3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• neptum
    hát igen én csak először és nélkül lötem aztán rá jötem a logikára
  • Rage47
    dehogynem, aki addig eljutott, sztem meg tudja csinálni. csak könnyebb beirni ide, mint gondolkozni:)
  • Istencsászár
    hihetetlen, nemrég jártam annál a résznél, 2 perc semmittevés után rájöttem hogy hogy kell... nemigaz hogy erre valaki nemjön rá magától.
  • Pleomax365
    Amikor a video kártyám driverét installálom akkor kiad egy olyat hogy video driver not found!
    Ezzel mit took kezdeni??
    PLS help!!!
    Kösz
  • kispalika
    Ez nem rossz ötlet!!
  • neptum
    ennyi eröböl egy végigjátszást kéne csinálni és kész
  • grebber
    Már nem1x le volt irva ugy forgassad a kockát hogy az fénycsik végigvenjen a rácshálos üres részeken!

Szerintem ezt is bekéne irni a FAQ-ba mert annyian kérdezik!
  • DioSr50
    Hello!A hiperkocába mit kell csinálni??h tok kijutni belőle???
    Előre is köccke a segitséget
  • armageddon666
    thx mindenkinek hogy tudomásomra adtátok hogy lesz Prey2 meg hogy nézzme meg Creditset :D tök jóóó!!! :D
  • Hellsing47
    te se ???
    én se!!!xDDD
  • grebber
    Na ez a game is példázhatja majd hogy védelem nélküli gamek után is van kereslet alá Oblivion mai napig ott a top 10 eladásokban és több mint 2 millió db kell el belöle eddig.
    Remélem a Prey-t is megveszik sokan ha már én köcsög mondjára nem teszem!
  • Richard90
    www.ati.com drivers és ott a 6.6-os catalystot töltsd le
  • Rage47
    nemtom most is ugyanaz lesz-e a végén...
    jah a zene nem a legjobb, de végigszenvedtem:))
  • Hellsing47
    detto te vagyok!!!xDD

én igy mindig megnézem a credts-et ill. stáblistát hátha van még vmi =D
  • Pleomax365
    Na leszedtem ezt a XP Antispyt! (azt mondtátok hogy ezzel tiltsam le a hibajelentéseket De hogyan ott pipálgatok össze vissza...Van egy olyan services és ott mindent kipipálok...
    De ugyan úgy bejön a hibajelentés:S Lehet hogy rosszat pipálok ki mi angolul a neve amit ki kéne pipálnom...?!??
    Amúgy ha ez sem jön össze.. akkor lehet videokártya frissítést kéne tennem...na most felmegyek a szoftverbazisra és ott van csomo driver melyiket kéne leszednem??
    Nekem van:ATi Radeon 9600 alap
    PLS help!!!!!!!!!4
    Sorry az ez erőszakoságomért de az FPS az egyik kedvenc műfajom
  • armageddon666
    1 ideig vártam is... csak nem végig... nem teccett a zene XD POPSOT/TTT, HL/HL2 meg még néhány gémnek megnéztem Creditsjét mert jó volt a zene... és nem bántam meg. akkor megnézem most is...
  • NeoMaN
    4.12
  • Rage47
    nem is értem, én mindig megnézem a credits-et. filmeknél is várok egy ideig, hátha vannak bakik stb.
  • Pleomax365
    Na leszedtem ezt a XP Antispyt! (azt mondtátok hogy ezzel tiltsam le a hibajelentéseket De hogyan ott pipálgatok össze vissza...Van egy olyan services és ott mindent kipipálok...
    De ugyan úgy bejön a hibajelentés:S Lehet hogy rosszat pipálok ki mi angolul a neve amit ki kéne pipálnom...?!??
    Amúgy ha ez sem jön össze.. akkor lehet videokártya frissítést kéne tennem...na most felmegyek a szoftverbazisra és ott van csomo driver melyiket kéne leszednem??
    Nekem van:ATi Radeon 9600 alap
    PLS help!!!!!!!!!4
  • neptum
    majd meg nézem remélem cherokee modban van
  • armageddon666
    akkor nézd meg a hivatalos oldalon a trailert amit egyből bead -.- jééé a puska nem narancsospirosason hanem ciánkékesen világít! nah? hivatalos oldalon láttam... biztos cherokee modban lehet azal menni... VAAAGY csak bétában volt igy...
  • neptum
    a képeket a hivatalos oldalán látam és egy rahedlin
  • armageddon666
    akkor megnézem Creditset... vagy az csak ugy jó ha a játékot végigviszem és utána nézem meg?
  • armageddon666
    de az szerintem még a bétában volt igy! aztán megváltoztatták, de képeket ugye fejlesztés közben is lácc.
  • neptum
    én magyarositásal mégegy szer végigfogomvini
  • neptum
    amit montam hogy a lélek helyén egy madár lesz az eben a részben van de nem tom hogy lehet behozni szerintem ha elkezdek játszani a másik nehézségi szinten
  • tomassz82
    Sziasztok!

Nos, én tegnap "vettem meg" a játékot, most próbáltam ki. Eddig nagyon bejött, eszméletlen jó hangulata van. Grafikailag naggyon ott van a szeren! Tuti, hogy meg fogom venni eredetiben is!

Mindenkinek jó játékot!
  • grebber
    Ha végitoltad tudhatnád (feltéve ha Cradits-et végigvártad) hogy lesz lehet hogy kieg de lehet hogy 2. rész!
  • armageddon666
    igen miért?
  • Rage47
    végigjátszottad???
  • armageddon666
    lesz második rész???
    neptum: nem akarsz belinkelni egy olyan képet? :D amugy sztem az még csak BETA-ban volt.
  • neptum
    hát ja de elméletileg ha másik nehéz ségi szinten más lesz a léleknek a jele nem ember hanem madár mer látam pár képet a játékból (az 1-re gondolok)
  • neptum
    én is 1 szer kértem segítséget
  • Rage47
    sztem uj fegyverek lesznek, hiszen tök más helyre repülülünk
  • armageddon666
    én vagy 8szor elakadtam XD ebből 1szer kértem segitséget de aztán megoldottam... a másik 7 alkalommal meg 10szer végigmentem/repültem a páyarészen és találtam kiutat.
  • neptum
    a 2. rész milyen lesz remélem azis ilyen lesz csak egy kicsit böveb legyen a fegyver tár
  • neptum
    én nem játszotam a demóval
  • grebber
    Én csak 1x az is a demóban még abban a nagy teremben ahol járt fel le a gömb nemnéztem körül azt ottvolt a forditó a fejem fölöt kicsit odébb.
  • neptum
    igazából 2 részen akatam el min a 2 egy pályán volt amikor sokat kellet repkedni de mindig meg találtam a ki útata
  • reger
    ja