Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hehe én is it vagyok a négy lézercsiknál 😄 Lehet ezért béta mert innen nincs tovább<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

[NST]Cifu
Nevezd át hosts.txt-vé (ehhez a kiterjetész elrejtését ki kell kapcsolni), egyszerû notepaddal írd bele amit kell, majd mentés, és végül nevezd vissza kiterjesztés nélküli "hosts"-á.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Valaki segítsen plz! Sehogy sem tudom beírni a "hosts" file-ba azt a bizonyos szöveget. Illetve be tudom írni, de mikor el akarom menteni akkor szól hogy "a filet nem lehet létrehozni". Pedig nem írásvédett vagy vmi.
Vmi tipp esetleg?

\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"

senki nem ír semmit biztso még nem tartanak ott :S

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

Én is ott vagyok elakadva és senki sem írt eddig megoldást.
amikor repkedni kell? és már midnen kapcsolót átnyomtam de semmi?

vki pls 1336? nagy tér négy lézer megy egy ventillátorhoz ottmit csináljak?

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

Csuhai G
😄D

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Kandurex
-Keress reset gombot!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

edios
Egyébként pedig nem nehéz a játék!

Aki elakad, 3 aranyszabály:
-Keress szellem-csillagot!
-Keress dimenziókaput!
-Keress gravitáció-kapcsolót!

<#integet2>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig azon a részen átmentem, de nem valami jó a memóriám. :S Valami dobozon is átugrottam azthiszem. De ha jól tudom van egy hosszúkás csõ a plafonon ha felnézel, és azon belül egy gravitációs gomb.
Csibe001
Nem igényesség?Akkor nálad mi az igényesség?Komolyan nem értem hiszen szépen van textúrázva a játék, hangulatos s az apró részletekre is odafigyeltek s sztem ettõl igényes egy játék!Ráadásul még humor is van benne.S hogy annyira sokat nem beszél emberünk engem az sem zavar, pont eleget mondd így is, repkednek a Fuck-ok. 😊
Sztem jó kis játék ez.Mérföldekkel jobb a Q4-nél, iszonyat rosszul van optimalizálva az.Ez meg megkockáztatom hogy szebb annál s gyönyörûen fut nálam.

t0Mi
Nincsen gravitációs gomb.. 1 ajtó van, de ugye azon szellem formában nemtok átmenni.. akartam képet linkelni, de kepfeltoltes-rõl nem lehet..

!Renault F1, Real Madrid CF!

van 1 resz, ahol kozepen van 1 szakadek, hogylehet atjutni a tuloldalrA?:S

wedge 31 nem vagyok hl2 fanatikus, scak nagyon bejött a játé világa a játékmenet stb, de különbõzõek vagyunk van akinek ez van akinek más tetszik

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szellemel ha átmész feletted nincs egy gravitációs gomb? Azt lõdd meg a szellemmel.
igen vannak benne erdeti 5letek, de monoton unalmas, de a multija demoban nagyon hangulatos hogy a ,,plafonon" futóra kell lõni meg a szellem mód

de bakker én még egyszer nem töltöttem vissza állást meghalsz szellemföld kipróbáltam ha egyhelyben álllok nem csináloks emmit akkor is visszakerülök 10mp-el korábbra és tessék ennyi így semmi kihívás nicns a játékban, eltévedni nagyon nem lehet mert általában egy irány van, max az olyan helyeken ahol az az egy irány nicnsen meg, mert semerre sem tudsz menni, és itt nicnsenek fejtörõk sem, ami ugyancsak ottvolt a hl2ben...

mind1 az én elvárásaim voltak biztosan túl nagyok...:S

wedge31
Na én meg a hl2-töl voltam kiakadva,hogy az ember kilométereket autozott egy kihalt dögunalmas terepen.Izlések és pofonok,egyébként már vártam mikor jön egy fanatikus és kezdi megint agyon fényezni freeman dokit.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

t0Mi
Hát emberek énis elakadtam.. bementem 1 terembe, elöl szakadék, ha átmegyek szellembe akkor van balra felfelé 1 fátyolút, de ha azon felmegyek semmi sincs ott..

!Renault F1, Real Madrid CF!

Kandurex
Egyébként tetszettek a videók, ahogy egy Boing utasszállító repeked, meg úgy az egész jó ötletnek indult, de a demó rácáfolt, hogy egy alapvetõen jónak induló játékból is lehet...hm..valami más...<#vigyor>

Sheke
sztem nem mer rosszul gondolkocc a q4 doom3=jövõháború,míg a prey akár lehet a közeljövõ is kituggya holnap a wcn ülsz osz felszív vmi😄attó hogy jövõsek a fegverek a jelenbe jáccodik csak az ufók sokkal fejlettebek ezért láccik jövõnek

Le Parkour

Kandurex
Doom3 messze izgalmasabb és parásabb, valamint story szempontból is ütõsebb, mint ez...

