Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buldozer99
Na nekem már meg van az etc mappa Halfer segitett!!
Most nekem kellene neki!😛

Forca Barca

Halfer
de nem tudom honnan 😞

berlinboy6329
vmi frissebb?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Halfer
Hát pont elõbb írtam, hogy leszedtem és újraraktam. De nem jött össze. 😞

berlinboy6329
Passz.Csak olvastam,hogy ez segíthet.Segített?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Halfer
hát eltávolítottam és a gyári cd-rõl újra raktam ezt az eszközkezelõben: NVIDIA(R) nForce(TM) Audio Codec Interface

mást kellene?

linket nem tudnál adni? mást nem tudok a hangkártyámról csak ezt, hogy nVidia...

berlinboy6329
hangkari drivi frissi?

Halfer
#1827-as problémával láttam más is találkozott, de nekem nem akar összejönni, senki sem tud infót? ..

túlmelegszik a kártya talán, vagy valami más...
sztem egy win reinstall nem ártana

jó kérdés 😄😄

buldozer99
Nekem mért nincsen a driver mappában etc mappa???????????

Forca Barca

Nagyon jo a game. Hosszu idö ota az elsö élvezhetö sci fi fps.
de lenne egy elég nagy problémám.

4 ora 36 percnyi játék után egyszerüen kidob az asztalra. Megáll a gép és kilép. Reinstalltam is, de nem segitett és ötletem sincs hogy mi lehet a problémája. De érdekes modon szinte mindig ugyanabban a másodpercben.
Ha valaki tudna megoldást azt nagyon megköszönném.!

SoG TeeMeeee

icewolf
OFF
Mezei Jegyzettömböt használok HTML szerkesztésre, az átlátszó háttér (table opacity) meg CSS. Ennyi. Sztem a HTML nem egy nagy kunszt hogy szerkesztõt kelljen használni hozzá... Forntpage, Dreamweaver... ugyan már... 4 éve Jegyzettömböt használok 😄

jah és tényleg egy <br> tagból maradt ott.
ON

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

j0nNyKa
szivesen. :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

icewolf
THX & RISPECT. Hajnali kettõkor már nem annyira jó az ember agya... 😛 Javítom.

icewolf
Nekem elsõre lejött hogy mit kell csinálni...

Halfer
Halihó! Nem tudom volt-e ilyen baja másnak, nekem még a Demo-val is, ha meg már írták akkor ne ugassátok le a fejem, csak mondjátok hogy olvassak vissza és mennyit.

Még a Demo-ban is az volt, elindítom akkor kidob, hogy "a program leáll, kellemetlenségért elnézését kérjük." hát igen, elég kellemetlen! A teljessel is ez a bajom, próbáltam már a 2000 és a 98/ME kompatibilitást is de nem jó (Quake4 pedig a 2000-ressel lett jó). FAQ-ban errõl nincs írva, remélem itt kapok választ.

Köszi elõre is ...

j0nNyKa
ne oktass legyszi, en a forrasbol masoltam be ami ottvan, csak hogy lassa aki csinalta, hogy mit rontott el
koszi.

Magiszter
Ez érdekesen sikerült<#fejvakaras>
a kiemelés az pont nélkül, lezárás meg a "b" elé egy / persze [] között.

a F.A.Q. tényleg jó. És ez az egy "r>" legyen a legnagyobb hibája<#eljen> (amúgy a <br>-bõl maradt ott? ezek szerint egyszerû mezei HTML kódban írtad? vagy valami weblapszerkesztõt használtál?)

j0nNyKa
jo a faq, grat, van benne 1 apro baki
11. Na és hogyan kell ezt a kalózverziót elindítani?r>
vegen html kod igy..
<b>11. Na és hogyan kell ezt a kalózverziót elindítani?</b>r>
mindemellett meg1x grat a faqhoz :]

Köszi
grebber
Ugy forgassad a kockát hogy végigusson a rácshálós részen a fénycsík!

Azt a demó lehet hogy csak 1 óra volt nemtom már!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Huh nemtom max 2 óra de lehet hogy jóval kevesebb.

ollie
Nem, nincs messze. Pont a végén vagy, és azért nem tudsz mit csinálni, mert ez már a vége. Tehát vége van. <#vigyor1>

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni elakadtam a The Complex nevû pályán ahol egy kockában vagyok és nemtudom mit kell csinálni.Messze van még a vége.
köszi
ollie
Hát ez nagyon kevés egy 10 rugós játékhoz képest!
A demót végigtoltad? Az mennyi volt neked idõben?

