudom mi köze egy kis html-nek, meg css scriptnek az ország kormányzáshoz...

Bár a magyarázó szöveg az tényleg elkellene oda is, akkor csak Mucsácsónak van ott a helye :D
  • Pleomax365
    Ati radeon 9600 alap
    AMD 2,6-os proci
    1 gia alapmemória
  • icewolf
    Köszönöm! A szöveg, ha fehér nem is lett, de "lightgray" az igen :D. A fehéret a legzavaróbb olvasni! De most már szerintem nincs gond vele. Valaki oldja meg, hogy csak a bannerban legyen a faq linkje, mert így elég rossz sztem...
  • Istencsászár
    Ird le azér a konfigodat...
  • Pleomax365
    Igen
  • Tatyla
    a FAQ-ban leirtakat követted?
  • Pleomax365
    Kösz!
    a memória túlhúzást hogy érted?
    1 gigaramom van
  • Mikiller
    VGA driver újat,DirectX újat, estleg memória hiba a túlhúzás miatt.
  • Pleomax365
    Nekem is ugyan az van mint yetihunternek!
    launch Prey majd szürkeség és akkor hibajelentés!
    Valaki pls!
  • Yetyhunter
    rögtön indítás után kilép és hibaüzenet. vmi ötlet?
  • SNAKE01
    köszi szépen mostmár minden világos!
  • berlinboy6329
    Ja,azt majdnem,de a papírzacsi már létezik.
  • Mikiller
    Nagyon jó ez a game! Majdnem kitalálták a 4.dimenziós játékot
  • mucsácsó
    már párolog :D
  • berlinboy6329
    Nekem semmi bajm nem volt vwlw.3X volt elindítva,semmi.
  • greenwar
    bakker mindig kifagy az uninstallja mijez már emberek...
  • berlinboy6329
    Már elforrt.
  • Richard90
    jaaa tényleg
    a fear is tök kira volt :D
  • GeneralsHungary
    Az idegenek a világok között is tudnak teleportálni. Így a szellem és a való világ közt is.