3581
-
#1943 sztem pont 8 van. de akkor irtam hogy mit kell csinálnod. mert asszem ott vagy. probáld ugy! -
#1942 jobb h magad jössz rá nem?:) -
#1941 Közbe rájöttem. Szeritnem király játék volt ,csak nagyon rövid -
pinehead #1940 ez a rész a "the complex" c pályarészen van, itt rak ki a rendszer egy kockát, amibe átmegyek...nna itt kezdődnek a gondok, mert van kb.8féle forgató a kockában, csak azt nem tudom, h merre... -
neptum #1939 IMG]/forumkepek/2006_07/prey_msnicon_5.jpg[/IMG]
ő centurion ő is a kedvencem volt a játékba csak kevés volt belőle :( -
neptum #1938 ara a részre gondolsz amikor valami alaguton juc át és felül volt egy rácsos rész és egy mutáns volt mer akor aszem ven egy rész ahova ha jol forditod a garavitácios cuccokat akor le jutsz be mész a lelkedel meg nyomod és egy kapu nyilik aszem de nem tom biztosan -
#1937 nemvágom hol vagy de igy általánosságba: keress gravitáció fordítót. és ne a lukra koncentrálj hanem nézd át a környezeted! akkor találhatsz kiutat. -
#1936 esetleg kép róla? -
neptum #1935 nekem most az a MSN ikonom -
ratb #1934 Hi!
A Second Sansz pályán elakadtam,amikor belemegyek a teleportdobozba
és megfordul a gravitáció.A falon van egy luk de nem érem el ,túl magas.
Hogyan tovább??
Előre is köszi... -
neptum #1933 igen a centurion ara gondolok a 2 alig várom -
neptum #1932 ja de egy kicsit jók voltak ki élheted rajta morbit vágyaid :D -
#1931 a kétgépágyus dög aki ugy néz ki mint doomból CyberDemon? az csak először volt kemény...
Sztem akik kemények voltak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jenmonsta, pokszeru vmi, és az a nagykarmu forgo/balettozo ocsmány mutáns... mondjuk a repkedős szörnyek mikor egyszerre jön 4 akkor már zavaró picit meg azok a sokszemű robotok amik általában akkor jönnek ha az Exoskeleton Shuttleben vagyunk... ezek is csak akkor ha sokan vannak. -
#1930 jah, de azok nem támadtak. Csak akkor, ha meglötted -
neptum #1929 meg találtam a kedvenc számomat a játékban :D -
neptum #1928 de volt kedvenc lényem is a zombira hasolito valamik amikor elötem a fejét,kezét,lábát azt még be mászot az ajtó kőzé hülyéje -
neptum #1927 centurion az durva a játékba egy kicsit -
#1926 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon jó gém volt :) beletudtam magam élni a történetbe. de volt benne egy-két szörnyű rész is :S mikor szegény nagypapit bedarálják... meg mikor Jen ellen harcolunk... de utána a bosszuhadjárat már cool volt! és ki akartam irtani mindet!!! ja meg mikor a szellem megöli vagy mit csinál a kislánnyal az pedig szellemként rádob egy kissrácot a rudra :S de nem értettem ezt meg. mit kerestek a való világban a szellemek? meg azok ugyanazok voltak mint mikor meghalunk? -
#1925 hát nemtom mire gondolsz de ha arra amibe bevagy zárva és ilyen kék "folyik" ilyen szögletesen összevissza, akkor azt ugy kell forgatni hogy mindig alul legyen a hely ahova "follyon" a cucc. -
pinehead #1924 a "hyperkockát" mi szerint kell forgatni, hogy a világító "úton" mehessek??
pályarész neve nem ugrik be, talán ismerős lesz így is...köcce. -
neptum #1923 most nézem -
neptum #1922 ha kijön a magyarositás én mégegyszer végig viszem most a másik szinten -
#1921 az tömörités. kiszedtem belőle néhány OGG-t :D
neptum: böngéssz abban a fileban amit mondtam. a játék összes hangja benne van. mondjuk van néhány aminek valami shdhsm vay mi a kiterjesztése XD azokat nemhiszem hogy lelehet jáccani. de OGG-t meg ami még van azt igen! -
neptum #1920 de nincs bene az amikor a szelemedel mész az a zene :( -
neptum #1919 most töltötem le a netröl 2 óra alat (Torrent) -
#1918 de azt h hallgatod meg a .pk4 kiterjesztést? -
#1917 pak003.pk4 -ben vannak a zenék ha külön is akarod hallgatni. vagy már megvan neked igy külön vhogy? -
neptum #1916 tök kira a Soundtrackja a Preynek -
#1915 hamachi-val valszeg lehet -
MegaCsiga #1914 próáltam de nem volt szerver..
de én tudtam csinálni szóval nem tom -
neptum #1913 csak az eredetivel lehet elméletileg mért nem próbálod ki azt meg tod -
MegaCsiga #1912 komolyan senki nem figyel
most ??? vagy mi
lehet ezen multizni vagy nem ?
-
neptum #1911 téleg okosan kell legyőzni:))
-
#1910 okosan:))
gondolkozz a különleges képességeiden stb.:) -
#1909 A főgonoszt hogy kell kinyírni?
-
MegaCsiga #1908 ...
kössz a választ.... -
#1907 Köszönöm szépen, már észrevettem :) -
neptum #1906 mind a 3 szó paszol a játékhoz Préda- a Tommy volt a Préda mert megszököt és le akraták vadászni
Zsákmány-be zsákmányolták az embereket
Áldózat- az emberek voltak mert különbözö génmanipuláciot hajtotak rajtuk végbe -
MegaCsiga #1905 tök kiráj... de a multiplaybe nem meg ? -
neptum #1904 zsákmány,áldozat (csak pluszba én igy tom ezt 3 jelentést)