3581
-
#2063 hány pályás a game???? -
Ádám 16 #2062 de ez már nem az install az install nál is kidobott valami hasonlót de ott továbbengedett
ez már a játék elindításánál csinálja és ha mindent leok-ézok akkor meg kezdi előröl
már azt a localhost-os izét is megcsinálam
és egyébként ez a prey clonedvd-MDAtje relase -
#2061 Nincs köze az installhoz! -
Ádám 16 #2060 ati catalisz 6.6 segíthet szerintetek ??? -
Ádám 16 #2059 hát nekem sajnos utána előröl kezdi az egészet -
#2058 Nekem általában az összes game instaljánál van ilyen mert valamit kitöröltem véletlen registryből de OK-zom mindig az a sokat amit ir és jó! -
Ádám 16 #2057
hi más is kapott már ilyen hibaüzenetet ha igen hogy oldotta meg pls help -
#2056 Nem írjátok ki a FAQ alá piros betűkkel hogy a hiperkockás megoldás is ott van? -
#2055 Szerintem még egyenlőre nincs csak előlap. -
#2054 Hali.
Kellene nekem a játék borítója. Ha tudtok linket, azt megköszönném. -
#2053 Ennél részletesebben nem lehet.
Van a kocka abban van az a kék világitó csik.
Ugy kell forgadnod a kockát hogy az a kék csik végigfusson a kitöltetlen részeken.Egyátalán nem bonyolult csak kicsit gondolkodni kell most hogyan forditsad! -
#2052 gondolkozz térben,lödd a falakon a kapcsolókat hogy ugy forduljon a kocka hogy végig follyon a szabad területen... -
#2051 Hello !!
Én is a kockás résznél akadtam el,visszaolvastam,látom le van írva ,de nem sikerül összehoznom a dolgot,mert még mindig nem igazán értem.
Valaki egy picit részletesebben/értelmesebben írja már le plz!! -
#2050 Kodok: Vagy valamelyik kijelzőn találod ismeretlen szöveg ha közel mész hozzá olvashatóvá válik ,vagy pl volt hogy vérrel volt felirva a földre. -
#2049 Átmész spirittel a kapun, és oda van írva vérrel a földre, meg jobb oldalra...
de asszem lehet majd ezt is bele kell írni a faqba, mert páran már itt is elakadtak.. -
#2048 Na jo. A Jen nevezetu palya elejen vagyok. Total elakadtam. Epp most tamadott meg egy tonna robot. Aztan belementem egy kek kapuban. Most ott vagyok valami folyoson es elottem egy energiakapu ize. Atvaltok spiritre atmegyek de ket egy negyszamo kodot. Sehol nem lelem a kodokat :( -
#2047 Megoldás a FAQ-ban!!!! -
veri5 #2046 Help!Ott vok hogy van 4 kék csík akorr amikor egy repülővel kell repülni.A 3. rossz és ott hogy kell a fényt megjavítani? -
strebacom #2045 Mikor lesz kész a magyarítás, ugy teljesen más lesz, ebben igazad van... -
#2044 köszi szépen! -
#2043 Nekem a kedvenc zeném belőle az ami a menüben megy! az cool. mondjuk másodszorra megölve a főmonsztát és végigvárva creditset nem is olyan rossza a zene. illik oda. -
#2042 D:\Program Files\Human Head Studios\Prey\base\pak003.pk4\sound\music\takemehome.ogg
persze attol függ hová telepitetted. Total Commanderrel kitudod szedni belőle.
-
#2041 pfff nanemá! mi ez? helyesírás kurzus? pffffff -
Hellsing47 #2040 csak kijavitott...nem tuggya hanem tudja:) -
#2039 éspedig? -
moralosan #2038 tudja -
#2037 valaki tuggya a creditsnél lévő zene előadóját? -
#2036 Én az istennek nem tudom játszhatóra belőni ezen a konfigon: P4 2.4, 512mb RAM, FX5600. Nem egy kimondott játékgép, tudom, de anno a Doom 3 meg a Quake 4 azért bőven játszható volt rajta, bő közepes beállításokkal. Ez a cucc meg ugyanazzal a motorral gyakorlatilag tök minimumon is játszhatatlan. Vmi ötlet? -
Yetyhunter #2035 még mindíg nem sikerült jáccanom vele. indítás után kidob a tálcára. vki tudna segíteni? -
#2034 én 60-70%-át megértettem :D de ha jó a magyaritás én is megnézem vele... én félek a magyaritásoktol mert néha olyan hülén foritják le hogy az már fáj :S -
#2033 Én majd magyarítással csekkolom meg hogy értsem is hogy miket beszélnek! -
#2032 -.- mostmár megnézem én is... de az a fekete V szerű vm i az alján mintha textura hiba lenne.... de megnézem már ezt a mágikus cherokee fokozatot :D ha eljutsz addig hgoy szellemként is tudsz menni rakjál már be képet! meg az alap puskáról is... thx -
#2031 nem az hanem cherooke fokozat... -
tomassz82 #2030 Az éjszaka folyamán végigvittem a Prey-t.
Nálam ez a játék az utóbbi idők legjobbja. Akkora hangulata van, hogy nem bírtam abbahagyni! A története egy kissé sablonos, de az indiános feeling nagyon tetszett. A lélek-módban hallható ''zene'' megborzongatott. A vége felé a barátnőnkkel való találkozáskor úgy ledöbbentem, hogy Load Game lett a vége.
Grafikában is ott van a topon, a Doom3 motor szépen teljesít. Talán még gyorsabb is, mint az eredeti. De a fő érdeme a nagybetűs HANGULAT! A Credits lista utáni kis jelenet sokat sejtet...
Egyszóval ez a játék nálam ott van a minden idők Top 10-ében.
u.i.: Találtam egy poént. A vége felé Tommy beér egy csontsötét terembe, mire megszólal: ''What a fuckin' darkness! I'm really doomed'''
Próbája ki mindenki, aki egy kicsit is szereti az FPS-eket! -
DioSr50 #2029 Hehe!nagyon jó poén!!talán jövöre nevetek rajta!!!! -
#2028 Nemtökmindegy ha igysincs halál ugyis feltöltödsz :D -
#2027 ez nem vmi bug? mert eléggé úgy néz ki... -
#2026 jáj cherooken ez van gyógyitó izé helyett... -
#2025 -
#2024 Nekem nagyon bejött a game, A HL2 óta nem élveztem így játékot.
A kezdés meg kifejezetten frenetikus volt...
Nálam eddig az év játéka, persze még hátra van egy pár hónap.