3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Rage47
    sztem jobb h nem kell visszatölteni. a túlvilági lövöldözés is biztositja h ne szakadjon meg a játékmenet, én utálom mikor vissza kell tölteni egy játékot...
  • miki90
    hány pályás amugy a játék??
  • GrimReaper78
    Na jó, úgy a 12. pálya környékéről is megfelelne egy mentett állás. Van valakinek?
  • GrimReaper78
    Tudna valaki e-mailben küldeni egy mentett állást a "Dark Harvest" pálya legelejéről? Priviben adom a címemet.
  • _Atti_
    nem spawnolsz..ez is portállal van megoldva..ha meghalsz átkerülsz arra a helyre ahol lődözni kell aztán ha nem különleges helyen haltál meg akkor egy portálon át esel oda ahol a hullád van, ha űrben vagy ilyen helyen haltál meg akkor a portál egy közeli biztonságos helyre kerül..és már mehetsz is tovább..az benne a szép hogy nem is tölt semmit..
  • GrimReaper78
    Előfordult már valakinél olyan, hogy egyszer csak nem tölti be a kimentett állásokat? Éjjel a Dark Harvest pályáig eljutottam, most meg játsznaék vele, de megáll a töltést jelző csík, és a feladatkezelőre átváltva látszik, hogy kifagyott az egész játék... Korábbi save-eket sem tudok visszatölteni, ott meg kivág az asztalra. Tipp, ötlet?
  • grebber
    Hát lehet neked nem de nekem olyan.
  • greenwar
    hát az eladósok biztos nem fognak szárnyalni ha a megjelenés (amerikai elött is) ennyivel felkerül a netre biztos nagyon sokat nem hazsnált az eladósáonak..
  • greenwar
    grebber lol? az neked visszatöltés hogy akit utolsó pillanatban lelőttél, az már halott amiket emgnyitottál átjár az nyitva van stb, ez nem visszatöltés hanem kb 20m-el hátrébb spawnolsz bár nekem 1x olyan is volt hogy előrébb kerültem vissza kiscivel mint ahol meghaltam tehát ez abszolút nem olyan mint a visszatöltés úgy képzeld el a visszatöltést ha lelőnek és a tulvilágról oda kerülsz vissza ahol mentett a játék azt hiszem elég furcsán néznétek akkor...
  • grebber
    Kiváncsi leszek mennyit adnak el a gameből!
  • GeneralsHungary

Remélem tudjátok, a játéknak még korán sincs vége! Amúgy nagyban zalik a honosítás grafikai része is. Remélem mihamarabb megoszthatjuk veletek.
  • grebber
    Ez jó kérdés majd ha kijön magyarítás végigtolom ugy ,de tényleg vajon mivel másabb.

Amugy irták sokan hogy olyan mintha good modban nyomulnák kb mig lödözünk a másvilágon életünkért annyi idő alatt kb visszatöltöttük volna a mentést tehát olyan mintha loadoltunk volna tehát fasza megoldás!
  • NEOreg3
    cherokee néhzségben mivel nehezebb a játék?
  • thhommy
    kössz azota már rájöttem driver hiányzott
  • icewolf
    A legfrissebb catalyst, vagy Omega Dirver fent van?
  • Blekk Síp
    Ja, egyébként én is megcsináltam ami az nfo-ban van, a host fájlba beillesztettem az adott sort, és tutira mindent jól csináltam és nekem sem fogadta el a kódot...
    Szval maradt a netletiltás, bár nem mintha megerőltető lenne játék előtt 3-at kattintani :D
  • Blekk Síp
    Végigtoltam, ez überkemény nagyon állat fasza gém volt!!! =))
    A végén tényleg olyan volt már, hogy csak mentem és daráltam, és bosszút álltam mindenért :D De számomra ez sem negatívum, sőt csak jobban beleéltem magam a dolgokba :D

Tetszett az a beszólás, amikor egy marha sötét helyre értem és azt mondta(m):
    "So dark in here... I'm doomed." Lehet, hogy egy kis rejtett poén? :D
  • thhommy
    hy emberek nekem az a bajom a játékkal h fekete mindenkinek az arca radeon 9600om van tudnátok segiteni?
  • Rage47
    igen, nagyon állat volt, éreztem a bosszút :))
  • Rage47
    jah, lol:)
  • _Atti_
    ezért válaszoltam arra hogy ' a 2. részben vajon mi lesz?' ;)
  • icewolf
    aha! szóval nem raktad be a hosts-ba a kellő dolgokat...
  • hentesferi
    küldj képet a hostodrol hogy néz ki :)
  • MegaCsiga
    ....tudom de nem megy,
    amikor elöször bróbálom akkor tölt sokat aztán valami szerver szarságot is kiír és azután meg a nem érvényes serial....
  • hentesferi
    -------------------------------------
    222222222222 \09 \
    -------------------------------------

így néz ki neked ? :D
  • Hellsing47
    biztos jo helyre vagy jot irtál a hosts-ba???
  • icewolf
    összesen 16 darab kettest kell beírnod a hosszabb részbe, és elvileg amgától kell beugrania a kis részbe, ide a 09-et!
  • Tatyla
    ez egyedi eset nálad...
  • MegaCsiga
    ok grat de én el sem tudom indítani a koszos serial miatt........
  • hentesferi
    nah re :)

végig vittem a gamet én is ;) várom már a folytatást :) nem volt valami hoszzú game amugy 1 fél nap alatt végig tolható :)
  • MegaCsiga
    ja vegig az uccso 2be 09... ennyi
  • Tatyla
    és a nagy sort végig irtad 2-esekkel?
  • MegaCsiga
    na nem tud valami vagy valaki HELP-ezni nekem ?
  • SnowMan14
    Húú bátyják mikor jelenik meg a játék? am császtok
  • icewolf
    Végre beindult az amit vártam, normális eszmecsere. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nekem az egész játékból nem a hent volt a fontos, a Prince of Persia TTT óta nem éreztem ekkora érzelmi kihatást magamra, egyszerűen harcolsz.De hogy miért? Hát először szó se rólla hogy világot mentesz meg, Csak a csajodért... Aztán amikor az meghal, szó szerint bosszúhadjáratot folyatatsz az idegenekkel szemben. S bár eddig nem jött be ha a főhős dumál játék közben, de itt a szinkron színész eléggé bele tudta élni magát a helyzetekbe, és teljesen azonosult Tommyval. Számomra ez a HL2 óta a legjobb FPS! minimum 97%!
  • MegaCsiga
    ami az utolso 2 kocka
  • MegaCsiga
    ja
  • Tatyla
    a 09-et a kis kockába irtad?
  • MegaCsiga
    hali ... nem tudna valaki segíteni ???
    leszedtem a gamet és megcsináltam azt a sistem32es irogatást és elindítom a prey-t irom a serialt a 2222... és az utolsó két helyre a 09 és azt mondja hogy nem jó vagy érvénytelen... szóval nem tom mi van ... nincs esetleg más serial vagy más módszer ???
    PLS.HELP.MEE.
  • Rage47
    ezért lesz folytatás:)