3581
-
neptum #2226 be kell mened oda és el oldalra gyorsan -
#2225 nc -
strebacom #2224 Kénytelen vagyok segitséget kérni, MINDENKITÖL, mert a végén nekem valahogy nem sikerül átjutnom, az idegencsaj bene van abba a sokszögbe én kilövöm szellemmódba az ablakokat, utánna rendesen, de utánna mi csináljak, már vagy FÉL órája lövöm azt az izét, de csak nem robban fel, én meg meghalok vagy 100-szor, van ennek valami taktikája, MIT lÖJJEK......SEGITSETEK!!!! -
zol45 #2223 Köszi, megnyomtam a kapcsolot de soha nemtudok menni, annyi történt hogy kinyilt 2 ajtó ami ki-be csukodik de nemtudok bemenni rajtuk mert sugár jön ki belőlik mindig, tehát hova tovább? -
#2222 Ok, THx! -
#2221 Nagyon bejött a game de túl rövid ahhoz hogy beleélje magát az ember,sajna most ez a tendencia.Manapság már hat óra a max egy fps-nél. -
neptum #2220 van egy aszteroid ara le kel szálni az egyik feln van egy kapcsólo onantol adja magát -
neptum #2219 cvan egy öszekötő csővek azon át tuc meni -
#2218 Ennél a nagy épületnél mit kell csinálni? VmiFedelet felnyitottam, de nem látok semmi bejáratot
-
zol45 #2217 Hát én nemnagyon találom, csak azon a bolygón tudok futtni amire lelehet szállni. -
neptum #2216 van egy öszekötö és azon át tuc futni -
#2215 igen, 9200SE-n is elindul -
zol45 #2214 Elakadtam a Center of Gravity pályán, van 2 bolygó, egyikre letudok szállni ez eddig oké, felette van meg egy de arra sehogy se bírok feljutni pedig van ott egy kapcsoló ami gondolom kinyitni valamit, valaki segítsen. -
#2213 Haver ati 9200-asán szerintetek elindul? -
veri5 #2212 Ethia -
neptum #2211 nekem keveseb mint 6 lett 5:45:37 -
#2210 6,x óra... -
neptum #2209 haverom meg rendelte aszt majd meg kapom töle kölcsönbe -
#2208 egésznapos sztem:) -
Bagoly81 #2207 még megsem jelent de ti végig vittétek, jo hoasszu lehet ez is fél délután? -
#2206 jah tényleg... Jen az a rész mikor megtaláljuk 1.ször... -
neptum #2205 miért nem keresed meg ??????????? -
#2204 nem Jen, az még sokkal előtte van asszem...
az már a végefele van, utsó pár pálya fele....de neve tuti nem Jen :) -
#2203 na ez a spoiler beirás az hasznos ;) ha most valaki olvassa és meglátja hogy spoiler attol még a rögtön utána jövő részt is látja -.- ... gyk. ezzel most kb. semmit nem éertél. amugy asszem Jen... vagy nem? -
#2202 Jen a neve sztem -
zol45 #2201 Mi annak a pályának a neve amikor,SPOILER: jennel kell harcolni? -
neptum #2200 F.A.Q-ba nem kéne bele írni ?????? -
#2199 nem, mert már tudják:) -
neptum #2198 de most már nem kérdezik.hány pályás ????? -
#2197 de azt tudni kell, hogy minden pálya átlagosan 7-8 perces, és 1-2 hosszabb van köztük, ami ilyen 20-30 perces...szóval nem sok az a 44 ... -
neptum #2196 ja -
#2195 ilyen sok?:o -
neptum #2194 44 pályás -
#2193 hány pályás a játék? -
neptum #2192 mindenki csak ezt kérdezi ????????? Hány pályás ki a faracokat érdekel nem a játék a lényeg ???????? -
#2191 kit érdekel az?:D
nemtom különben.. -
#2190 Hány pályás??????? -
neptum #2188 a Total Commenderel ki lehet veni a számot a pak3-ba van az összes hang ami van a játékban -
q13579 #2187 Ha tudjátok szerezzétek meg a zenéjét. Nagyon jo! Az összes mapnak külön száma van. -
q13579 #2186 Kész van nekem is. Elég fordulatos az biztos. Nagyon érdekes. És tetszett hogy nem csak tunkolni kellett a föellent. Ami mondjuk furcsa, mert rá vagy kényszeritve a taktikázásra és ettöl máris könnyebb dolgod lesz mint a gépnek. Nagyobbat verekedtem az elején a kentaurral mint a főmonstraval.
Legjobban talán azt a pofát utáltam meg amelyik az uccso fegyvert használta, és némelyik lebegni is tudott. Szerzett egypár kellemetlen pillanatotha többen jöttek.
És ami a legjobban tetszett az az "ürhajozás". Jott tett a játékélménynek nagyon.
A történet elött pedig le a kalappal. Szoval minden tiszteletem a készitöké.