Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közbe rájöttem. Szeritnem király játék volt ,csak nagyon rövid
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
ez a rész a "the complex" c pályarészen van, itt rak ki a rendszer egy kockát, amibe átmegyek...nna itt kezdõdnek a gondok, mert van kb.8féle forgató a kockában, csak azt nem tudom, h merre...
IMG]/forumkepek/2006_07/prey_msnicon_5.jpg[/img]
õ centurion õ is a kedvencem volt a játékba csak kevés volt belõle 😞
õ centurion õ is a kedvencem volt a játékba csak kevés volt belõle 😞
ara a részre gondolsz amikor valami alaguton juc át és felül volt egy rácsos rész és egy mutáns volt mer akor aszem ven egy rész ahova ha jol forditod a garavitácios cuccokat akor le jutsz be mész a lelkedel meg nyomod és egy kapu nyilik aszem de nem tom biztosan
nemvágom hol vagy de igy általánosságba: keress gravitáció fordítót. és ne a lukra koncentrálj hanem nézd át a környezeted! akkor találhatsz kiutat.
@
nekem most az a MSN ikonom
Hi!
A Second Sansz pályán elakadtam,amikor belemegyek a teleportdobozba
és megfordul a gravitáció.A falon van egy luk de nem érem el ,túl magas.
Hogyan tovább??
Elõre is köszi...
A Second Sansz pályán elakadtam,amikor belemegyek a teleportdobozba
és megfordul a gravitáció.A falon van egy luk de nem érem el ,túl magas.
Hogyan tovább??
Elõre is köszi...
igen a centurion ara gondolok a 2 alig várom
ja de egy kicsit jók voltak ki élheted rajta morbit vágyaid 😄
a kétgépágyus dög aki ugy néz ki mint doomból CyberDemon? az csak elõször volt kemény...
Sztem akik kemények voltak:
Sztem akik kemények voltak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jenmonsta, pokszeru vmi, és az a nagykarmu forgo/balettozo ocsmány mutáns... mondjuk a repkedõs szörnyek mikor egyszerre jön 4 akkor már zavaró picit meg azok a sokszemû robotok amik általában akkor jönnek ha az Exoskeleton Shuttleben vagyunk... ezek is csak akkor ha sokan vannak.
@
meg találtam a kedvenc számomat a játékban 😄
de volt kedvenc lényem is a zombira hasolito valamik amikor elötem a fejét,kezét,lábát azt még be mászot az ajtó kõzé hülyéje
centurion az durva a játékba egy kicsit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon jó gém volt 😊 beletudtam magam élni a történetbe. de volt benne egy-két szörnyû rész is :S mikor szegény nagypapit bedarálják... meg mikor Jen ellen harcolunk... de utána a bosszuhadjárat már cool volt! és ki akartam irtani mindet!!! ja meg mikor a szellem megöli vagy mit csinál a kislánnyal az pedig szellemként rádob egy kissrácot a rudra :S de nem értettem ezt meg. mit kerestek a való világban a szellemek? meg azok ugyanazok voltak mint mikor meghalunk?
@
hát nemtom mire gondolsz de ha arra amibe bevagy zárva és ilyen kék "folyik" ilyen szögletesen összevissza, akkor azt ugy kell forgatni hogy mindig alul legyen a hely ahova "follyon" a cucc.
@
a "hyperkockát" mi szerint kell forgatni, hogy a világító "úton" mehessek??
pályarész neve nem ugrik be, talán ismerõs lesz így is...köcce.
pályarész neve nem ugrik be, talán ismerõs lesz így is...köcce.
most nézem
ha kijön a magyarositás én mégegyszer végig viszem most a másik szinten
az tömörités. kiszedtem belõle néhány OGG-t 😄
neptum: böngéssz abban a fileban amit mondtam. a játék összes hangja benne van. mondjuk van néhány aminek valami shdhsm vay mi a kiterjesztése XD azokat nemhiszem hogy lelehet jáccani. de OGG-t meg ami még van azt igen!
neptum: böngéssz abban a fileban amit mondtam. a játék összes hangja benne van. mondjuk van néhány aminek valami shdhsm vay mi a kiterjesztése XD azokat nemhiszem hogy lelehet jáccani. de OGG-t meg ami még van azt igen!
@
de nincs bene az amikor a szelemedel mész az a zene 😞
most töltötem le a netröl 2 óra alat (Torrent)
de azt h hallgatod meg a .pk4 kiterjesztést?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
pak003.pk4 -ben vannak a zenék ha külön is akarod hallgatni. vagy már megvan neked igy külön vhogy?
@
tök kira a Soundtrackja a Preynek
próáltam de nem volt szerver..
de én tudtam csinálni szóval nem tom
de én tudtam csinálni szóval nem tom
csak az eredetivel lehet elméletileg mért nem próbálod ki azt meg tod
komolyan senki nem figyel
most ??? vagy mi
lehet ezen multizni vagy nem ?
most ??? vagy mi
lehet ezen multizni vagy nem ?
téleg okosan kell legyõzni😊)
A fõgonoszt hogy kell kinyírni?
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
...
kössz a választ....
kössz a választ....
mind a 3 szó paszol a játékhoz Préda- a Tommy volt a Préda mert megszököt és le akraták vadászni
Zsákmány-be zsákmányolták az embereket
Áldózat- az emberek voltak mert különbözö génmanipuláciot hajtotak rajtuk végbe
Zsákmány-be zsákmányolták az embereket
Áldózat- az emberek voltak mert különbözö génmanipuláciot hajtotak rajtuk végbe
tök kiráj... de a multiplaybe nem meg ?
zsákmány,áldozat (csak pluszba én igy tom ezt 3 jelentést)
MULTI
Prey-Préda
nem tom de lehet multizni ?
he ezzel warez verzióval nem lehet multizni a Preyel ???
Lehet, hogy az attribútuma read-only nálad.
Ezt változtasd meg, mondjuk Total Commanderrel.
Ezt változtasd meg, mondjuk Total Commanderrel.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
F.A.Q ba bene van hogy kell elinditani
hi all, gondolom már mindenki unhatja hogy hogyan kell elindítani a warez verziót (host fájlba: 127.0.0.1 preymaster.humanhead.com stb...) de sajna nekem az a bajom vele h. amint el akarom menteni akkor aztírja h. csekkoljam le az elérési utat mer nemjó, felülírni nemtom mer hozzáférés letiltva, használatban van stb... megpróbáltam kimásolni, átírni majd visszamásolni de akkor sem engedte, azt pedig h. mit kéne csinálnom h. engedje menteni nos sajna nemtom...(aztse h. milyen progi használhatja) bocs h. ha volt már ez a kérdés, habár végigolvastam 6-8 oldalt és nemtaláltam, szal ha valakinek van valami 5lete azt nagyon +köszönném.
bemész aba az ajtóba amit tuc mozgatni egy kapcsoloval szelem mod ki jösz meg nyómod a kapcsolot visza a testedbe azt kész aszem