3581
-
neptum #1983 hát igen én csak először és nélkül lötem aztán rá jötem a logikára -
dehogynem, aki addig eljutott, sztem meg tudja csinálni. csak könnyebb beirni ide, mint gondolkozni:) -
hihetetlen, nemrég jártam annál a résznél, 2 perc semmittevés után rájöttem hogy hogy kell... nemigaz hogy erre valaki nemjön rá magától. -
Pleomax365 #1980 Amikor a video kártyám driverét installálom akkor kiad egy olyat hogy video driver not found!
Ezzel mit took kezdeni??
PLS help!!!
Kösz -
kispalika #1979 Ez nem rossz ötlet!! -
neptum #1978 ennyi eröböl egy végigjátszást kéne csinálni és kész -
Már nem1x le volt irva ugy forgassad a kockát hogy az fénycsik végigvenjen a rácshálos üres részeken!
Szerintem ezt is bekéne irni a FAQ-ba mert annyian kérdezik! -
DioSr50 #1976 Hello!A hiperkocába mit kell csinálni??h tok kijutni belőle???
Előre is köccke a segitséget -
thx mindenkinek hogy tudomásomra adtátok hogy lesz Prey2 meg hogy nézzme meg Creditset :D tök jóóó!!! :D -
Hellsing47 #1974 te se ???
én se!!!xDDD

-
Na ez a game is példázhatja majd hogy védelem nélküli gamek után is van kereslet alá Oblivion mai napig ott a top 10 eladásokban és több mint 2 millió db kell el belöle eddig.
Remélem a Prey-t is megveszik sokan ha már én köcsög mondjára nem teszem! -
Richard90 #1972 www.ati.com drivers és ott a 6.6-os catalystot töltsd le -
nemtom most is ugyanaz lesz-e a végén...
jah a zene nem a legjobb, de végigszenvedtem:)) -
Hellsing47 #1970 detto te vagyok!!!xDD
én igy mindig megnézem a credts-et ill. stáblistát hátha van még vmi =D -
Pleomax365 #1969 Na leszedtem ezt a XP Antispyt! (azt mondtátok hogy ezzel tiltsam le a hibajelentéseket De hogyan ott pipálgatok össze vissza...Van egy olyan services és ott mindent kipipálok...
De ugyan úgy bejön a hibajelentés:S Lehet hogy rosszat pipálok ki mi angolul a neve amit ki kéne pipálnom...?!??
Amúgy ha ez sem jön össze.. akkor lehet videokártya frissítést kéne tennem...na most felmegyek a szoftverbazisra és ott van csomo driver melyiket kéne leszednem??
Nekem van:ATi Radeon 9600 alap
PLS help!!!!!!!!!4
Sorry az ez erőszakoságomért de az FPS az egyik kedvenc műfajom -
1 ideig vártam is... csak nem végig... nem teccett a zene XD POPSOT/TTT, HL/HL2 meg még néhány gémnek megnéztem Creditsjét mert jó volt a zene... és nem bántam meg. akkor megnézem most is... -
4.12 -
nem is értem, én mindig megnézem a credits-et. filmeknél is várok egy ideig, hátha vannak bakik stb. -
Pleomax365 #1965 Na leszedtem ezt a XP Antispyt! (azt mondtátok hogy ezzel tiltsam le a hibajelentéseket De hogyan ott pipálgatok össze vissza...Van egy olyan services és ott mindent kipipálok...
De ugyan úgy bejön a hibajelentés:S Lehet hogy rosszat pipálok ki mi angolul a neve amit ki kéne pipálnom...?!??
Amúgy ha ez sem jön össze.. akkor lehet videokártya frissítést kéne tennem...na most felmegyek a szoftverbazisra és ott van csomo driver melyiket kéne leszednem??
Nekem van:ATi Radeon 9600 alap
PLS help!!!!!!!!!4 -
neptum #1964 majd meg nézem remélem cherokee modban van -
akkor nézd meg a hivatalos oldalon a trailert amit egyből bead -.- jééé a puska nem narancsospirosason hanem ciánkékesen világít! nah? hivatalos oldalon láttam... biztos cherokee modban lehet azal menni... VAAAGY csak bétában volt igy... -
neptum #1962 a képeket a hivatalos oldalán látam és egy rahedlin -
akkor megnézem Creditset... vagy az csak ugy jó ha a játékot végigviszem és utána nézem meg? -
de az szerintem még a bétában volt igy! aztán megváltoztatták, de képeket ugye fejlesztés közben is lácc. -
neptum #1959 én magyarositásal mégegy szer végigfogomvini -
neptum #1958 amit montam hogy a lélek helyén egy madár lesz az eben a részben van de nem tom hogy lehet behozni szerintem ha elkezdek játszani a másik nehézségi szinten -
tomassz82 #1957 Sziasztok!
Nos, én tegnap "vettem meg" a játékot, most próbáltam ki. Eddig nagyon bejött, eszméletlen jó hangulata van. Grafikailag naggyon ott van a szeren! Tuti, hogy meg fogom venni eredetiben is!
Mindenkinek jó játékot! -
Ha végitoltad tudhatnád (feltéve ha Cradits-et végigvártad) hogy lesz lehet hogy kieg de lehet hogy 2. rész! -
igen miért? -
végigjátszottad??? -
lesz második rész???
neptum: nem akarsz belinkelni egy olyan képet? :D amugy sztem az még csak BETA-ban volt. -
neptum #1952 hát ja de elméletileg ha másik nehéz ségi szinten más lesz a léleknek a jele nem ember hanem madár mer látam pár képet a játékból (az 1-re gondolok) -
neptum #1951 én is 1 szer kértem segítséget -
sztem uj fegyverek lesznek, hiszen tök más helyre repülülünk -
én vagy 8szor elakadtam XD ebből 1szer kértem segitséget de aztán megoldottam... a másik 7 alkalommal meg 10szer végigmentem/repültem a páyarészen és találtam kiutat.
-
neptum #1948 a 2. rész milyen lesz remélem azis ilyen lesz csak egy kicsit böveb legyen a fegyver tár -
neptum #1947 én nem játszotam a demóval -
Én csak 1x az is a demóban még abban a nagy teremben ahol járt fel le a gömb nemnéztem körül azt ottvolt a forditó a fejem fölöt kicsit odébb. -
neptum #1945 igazából 2 részen akatam el min a 2 egy pályán volt amikor sokat kellet repkedni de mindig meg találtam a ki útata -
ja