Na, jó, inkább meg se szólalok inkább <#kuss>

Rage47
amit az ûrhajóban lehet hallani
Rage47
én végighallgattam a földi rádiók adását is, az is nagyon tetszett😊
edios
Dúm3 meg kvéknégy a mész-õsz kategória, ez egy kicsit más felfogásban készült játék, bár tény, hogy itt is menni kell és ölni, elég gyakran! 😊

edios
Na jó, hát HL2 nekem is a top, de ez a játék is kiemelkedik a többi közül! Azért az is milyen feelinges, amikor az utasszálító repülõgép húz el elötted! És azért van némi újítás is, például a fegyverek, illetve hogy nem írja ki mindig, hogy "game over", hanem elmhetsz vadászni indiánföldre, és utána újra vissza! Pedig egyszerûbb lett volna a készítõknek a gémóver-es verzió, de mégsem azt választották! És még itt van a szellemes dolog, illetve a gravitáció és dimenzióváltás is, mind2 nagyon "szellemes" szerintem!

szerintem teljesen egyszinten van a doom3-q4 mezõnnyel

doom3 az kihívás meg ott a szotri meg a horror és az tényleg az q4 az darálás de annak is megvan a hangulata😊 és ennek is mind3 telejsen más stílus szerintem

Rage47
HL2 azért más... az nekem is top
de ez még mindig jobban tetszik mint a doom3 ill. Q4
demoban én is elvoltam velük de szeritnem ez nem igényesség, beszkennelnek bár borítót lerippelnek pár régi zenét egy embernek egy fél délelött

igen az valóban igaz hogy nicnsenek benne bugok de pont azt nem érzem hogy lenne ,,lelke" ellenben a hl2vel nem igazán tudsaz azonosulni a fõhõssel😄

hl2 nálam még mindig TOP 1

koschwarz
pontosan<#eljen>

egy vén róka

de azért hozzáteszem, hangulatos a cucc

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

edios
Azért mindig meglátszik egy játékon, hogy mennyire vették komolyan a fejlesztõk, a jó játékoknak van lelkük. Az igényesség abból áll, hogy egyrészt nincsenek benne bugok (én még nem találkoztam), másrészt nagyon aprólékosan ki van dolgozva az egész, odafigyeltek a részletekre a fejlesztõk. (Az elején csak a zenegépet ha megfigyeled például, tele van mindenféle zenével, ritmusra villog, és minden albumnak külön borítót is beraktak, pedig igazából semmi jelentõsége az egésznek. De ez csak egy példa volt a sok közül.)

Kandurex
Ez inkább a mai teenager korosztálynak nagy durranás, a vén rókák ásítozva, unatkoznak...

Agy Halott
zsakosfrodo2 - koszi, hogy szoltal Normálisan nem tudtam, nem ugy mint a Barom #1247!
edios mi az igényes? elsõ látszatra igen talán a fegyverek, meg a beszólások, néha bedobnak egy két fasza helyszínre ami igen ez tényleg valami de utána vissza a quake bio-metál világába...

edios
Tényleg nagyon igényesen megvan csinálva! Pedig ritkán mondok ilyet egy játékra.

grebber
Megprobálhatom remélem lesz valami 😞

edios
biztosak

Bár csak nemsokkal vok a minotaurus-féle elsõ boss után, de eddig nagyon úgy tûnik számomra, hogy az Év Játéka díjat nálam ez a játék kapja. Pazar...mást nem tok mondani...

grebber reinstall?

csumi all!
ebben biztosak voktok h a full version??
mer egyik oldalon azt láttam h most elötölthetö a game
nagyon nem lehet élvezni szerintem a quake4ben több volt a sztori ott legalább voolt mindig objective csapat néha mondtam vmit itt emg csak egyedül megyek

amúgy azon a helyen nicsn visszaút se midnen kapcsolót átkapcsoltam szóval tanácstalan vagyomk már 30p ott bojongok:S

sajna Prey nem oylan mint hl2, hl2 ott le lehet lassítani gigyelni az apróságokra szoti stb de itt nem anygon amig még kicsi plusz azok a beszólásai, de ultoljára a bossfightnál halottam beszélni, jah meg akkor amikor az alagútban kiértünk az ûrbe a repülõ cuccal...

edios
És más (gépigényes) játéknál nem csinál ilyet? Mert ez olyankor jöhet elõ, amikor pl vmelyik hûtés gyengélkedik(pl alaplapi, v neadjisten proci), v vinyód gyengélkedik, nekem akkor is gyakori volt kékhalál!
Ha lefuttacc a gépeden egy 3dmarkot v everestet és nincs ilyen, akkor marad a szoftverhiba..

Hidd el élvezzük, csak most úgy akadtunk el, hogy arra nem jövünk rá és még nem érkezett rá megoldás. Vagy valamit jól eldugtak a fejlesztõk... de már nem élvezzük, kiver az ideg miatta.
ZakRob
Srácok, ha elakadtok gondolkodjatok már egy kicsit, biztosan rájöttök elõbb-utóbb a megoldásra ,ne egybõl kérdezzetek! Hova siettek, élvezzétek a játékot, ne azon legyetek, hogy minél hamarabb végig vigyétek?

MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555

Rage47
sajna igen
grebber
#1375 eddig ügytünik csak nekem van ilyen bajom <#rinya>

SNAKE01
és tényleg!de tudod rohadt ideges vagyok mert nagyon vártam ezt a játékot!

szerk:átírtam a hostban és sikerült köszi!<#wink>

Kép (193.9 K😎
És a hosts nevû fájl. Ja és mivel már kiment a játék a netre így észrevették hogy warez verziód van, tehát uninstallálnod kel la játékot szõröstûl-bõröstûl és telepítsd fel újra, de ezt elõször csináld meg, mert észreveszik a warez verziód.
mucsácsó
jújj....de te mit módosítottál??? nem lmhosts.sam....
hanem a hosts FÁJL! semmi kiterjesztése nincsen...
szal akkor most prey uninstall-reinstall, és eképp módosítsd play elõtt a hosts fájlt:
edios
Ez az lmhost, neked a host fájl kell!<#falbav>

te a megfelelõ könyvtár megfelelõ host fileját nyitottad meg mert nekem iylen sok kis cuc nem volt benne ellenõrizd le nfo alapján az elérési utat..