Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'hát persze, a hibák ugyanúgy benne lesznek...GOLD-ról van az összes lemez a világon..." (szal goldról van másolva...)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Akkor ez biztos valami kamu game .
Le se töltöm.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Next PC upgrade: 2022
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
A játék tele van nagyszerû ötletekkel de a textúrák miatt egy Quake 4 klón
de sajnos teljesen.
én szivesen végignyomtam a Quake 4-et és ezt is végig fogom.
de akkor is...! nem ártott volna e téren is néhány eredet ötlet.
Egy ilyent hallottam a játékról, bocs ha írták ide is, de nem láttam.<#nemtudom>#nemtudom>
"Már kiderült, hogy ez nem a rendes verzió.
Egyesek szerint a Tritonról leszedhetõ Preloaded változat, míg mások szerint béta rengeteg hibával. Illetve csak kevesebb hiba, de az nagyon súlyos: lefagyás, leállás.
Az egyetlen ember aki most segíthet, az akoska.
A legfrissebb fejlemények szerint az MDAtje maga mondta, hogy ez a múlt hónap 29-én kiadott arany lemezrõl készült másolat. Sok hibával, melyek csak a végleges verzióban lesznek javítva, de minden benne van.
Azonban úgy tûnik a dolog, hogy mindenkinél jelentkezik valahol a fagyás. Valakinek a legelején kilép, valakinek csak a nyolcadik pályán. Sok sikert mindenkinek!!!"
Hát én nem tudom, aki elvitte kicsit tovább, az írjon hogy errõl mi a helyzet, én még a 2. pályán vagyok egyenlõre<#zavart2>#zavart2>
Egyébként az tuti, hogy Gold-on van, meg pre-loadból nem lehet csinálni ilyen telepítõs változatot...meg mellesleg ami hibák a Gold-ban vannak, azok a fullban is ott lesznek....
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 localhost
Na ekkor neked a "127.0.0.1 localhost" ala be kell irnod a "127.0.0.1 preymaster.humanhead.com" es kesz is vagy. Kimented a File Save opcioval es elinditod a jatekot. Ha Zone Alarm progid van akkor ENGEDELYEZNI KELL a prey.exe -et mert akkor nem indul el. Amikor keri a serialt ird be 16 darabb 2 -est es a vegere 09.
Nekem igy megy es naon utos gama 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Új ötlet és kész!
SZVSZ a játék maga jó, én 10 - bõl talááááán egy 6.5 - öt adnék rá, max. ha jó napom van, 7 - et. Egyrészt annyira hûdeqrvasok újítás nincs. Falon, plafonon mászkálás okés, új, de a 25ezredik után már nem biztos, hogy meg tud lepni. Ugyan így a portálos, idõsíkos átjárók, a testbõl kilépésrõl meg nem is szólva. Aki többet játszott vele 10 percnél az tudja mirõl beszélek.
Grafikáról pedig annyit, hogy ezt már láttuk. CSak nem így hívták. Tudom, hogy hülyén hangzik, mert Doom engine, de ha leülök elé, teljesen olyan érzésem van, mintha a Quake 4,5 - el nyomnám. Ez elég negatív szerintem, így 2006 derekán. (bár a homokosoknak lehet, hogy bejön a sok segg**k szerû átjáró) Ettõl függetlenül persze szép, és nagyon jól megy, ahogy olvastam mindenkinek. Szóval ez azért egy jó pont. Másik pozitív dolog, az cserokicsávó baszólásai. Érzõdik a Duke - os srácok keze munkája a cuccon, ez is feldobja a játékot. Így, elsõ blikkre ennyi.
Csak, hogy legyen a játékról szóló Komment is. Ha valaki nem értené, errõl szól egy fórum...
A menübe nekem minden van: Update Modes meg egyszóval minden
Maga a játék elég fullnak néz ki
Egyenlõre ennyi...
Egyébként a Doom3-ban is volt ilyen trükk már.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Amúgy másfél giga CSOMAGOLVA.
De nyugodtan várd meg a másik verziót.
Ha még ki sem adták hivatalosan, akkor ezek honnét a nyavalyából szedték elõ, ráadásul zavar a kisebb mérete is, holott ekkora game-nek minimum 4 gigát képzeltem... Nem is értem igazán. De az én bajom, várok még egy hetet.
Mellesleg még senki nem küldött in-game képeket.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
helyette ajánlom a k-lite codec packot
ÍGY KELL INDÍTANI: Telepítés után az elsõ indítás elõtt:
A c:windows/system32/drivers/etc könyvtárban a host fájlt Total Commander - F4 szerkesztés és írd be a végére egy üres sorba:
127.0.0.1 preymaster.humanhead.com
Remélem,többen nem kérdezik,hogy hogyan kell!<#idiota>#idiota>
Sok szerencsét!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem jáccottad a demot??Sztem jó kis game ez, jól van optimalizálva s elsõre mindenképpen izgalmas lesz. 😊
Warez kérdéseken kívül írna valaki értelmes(ha van itt) arrólis, hogy milyen a játék ?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
127.0.0.1 preymaster.humanhead.com
Addig ertem hogy a driverig mit kell de mi ez 127.0.0.1 preymaster.humanhead.com????????????????
VALAKI PLZ HELP?????<#help>#help><#help>#help>
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Amúgy én szerretem volna a mai napon kiadni egy bétát, tesztre. De végül úgy határoztunk, hogy majd a végleges fog érkezni, késöbb. Ami oka volt, hogy a Demo-ban nem tudtuk letesztelni a munkánkat, mivel nem volt mod kompatibilis. A teljes változatnál persze minden mûködik. Ami meg másik ok, még meg sem jelent a játék. Olyanról meg nem halott senki, hogy elöbb jelenik meg a magyarítás mint a játék.
Délután beteszek pár képet a magyarításból. Addig is kitartást.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
na mindegy, hát azért én egy FAQ-ot összedobok asszem reggelfele, legalábbis szövegeset tuti, aztán ha lesz vállalkozó akkor feldobja honlapként, vmi design félével 😊