Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerinted mi volt durva?
szerintem a kislányok is jók voltak benne, lehettek volna talán többször is 😊 meg szerintem lehetett volna még több fajta szörny, meg még egy-két + fegyver...és kész, isten game... 😊

TothLaci
Azokat a repülõ "bogyókat" le kell lõni
PLackó
Üdv.
A Crash Landing pályarészmél járok,ott vagyok a lezuhant repülõ mellett. viszont sehogy nem tudok feljutni. A repülõre fel tudok mászni,de nem megyek vele semmire,nem tudok elugrani.
Merre kell menni?

TothLaci
Én is végigvittem a játékot...

Ami tetszett:
A roadhouse, benne a mosdó, zenegép, tv
A játék eleje, amikor elrabolnak minket
A gravitációs lépcsõ
A gravitáció mozgatása
A "másvilág"
A játékvégén az a gömb
A grafika
A hanghatások
Szóval összeségébe jójáték

Ami nem tetszett:
Meghalt a csaj
Gyerekeket nem tettem volna a játékba
Néhol túl durva jelentek
bazzeg SIKERÜLT regeditbe a keresés hez beírtam hogy prey és mindent kitöröltem amit találtam
jah és lehet az is baj volt hogy a Prey Launcherrel akartam elindítani nah mind egy a program file-böl sikerült
beadtam neki a kódot és már játszhatok is
és elismerem nagyon jóó game
Sziasztok,az a host átírás mért kell? Csak azért kérdem, mert nálam csak a serialt kell beírni, és már indul is. Most akkor nem'tom , hogy írjam át vagy sem?
Itt van egy oldal ami segithet, ha ügyes vagy(mármint a Windows-on-elöször, és utána a Prey-en)....DrolandSite

armageddon666
akkor csináld meg ami a FAQban van......

@

Halfer
robban a gép FUUUUUUUSS!

basszki hát én megõrülök így se megy

most ki írt egy szöveget

Végzetes hiba történt a telepítés során hát mi jön még
ok megpróbálom
rage
Lentebb neked írtam, hogy mikor elindítod a játékot ne legyél fent neten.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

hát sajnos ez sem segített
ezt tudtam letöltni mivel az ms nem engedte mert hát nem eredeti a windows-om

WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe

x86 mit jelenthet
Nem tud senki segíteni vagy csak leszartok, köszi a segítséget még 1 , nem igaz hogy nem lehet néhány percet igénybe venni , hogy megnézzétek h mit írtam és mi a problémám!!!!!!!!!!!!!444<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Tatyla
be kell mindet gyujtani egyenként...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TothLaci
Jelenleg annál az elektromos résznél tartok, ahol repülõbe vagyok, van rajta az a szikrázó izé, és van elõttem egy gömb, ami akár StarWars objektum is lehetne, de nem tudom, hogy mit kéne ott csinálni. Megnyomom a jobb klikket, amikor szembesugároz, közel megyek, adok neki egy szikrát, semmi nem történnik. De elvileg azokkal a lézerfejekkel kéne valamit kezdeni...
mucsácsó
Windows Installer 3.1

szerintem is, ezt szedje le, nálam is voltak hasonló problemok anno, és megoldott mindent 😊
MerlinW
MS Installshield sérült meg, telepítsd újra. Valahol MS oldalán fent van.

[merlinw.org]

Promi
OOO bakker ezt a faxt mint en.Koszonom a segitseget.
Promi
Ott csak a terben elforgatos kapcsolo van a foldon, de nemtudok raloni rendesen, szellem kent meg hiaba lovok ra.
felül lesz egy gravitáció forditó
Promi
Ezt mar megtettem, valamit nem vettem eszre?
grebber
Szellemként ment át tuloldalra és ott nézzél körül!

Next PC upgrade: 2022

rage
Mint kihúzni a gépbõl a hálózati kábelt?
Lehet, hogy van, akinek az egyszerûbb
😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Promi
En itt akadtam el.Hatam mogott a szamkodos ajto.Valaki help.
armageddon666
pedig sztem a host átirás egyszerûbb...

@

már minden megcsináltam amit írtak a faq-ban de a kódót kéri és ha beírom azt irja h rossz...pls segítsetek!!!<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
rage
Ne engedd ki a gépet (vagy a játékot) netre,hogyha a host átírása gondot okoz.

heliosz007
az indítás ott van a F.A.Q-ban!!!!!az csináld meg és kész!!!!

szevasztok!!!
lenne 1 kérdésem, mit tegyek mert nem indul a game, mert beírom a key-t és azt irja ki hogy nem jó a cd kulcs, mit csinmáljak??????<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
heliosz007
hány pályás a game????

de ez már nem az install az install nál is kidobott valami hasonlót de ott továbbengedett

ez már a játék elindításánál csinálja és ha mindent leok-ézok akkor meg kezdi elõröl

már azt a localhost-os izét is megcsinálam

és egyébként ez a prey clonedvd-MDAtje relase
grebber
Nincs köze az installhoz!

ati catalisz 6.6 segíthet szerintetek ???
hát nekem sajnos utána elõröl kezdi az egészet
grebber
Nekem általában az összes game instaljánál van ilyen mert valamit kitöröltem véletlen registrybõl de OK-zom mindig az a sokat amit ir és jó!

hi más is kapott már ilyen hibaüzenetet ha igen hogy oldotta meg pls help
Halfer
Nem írjátok ki a FAQ alá piros betûkkel hogy a hiperkockás megoldás is ott van? <#idiota>

grebber
Szerintem még egyenlõre nincs csak elõlap.

Törölt felhasználó
Hali.

Kellene nekem a játék borítója. Ha tudtok linket, azt megköszönném.
grebber
Ennél részletesebben nem lehet.
Van a kocka abban van az a kék világitó csik.
Ugy kell forgadnod a kockát hogy az a kék csik végigfusson a kitöltetlen részeken.Egyátalán nem bonyolult csak kicsit gondolkodni kell most hogyan forditsad!

Tatyla
gondolkozz térben,lödd a falakon a kapcsolókat hogy ugy forduljon a kocka hogy végig follyon a szabad területen...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AtiRadish
Hello !!
Én is a kockás résznél akadtam el,visszaolvastam,látom le van írva ,de nem sikerül összehoznom a dolgot,mert még mindig nem igazán értem.
Valaki egy picit részletesebben/értelmesebben írja már le plz!!

grebber
Kodok: Vagy valamelyik kijelzõn találod ismeretlen szöveg ha közel mész hozzá olvashatóvá válik ,vagy pl volt hogy vérrel volt felirva a földre.

mucsácsó
Átmész spirittel a kapun, és oda van írva vérrel a földre, meg jobb oldalra...
de asszem lehet majd ezt is bele kell írni a faqba, mert páran már itt is elakadtak..
Sephi
Na jo. A Jen nevezetu palya elejen vagyok. Total elakadtam. Epp most tamadott meg egy tonna robot. Aztan belementem egy kek kapuban. Most ott vagyok valami folyoson es elottem egy energiakapu ize. Atvaltok spiritre atmegyek de ket egy negyszamo kodot. Sehol nem lelem a kodokat 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grebber
Megoldás a FAQ-ban!!!!

Help!Ott vok hogy van 4 kék csík akorr amikor egy repülõvel kell repülni.A 3. rossz és ott hogy kell a fényt megjavítani?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Mikor lesz kész a magyarítás, ugy teljesen más lesz, ebben igazad van...<#eljen><#eljen>

Gerisone
köszi szépen!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz