3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Promi #2572
    Ez poennak nagyon rossz. Ne fesd az ordogot a falra!
  • Magiszter
    Rendben.

Visszakanyarodva a Prey-re:
    Ma jelent meg a Prey. Szerintetek milyen játék lesz?
    Jah hogy már mindenki végigvitte vagy esetleg már majdnem? Azt a betyár mindenit a sok kalózmásolatot letöltő bűnözőnek!!! Már hívom is a BSA-t!

• grebber
    Más game-el nincs bajon csak nekem szembetűnően fos az esés és kész ezzel én le is zártam!
  • Magiszter

Tudod mit? Menjünk végig az összes topikon és offoljuk szét hogy milyen szar az esés a DMOMM-ben
  • grebber
    Egyátalán nem rossz a hangulatom és nem szóltam le mindent csak it ketten ugy reagáltak egy hsz-ra ahogy pedig csak egy véleményt mondtak.
    A Dark Messiah meg tényleg fos az esés :D
  • Magiszter
    Ha rossz a hangulatod nem kell minden fórumban leszolni mindent és mindenkit
  • Promi #2566
    Nem lett itt senki leszolva, csak 1 viszonyitasi kerdes lett bedobva.
  • grebber
    Haggyátok már mit kell leszólni attól még hogy neki nem tetszik ottvan sokmillió ember akinek igen.
  • Promi #2564
    "Megnyitott témák:
    2002. 03. 28. - Hidden & Dangerous Deluxe"

Mert ez jobb?
  • Magiszter
    Akkor én csak azért tudtam végig vinni mert szeretek "madzsongozni"? És általános 4.-ben 2. helyezett lettem a sakkversenyen? Tudtam hogy még sokra vihetem ezt a mérhetetlen tudást és logikai késségemet.

A rejtvényekre kb 2-3 perc alatt rá lehet jönni. Könyörgöm emberek és emberszerű képződmények gondolkodjatok. Használjátok a kicsi fejeteket. és ne."őőőőő nincs híd. mit tegyek, jaj istenem mit tegyek?! vááááááá" és rohanni fel az első fórumra hogy "segítség segítség ezt a xar játékot nem lehet végigvinni." ugyanis ha körbeforgatjátok virtuális buksitokat esetleg még a gombokkal odébb is lépdeltek akkor biztosan lesz valami ami segít továbbjutni ja és a lélekvándorlást is használjátok nagy sűrűn.
  • grebber
    Egyszerű?Milyen legyen egy FPS.
  • Tatyla
    ok,köszönjük...
  • Deajka
    Szasz gamerek!

Én se akarok letörni prey rajongókat de ez 1 műagyag játék. Megyünk a szép pályán, lődözünk azt látunk mindenféle izét.Kész. Kicsit egyszerű.
  • tugyiti
    az alap fegyverbe mindig lesz lőszer
    szóval azzal midig meg tudod oldani
  • steweee
    olyannal már találkoztatok hgoy nem lett pirosra leechelve a fegyer és olyan pontra jutok ahonnét már nincs visszaút, viszont tovább csak egy gravitációváltoztatással lehetne menni, de mivel nem tűzgolyója hanem fagyasztása van elakadok ?
  • tugyiti
    jó szótá testvér :D !!!!!!
  • hykao #2556
    Hát az, hogy 10 éves a projekt, nem azt jelenti, hogy 10 éven keresztül foglalkoztak vele. Felmerült a dolog anno, aztán bekerült a mélyhűtőbe...majd gondoltak egyet, és sok év után felmelegítették...az már más kérdés, hogy a "melegítés" kissé "langyira" sikeredett...
    Legalábbis ami jó buli lett volna 10 éve, az ma már szvsz nem olyan korszakalkotó.
    Mellesleg az eredeti koncepció kicsit más volt, emlékeim szerint.
    No de sebaj! A 3DRealms megint kiadott valamit a kezei közül másnak...de nekem a dolog valahogy csak nem akar többnek tűnni, mint egy komolyabb Doom3 mod...mint ahogy a HL2 - SIN Episodes kapcsán is erős volt ez az érzésem...
    Már csak az a kérdés, hogy mi a jó nyavaját csinálnak Georgie Porky-ék valójában, ha már jópár éve csak akkor lesz valami az ötleteikből, ha kiadják másnak a fejlesztést...lehet ideje lenne kiadni a Duke Nukem Forevert is másnak...de könyörgöm, ne csak egy nyúlfarknyi Doom3 mod legyen! :)
  • tugyiti
    Hi all!!
    Na szóval hogy egy kicsit le törjek minden prey rajongót :DDD
    a game faja meg űber jó meg szép meg minden csak egy gondom van vele:rövid
    Én személy szerint egy 10 éves project-től többet vártam volna.
    na mind1
  • steweee
    sehová sem tartozik, egyetlen topicban sem, de most látom csak véletlenül hogy én vagyok az ultimate végső hozzászóló a játékok topicocban. (témák, keresés a lapon: steweee:)))

