3581
-
#1743 summa summárum a játék legnagyobb ötlete ami elviszi a játékot a hátán az maga a GÖMB... -
#1742 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt a témát se nagyon vitték tovább hogy a halálportáljaiddal magaddal hoztad a valós világba a cherokee szellemeket, továbbá nem tudjuk még igazán azt se kik mik álltak a gömb valódi középpontjában..mert ugye az a nő maga is csak amolyan kiválasztott elméje volt, nem volt ő végülis senki..és ha jobban belegondolunk a keeperek sem urai a gömbnek( a csaj simán lekapcsolta őket) -
#1741 az még jobb lenne! -
#1740 jah akkor az:) -
#1739 nem is biztos hogy egyböl második rész lesz hanem hamarabb valami kiegészitö... -
#1738 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 2. részben vajon mi lesz?:) azok a lényeg akik meghivták Tommy-t, megkérik, h pusztitsa el a többi ilyen idegent?:) akkor nagy hent lesz:)) s lehet h kapunk még újabb képességeket is tőlük.. -
#1737 ujratöltődik a lelked ezen a részen ha lemerül..meg jönnek is majd ellenségek ha mégse;) -
#1736 gyanitom... -
hentesferi #1735 fontos az hogy elöszzör az ijjal a gömbre aztána fegyókkal ? -
hentesferi #1734 Képzeld el minden fegyverem kiürült csak 1 maradt ami ki tudja szívni az energiát abbol a nem tom miböl vagy mi :D nah szal eccerüen mindent belelöttem a gömbe és semmi se történt :) meg a másik ha nincs olyan lélek (hp) akkor nem tok nyilazni akkor hogy nyilazzak a gömbre ? :) -
#1733 süsd el az ijadat:) utána meg a fegyvereid..de azért a burokra célozz.. -
#1732 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a hajóban lévö törzs régóta ott él azt mondták. gondolom ezért tudtak már rendesen berendezkedni. az idegenek nem mindenkit visznek el, csak össze-vissza szippantgatnak. általában addig vannak egy bolygó közelében, amíg ki nem fogy teljesen, tehát beosztják a kaját... amúgy a Földre is ezek az idegenek hozták meg a biológiai életet, s gondolom megvárták míg lesznek páran, hogy ellakmározhassanak rajta. meg a királynő gondolom megérezte Tommy szellemét, ami tökéletes lett volna a céljaihoz... Nekem ez jött le a kérdésedre válaszolva:) -
Pleomax365 #1731 Na én akkor ezt most kivétalasen lehet hogy feladom...:-(
Vároma reloaded-et!!!
De ha van ötlet akkor meg lehet velem is osztani:-) -
#1730 van valahol egy lyuk ott egy teleport ha beleesel már nem ott leszel ahol belementél a gömbbe.. -
hentesferi #1729 Mazs benyomtam de nem láttam semmit :) plz mond el mit kéne látnom és egyböl megyek is fel megcsinálom :) -
#1728 Tudnátok segíteni? elakadtam... még eléggé az elején, belementem egy teleportos dobozban, és összementem, most meg ilyen "kis" gömbön vagyok, ahonnan nemtok kijönni :S 1 teleport vagy mi van ott ahol bejöttem, de a kijárat nemtom holvan. help plz! thx. -
#1727 Na én is befejeztem, szerintem végig nagyon ötletes volt,néha már rendesen hányingerem volt amikor olyanok vannak hogy bemegyek a portálon azt kijövök szemben a plafonon:) , picit repetativ volt az űrhajós részeknél de szórakoztató végig..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy valamit nem vágok..ezek csak indiánokat raboltak el?a rádióadásokbol az jön le hogy mindenki halál nyugodt, szemtanuk számolnak be furcsa fényjelenségekről, arrol nem esik szo hogy szélesebb körben folyna a szüret..(márpedig elvileg annak jöttek..) A másik: Akikkel találkozunk törzs ők mióta éltek a hajoban? -
#1726 Hentesferi: gondolod hogy a jatek egyik legnagyobb talalmanyat, a spirit walkot nem kell bevetni a nagyobb csatáknál?;)
pleomax365: van mas is akinek ugyanez és ő sem talált még megoldást :=( -
hentesferi #1725 hi all
Mingyár végig nyomom a jatekot csak elakadtam a legvégénél amikor a fő ellenség ?! egy zöld gömbe van. Esetleg valaki tud segiteni ? :) -
#1724 Nah befejeztem én is a játékot.. Hát SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amiatt érzem így, mert játékból nekem az jött le, hogy nem annyira "kegyetlen világ" mint a doom, igaz volt benne pár jelenet, ami erre rácáfol.amit a csajjal tettek, az azért szerintem egy kicsit túl dúrva, akkor olyan érzésem volt, mintha a doommal játszanék.
Maga a játék élvezetes volt, bár - főleg a vége felé - sok helyen untam már a monoton öldöklést!
Számomra úgy lett volna egy igazán maradandó élmény a Prey, ha sokkal kevesebb hangsúlyt fektetnek a készítők a mészárlásra, és több fejtörő, illetve ügyességi feladat lett volna benne - kihasználva a gravitáció-kapcsolót, dimenziókapukat illetve a falonsétálást.
De így is kellemes érzés volt, de nemhiszem, hogy mégegyszer nekiállok. -
Pleomax365 #1723 Help!!! -
#1722 Heh, ez tetszik... bár nem tudom mi köze egy kis html-nek, meg css scriptnek az ország kormányzáshoz...
Bár a magyarázó szöveg az tényleg elkellene oda is, akkor csak Mucsácsónak van ott a helye :D -
Pleomax365 #1721 Ati radeon 9600 alap
AMD 2,6-os proci
1 gia alapmemória
-
#1720 Köszönöm! A szöveg, ha fehér nem is lett, de "lightgray" az igen :D. A fehéret a legzavaróbb olvasni! De most már szerintem nincs gond vele. Valaki oldja meg, hogy csak a bannerban legyen a faq linkje, mert így elég rossz sztem... -
#1719 Ird le azér a konfigodat... -
Pleomax365 #1718 Igen -
#1717 a FAQ-ban leirtakat követted? -
Pleomax365 #1716 Kösz!
a memória túlhúzást hogy érted?
1 gigaramom van -
#1715 VGA driver újat,DirectX újat, estleg memória hiba a túlhúzás miatt. -
Pleomax365 #1714 Nekem is ugyan az van mint yetihunternek!
launch Prey majd szürkeség és akkor hibajelentés!
Valaki pls! -
Yetyhunter #1713 rögtön indítás után kilép és hibaüzenet. vmi ötlet? -
#1712 köszi szépen mostmár minden világos! -
#1711 Ja,azt majdnem,de a papírzacsi már létezik. -
#1710 Nagyon jó ez a game! Majdnem kitalálták a 4.dimenziós játékot -
#1709 már párolog :D -
#1708 Nekem semmi bajm nem volt vwlw.3X volt elindítva,semmi. -
greenwar #1707 bakker mindig kifagy az uninstallja mijez már emberek... -
#1706 Már elforrt. -
Richard90 #1705 jaaa tényleg
a fear is tök kira volt :D -
#1704 Az idegenek a világok között is tudnak teleportálni. Így a szellem és a való világ közt is.