3581
-
#2492 Prey.DVD-RELOADED
na már DVD-n is RELOADED :)
vajon még hány verzió lesz? :D remélem utcsó már.... :D -
neptum #2491 vissza olvasgatam de ilyen egy agyament kérdést felteni hogy mi a játék lényege alyálom figelmébe a Hivatalos magyar oldalt ot fen van a sztorija -
#2490 "Itt megkeresed a következő sorokat:
seta r_customHeight "900" ez legyen a kívánt felbontás magassága
seta r_customWidth "1440" ez legyen a kívánt felbontás szélessége
seta r_mode "-1"
seta r_aspectRatio "2" ha minden igaz: 0 = 4:3, 1 = 16:9 és 2 = 16:10"
egyedül a seta r_mode "-1" -et nem tartotta meg újraindítás után, amúgy műxik szépen, thx!
g fov parancsot nem használtam... 16:10et látja menüben az be van lőve, úgy jó. -
#2489 Ennek igazan orulunk -
#2488 kicsit sötét, kicsit kicsi pályák eddig (most kezdtem), de d3 motor teccik!
1440*900-ról 1024*600 valamennyibe:
-
dApRo #2487 amikor megjelennek ilyen kis gyerek szellemek lelövöm őket kinyílik egy nagy ajtó csak résnyire beszállok egy izébe és átmegyek a kék körön .. áttesz a köv pályára .. betölti és kidob a menübe.. ez a vége vagy mi a rákot kell csinalni ? -
GiGa master #2486 hy all lenne egy kérdésem reloaded változatom van és amikor a "szellem"kiképésnél vak amikor átkell menni a tűzön szellemként és egy oszlopot elkell fordítani ez megvolt lezárult a tűz de nem took átmenni mert olyan mintha ottlenne a atűz ez bug????előre is thx
-
#2485 YEAH! tegnap LAN-oztunk, és kipróbáltuk a Preyt is multiba... b@sszus, ezt ki kell próbálnotok, a pályák elrendezése valami fenomenális, a gravitáció alakítgatása az egyes pályákon pofátlanul megszinesíti a harcokat, a portálrendszer és a "járólapok" is totálisan megbolygatják az eddigi dolgokat. Mindenkinek ajánlom kipróbálásra, most már biztos meg fogom venni! -
#2484 lövöd mint az állat vazze! -
#2483 Azt a szellemcsajt hogy kell megölni? -
zetró #2482 nem?
-
zetró #2481 az első pája az fasza amikor az ufok el rabolnak
-
#2480 És ahol én akadtam el,azt hogy oldottad meg? -
steweee #2479 :))) remélem a döbbenet tettetett és nem valós. csak nem akartam nyíltan warezolós kérdést feltenni, hanem finomítottam mint a coke light-ot a coca cola -
steweee #2478 nos, kipróbáltam, jellemezném : gyááááááá, kurva nagyon jó über fasza !
hihetetlen hogy miket képesek kitalálni, ilyen még egyik játékban sem volt így egyszerre hogy szellemvilág, logikai feladatok, kicsinyítés(mikor az elején belkerül az átlátszó búrába a minibolygóra ami aztán így már nagy lesz..) grafika igen jó, sztem doomos motor, megfelelő nehézségi szint, az ai elmegy, dobja a gránátot ha bújkálunk
mindenkinek ajánlott kipróbálni, a clonecd-s verzió tökéletes, működésre bírása a faqban -
#2471 de jó lenne egy magyarítás, most addig ellennék talán a FlatOut 2-ig :D
már nem bírok magammal, már felraktam a San Andreas-t, meg a Prince of Persia 2-t, s azt tolom, de szerintem pár nap, és uninstall :D már nincsen milyen game, ami jó, és nem toltam ki :D -
#2470 jaja,mig nincs honositás nincs cherooke... -
#2469 nem hülyeség...akkor Cherokeen tolom majd, magyarítással...elvégre az is plusz 1 élmény, ha még meg is érted az egészet :D -
#2468 elvileg Centurion nem dobja el az agyát... vagyis... ágyúját :D bár lehet hogy az csak bug volt :D még nem sokan Cherokeeznak itt... várjuk a magyarítást :D -
#2467 akkor mi a tortenete? igy jobb hurkale? -
#2466 nah, egy hülye kérdés...
már nem emléxem teljesen, azért kérdezem, hogy mikor New game-et kezdünk, akkor lehet egyből Cherokee fokozaton, vagy előtt még végig kell tolni Normalon?
már nem emlékszem mert ha lehet, akkor lehet leszedem még1x, aztán elkezdem tolni megint :D
jah és, még annyi, hogy mik a változások Cherokee fokozaton? azt tudom, hogy az az élettöltő mamlasz nincsen a falon, de ezen kívül? :) -
#2465 xD -
#2464 Az idegen kezet rakd a leolvasóhoz! -
#2463 hol? -
#2462 xar a link!
most meg itt akadtam el:
-
#2461 koszi, most meg itt akadtam el:
-
#2460 Csupán ennyi :P -
#2459 megmenteni szerelmedet és a Földet -
#2458 istenem, még 1 ilyen hülye kérdést ^^ -
#2457 mi a lenyege a jateknak? -
A tumi #2456 Nem az apja hanem a nagyapja. -
A tumi #2455 Balra hátul van egy ajtó ami be van hálózva idegen eredetű "lófasszal".
Ezt kell kirobbantani rolla.
Az a tojás alaku szarral amit egy másik szar nyom ki magából azzal lehet lerobbantani a háloszerű szart az ajtóról.
Odagörgeted az ajtóhoz a "tojást" hátrébbhúzodól és adjál neki,mármint a "tojásnak" az szépen felrobban és nyitva is az út: -
#2454 hozz le 1 videót meg a demót és nézd meg :P lol -
#2453 Dögg #2439 hsz-ára vki valaszolhatna, mert en is itt akadtam el!
-
#2452 gamespototn 7.5 öt kapott..hát szerintem megérdemelt volna többet is -
#2451 Elég jól van optimalizálva a game,szerintem mennie kell!
Jó játék ,ugorj neki! -
ACE #2450 rakj... -
ACE #2449 Persze csak rajt mindent LOW-ra... -
#2448 THX!
Ha épp, hogy a MIN van meg, attól még megy rendesen? -
#2447 FPS,egy indián csávóról szól,akit elrabolnak az idegenek az apjával és a csajával együtt!Kiszabadul és mentőakcióba kezd!Doom3 és Quake4 beütés,szép graf. csomó újítás,f@sza vegyverekkel!