3581
-
#2145 jaj dehogy nem tudod ellöni,csak eröltesd... -
steweee #2144 a hf2-höz viszonyítva jobb vagy rosszabb? -
DioSr50 #2143 Hello!Kéne help egy szörnynél!
amikor a csaj benne van a szörnybe azt hogy kell kinyirni mert mindig a felélnél elkezdi 2 valami erősiteni!!lelőni azokat nem tudoM!!
előre is kösszönöm!!
üdv:DioSr50 -
#2142 + van a falnál egy kis perem arrol kis doboz ,nagy doboz, folyósó -
#2141 Tuti ugrik akkorát van egy kisebb doboz meg az a nagy felugrik az! -
#2140 ott van nem messze egy ablak mögött szelemként olvasd el... -
zol45 #2139 Sok helyen van ilyen, szerintem te ott akadtál el amikor a földrte van írva, menj át a kapun szellem módban és nézz le a földre, pirossal oda van írva a kód. -
#2138 én meg ott akadtam el amikor elöször valmilyen 4 jegyű számkombinációt kér az ajtó kinyitásához vagy valamihez ??
nem tudja valaki a kódot ??
-
zol45 #2137 De nem ugrik akkorát Tommy hogy feltud ugrani. -
#2136 Előtted a megoldás!
Told össze a dobozokat és feltudsz mászni! -
zol45 #2135 Hogykéne feltölteni? -
zol45 #2134 -
neptum #2133 képet esetleg mert igy nem ukrik be -
zol45 #2132 Valaki segíteni nekem, szeretném folytatni a játékot. -
#2131 -.- fogd, és probáld ki... minimális az esélye hogy ez lesz benne... -
neptum #2130 olyan kutyust hol lehet beszerezni ami van a játékba egy olyat elfogadnék nagyon -
neptum #2129 de a nagyobb verzioba talán az van -
#2128 megmontaaaam bibibííí XD mondtam hogy sztem az még béta verzsönből való képek voltak :D -
neptum #2127 csak hogy nincs madár lélek:( -
#2126 cherooken igencsak nincs töltö sehol és meghaltam ugy hogy még nem voltam papónál és game over lett... -
#2125 túl könnyen törhető... nem biztos hogy belejut... -
zol45 #2124 Elakadtam a the complex pályán, van ott 2 kocka és egy kapcsoló ami megfordítja a termet, és van egy hely ahova felkell jutni de nembírok, probáltam a kockára ráugrani de nem ugrik akkorát Tommy, tehát valaki segítsen, kösszi. -
#2123 De várom már az eladási listát ott lesz-e a Prey a top 10-ben.
-
Gyusz #2122 Én is a végére értem és összességében nem okozott csalódást a Prey. Egy kicsit mondjuk lehetett volna több földi objektum az idegen környezetbe beágyazva (mint a busz, a repülő vagy a bár) és akkor jobban örültem volna. -
q13579 #2121 Félre ne értsd!!!! Mondtam hogy az a rész tetszett, és értem a lényeget, csak eddig tetszett hogy "okosan" kellett csinálni mindent, meg lehetett tervezni hogy támadsz meg valamit, milyen fegyverrel, milyen helyzetböl, hogy minél kisebb sérülést szerezz be. Most pedig csak ugárolok és lövöm ami éppen az adott pillanatban elém kerül. És ezt untam meg picit, nem a gamet, mert hosszu idö ota sikerült olyan fps-t csinálni, aminek kézzelfogható és értelmes végigvitt története van, nem csak a szokásos megnyilik a pokol kapuja és kijön rajta a 3 karu láncfürészes izé.....
Csak féltem töle hogy mostmár ez lesz és ezért szerettem volna megtudni, hogy meddig kell még ilyen mennyiségben osztani, hogy eljussak a már sokak által beharangozott fordulatig.
Kösz, és bocs ha ugy vetted le hogy a játék a rossz. -
neptum #2120 nekem egy olyan kutyus kéne :D nem lene a környéken macska szerintem -
#2119 De viszont is kapták a heccsotokat -
neptum #2118 meg az elején tök hülyék voltak a Hunterek csak össze vissza lőtek de a vége felé már sniperel lőtek rám ha mesze voltam -
neptum #2117 a játékba nekem még a Fény tetszet nagyon nem elemlámpa volt mint a legtöbb játékba hanem őngyújtó az tetszet -
#2116 ritkán olvasok bele a fórumba így a többit nem láttam. a tiedet sikerült ennyi. mind1 evvan -
#2115 A Jenest? hát figy... előttem vagy 5en írták már SPOILERen kivul... ez már nem oszt nem szoroz... vmi mást? akor sorry. -
#2114 1 részét már lelőtted -
neptum #2113 jó meg montad neki -
veri5 #2110 Ugyanott kadtam el.A kék csíkosnál.Ott a hogy kell megcsinálni bocs de nem nagyon értem! -
#2109 Ilyen game-val régen találkoztam utoljára a F.E.A.R volt az ami ennyire tetszett!!!!Nagyon zsír game!! -
veri5 #2108 A The Complex pálya messze van a végétől? -
q13579 #2107 Nemrég kezdtem a RESOLUTIONS nevű mapot, ami ugy indul, hogy "rendezgeti" a szobákat a Voice. Csak arra lennék kiváncsi hogy mennyire vagyok még a végétöl? -
#2106 Minek sietni evvel a jatekkal?
Csak szepen lassan csemegezve.
Ugy se tul hosszu. -
#2105 jó game -
#2104 végefele van az már...
főellenség...az meg attól függ kinek mi az...
főfő az 1 van természetesen :D de van pár...