3581
-
#2446 System Requirements
Minimum
CPU Speed: Intel Pentium 4 2.0Ghz / AMD Athlon XP 2000+ processor
RAM: 512MB system RAM
Video Card: 100% DirectX 9.0c compatible 64MB video card with latest manufacturer drivers (see supported chipsets below)
Drive: 8X CD-ROM (standard edition), DVD-ROM (Limited Collector�s Edition)
Hard Drive: 2.2GB of uncompressed free hard drive space
Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card
Operating System: Microsoft Windows 2000 or XP with latest service pack installed
DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)
Internet: Internet connection required for install verification
Recommended
CPU Speed: Intel Pentium 4 2.5Ghz / AMD Athlon XP 2500+ processor
RAM: 1GB system RAM
Video Card: ATI Radeon X800 series or higher video card with latest manufacturer drivers
Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi series sound card
Internet: Broadband internet connection or LAN required for multiplayer
Supported Video Card Chipsets
ATI:
ATI Radeon 9600 series, ATI Radeon 9700 series, ATI Radeon 9800 series, ATI Radeon X300 series, ATI Radeon X550 series, ATI Radeon X600 series, ATI Radeon X700 series, ATI Radeon X800 series, ATI Radeon X1300 series, ATI Radeon X1600 series, ATI Radeon X1800 series, ATI Radeon X1900 series, or better with latest manufacturer drivers. NVIDIA:
NVIDIA GeForce3/Ti series, NVIDIA GeForce4/Ti, NVIDIA GeForce FX 5800 series, NVIDIA GeForce 5900 series, NVIDIA GeForce 6200 series, NVIDIA GeForce 6600 series, NVIDIA GeForce 6800 series, NVIDIA GeForce 7300 series, NVIDIA GeForce 7600 series, NVIDIA GeForce 7800 series, NVIDIA GeForce 7900 series, or better with latest manufacturer -
#2445 Hy all!
Csak azt szeretném megérdeklődni milyen ez a játék. Az érdekelne, hogy mi a gépigény, mi a típusa, miről szól, és miről hasonlít.
Előre is THX! -
A tumi #2444 Akkor az nem az.
Olyat keress ami egy dobozra hasonlít,és átlátsz rajta,át is lehet menni. -
#2443 Igen van, de az magasan van és még a tárgyakon állva sem érek, ugrok oda... -
A tumi #2442 Menj át a "kereten".
Néha majd nézz mögé ott is van egy átjáró. -
#2441 jójó!!!! én is igy gondoltam :D:D:D csak vki erősködött hogy biztos cherokeen van ez... én meg már tudni akartam hogy okos voltam-e vagy nem :D -
#2440 elakadtam az elején , kocsmába fények, majd egy taknyos helyre kerülök. a csajszi ordít egy darbig, én mennék utánna, az alagútnál lehajolok, és egy térbe érek ahol egy féligcsupasz figura bújkál, mellette lépcsőn át ahol férgek vannak, kinyírom, majd a lépcső után 2db férget kinyírok,lebukok valamilyen helyiségbe, középen valami keret, de tovább nincs semmi.
Ez az elején van, mit kell csinálni, hogy továbbjussak? -
#2439 Üdv
Elakadtam már a játék elején.valami downward a páéya címe.Ilyen rúd alakú üvegcsék hevernek a földön,de tudom betenni őket a helyükre.Ha egyáltalán ezt kell csinálni. -
#2438 Ok!
Most már csak a játékról fog szó esni!
Részemről. -
#2437 hagyd,falra hányt borsó...
gamerboy91 pedig,remélem befejezted a warezolást mert még a játékrol nem láttalak irni csak a verziók sajátos elemzéséröl... -
neptum #2436 jobban meg éri már egy PL. PS3 mert ara jönek már ki az újab játékok -
moralosan #2435 Én ezért veszek PS3-t, annyiba fog kerülni, mint egy csúcskategóriás videokártya... -
neptum #2434 tom 5 éve meg van a gépem és csak a videókártya volt cserélve a házonbelül kivül pedig a Monitor,bill,egér,hangfal -
#2433 Hidd el megéri spórolni! -
neptum #2432 énis csak az a baj hogy a gépemen nem fog elindulni elkéne kezdenem sporolni :D -
#2431 hát nagyon remélem, hogy az tartalmasabb lesz -
#2430 thx -
#2428 Akkor nincs normális DVD verzó még?
Én nekem megvolt a clonedvd-s, de atelepítésnél cab fájllal vmi baja volt és sehogyse sikerült felrakni. Úgyhogy letöröltem. -
neptum #2426 A Crysis lesz még hozá hasonlo szerintem azt csináják még meg ilyen jóra -
#2425 Én annak örülök, hogy a Razor1911 2 év után visszatért! :) -
#2424 Végigjátszottam és nem tudom elmondani mennyire jót szórakoztam rajta.
A látványvilág és a helyszínek szuperek, látni kell minden FPS rajongónak, mert ilyet egyhamar nem adnak ki, akármennyi FPS fog kijönni a közeljövőben. -
moralosan #2423 Az csak egy korai verzióóóóóóóóóóóóó.
Ne vicceljetek már, ez nem nehézségfüggő :). -
zol45 #2422 Na végigvittem énis, a vége iszonyat király, lesz folytatás. -
#2421 trainer, bár ennél a gammánál nem kő
razor1911
reloaded -
#2420 Mentsd le sajátnéven ahol tartasz a menüben. -
#2419 köszi a segitséget tovább vittem viszont az a bajom hogy ketten játszunk vele én és az tesóm és igy felülirjuk egymás mentéseit hiába van két profil csinálva mit lehet ilyenkor tenni ??
elöször én vigyem végig külön utána pedig a tesóm ?? -
#2418 ja és innentöl törlök minden ilyen verziókkal kapcsolatos kérdést és választ.... -
#2417 keress ás játékot amit letöltenél és ahol az van oda regelj -
#2416 egy tök felesleges vita bontakozott ki,mintha mindenki többet várna ezektöl az új verzióktol,nem nincs benne több pálya és ne feledjük crackelt verziót nehezebb patchelni... -
#2415 meg ha fel van már törve....
tom.. -
#2414 Most döntenem kell két warez oldal regelés között az egyiken a reloaded a másikon a razor van fennt.
Melyikre regeljek?
még ha majdnem ugyanaz a két verzió nemtok dönteni.
HELP! -
#2413 nuked nem feltétlenül elindíthatatlant jelent. Nuked minősítést kap a lopott crack-es, házilag összebarkácsolt installos, túl régi game stb... is. -
#2412 oh ok :D thx ezt nem tudtam... -
#2411 nuked=hibás működésképtelen tehát sehogy se todműködésre bírni
proper= javított ez már általába mükszik:D -
#2410 Most írták nforce-on:
RAZOR1911 = online store retail
RELOADED = stone store retai
Akkor tényleg semmi gond a Razor verzióval! -
#2409 mi a különbség a proper és a nuked között? -
#2408 volt rá példa Championsheep Rally mondjuk másnap már volt repack
De itt a legjobb példa:
The Secrets of Da Vinci The Forbidden Manuscript -
#2407 rld nuked ?. -