3581
-
#2532 Húúú de ismerős ez a pálya. írhatnál róla valamit hátha úgy jobban beugrik.
Szerintem ez az ahol mindenfele ilyen gravity padló van keresztűl kasúl és ezeken monszták portálódnak elő. de nem ugrik be hogy pontosan mit is kell itt csinálni és hogy merre. De megnézem hátha van mentésem onnan és akkor megmondom. de már csak max holnap :D addig meg próbálkozz császkálni minden fele. -
ESRZ #2531 Kicsit szarul sikerült linkelni, jobb gomb kép megjelenítésével meg lehet azért nézni. -
ESRZ #2530 Nya hali all, ittis..
Elakadtam sajna... kéne egy kis help mit kéne tenni...
Rakok be képet hogy hol...
Köszi előre is.
-
#2529 Én is így jöttem rá LOL!!! XD -
#2528 én csak annyit forogtam hogy voltam minden oldalon és észrevettem a kék cuccot XD utána ment XD ha előbb észreveszem a kék vmit egyből meglett volna :D -
#2527 Arra mire én rájöttem. forogtam vagy 3 percig
Amúgy aki végigvitte már, megvárta a stáblistát? Mert utána is történnek érdekes dolgok meg egyhe utalások a folytatásra ("Prey will Continue"). -
#2526 Kösz mindenkinek. -
Hellsing47 #2525 wazz..még én sem járok ott...de annyiszor kérdezzték már hogy megjegyeztem..ugy forgasd a kockát hogy az a kék fény végigmenjen az átlátszó részeken!!! -
#2524 folyasd végig a fényt a szabad területen... -
#2523 Sálom. Tudna vki segíteni? Ott vagyok, amikor "beesek" egy kockába (nem jut eszembe a pálya neve, sry), és egy gravitációs tökölés segítségével kéne kijutnom belőle, de bárhogy forgatom a kockát, egyszerűen nem sikerül. Help plz. Köxie. -
#2522 húú, van... :D
még felénél sem vagy :)
Agy Halott:
te még talán a 4. pályán vagy, vagy valahol az elején nem? Mert akkor jóhogy nincsen idegen keze.. -
#2521 Az old tribes nevű pálya után mennyi van még a játékból? Ugye sok? -
#2520 Azt ilyen szűk folyosókon való mászkálás során találod meg egy hulla mellett. Ott a hulla az első olyan ajtó mellett amit ki kell vele nyitni. -
#2519 nálad kell ,hogy legyen! -
#2518 "idegen kéz"? nahh azt honnan vegyek? -
#2517 #2455 hsz-ban van a válasz! -
#2516 tökéletes lett icewolf, így képzeltem el teljesen! :) ;)
ti mit szóltok? 9-es, és 11-es pont esett át változásokon :) -
#2515 F.A.Q. Frissítve! -
#2514 Nye má! Nyírj ki mindenkit! -
zetró #2513 hu el akattam egy páján amikor el rabolnak az űrlények
-
neptum #2512 huuu nem sokára megjelenik és játszhatunk vele :) -
#2511 Végigvittem cherokee fokozaton is . Második végigjátszásra is élvezetes volt. -
#2510 Az a hivatalos megjelenesi idopont. -
#2509 lehet hogy hülye kérdés de miért megy vissza a banneren lévő számláló ???
-
#2508 Prey-CloneDVD-MDAtje?
azt toltam ki énis, és ilyen nem volt =/
engem egyszer sem dobott ki =/
többiek? nektek volt ilyesmi probléma, dApRonak? -
dApRo #2507 a legelső -
#2506 dehogyis, az még tök eleje a gamenek :)
de ez melyik verzióval van??? ilyen problémával még nem találkoztam... -
dApRo #2505 amikor megjelennek ilyen kis gyerek szellemek
lelövöm őket kinyílik egy nagy ajtó csak résnyire beszállok egy izébe és átmegyek a kék körön ..
áttesz a köv pályára ..
betölti és kidob a menübe..
ez a vége vagy mi a rákot kell csinalni ? -
#2504 nahjó, nem bírom ki, énis leszedem és elkezdem újra :D
de lenne már magyarítás ááááááááááá.... :( -
#2503 nemtom, biztos a sok HL teszi, de sose akadtam el ... viszont ez a játék egyszerűen fenomenális ... most kezdem el Cherokee fokozaton megint -
neptum #2502 enél a résznél énis el sórakoztam -
tehen_m #2501 ó kösz... sokat szórakoztam... pedig már két ugrásból ott voltam :DDD -
#2500 Egyik kapcsolohoz oda allsz szellemkepbe atmegy a masik kapcsolohoz megnyomod, gyorsan visszatersz emberi formadba, majd ott is megnyomod a gombot. -
tehen_m #2499
itt mit kell csinálni? Két kapcsoló van a kép szélén, de ha bekapcsolom 1-2s alatt kikapcsolódik... -
moralosan #2498 Honnan tudod, hogyha szellem lennél, repülni is tudnál? -
steweee #2497 mondjuk érdekes hogy szellemként átmegyünk a fizikai akadályokon, viszont a gravitáció ua hat ránk mint valós formában. de ki lehet bírni, mert az ügyességi feladatokat csak így lehetett beleszerkeszteni a játékba, különben röpködhetnénk mindenütt -
neptum #2496 lélekmodal átmész a hídon és ott a lift -
#2495 Help! A Crash Landing pályán (a repülőgéproncsnál) hogyan lehet továbbmenni?
A 2 repülő gömböt kinyírtam, és mindent ami mozgott, de nem látom a kiutat...
-
#2494 Persze, hogy ugyanaz... :)
habár ez szerintem RETAiL (bolti).. -
Hellsing47 #2493 sztem ugyanaz mint a Prey-CloneDVD..csak ez crackes..