Koszonom szepen a segitseget...icewolf temar tuljutott itt?😉 kis gondolkozassal,magadtol?😊

berlinboy6329
Fú ezzel mennyit szoptam.Majdnem szétvertem a gépet,mer a k****a****áé' se tudtam,hogy lehet átmenni a másik bolgyóra.Alsóra,leszál keres csövet és azon át a másikra.

icewolf
csak egy kicsit kellene gondolkodni, és próbálkozni, de nem gáz...

hatde csak azokra a leszallohelyekre lehet leszallni😄 nem?😮

Dynamic
szétlénõni=szétlõni
Dynamic
Tojást odavinni a nyálkához, majd szétlénõni, mire az felrobban és eloszlik a nyálka.
Csuhai G
Köszi szépen! Akkor asszem én is nekikezdek már.. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
1.Igen már sokan végigtoltuk.
2.Még nem tapasztaltam/halottam ilyet a Prey-el kapcsolatban!

grebber
Leszálsz ahova lehet és egyszerûen átgyalogolsz a másik ra ilyen egyszerû!

Itt hogy lehet atjutni a folso bolygora, vagy miaz?😄 mert csak alul tudom letenni a jarmuvet, de felul van a kapcsolo ami gondolom kell...hogyan lehet?<#conf>

Csuhai G
Lenne 1-2 kédésem:

1. Valaki már végigjátszotta?
2. A tört verzióban vannak olyan hibák, hogy eltûnnek textúrák, stb?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
7-10 óra kb!

A POOR BASTARDS nevûá pályán akadtam el. A mágneses spirálon (vagy mi az) bejutok egy helyiségbe, ahol 3 idegen viszi egyik oldalról a másikra az üvegcsöveket. Egy ajtó van, amit benõtt a véres nyálka - nem nyílik. A másik sarokban egy tojáspottynató izé van a plafonon. Egy kapcsoló van csak, de az sem mûködik. Mit kellene csinálni?

artschi
tovább az ajtón, és ott találsz majd egy pultot, ahova beütöd.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ollie
Mennyi kb a játékidõ?

alph4
Itt merre kell menni, mert sehol nem találom ahová a kódot kéne beütni.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Dynamic
Valami olyasmi, de csak színész.Azért az utcán nyílván nem így mászkál😄
Honlapja is van.
SNAKE01
lol õ is egy indián... 😄
talán cherokee?XD

Dynamic
Illetve Greyeyes...😄
Dynamic
Õ Michael Greeneyes, Tommy szinkronhangja.Azt hiszem nem véletlenül😊

alma2
Regen mindig japan jatekokban sikerult felfedeznem, es ha megnezel egy japan rajzfilmet,oriasi fo ellenseg, sok kulonbozo fegyverrel, reszletekben kellett kinyirni, karjat leloni stb stb.
na meg a regi c64-es jatekokban.Ez ami tetszett nagyot bennunk, es jol erzekeltettek valami nagyot probalsz legyilkolni.
ami nem:villogo csillogo robbansakkal, semmit nem lattal a keperenyon,csak szines csikokat stb, sot leallt a jatekmenet mig ellotted a szupervarazslatot.
Itt meg az utobbit szerencsere lehagytak, csak az altalam szerett modon kell gyilkolni.Bar egy ket jatekban szerencsere igy oldjak meg, es nem az egyszerubbet valasszak, egy sima emberi kulseju foellenseg, vegtelennek tuno energiaval.

szerintem

Kösz a savegame-et, Atti! <#smile>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

_Atti_
de hogy jönnek ide a japánok?😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

alma2
huh, hatalmas dolgot hoztak ossze a fiuk, a vege fele nagyon felporognek az esemenyek, vegre jol eltalaltak az aranyt, a szamomra tipikus japan en vagyok a szuper robot, csillog robban minden korulottem, es a kozott amit egy azsian kivuli emberke szeret.
Bar kicsit tovabb bonyolitottam volna bizonyos reszeknel, tobb csavar a palyatervezesnel, ha mar ekkora otletet valositottak meg.
Sot, szamomra nagyon nagy dolgokat, pl palya osszeall a szemed elott, viszont nem sutottek el elegszer.
De amig itt is minden masodik post arrol szol hogy elakadtam, ebben a vegtelen szajbaragos jateknal, hulyul a vilag ez van, hajra fiatalsag.... nem hiszem, hogy valaha latunk ennel bonyolultabb fps-et 😊
Hl2-t otletessegben, latvanyban,helyben hagyja siman.

szerintem