3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• neptum
    be kell mened oda és el oldalra gyorsan
  • Kandurex
    nc
  • strebacom
    Kénytelen vagyok segitséget kérni, MINDENKITÖL, mert a végén nekem valahogy nem sikerül átjutnom, az idegencsaj bene van abba a sokszögbe én kilövöm szellemmódba az ablakokat, utánna rendesen, de utánna mi csináljak, már vagy FÉL órája lövöm azt az izét, de csak nem robban fel, én meg meghalok vagy 100-szor, van ennek valami taktikája, MIT lÖJJEK......SEGITSETEK!!!!
  • zol45
    Köszi, megnyomtam a kapcsolot de soha nemtudok menni, annyi történt hogy kinyilt 2 ajtó ami ki-be csukodik de nemtudok bemenni rajtuk mert sugár jön ki belőlik mindig, tehát hova tovább?
  • Mikiller
    Ok, THx!
  • wedge31
    Nagyon bejött a game de túl rövid ahhoz hogy beleélje magát az ember,sajna most ez a tendencia.Manapság már hat óra a max egy fps-nél.
  • neptum
    van egy aszteroid ara le kel szálni az egyik feln van egy kapcsólo onantol adja magát
  • neptum
    cvan egy öszekötő csővek azon át tuc meni
  • Mikiller
    Ennél a nagy épületnél mit kell csinálni? VmiFedelet felnyitottam, de nem látok semmi bejáratot

• zol45
    Hát én nemnagyon találom, csak azon a bolygón tudok futtni amire lelehet szállni.
  • neptum
    van egy öszekötö és azon át tuc futni
  • NEOreg3
    igen, 9200SE-n is elindul
  • zol45
    Elakadtam a Center of Gravity pályán, van 2 bolygó, egyikre letudok szállni ez eddig oké, felette van meg egy de arra sehogy se bírok feljutni pedig van ott egy kapcsoló ami gondolom kinyitni valamit, valaki segítsen.
  • reger
    Haver ati 9200-asán szerintetek elindul?
  • veri5
    Ethia
  • neptum
    nekem keveseb mint 6 lett 5:45:37
  • armageddon666
    6,x óra...
  • neptum
    haverom meg rendelte aszt majd meg kapom töle kölcsönbe
  • Rage47
    egésznapos sztem:)
  • Bagoly81
    még megsem jelent de ti végig vittétek, jo hoasszu lehet ez is fél délután?
  • armageddon666
    jah tényleg... Jen az a rész mikor megtaláljuk 1.ször...
  • neptum
    miért nem keresed meg ???????????
  • mucsácsó
    nem Jen, az még sokkal előtte van asszem...
    az már a végefele van, utsó pár pálya fele....de neve tuti nem Jen :)
  • armageddon666
    na ez a spoiler beirás az hasznos ;) ha most valaki olvassa és meglátja hogy spoiler attol még a rögtön utána jövő részt is látja -.- ... gyk. ezzel most kb. semmit nem éertél. amugy asszem Jen... vagy nem?
  • Rage47
    Jen a neve sztem
  • zol45
    Mi annak a pályának a neve amikor,SPOILER: jennel kell harcolni?
  • neptum
    F.A.Q-ba nem kéne bele írni ??????
  • Rage47
    nem, mert már tudják:)
  • neptum
    de most már nem kérdezik.hány pályás ?????
  • mucsácsó
    de azt tudni kell, hogy minden pálya átlagosan 7-8 perces, és 1-2 hosszabb van köztük, ami ilyen 20-30 perces...szóval nem sok az a 44 ...
  • neptum
    ja
  • Rage47
    ilyen sok?:o
  • neptum
    44 pályás
  • heliosz007
    hány pályás a játék?
  • neptum
    mindenki csak ezt kérdezi ????????? Hány pályás ki a faracokat érdekel nem a játék a lényeg ????????
  • Rage47
    kit érdekel az?:D
    nemtom különben..
  • buldozer99
    Hány pályás???????
  • neptum
    a Total Commenderel ki lehet veni a számot a pak3-ba van az összes hang ami van a játékban
  • q13579
    Ha tudjátok szerezzétek meg a zenéjét. Nagyon jo! Az összes mapnak külön száma van.
  • q13579
    Kész van nekem is. Elég fordulatos az biztos. Nagyon érdekes. És tetszett hogy nem csak tunkolni kellett a föellent. Ami mondjuk furcsa, mert rá vagy kényszeritve a taktikázásra és ettöl máris könnyebb dolgod lesz mint a gépnek. Nagyobbat verekedtem az elején a kentaurral mint a főmonstraval.

Legjobban talán azt a pofát utáltam meg amelyik az uccso fegyvert használta, és némelyik lebegni is tudott. Szerzett egypár kellemetlen pillanatotha többen jöttek.

És ami a legjobban tetszett az az "ürhajozás". Jott tett a játékélménynek nagyon.
    A történet elött pedig le a kalappal. Szoval minden tiszteletem a készitöké.