Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jóvan akkor mond azt a bûvös címet
Helyesen igy kéne írnod: 1 készülõben levõ játék nagyon hasonlítani fog a preyhez csak....
Helyesen igy kéne írnod: 1 készülõben levõ játék nagyon hasonlítani fog a preyhez csak....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mit nem értetek ehez még 1 játék fog hozá hasolitani csak ott nem indiánal mész és nem ürlények lesznek bene
<#wilting>#wilting>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ehez még egy játék fog hasolitani vagy jobb lesz a garfika
énis😊
hát igen én csak elõször és nélkül lötem aztán rá jötem a logikára
dehogynem, aki addig eljutott, sztem meg tudja csinálni. csak könnyebb beirni ide, mint gondolkozni😊
hihetetlen, nemrég jártam annál a résznél, 2 perc semmittevés után rájöttem hogy hogy kell... nemigaz hogy erre valaki nemjön rá magától.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amikor a video kártyám driverét installálom akkor kiad egy olyat hogy video driver not found!
Ezzel mit took kezdeni??
PLS help!!!
Kösz
Ezzel mit took kezdeni??
PLS help!!!
Kösz
Ez nem rossz ötlet!!
ennyi eröböl egy végigjátszást kéne csinálni és kész
Már nem1x le volt irva ugy forgassad a kockát hogy az fénycsik végigvenjen a rácshálos üres részeken!
Szerintem ezt is bekéne irni a FAQ-ba mert annyian kérdezik!
Szerintem ezt is bekéne irni a FAQ-ba mert annyian kérdezik!
Next PC upgrade: 2022
Hello!A hiperkocába mit kell csinálni??h tok kijutni belõle???
Elõre is köccke a segitséget
Elõre is köccke a segitséget
thx mindenkinek hogy tudomásomra adtátok hogy lesz Prey2 meg hogy nézzme meg Creditset 😄 tök jóóó!!! 😄
@
te se ???
én se!!!xDDD <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
én se!!!xDDD <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Na ez a game is példázhatja majd hogy védelem nélküli gamek után is van kereslet alá Oblivion mai napig ott a top 10 eladásokban és több mint 2 millió db kell el belöle eddig.
Remélem a Prey-t is megveszik sokan ha már én köcsög mondjára nem teszem!
Remélem a Prey-t is megveszik sokan ha már én köcsög mondjára nem teszem!
www.ati.com drivers és ott a 6.6-os catalystot töltsd le
detto te vagyok!!!xDD
én igy mindig megnézem a credts-et ill. stáblistát hátha van még vmi =D
én igy mindig megnézem a credts-et ill. stáblistát hátha van még vmi =D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Na leszedtem ezt a XP Antispyt! (azt mondtátok hogy ezzel tiltsam le a hibajelentéseket De hogyan ott pipálgatok össze vissza...Van egy olyan services és ott mindent kipipálok...
De ugyan úgy bejön a hibajelentés:S Lehet hogy rosszat pipálok ki mi angolul a neve amit ki kéne pipálnom...?!??
Amúgy ha ez sem jön össze.. akkor lehet videokártya frissítést kéne tennem...na most felmegyek a szoftverbazisra és ott van csomo driver melyiket kéne leszednem??
Nekem van:ATi Radeon 9600 alap
PLS help!!!!!!!!!4
Sorry az ez erõszakoságomért de az FPS az egyik kedvenc mûfajom
De ugyan úgy bejön a hibajelentés:S Lehet hogy rosszat pipálok ki mi angolul a neve amit ki kéne pipálnom...?!??
Amúgy ha ez sem jön össze.. akkor lehet videokártya frissítést kéne tennem...na most felmegyek a szoftverbazisra és ott van csomo driver melyiket kéne leszednem??
PLS help!!!!!!!!!4
Sorry az ez erõszakoságomért de az FPS az egyik kedvenc mûfajom
1 ideig vártam is... csak nem végig... nem teccett a zene XD POPSOT/TTT, HL/HL2 meg még néhány gémnek megnéztem Creditsjét mert jó volt a zene... és nem bántam meg. akkor megnézem most is...
@
nem is értem, én mindig megnézem a credits-et. filmeknél is várok egy ideig, hátha vannak bakik stb.
Na leszedtem ezt a XP Antispyt! (azt mondtátok hogy ezzel tiltsam le a hibajelentéseket De hogyan ott pipálgatok össze vissza...Van egy olyan services és ott mindent kipipálok...
PLS help!!!!!!!!!4
PLS help!!!!!!!!!4
majd meg nézem remélem cherokee modban van
akkor nézd meg a hivatalos oldalon a trailert amit egybõl bead -.- jééé a puska nem narancsospirosason hanem ciánkékesen világít! nah? hivatalos oldalon láttam... biztos cherokee modban lehet azal menni... VAAAGY csak bétában volt igy...
@
a képeket a hivatalos oldalán látam és egy rahedlin
de az szerintem még a bétában volt igy! aztán megváltoztatták, de képeket ugye fejlesztés közben is lácc.
@
én magyarositásal mégegy szer végigfogomvini
amit montam hogy a lélek helyén egy madár lesz az eben a részben van de nem tom hogy lehet behozni szerintem ha elkezdek játszani a másik nehézségi szinten
Sziasztok!
Nos, én tegnap "vettem meg" a játékot, most próbáltam ki. Eddig nagyon bejött, eszméletlen jó hangulata van. Grafikailag naggyon ott van a szeren! Tuti, hogy meg fogom venni eredetiben is!
Mindenkinek jó játékot!
Nos, én tegnap "vettem meg" a játékot, most próbáltam ki. Eddig nagyon bejött, eszméletlen jó hangulata van. Grafikailag naggyon ott van a szeren! Tuti, hogy meg fogom venni eredetiben is!
Mindenkinek jó játékot!
Szeretem az öregeket, bár nem hiszem, hogy egyszerre meg tudnék enni egy egészet...
Ha végitoltad tudhatnád (feltéve ha Cradits-et végigvártad) hogy lesz lehet hogy kieg de lehet hogy 2. rész!
lesz második rész???
neptum: nem akarsz belinkelni egy olyan képet? 😄 amugy sztem az még csak BETA-ban volt.
neptum: nem akarsz belinkelni egy olyan képet? 😄 amugy sztem az még csak BETA-ban volt.
@
hát ja de elméletileg ha másik nehéz ségi szinten más lesz a léleknek a jele nem ember hanem madár mer látam pár képet a játékból (az 1-re gondolok)
én is 1 szer kértem segítséget
én vagy 8szor elakadtam XD ebbõl 1szer kértem segitséget de aztán megoldottam... a másik 7 alkalommal meg 10szer végigmentem/repültem a páyarészen és találtam kiutat.
@
a 2. rész milyen lesz remélem azis ilyen lesz csak egy kicsit böveb legyen a fegyver tár
én nem játszotam a demóval
Én csak 1x az is a demóban még abban a nagy teremben ahol járt fel le a gömb nemnéztem körül azt ottvolt a forditó a fejem fölöt kicsit odébb.
igazából 2 részen akatam el min a 2 egy pályán volt amikor sokat kellet repkedni de mindig meg találtam a ki útata