3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Hellsing47
    télleg...az a hiperkockás rész kb a játék hanyadrészénél(%) van???
    vagy melyik pályán...csak hiogy tudjam hogy mennyi van még odáig és hogy mennyi lesz onnan a végétöl...

ja és összesen hány föellenség van???:)
  • AtiRadish
    HI!!
    Kössz szépen a segítségeteket a kockás résznél,sokat segítettetek,már rég túl vagyok rajta.
    Arra lennék kíváncsi h. ki hány óra alatt játszotta végig.Nézzük ki volt a leggyorsabb:P.
    Nézzétek meg az uccsó mentéseteket és írjátok be a fórumba.
    Nem verseny ,csak kíváncsiságképp,mekkorák az eltérések.
    Majd ha én is végigtoltam akkor beírom,má nekem se kell sok(H).
  • mucsácsó
    hát, mert az a hivatalos megjelenés...
    az hogy van a neten kalóz verzió, az megint egy másik dolog...
  • MadBence
    Itt lassan már van egy hete, aki kipörgette... De a FAQ-ban miért az van hogy júl 14???(vagy 10)Én már 5 napja töltöm, de még mindig 0 %
  • mucsácsó
    hát igaz....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tégyleg elég szomorú volt, hogy a csajodat kell kinyírni...én nem hittem el, hogy egy játék így lehet hatással rád, de amikor megölték a csajt, akkor sokkal nagyobb bosszúval öltem/lőttem mindent, ami csak mozog, és közben még jöttek Tommy beszólásai..télleg eléggé hatásos volt...nekem nagyon bejön a game, annyi a bajom, hogy talán túl "könnyű" (én hülye letöröltem a gameet meg a képfilet is....de ha azt mondjátok hogy érdemes, akkor kipróbálom azon a nehézségi fokozaton is), meg egyszerűen szerintem kevés volt ez a 8 óra game, pedig én nem is vagyok az a sietős...plusz még az elakadásokat is belevesszük...talán 6 és fél 7 óra durván....meg talán a fegyverarzenálban is szerepelhetne 1-2 plusz fegyver... másik dolog, meg hogy soha nem tudunk szinte meghalni úgy, hogy loadolni kelljen...vagy igen? :D
    nekem egyszer sem sikerült, de Cherokeen már lehet lehet ezt is...
  • armageddon666
    elkezdtem Cherokee modban... van esély a madár lélekre :D tényleg nincsenek azok a nagy élettöltők... bocs hogy nem hittem el :D csak annyira texture hibának nézett ki... de ha megvilágitom láccik hogy nem az... azért jobban is kidolgozatták volna és odatehettek volna vmit a helyére.
  • Tatyla
    ha a hostot kipótoltad a megfelelö szöveggel ami a faq-ban van,elfogadja a cd kulcsot és indul,itt csak is te nem csinálsz valamit jól...
  • armageddon666
    hogy mi volt durva?!
    Harvesterek: azok a cuccok amik megszurkálják az embereket utána bedarálják és felszippantják.
    Mikor a kislány szellemmé változik és a kissrácot rádobja egy rudra (karoba huzza x.x ...öcsém pont nézett ahogy jáccom mikor ez volt... 9 éves)
    aztán mondjuk ez nagyon jó rész volt de azért durva volt mikor a csajunk ellen kell harcolni... (nem érzem a lábam... és előjön egy szörny-robot-emberként...)
    aztán mikor nagyapánk bedarálják... mert ugye egy dolog mikor egy ismeretlent darálnak be és egy durvább mikor "egy rokont" ("jelben mert ugye csak a játékban rokon...)
  • Halfer
    akkor válts lélek-módra és fel tudsz menni a liftért
  • PLackó
    azokra a zöld nagy valamikre gondolsz amik fel tudnak emelni?azokat lelőttem.utána egy kapu megnyílt,jöttek ellenek azokat is megöltem.
  • mucsácsó
    szerinted mi volt durva?
    szerintem a kislányok is jók voltak benne, lehettek volna talán többször is :) meg szerintem lehetett volna még több fajta szörny, meg még egy-két + fegyver...és kész, isten game... :)

• TothLaci
    Azokat a repülő "bogyókat" le kell lőni
  • PLackó
    Üdv.
    A Crash Landing pályarészmél járok,ott vagyok a lezuhant repülő mellett. viszont sehogy nem tudok feljutni. A repülőre fel tudok mászni,de nem megyek vele semmire,nem tudok elugrani.
    Merre kell menni?
  • TothLaci
    Én is végigvittem a játékot...

