3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• MegaCsiga
    MULTI
  • neptum
    Prey-Préda
  • MegaCsiga
    nem tom de lehet multizni ?
  • grebber
    Az a szó hogy Prey amugy mit jelent?
  • MegaCsiga
    he ezzel warez verzióval nem lehet multizni a Preyel ???
  • rage
    Lehet, hogy az attribútuma read-only nálad.
    Ezt változtasd meg, mondjuk Total Commanderrel.
  • neptum
    F.A.Q ba bene van hogy kell elinditani
  • shrid
    hi all, gondolom már mindenki unhatja hogy hogyan kell elindítani a warez verziót (host fájlba: 127.0.0.1 preymaster.humanhead.com stb...) de sajna nekem az a bajom vele h. amint el akarom menteni akkor aztírja h. csekkoljam le az elérési utat mer nemjó, felülírni nemtom mer hozzáférés letiltva, használatban van stb... megpróbáltam kimásolni, átírni majd visszamásolni de akkor sem engedte, azt pedig h. mit kéne csinálnom h. engedje menteni nos sajna nemtom...(aztse h. milyen progi használhatja) bocs h. ha volt már ez a kérdés, habár végigolvastam 6-8 oldalt és nemtaláltam, szal ha valakinek van valami 5lete azt nagyon +köszönném.
  • neptum
    bemész aba az ajtóba amit tuc mozgatni egy kapcsoloval szelem mod ki jösz meg nyómod a kapcsolot visza a testedbe azt kész aszem
  • armageddon666
    köszi megpróbálom.
    DioSr50: ott az a kapcsolo baloldalt. odamész megnyomod, és egy teleportablak kijön onnan az ablak möül balra. azon bemész majd szellemként átkapcsolod és aztán kijössz.... ha jól emléxem ez a megoldás.
  • Tatyla
    bazz nem látod hogy nem neked válaszol?
  • Tatyla
    ez se lényegretöröbb,de keress valami lyukat ahol gugolva tovább mész,vagy szellemmódban,valami energia ajtót ami mögött kapcsoló van...
  • DioSr50
    melyik ablakot???amelyiket lehet mozgatni??vagy ami a kapcsoló előtt van!!!Ekkora f..s pályát!
  • berlinboy6329
    öh.szellem módba lőjed ablak,aztán meg pityuval.
  • DioSr50
    Itt a másik kép!!
    már mindent kapcsolgattam de semmere nem tok menni!!
  • armageddon666
    Mother's Embracenél tartok. Gondolom ez már a vége lesz. Mit kellene itt csinálnom? a főmonszta egy gömbben van, és ilyen zöld cuccok vannak a ömb9n meg a falon is és néha villámlik köztük. Nekem bejön a játék :) jó a játékmenet, meg a történet ám néhol picit durva :S
  • berlinboy6329
    öhhm,nézd meg melyik hszre válaszoltam.
  • Tatyla
    az a hozzászólás nem a tiedhez kapcsolódik...
  • DioSr50
    Teszek be másik képet is!!
  • Tatyla
    ez nem az amikor vannak ilyen kis fülkék amit forgathatsz?
  • DioSr50
    zablokat az mi???
    miket lőjjek szét??
  • berlinboy6329
    asszem tom melyik.Valamelyik oldalon bemész,aztán 1 kicsit hosszabb úton kell eljutni a tapsolóhoz.
  • berlinboy6329
    Jobb,vagy bal oldali elzárt helyen van vmi?
  • berlinboy6329
    Hát hogy az de könnyű.Amikor a burokba van benne?Mennyé szellem módba josztan lőjed a zablakát nekije,utánomeg pityukovóal lűjed szíjel a zablkokat,amikket meglőttí. >)
  • DioSr50
    nyah itt az eleje!!
    ezen a részen akadtam el!!

irja már le valaki részletesen mit csináljak!
  • Tatyla
    akkor ez ?
  • DioSr50
    JÓÓ!! Nem tölti fel mert 60k-ás a kép!!!nyah mondjatok már más cimet pls!
  • Magiszter
    CSak azért kérdeztm mert sokan használnak szerkesztőket. Mikor án HTML-t csinálok akkor vagy jegyzettömb vagy valami olyan jegyzettömb ami kiemeli a parancsokat, meg ilyenek. Pl crimison editor. Szerintem egy jó dolog de kinek mi.
  • Tatyla
    hozzászolás ablak alatt,jobb szélen....
  • DioSr50
    és az sg-n hova töltsem!bocsi láma vok ilyen téren!!!
    külföldivel dobjatok meg!!!Az tuti
  • modernslave
    photobucket.com ..én ezt használom
  • Tatyla
    elöbb ij majd puska...
  • Tatyla
    miért nem töltöd fel ide az SG-re?
  • DioSr50
    képet tennék be csak nem tok külföldi oldalt ahova képet lehet feltenni!add valaki cimet teszek be képet is!!!
  • joenumberone
    Hello!
    A Mother's Embrance nevű pályán a főmonsztát hogy kell kinyírni.A falon van egy háromszögben 3izé ami a burkát tölti fel amiben benne van ezt lövöm mint az állat de semmi.
  • NEOreg3
    nem az alul lévő ajtó fog kinyílni, hanem a plafonon lévő ventillátor fog megállni, így átrepülhetsz rajta
  • berlinboy6329
    De mégis melyik résznél?
  • icewolf
    Ha konkrétan leírnád hogy hol akadtál el, esetleg egy képet is betennél az sokat segítene...
  • DioSr50
    hello!tudna valaki segiteni elakadtam egy résznél a pálya neve Search of Jen!valaki leirná h kell végigvinni mert nekem nem megy és ezzel szivok már sok ideje!!!
    előre is köszönöm a segitséget!

Üdv:DioSr50
  • neptum
    király a Prey sztem a hétteremt lecseréltemara,MSN ikonom az,Egyik kedvenc játékom is,Most a zenéjét tölötöm :D