3581
-
joenumberone #1823 Köszi -
#1822 Ugy forgassad a kockát hogy végigusson a rácshálós részen a fénycsík!
Azt a demó lehet hogy csak 1 óra volt nemtom már! -
#1821 Huh nemtom max 2 óra de lehet hogy jóval kevesebb. -
#1820 Nem, nincs messze. Pont a végén vagy, és azért nem tudsz mit csinálni, mert ez már a vége. Tehát vége van. -
joenumberone #1819 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni elakadtam a The Complex nevű pályán ahol egy kockában vagyok és nemtudom mit kell csinálni.Messze van még a vége.
köszi -
#1818 Hát ez nagyon kevés egy 10 rugós játékhoz képest!
A demót végigtoltad? Az mennyi volt neked időben? -
szaharin #1817 Koszonom szepen a segitseget...icewolf temar tuljutott itt?;) kis gondolkozassal,magadtol?:) -
#1816 Fú ezzel mennyit szoptam.Majdnem szétvertem a gépet,mer a k****a****áé' se tudtam,hogy lehet átmenni a másik bolgyóra.Alsóra,leszál keres csövet és azon át a másikra. -
#1815 csak egy kicsit kellene gondolkodni, és próbálkozni, de nem gáz... -
szaharin #1814 hatde csak azokra a leszallohelyekre lehet leszallni:D nem?:O -
#1813 szétlénőni=szétlőni -
#1812 Tojást odavinni a nyálkához, majd szétlénőni, mire az felrobban és eloszlik a nyálka. -
#1811 Köszi szépen! Akkor asszem én is nekikezdek már.. :) -
#1810 1.Igen már sokan végigtoltuk.
2.Még nem tapasztaltam/halottam ilyet a Prey-el kapcsolatban! -
#1809 Leszálsz ahova lehet és egyszerűen átgyalogolsz a másik ra ilyen egyszerű! -
szaharin #1808
Itt hogy lehet atjutni a folso bolygora, vagy miaz?:D mert csak alul tudom letenni a jarmuvet, de felul van a kapcsolo ami gondolom kell...hogyan lehet? -
#1807 Lenne 1-2 kédésem:
1. Valaki már végigjátszotta?
2. A tört verzióban vannak olyan hibák, hogy eltűnnek textúrák, stb? -
#1806 7-10 óra kb! -
kispalika #1805 A POOR BASTARDS nevűá pályán akadtam el. A mágneses spirálon (vagy mi az) bejutok egy helyiségbe, ahol 3 idegen viszi egyik oldalról a másikra az üvegcsöveket. Egy ajtó van, amit benőtt a véres nyálka - nem nyílik. A másik sarokban egy tojáspottynató izé van a plafonon. Egy kapcsoló van csak, de az sem működik. Mit kellene csinálni?
-
#1804 tovább az ajtón, és ott találsz majd egy pultot, ahova beütöd. -
#1803 Mennyi kb a játékidő? -
#1802 Itt merre kell menni, mert sehol nem találom ahová a kódot kéne beütni.
-
#1801 Valami olyasmi, de csak színész.Azért az utcán nyílván nem így mászkál:D
Honlapja is van. -
#1800 lol ő is egy indián... :D
talán cherokee?XD -
#1799 Illetve Greyeyes...:D -
#1798 Ő Michael Greeneyes, Tommy szinkronhangja.Azt hiszem nem véletlenül:)
-
#1797 Regen mindig japan jatekokban sikerult felfedeznem, es ha megnezel egy japan rajzfilmet,oriasi fo ellenseg, sok kulonbozo fegyverrel, reszletekben kellett kinyirni, karjat leloni stb stb.
na meg a regi c64-es jatekokban.Ez ami tetszett nagyot bennunk, es jol erzekeltettek valami nagyot probalsz legyilkolni.
ami nem:villogo csillogo robbansakkal, semmit nem lattal a keperenyon,csak szines csikokat stb, sot leallt a jatekmenet mig ellotted a szupervarazslatot.
Itt meg az utobbit szerencsere lehagytak, csak az altalam szerett modon kell gyilkolni.Bar egy ket jatekban szerencsere igy oldjak meg, es nem az egyszerubbet valasszak, egy sima emberi kulseju foellenseg, vegtelennek tuno energiaval.
-
GrimReaper78 #1796 Kösz a savegame-et, Atti! -
#1795 de hogy jönnek ide a japánok?:) -
#1794 huh, hatalmas dolgot hoztak ossze a fiuk, a vege fele nagyon felporognek az esemenyek, vegre jol eltalaltak az aranyt, a szamomra tipikus japan en vagyok a szuper robot, csillog robban minden korulottem, es a kozott amit egy azsian kivuli emberke szeret.
Bar kicsit tovabb bonyolitottam volna bizonyos reszeknel, tobb csavar a palyatervezesnel, ha mar ekkora otletet valositottak meg.
Sot, szamomra nagyon nagy dolgokat, pl palya osszeall a szemed elott, viszont nem sutottek el elegszer.
De amig itt is minden masodik post arrol szol hogy elakadtam, ebben a vegtelen szajbaragos jateknal, hulyul a vilag ez van, hajra fiatalsag.... nem hiszem, hogy valaha latunk ennel bonyolultabb fps-et :)
Hl2-t otletessegben, latvanyban,helyben hagyja siman.
-
GrimReaper78 #1793 Szevasztok!
Még mindig nincs senkinek mentése a "Dark Harvest" pályán vagy nem sokkal előtte? Elszálltak a mentett állásaim, sajnos... -
#1792 megoldódott
Csak Restartltam a gépet és láttam! -
#1791 faq-ban le van irva -
#1790 azthittem elsírom magam mikor megláttam a menüt, vagyis NEM VOLT MIT LÁTNOM!!!
Egszerüen eltünt a menü!!!
Elinditom a gémet és csak a menü háttere jön be.
tegnap még semmi gond sem volt!
Most feltettem újra és ugyanez!
VALAKI SEGÍTSEN!!!!! -
gabor00 #1789 hello!
elakadtam de nagyon nemtom mit kell csinálni.
pls help!
the old tribes résznél vagyok.
egy kép hogy hol is járok és itt mit kellene csinálnom hogy továbmenjek?
elore is köszi
ide vagy akár pm-be is jo. -
#1788 LoL, csak a FAQ-ot kellett elolvasnom. -
#1787 elörendelésben 10-ért láttam -
#1786 Mennyiért fogják árulni? -
#1785 ha úgy játszasz, hogy az van benned, hogy nem szabad meghalnod, akkor van kihivás:)nos én igy játszottam -
greenwar #1784 lol nyilván könyebb de így lövöldözás teréns emmi kihívás nicns a játékban mert elöbb utóbb csak lelövöd akárhány monszta is van ott meghalsz kis idó és uygan ott vagy tehát így ellenfelek abszolút 0 kihívás...