Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SoG TeeMeeee
Legjobban talán azt a pofát utáltam meg amelyik az uccso fegyvert használta, és némelyik lebegni is tudott. Szerzett egypár kellemetlen pillanatotha többen jöttek.
És ami a legjobban tetszett az az "ürhajozás". Jott tett a játékélménynek nagyon.
A történet elött pedig le a kalappal. Szoval minden tiszteletem a készitöké.
SoG TeeMeeee
@
amúgy a #2152 nem neked szólt, hanem még a #1534 hsz-re...
ehhez képest tényleg semmi, amit te írtál pár hsz-szel ezelõtt.. 😊
peace
Címét tudja valaki??
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
@
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Amúgy meg az elakadóknak üzenem, hogy gondolkodjanak már egy ICIPICIT, és talán rájönnek a megoldásra.
"jáj jóvan már!!nem is lehet már kérdezni!!azt a legkönnyebb mondani h gyere rá és kész!nem mindenki kockasarok!!!" - tanultál te fogalmazni? <#idiota>#idiota>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Szerintem szuper játék volt várom a folytatást!!
és köszönöm szépen a segitséget!!!
jah ez OFF volt... bocccs.
ON:
nem azé de szvsz ez az uccso két SPOILER felesleges volt... viszont jónéhány korábbira rátettem volna...
DioSr50: én kb. 10-szer elakadtam... ebbõl 2szer kértem segitséget de már csak 1szer néztem meg rá a választ mert a másikat megoldottam magamtól! a többi 8cal 1utt... ha körülnézel, probálkozol, stb. akkor megoldodnak a gondjaid... (spec ennél az ablakos cuccnál volt az hogy kellett a help...)
@
Ami tetszett: Dráma és komolyság, kezdetnek jó, sok helyen kellemesen durva volt, a gyerekek jelenléte pedig plusz volt, hogy miért? Nos rengeteg játékban csodálkoztam, hogy hol vannak a gyerekek, vagy éppen miért halhatatlanok (Neverwinter Nights-ban, pl. nem lehet õket megsebezni, pedig BGII-ben igen). Egy komoly játékhoz ez is hozzátartozik. Fordulatos, bár néha kiszámitható. Ja igen, valamint néha gondolkodni is kellett, jól esett, hogy nem raknak mindent az orrom elé, egy kis próbálkozással/agyalásal az összes puzzle megoldható volt. Az utolsó fõellenség relytélye, meg a többi is egyszerû. Összefoglalva egy kellemesen komoly, és jó játék lett, bár szerintem is rövid (kevesebb mint 6 óra alatt végigvittem, pedig nem rohantam), de attól függetlenül jó, várom a folytatást, és az olyan játékokat, amiket nem idegileg gyenge, elnevelt dedósnövendékeknek készitenek, és megfelelõ komolység van bennük (no offense azoknak, akik nem szeretik a véres jeleneteket, itt nem rájuk gondoltam).
Ami nem: Szerintem a fehéres/kékes gépfegyver jobb volt, de a vöröses jobban illik a környezethez.
Ja igen: Szeretem a gyerekeket, de idegesit, hogy megyek egy játékban, rálövök a legerõsebb fegyverrel, és áll tovább, mintha mi sem történt volna. Elég szépen tönkrevágja a játék hangulatát, meg a valóságosságát.
de azé köccke a helpet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SoG TeeMeeee
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tudom mit kell feltétlen spoilerbe tenni😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
jájjj
azé ne kapd már fel a vizet brada
ezek is olyan büntipontot kaphatnának, hogy megtanulnák, hogy másokra is tekintettel kell lenni, aki még nem játszotta végig...
sry a durva szóhasználatért, de hát ha valakinek ennyi esze van.....állatkirály...
max spoiler tagek közé...de más figyel a másikra, aki játszik, hogy nehogy valami olyant mondjon, lelõje a poént, te meg itt lelövöd lehet más elõtt a játék legvégét...<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
PSN ID.: Beegabor
mert utána kiderül,hogy lesz folytatás