3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Halfer
    de azért köszi :)
  • icewolf
    Jah, már látom nem kell ;D
  • Hellsing47
    üdv..vki aki végig tolta meg tudja mondani hogy pálya van(könnyü megszámolni mert asszem minden pálya elött autosave van)
    kösz!!!

amugy egy tipp..akinek nagyon szaggat az kapcsolja ki az "Use CLOW" funkciot(nah meg persze az össze másik funkciot is) és állitsa a 16:9 vagy 16:10-re a képernyö arányt
  • icewolf
    Tedd fel az everestet, és azon belül meg tudod nézni milyen hangkártyád van, és jó eséllyel egy oldalt is kidob ahonnan frissítheted a drivert. Amúgy tudtommal az Nforce alaplapok többségén AC97 hangkártya van, nem lehet h neked is az van?
  • dienesoft
    Sziasztok. Sajnos amit a FAQ-ban írnak a arról a feladatról, hogy ki kell húzni azokat a téglákat. Nos, én kihúztam az összeset, de akkor se nyílik ki alul az ajtó. Akkor most mit tegyek? A téglákkal kell vmit csinálnom?
  • neptum
    van egy össze kapcsolö cső a két bolygó közöt azon végig tuc futni és kész
  • Dynamic
    Most volt szó róla, még kép is van...
  • joenumberone
    Sziasztok
    Elakadtam a Center Of Gravity nevű pályá ahol van két kisbolygó és az alsóra tudok csak leszálni de a felső bolygón van egy kapcsoló de a repülö izével nem tudok leszálnia felső bolygón.
  • Halfer
    pont ezt írtam tegnap este :D nekem is ez volt és hangkártya driver frissítés segített ;)
  • berlinboy6329
    Nekem is az van még sincs semmi baja,igaz a legújabb driver van fenn.Hangkari driver frissítést nézzé' meg.
  • q13579
    Nem nem melegszik tul. Mindig adott idöpontban dob ki, ha elérem a 4 ora 36 percnyi x másodpercnyi játékidöt, ami igen-igen furcsa. És nem jövök rá a megoldásra
  • Pleomax365
    A másik hogy lehetséges videó drivert kéne frissítenem!
    De azt hogyan kell?
    Mit kell elszednem??
    ATi radeon 9600 alapom van!
    PLS help
  • Richard90
    sokmindent lehet tenni... pl felállsz és körbe-körbe rohangálsz :D na de a viccet félre téve
    1. frissítsd a videokártyadrivert
    2. töltsd le az antispy xp-t és tilsd le a hibajelentéseket
    3. támogatja-e egyáltalán a játék a kártyádat
    4. lehet hogy egy win reisntall nem ártana a rendszernek
  • Pleomax365
    Üdv!
    valaki találkozott már olyannal hogy amikor indítanám a játékot akkor szürkeség és hibát talát! (hibajelentés küldése)
    Ilyenkor mit lehet tenni?
    Help pls
  • buldozer99
    Nah én megyek tv-zni!!
    Jó8 mindenkinek!
    HY
  • buldozer99
    Már tolja 1000-el!!!!:)
  • berlinboy6329
    Nincs mit,menjél csak játszani.
  • Halfer
    No! Megy a játék. Megtaláltam a legújabb nVIDIA Audio driver-t és azzal megy. Köszönöm annak aki ezt a tippet leírta és neked is berlinboy
  • Halfer
    jaja de nem tudom ott melyik főcím alatt :) Multimedia? Ott nem nagyon találtam olyat ami kell. WDM Driver? Az megvan. Ötlet? :(
  • berlinboy6329
    Én se.A kari honlapjáról?
  • buldozer99
    Na nekem már meg van az etc mappa Halfer segitett!!
    Most nekem kellene neki!:P
  • Halfer
    de nem tudom honnan :(
  • berlinboy6329
    vmi frissebb?
  • Halfer
    Hát pont előbb írtam, hogy leszedtem és újraraktam. De nem jött össze. :(
  • berlinboy6329
    Passz.Csak olvastam,hogy ez segíthet.Segített?
  • Halfer
    hát eltávolítottam és a gyári cd-ről újra raktam ezt az eszközkezelőben: NVIDIA(R) nForce(TM) Audio Codec Interface

mást kellene?

linket nem tudnál adni? mást nem tudok a hangkártyámról csak ezt, hogy nVidia...
  • berlinboy6329
    hangkari drivi frissi?
  • Halfer
    #1827-as problémával láttam más is találkozott, de nekem nem akar összejönni, senki sem tud infót? ..
  • Richard90
    túlmelegszik a kártya talán, vagy valami más...
    sztem egy win reinstall nem ártana
  • Richard90
    jó kérdés :D:D
  • buldozer99
    Nekem mért nincsen a driver mappában etc mappa???????????
  • q13579
    Nagyon jo a game. Hosszu idö ota az elsö élvezhetö sci fi fps.
    de lenne egy elég nagy problémám.

4 ora 36 percnyi játék után egyszerüen kidob az asztalra. Megáll a gép és kilép. Reinstalltam is, de nem segitett és ötletem sincs hogy mi lehet a problémája. De érdekes modon szinte mindig ugyanabban a másodpercben.
    Ha valaki tudna megoldást azt nagyon megköszönném.!
  • icewolf
    OFF
    Mezei Jegyzettömböt használok HTML szerkesztésre, az átlátszó háttér (table opacity) meg CSS. Ennyi. Sztem a HTML nem egy nagy kunszt hogy szerkesztőt kelljen használni hozzá... Forntpage, Dreamweaver... ugyan már... 4 éve Jegyzettömböt használok :D

jah és tényleg egy <br> tagból maradt ott.
    ON
  • j0nNyKa
    szivesen. :]
  • icewolf
    THX & RISPECT. Hajnali kettőkor már nem annyira jó az ember agya... :P Javítom.
  • icewolf
    Nekem elsőre lejött hogy mit kell csinálni...
  • Halfer
    Halihó! Nem tudom volt-e ilyen baja másnak, nekem még a Demo-val is, ha meg már írták akkor ne ugassátok le a fejem, csak mondjátok hogy olvassak vissza és mennyit.

Még a Demo-ban is az volt, elindítom akkor kidob, hogy "a program leáll, kellemetlenségért elnézését kérjük." hát igen, elég kellemetlen! A teljessel is ez a bajom, próbáltam már a 2000 és a 98/ME kompatibilitást is de nem jó (Quake4 pedig a 2000-ressel lett jó). FAQ-ban erről nincs írva, remélem itt kapok választ.

Köszi előre is ...
  • j0nNyKa
    ne oktass legyszi, en a forrasbol masoltam be ami ottvan, csak hogy lassa aki csinalta, hogy mit rontott el
    koszi.
  • Magiszter
    Ez érdekesen sikerült
    a kiemelés az [b.] pont nélkül, lezárás meg a "b" elé egy / persze [] között.

a F.A.Q. tényleg jó. És ez az egy "r>" legyen a legnagyobb hibája (amúgy a <br>-ből maradt ott? ezek szerint egyszerű mezei HTML kódban írtad? vagy valami weblapszerkesztőt használtál?)
  • j0nNyKa
    jo a faq, grat, van benne 1 apro baki
    11. Na és hogyan kell ezt a kalózverziót elindítani?r>
    vegen html kod igy..
    <b>11. Na és hogyan kell ezt a kalózverziót elindítani?</b>r>
    mindemellett meg1x grat a faqhoz :]