3581
-
Hellsing47 #2103 télleg...az a hiperkockás rész kb a játék hanyadrészénél(%) van???
vagy melyik pályán...csak hiogy tudjam hogy mennyi van még odáig és hogy mennyi lesz onnan a végétöl...
ja és összesen hány föellenség van???:) -
#2102 HI!!
Kössz szépen a segítségeteket a kockás résznél,sokat segítettetek,már rég túl vagyok rajta.
Arra lennék kíváncsi h. ki hány óra alatt játszotta végig.Nézzük ki volt a leggyorsabb:P.
Nézzétek meg az uccsó mentéseteket és írjátok be a fórumba.
Nem verseny ,csak kíváncsiságképp,mekkorák az eltérések.
Majd ha én is végigtoltam akkor beírom,má nekem se kell sok(H). -
#2101 hát, mert az a hivatalos megjelenés...
az hogy van a neten kalóz verzió, az megint egy másik dolog... -
#2100 Itt lassan már van egy hete, aki kipörgette... De a FAQ-ban miért az van hogy júl 14???(vagy 10)Én már 5 napja töltöm, de még mindig 0 % -
#2099 hát igaz....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tégyleg elég szomorú volt, hogy a csajodat kell kinyírni...én nem hittem el, hogy egy játék így lehet hatással rád, de amikor megölték a csajt, akkor sokkal nagyobb bosszúval öltem/lőttem mindent, ami csak mozog, és közben még jöttek Tommy beszólásai..télleg eléggé hatásos volt...nekem nagyon bejön a game, annyi a bajom, hogy talán túl "könnyű" (én hülye letöröltem a gameet meg a képfilet is....de ha azt mondjátok hogy érdemes, akkor kipróbálom azon a nehézségi fokozaton is), meg egyszerűen szerintem kevés volt ez a 8 óra game, pedig én nem is vagyok az a sietős...plusz még az elakadásokat is belevesszük...talán 6 és fél 7 óra durván....meg talán a fegyverarzenálban is szerepelhetne 1-2 plusz fegyver... másik dolog, meg hogy soha nem tudunk szinte meghalni úgy, hogy loadolni kelljen...vagy igen? :D
nekem egyszer sem sikerült, de Cherokeen már lehet lehet ezt is... -
#2098 elkezdtem Cherokee modban... van esély a madár lélekre :D tényleg nincsenek azok a nagy élettöltők... bocs hogy nem hittem el :D csak annyira texture hibának nézett ki... de ha megvilágitom láccik hogy nem az... azért jobban is kidolgozatták volna és odatehettek volna vmit a helyére. -
#2097 ha a hostot kipótoltad a megfelelö szöveggel ami a faq-ban van,elfogadja a cd kulcsot és indul,itt csak is te nem csinálsz valamit jól... -
#2096 hogy mi volt durva?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Harvesterek: azok a cuccok amik megszurkálják az embereket utána bedarálják és felszippantják.
Mikor a kislány szellemmé változik és a kissrácot rádobja egy rudra (karoba huzza x.x ...öcsém pont nézett ahogy jáccom mikor ez volt... 9 éves)
aztán mondjuk ez nagyon jó rész volt de azért durva volt mikor a csajunk ellen kell harcolni... (nem érzem a lábam... és előjön egy szörny-robot-emberként...)
aztán mikor nagyapánk bedarálják... mert ugye egy dolog mikor egy ismeretlent darálnak be és egy durvább mikor "egy rokont" ("jelben mert ugye csak a játékban rokon...) -
#2095 akkor válts lélek-módra és fel tudsz menni a liftért -
#2094 azokra a zöld nagy valamikre gondolsz amik fel tudnak emelni?azokat lelőttem.utána egy kapu megnyílt,jöttek ellenek azokat is megöltem. -
#2093 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerinted mi volt durva?
szerintem a kislányok is jók voltak benne, lehettek volna talán többször is :) meg szerintem lehetett volna még több fajta szörny, meg még egy-két + fegyver...és kész, isten game... :)
-
#2092 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azokat a repülő "bogyókat" le kell lőni -
#2091 Üdv.
A Crash Landing pályarészmél járok,ott vagyok a lezuhant repülő mellett. viszont sehogy nem tudok feljutni. A repülőre fel tudok mászni,de nem megyek vele semmire,nem tudok elugrani.
