3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• heliosz007
    HÁNY PÁLYÁS???
  • armageddon666
    jah. azt naon könnyű megölni. de kinyitni a forgó gömböt vagy mit már nehezebb... ill rájönni hogy hogyan kell...
  • mucsácsó
    huh, akkor én voltam a nagyon láma, hogy 8 óra 6 perc alatt vittem végig, vagy csak te siettél? mondjuk én nem vettem úgy sietősre a dolgot, az tény és való, de szerintem egy ilyen játéknál pláne de nem kell :)
  • mucsácsó
    oks, igazad van...
    amúgy a #2152 nem neked szólt, hanem még a #1534 hsz-re...
    ehhez képest tényleg semmi, amit te írtál pár hsz-szel ezelőtt.. :)
    peace
  • AtiRadish
    Na hat és fél óra alatt végigtoltam a játékot. A főfőre nagyon könnyen rá lehetett jönni h. kell kinyírni,de lényegtelen.Fantasztikusan jó volt a játék,lehet cherokee-n lesz egy próba.Aki végigvitte tényleg ne nyomja le a creditset!!!!!!Már csak azért se mert a szám is jó!!
    Címét tudja valaki??
  • Tatyla
    már tegnap is azt mondtad hogy végigvitted...
  • armageddon666
    Én a "balettozó" mutánsokat nem szerettem... meg azokat a "kutyákat"... meg a pókokat... meg... az összes monsztát utálom XD
  • neptum
    nekem az tetszet és Hounda ők voltak a királyak
  • neptum
    meg bántotál nem szereted Centoriont :(
  • neptum
    néz fel ott a meg oldás
  • moralosan
    nagyon utáltam a kentaur-szerű lényikéket pl.
  • ele
    tud vki segiteni?deep freezen vagyok szellemként átmegyek a szakadék felett aztán passz,sehová
  • neptum
    nektek voltak kedvenc lények a játékba vagy akit utáltatok nagyon ??????????
  • armageddon666
    LOL először fel sem tűnt hoyg ezt irta XD de most megnéztem és rofl XD
  • neptum
    nem volt egy kicsit durva????????
  • neptum
    :D
  • moralosan
    Oké, de ott a gyerek nem ellenség.

Amúgy meg az elakadóknak üzenem, hogy gondolkodjanak már egy ICIPICIT, és talán rájönnek a megoldásra.

"jáj jóvan már!!nem is lehet már kérdezni!!azt a legkönnyebb mondani h gyere rá és kész!nem mindenki kockasarok!!!" - tanultál te fogalmazni?
  • DioSr50
    Nah végigvittem!!
    Szerintem szuper játék volt várom a folytatást!!
    és köszönöm szépen a segitséget!!!
  • neptum
    a Hivatalos angol oldalán vanak
  • armageddon666
    Én nem szeretem a gyerekeket kis elsős-másodikos p*cs anyázik nekem de megfejelni nem lehet... bár ez nem feltétlen az Ő hibájuk... inkább a szüleiké hogy nem tudják megnevelni őket!!!!44
    jah ez OFF volt... bocccs.
    ON:
    nem azé de szvsz ez az uccso két SPOILER felesleges volt... viszont jónéhány korábbira rátettem volna...
    DioSr50: én kb. 10-szer elakadtam... ebből 2szer kértem segitséget de már csak 1szer néztem meg rá a választ mert a másikat megoldottam magamtól! a többi 8cal 1utt... ha körülnézel, probálkozol, stb. akkor megoldodnak a gondjaid... (spec ennél az ablakos cuccnál volt az hogy kellett a help...)
  • Rage47
    sztem ehhez a játékhoz nem kell 1általán nem kell több logika mint a többihez. Nincsenek is nagy fejtörök benne...
  • buldozer99
    A Prey-röl hol találok háttérképeket????
  • Dr4gonlord
    Nameg kitartás, de mostmár nem spammolok tovább.
  • Dr4gonlord
    Kockasarok? Haverom, aki alig ül gép előtt, se perc alatt megoldotta, miután elmagyaráztam neki a játék alapjait, ez nem függ össze azzal, hogy ki mennyit ül a gép előtt, alapvető logika, és kreativitás, de no offense, csak vélemény.
  • Dr4gonlord
    Nah, én is végigvittem. Kifejezetten tetszett, hogy nem valami dedós játék lett belőle.

