3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• mucsácsó
    Prey.DVD-RELOADED

na már DVD-n is RELOADED :)
    vajon még hány verzió lesz? :D remélem utcsó már.... :D
  • neptum
    vissza olvasgatam de ilyen egy agyament kérdést felteni hogy mi a játék lényege alyálom figelmébe a Hivatalos magyar oldalt ot fen van a sztorija
  • EmThor
    "Itt megkeresed a következő sorokat:

seta r_customHeight "900" ez legyen a kívánt felbontás magassága
    seta r_customWidth "1440" ez legyen a kívánt felbontás szélessége
    seta r_mode "-1"
    seta r_aspectRatio "2" ha minden igaz: 0 = 4:3, 1 = 16:9 és 2 = 16:10"

egyedül a seta r_mode "-1" -et nem tartotta meg újraindítás után, amúgy műxik szépen, thx!

g fov parancsot nem használtam... 16:10et látja menüben az be van lőve, úgy jó.
  • Promi #2489
    Ennek igazan orulunk
  • EmThor
    kicsit sötét, kicsit kicsi pályák eddig (most kezdtem), de d3 motor teccik!

1440*900-ról 1024*600 valamennyibe:

• dApRo
    amikor megjelennek ilyen kis gyerek szellemek lelövöm őket kinyílik egy nagy ajtó csak résnyire beszállok egy izébe és átmegyek a kék körön .. áttesz a köv pályára .. betölti és kidob a menübe.. ez a vége vagy mi a rákot kell csinalni ?
  • GiGa master
    hy all lenne egy kérdésem reloaded változatom van és amikor a "szellem"kiképésnél vak amikor átkell menni a tűzön szellemként és egy oszlopot elkell fordítani ez megvolt lezárult a tűz de nem took átmenni mert olyan mintha ottlenne a atűz ez bug????előre is thx
  • icewolf
    YEAH! tegnap LAN-oztunk, és kipróbáltuk a Preyt is multiba... b@sszus, ezt ki kell próbálnotok, a pályák elrendezése valami fenomenális, a gravitáció alakítgatása az egyes pályákon pofátlanul megszinesíti a harcokat, a portálrendszer és a "járólapok" is totálisan megbolygatják az eddigi dolgokat. Mindenkinek ajánlom kipróbálásra, most már biztos meg fogom venni!
  • SNAKE01
    lövöd mint az állat vazze!
  • kisfigi
    Azt a szellemcsajt hogy kell megölni?
  • zetró
    nem?
  • zetró
    az első pája az fasza amikor az ufok el rabolnak
    És ahol én akadtam el,azt hogy oldottad meg?
  • steweee
    :))) remélem a döbbenet tettetett és nem valós. csak nem akartam nyíltan warezolós kérdést feltenni, hanem finomítottam mint a coke light-ot a coca cola
  • steweee
    nos, kipróbáltam, jellemezném : gyááááááá, kurva nagyon jó über fasza !

hihetetlen hogy miket képesek kitalálni, ilyen még egyik játékban sem volt így egyszerre hogy szellemvilág, logikai feladatok, kicsinyítés(mikor az elején belkerül az átlátszó búrába a minibolygóra ami aztán így már nagy lesz..) grafika igen jó, sztem doomos motor, megfelelő nehézségi szint, az ai elmegy, dobja a gránátot ha bújkálunk

mindenkinek ajánlott kipróbálni, a clonecd-s verzió tökéletes, működésre bírása a faqban
  • mucsácsó
    de jó lenne egy magyarítás, most addig ellennék talán a FlatOut 2-ig :D
    már nem bírok magammal, már felraktam a San Andreas-t, meg a Prince of Persia 2-t, s azt tolom, de szerintem pár nap, és uninstall :D már nincsen milyen game, ami jó, és nem toltam ki :D
  • Tatyla
    jaja,mig nincs honositás nincs cherooke...
  • mucsácsó
    nem hülyeség...akkor Cherokeen tolom majd, magyarítással...elvégre az is plusz 1 élmény, ha még meg is érted az egészet :D
  • armageddon666
    elvileg Centurion nem dobja el az agyát... vagyis... ágyúját :D bár lehet hogy az csak bug volt :D még nem sokan Cherokeeznak itt... várjuk a magyarítást :D
  • Gabesz amd64
    akkor mi a tortenete? igy jobb hurkale?
  • mucsácsó
    nah, egy hülye kérdés...
    már nem emléxem teljesen, azért kérdezem, hogy mikor New game-et kezdünk, akkor lehet egyből Cherokee fokozaton, vagy előtt még végig kell tolni Normalon?
    már nem emlékszem mert ha lehet, akkor lehet leszedem még1x, aztán elkezdem tolni megint :D

jah és, még annyi, hogy mik a változások Cherokee fokozaton? azt tudom, hogy az az élettöltő mamlasz nincsen a falon, de ezen kívül? :)
  • Tatyla
    xD
  • dante3
    Az idegen kezet rakd a leolvasóhoz!
  • dante3
    hol?
  • Agy Halott #2462
    xar a link!
    most meg itt akadtam el:

• Agy Halott #2461
    koszi, most meg itt akadtam el:

• Csibe001
    Csupán ennyi :P
  • Rage47
    megmenteni szerelmedet és a Földet
  • Seth
    istenem, még 1 ilyen hülye kérdést ^^
  • Gabesz amd64
    mi a lenyege a jateknak?
  • A tumi
    Nem az apja hanem a nagyapja.
  • A tumi
    Balra hátul van egy ajtó ami be van hálózva idegen eredetű "lófasszal".
    Ezt kell kirobbantani rolla.
    Az a tojás alaku szarral amit egy másik szar nyom ki magából azzal lehet lerobbantani a háloszerű szart az ajtóról.
    Odagörgeted az ajtóhoz a "tojást" hátrébbhúzodól és adjál neki,mármint a "tojásnak" az szépen felrobban és nyitva is az út:
  • reaper4
    hozz le 1 videót meg a demót és nézd meg :P lol
  • Agy Halott #2453
    Dögg #2439 hsz-ára vki valaszolhatna, mert en is itt akadtam el!

• _Atti_
    gamespototn 7.5 öt kapott..hát szerintem megérdemelt volna többet is
  • dante3
    Elég jól van optimalizálva a game,szerintem mennie kell!
    Jó játék ,ugorj neki!
  • ACE
    rakj...
  • ACE
    Persze csak rajt mindent LOW-ra...
  • Fresh Duke
    THX!

Ha épp, hogy a MIN van meg, attól még megy rendesen?
  • dante3
    FPS,egy indián csávóról szól,akit elrabolnak az idegenek az apjával és a csajával együtt!Kiszabadul és mentőakcióba kezd!Doom3 és Quake4 beütés,szép graf. csomó újítás,f@sza vegyverekkel!