Merre kell menni? -
#2090 Én is végigvittem a játékot...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ami tetszett:
A roadhouse, benne a mosdó[megtudtam nyitni a csapot, stb], zenegép, tv
A játék eleje, amikor elrabolnak minket
A gravitációs lépcső
A gravitáció mozgatása
A "másvilág"
A játékvégén az a gömb
A grafika
A hanghatások
Szóval összeségébe jójáték
Ami nem tetszett:
Meghalt a csaj
Gyerekeket nem tettem volna a játékba
Néhol túl durva jelentek
-
Ádám 16 #2089 bazzeg SIKERÜLT regeditbe a keresés hez beírtam hogy prey és mindent kitöröltem amit találtam
jah és lehet az is baj volt hogy a Prey Launcherrel akartam elindítani nah mind egy a program file-böl sikerült
beadtam neki a kódot és már játszhatok is
és elismerem nagyon jóó game -
Seagal #2088 Sziasztok,az a host átírás mért kell? Csak azért kérdem, mert nálam csak a serialt kell beírni, és már indul is. Most akkor nem'tom , hogy írjam át vagy sem? -
strebacom #2087 Itt van egy oldal ami segithet, ha ügyes vagy(mármint a Windows-on-elöször, és utána a Prey-en)....DrolandSite -
#2086 akkor csináld meg ami a FAQban van...... -
#2085 robban a gép FUUUUUUUSS! -
Ádám 16 #2084 basszki hát én megőrülök így se megy
most ki írt egy szöveget
Végzetes hiba történt a telepítés során hát mi jön még -
Ádám 16 #2083 ok megpróbálom -
#2082 Lentebb neked írtam, hogy mikor elindítod a játékot ne legyél fent neten. -
Ádám 16 #2081 hát sajnos ez sem segített
ezt tudtam letöltni mivel az ms nem engedte mert hát nem eredeti a windows-om
WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe
x86 mit jelenthet -
gericooper #2080 Nem tud senki segíteni vagy csak leszartok, köszi a segítséget még 1 , nem igaz hogy nem lehet néhány percet igénybe venni , hogy megnézzétek h mit írtam és mi a problémám!!!!!!!!!!!!!444 -
#2079 be kell mindet gyujtani egyenként... -
#2078 Jelenleg annál az elektromos résznél tartok, ahol repülőbe vagyok, van rajta az a szikrázó izé, és van előttem egy gömb, ami akár StarWars objektum is lehetne, de nem tudom, hogy mit kéne ott csinálni. Megnyomom a jobb klikket, amikor szembesugároz, közel megyek, adok neki egy szikrát, semmi nem történnik. De elvileg azokkal a lézerfejekkel kéne valamit kezdeni... -
#2077 Windows Installer 3.1
szerintem is, ezt szedje le, nálam is voltak hasonló problemok anno, és megoldott mindent :) -
#2076 MS Installshield sérült meg, telepítsd újra. Valahol MS oldalán fent van. -
#2075 OOO bakker ezt a faxt mint en.Koszonom a segitseget. -
#2074 Ott csak a terben elforgatos kapcsolo van a foldon, de nemtudok raloni rendesen, szellem kent meg hiaba lovok ra. -
neptum #2073 felül lesz egy gravitáció forditó -
#2072 Ezt mar megtettem, valamit nem vettem eszre? -
#2071 Szellemként ment át tuloldalra és ott nézzél körül! -
#2070 Mint kihúzni a gépből a hálózati kábelt?
Lehet, hogy van, akinek az egyszerűbb
:) -
#2069 En itt akadtam el.Hatam mogott a szamkodos ajto.Valaki help.
-
#2068 pedig sztem a host átirás egyszerűbb... -
gericooper #2067 már minden megcsináltam amit írtak a faq-ban de a kódót kéri és ha beírom azt irja h rossz...pls segítsetek!!! -
#2066 Ne engedd ki a gépet (vagy a játékot) netre,hogyha a host átírása gondot okoz. -
#2065 az indítás ott van a F.A.Q-ban!!!!!az csináld meg és kész!!!! -
gericooper #2064 szevasztok!!!
lenne 1 kérdésem, mit tegyek mert nem indul a game, mert beírom a key-t és azt irja ki hogy nem jó a cd kulcs, mit csinmáljak??????