Ami tetszett: Dráma és komolyság, kezdetnek jó, sok helyen kellemesen durva volt, a gyerekek jelenléte pedig plusz volt, hogy miért? Nos rengeteg játékban csodálkoztam, hogy hol vannak a gyerekek, vagy éppen miért halhatatlanok (Neverwinter Nights-ban, pl. nem lehet őket megsebezni, pedig BGII-ben igen). Egy komoly játékhoz ez is hozzátartozik. Fordulatos, bár néha kiszámitható. Ja igen, valamint néha gondolkodni is kellett, jól esett, hogy nem raknak mindent az orrom elé, egy kis próbálkozással/agyalásal az összes puzzle megoldható volt. Az utolsó főellenség relytélye, meg a többi is egyszerű. Összefoglalva egy kellemesen komoly, és jó játék lett, bár szerintem is rövid (kevesebb mint 6 óra alatt végigvittem, pedig nem rohantam), de attól függetlenül jó, várom a folytatást, és az olyan játékokat, amiket nem idegileg gyenge, elnevelt dedósnövendékeknek készitenek, és megfelelő komolység van bennük (no offense azoknak, akik nem szeretik a véres jeleneteket, itt nem rájuk gondoltam).

Ami nem: Szerintem a fehéres/kékes gépfegyver jobb volt, de a vöröses jobban illik a környezethez.

Ja igen: Szeretem a gyerekeket, de idegesit, hogy megyek egy játékban, rálövök a legerősebb fegyverrel, és áll tovább, mintha mi sem történt volna. Elég szépen tönkrevágja a játék hangulatát, meg a valóságosságát.
  • DioSr50
    jáj jóvan már!!nem is lehet már kérdezni!!azt a legkönnyebb mondani h gyere rá és kész!nem mindenki kockasarok!!!

de azé köccke a helpet!
  • q13579
    akit nem érdekel a megoldás az ne olvassa

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem ugy sikerólt hogy spirit modban meglöttem minden hatszöget hogy mind kifehéredjen, ezután sima modban, a már fehér hatszögeket meglöttem sima fegyverrel és mikor minde megvolt továbblépett a köv szintre...
  • ThugEdge
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    menj át szellembe és nyilazd az üvegeket,amikor ezek kifehéredtek,lődd normálba és majd alakul,ahogy kell

tudom mit kell feltétlen spoilerbe tenni:)
  • neptum
    ez nem neked valo játék de nagyon ott a meg oldás a szemed elöt csak gyere rá ás kész
  • DioSr50
    valaki segitene???
  • ThugEdge
    amúgy meg akkor kéretik törölni a hsz-t
    jájjj
  • ThugEdge
    szerintem ezzel majdnem 0 értékű játékmenetbeli dolgokat lőttem le,de speciel sztem 10-ből 8 a stáblistánál akkora escapet nyom mint a ház,én csak annyit mondtam lesz 2. rész nem mondtam el,hogy mi történik
    azé ne kapd már fel a vizet brada
  • DioSr50
    itt mit kell csinálni???
  • mucsácsó
    jahjah...és sajna a vége előtt is volt, nagyon szarul esett...sajnos úgy már nem is volt olyan nagy meglepi...mondom a Credits-et majd megnézem, mert mondták hogy érdemes, erre egy ilyen állat elbeassza....az ilyen emberek takarodjanak a picsába...itt veri a nyálát hogy kijátszotta, és lelő minden poént?! bazzzz...hát ilyen hülye embereket....legalább akkor nagy ló betűkkel kiírta volna hogy SPOILER!, és egy linket tett volna oda, nem magát a képet, hogy a Prey............
    ezek is olyan büntipontot kaphatnának, hogy megtanulnák, hogy másokra is tekintettel kell lenni, aki még nem játszotta végig...

sry a durva szóhasználatért, de hát ha valakinek ennyi esze van.....állatkirály...
  • Rage47
    akkor ehhez mit szólsz?
    itt kiakadtam...
  • mucsácsó
    ezt nem kellett volna...
    max spoiler tagek közé...de más figyel a másikra, aki játszik, hogy nehogy valami olyant mondjon, lelője a poént, te meg itt lelövöd lehet más előtt a játék legvégét...
  • Seth
    embere válogatja, nekem a hl2 1000x jobban tetszik, valaki meg erre esküszik. Kipróbálod a demot, az lesz végig, el tudod dönteni akarod vagy sem
  • ThugEdge
    stáblistát végig néztétek?
    mert utána kiderül,hogy lesz folytatás
  • Lyan Kyj
    engem annyira nem fogott meg hl2, szal sztem ez jobb:)
  • neptum
    pedig azokat szét kell löni és utána már könnyü a dolgod