bocs az offért, lehet a játék hatására én is kezdem felfedezni magamban az erőt :))
  • STFU
    multi megy tort verzioval? nalam servert sem keres
  • Kmarha
    ehh :) látom tele van a forum "most hova" "itt mit csináljak" .. "hjaj elakadtam" jellegü hozzászólásokkal.

Azért gratulálok ezen forumozó játékostársaknak. :) Egy szimpla fps, mindenfajta logikai rejtvényt nélkülöző game. Max azzal kell törödni hogy most ide forduljak vagy oda. FElmenjek-e vagy oldalra.

És elakadnak. De nem elég hogy elakadnak, egy-két helyen én is megálltam nézelödni hogy mit is kell csinálni. De ha kellett rá fél óra, hát rászántam fél órát mire végre megtaláltam azt az aprocska lyukat. De ahelyet hogy rájönnétek, feljöttök és megkérdezitek.

Ti egy komolyabb játéknak neki mertek állni?

Bocsi a személyeskedésért, de ezt komolyan kérdezem!!!
  • icewolf
    ilyet kihírezni...
  • Halfer
    jah csak ez ekkora szenzáció?
  • artschi
    jah, van 1-2 helyszín, ahol vannak :D
  • mucsácsó
    EZT NÉZZÉTEK MEG!!!!!

aztarohadt :DDD
    ezt meg kell néznetek!!!! :D
  • Hellsing47
    ja igen..need szolt...rosszra klikkeltem lol xD

ahol fent voltál toronyban...ott vissza az átjáron..és ott keress egy másik ajtot..és akkor oda jukadsz ki...kilépsz a testedböl..átmész a tuloldalra lélekmodban és bekapcsolod azt a szart!!
    majd vissza szálsz a testedbe és ami ott van melletted kapcsolo azt is bekapcsolod..majd átgyalogolsz a falon...
  • Higany
    Egy kérdésem lenne! A végén hogy kell kinyírni a csajszit a forgó cuccba? THX előre is!
  • ESRZ
    Ez nekem szólt? Hol a fákkba megyek át? -)))
  • ESRZ
    Vót abba több hiba is nem az a lényeg...
  • Hellsing47
    5ik képre válaszolva...szállj ki a testedböl..és ott lesz egy fátyolut(vagy mi xD)a másik oldalra..ott bekapcsolod a wallwalk-ot..és átmész szépen...nemtom mi ebben olyan bonyolult..
  • moralosan
    "belőlről"
  • ESRZ
    Na figy csináltam még képeket is.
    Némelyikre írtam kommentet is hogy mi merre meg hol akkor már tuti beugrik ha láttad, vagy esetleg MÁSNAK.
    Szal itt vannak a linkek:
    Első
    Második
    Harmadik
    Negyedik
    Ötödik
  • Magiszter
    lemaradt: mert gyors volt a felirat és angolul lassabban olvasok
  • Magiszter
    Apropó. Van már magyaritás valahol ezen a bolygón? mert azért az angol tudásom mellett is voltak olyanok hogy foggalmam sincs mi történt
  • armageddon666
    nemhiszem hogy spoiler ezért nem rakom tagek közé:

tök jó mikor megjegyzi a kézre hogy kezd szaga lenni XD
  • Agy Halott #2537
    nahh, most akkor vissza kell fordulni, vagy elhagytam?
  • Agy Halott #2536
    áááá még sztem ott nem járok, azé' kossz
  • dante3
    Pedig az kell! Odaállsz a leolvasóhoz és nem veszi elő,akkor valahol elhagytad!
  • maniac001
    Nem arra kell menni. Fordulj meg, lépcsőn le és asszem lesz ott egy alacsony átjáró.
  • Agy Halott #2533

nahh a "SECOND CHANCES" pályán vok és jon két kétlábú szucspula azokat elintézem, majd a képen lathato izét is kinyírom, de nem tom merre tovább! Nincs idegen kéz!