Ami tetszett:
    A roadhouse, benne a mosdó[megtudtam nyitni a csapot, stb], zenegép, tv
    A játék eleje, amikor elrabolnak minket
    A gravitációs lépcső
    A gravitáció mozgatása
    A "másvilág"
    A játékvégén az a gömb
    A grafika
    A hanghatások
    Szóval összeségébe jójáték

Ami nem tetszett:
    Meghalt a csaj
    Gyerekeket nem tettem volna a játékba
    Néhol túl durva jelentek
  • Ádám 16
    bazzeg SIKERÜLT regeditbe a keresés hez beírtam hogy prey és mindent kitöröltem amit találtam
    jah és lehet az is baj volt hogy a Prey Launcherrel akartam elindítani nah mind egy a program file-böl sikerült
    beadtam neki a kódot és már játszhatok is
    és elismerem nagyon jóó game
  • Seagal
    Sziasztok,az a host átírás mért kell? Csak azért kérdem, mert nálam csak a serialt kell beírni, és már indul is. Most akkor nem'tom , hogy írjam át vagy sem?
  • strebacom
    Itt van egy oldal ami segithet, ha ügyes vagy(mármint a Windows-on-elöször, és utána a Prey-en)....DrolandSite
  • armageddon666
    akkor csináld meg ami a FAQban van......
  • Halfer
    robban a gép FUUUUUUUSS!
  • Ádám 16
    basszki hát én megőrülök így se megy

most ki írt egy szöveget

Végzetes hiba történt a telepítés során hát mi jön még
  • Ádám 16
    ok megpróbálom
  • rage
    Lentebb neked írtam, hogy mikor elindítod a játékot ne legyél fent neten.
  • Ádám 16
    hát sajnos ez sem segített
    ezt tudtam letöltni mivel az ms nem engedte mert hát nem eredeti a windows-om

WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe

x86 mit jelenthet
  • gericooper
    Nem tud senki segíteni vagy csak leszartok, köszi a segítséget még 1 , nem igaz hogy nem lehet néhány percet igénybe venni , hogy megnézzétek h mit írtam és mi a problémám!!!!!!!!!!!!!444
  • Tatyla
    be kell mindet gyujtani egyenként...
  • TothLaci
    Jelenleg annál az elektromos résznél tartok, ahol repülőbe vagyok, van rajta az a szikrázó izé, és van előttem egy gömb, ami akár StarWars objektum is lehetne, de nem tudom, hogy mit kéne ott csinálni. Megnyomom a jobb klikket, amikor szembesugároz, közel megyek, adok neki egy szikrát, semmi nem történnik. De elvileg azokkal a lézerfejekkel kéne valamit kezdeni...
  • mucsácsó
    Windows Installer 3.1

szerintem is, ezt szedje le, nálam is voltak hasonló problemok anno, és megoldott mindent :)
  • MerlinW
    MS Installshield sérült meg, telepítsd újra. Valahol MS oldalán fent van.
  • Promi #2075
    OOO bakker ezt a faxt mint en.Koszonom a segitseget.
  • Promi #2074
    Ott csak a terben elforgatos kapcsolo van a foldon, de nemtudok raloni rendesen, szellem kent meg hiaba lovok ra.
  • neptum
    felül lesz egy gravitáció forditó
  • Promi #2072
    Ezt mar megtettem, valamit nem vettem eszre?
  • grebber
    Szellemként ment át tuloldalra és ott nézzél körül!
  • rage
    Mint kihúzni a gépből a hálózati kábelt?
    Lehet, hogy van, akinek az egyszerűbb
    :)
  • Promi #2069
    En itt akadtam el.Hatam mogott a szamkodos ajto.Valaki help.
  • armageddon666
    pedig sztem a host átirás egyszerűbb...
  • gericooper
    már minden megcsináltam amit írtak a faq-ban de a kódót kéri és ha beírom azt irja h rossz...pls segítsetek!!!
  • rage
    Ne engedd ki a gépet (vagy a játékot) netre,hogyha a host átírása gondot okoz.
  • heliosz007
    az indítás ott van a F.A.Q-ban!!!!!az csináld meg és kész!!!!
  • gericooper
    szevasztok!!!
    lenne 1 kérdésem, mit tegyek mert nem indul a game, mert beírom a key-t és azt irja ki hogy nem jó a cd kulcs, mit csinmáljak??????