3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• grebber
    Löni ne löjjünk helyetted vagy az már megy ?
  • wesker24
    ez nagyon jó volt moralosan
  • wesker24
  • moralosan
    Lődd le a madarat!
  • kisfigi

Itt mi a f kell csinálni??
  • beamkiller
    nah vegre:D, visszamentem AutoSAvet es igy mar ment. beakadt:D nah:D biztos tul gyorsan gyilkolasztam es nem tudott reagalni:D
  • neptum
    mér a vége felé amikor beszélgetek Tommy nyomtamta káromkodást
  • Magiszter
    akarom mondani kvikszévet tölts vissza. csak kicsit érdekesen fogalmazódott meg a mondatja.
  • Magiszter
    Biztosan megsértetted valamivelkérj bocsánatot. vagy néz körül lehet az egyik npc beakadt valahova. vagy nyomj egy kvikszévet.
  • Seth
    akkor ez most bugzik, mert miután leölted a robotokat, beszél hozzád az a csaj, aztán nyílik egy teleport
  • neptum
    mászkáj egy kicsit :) vele beszélt azonal
  • beamkiller
    de nem beszel velem es kapu sincs
  • neptum
    azt kell csinálni amit leírtak neked legyílkolod a repülő izékat a "banya" elkezd veled beszélni és nyit egy kaput és kész
  • Rage47
    erre emléxek kicsit. ugorj le vagy ilyesmi... nézz jobban körül:)
  • beamkiller

ezen a helyen vok, a repulos szarok halottak, utana meg nem tortenik semmi es menni se tudok sehova, visszafele se.
  • grebber
    Amugy mi az a Boost efekt vagy mi a szösz ami a benchmarkban is van de csak a fullban használható?
  • Hellsing47
    faxért nem lehet modositani =DD

nem a Complex hanem az Ascent a következö pálya:D(vagy nem...??egyre hülyébb vok)
  • Hellsing47
    nah..látszik tudok irni xDD

el kell=le kell
    lepülö=repülö :D

• Hellsing47
    csak el kell löni az összes ilyen lepülö bisz-baszt...majd megnyilik egy (asszem) kék átjáró..és vége a pályának..de nem biztos...köv. pálya a The Complex én is most ott járok:D
  • wesker24
    köszi majd megnézem !!!!!
  • Kmarha
    lenéztél már a kódot kérő vacaknál a földre?
  • beamkiller
    csak mert nem tok tovabbmenni azon az istenverte palyan, kimasztam egy kivezeto csovon, latom az urt leugrok egy terasz felesegre jonnek repulo ellensegek, aztan nem tortenik semmi.Menni emg nem tudok sehova
  • wesker24
    azt hiszem az a pálya jön ahol most én tartok az a Jen nevű pálya ha jól tudom
  • beamkiller
    a Hidden Agenda utan milyen nevu palya jon??
  • wesker24
    nekem most le ne kapjátok a fejem de a Jen nevű pályán vagyok megint valamilyen kód kellene az ajtóhoz kerestem mindenhol szellem alakban is de nem találtam ...

szerintem lehet hogy már túl fáradt voltam !!!
  • Magiszter
    két ő. Kérlek ne köss bele a kifejezési stílusomba... mert abba nem lehet
  • moralosan
    "kett-ő"?
  • Magiszter
    Azért kiváncsi lennék mennyi különbség van a 2-ő között. Mert szerintem kb... semmi?
  • grebber
    Hivatalos fórumon megkéne kérdezni mit várnak a 8 nappal a bolti verzió előtti warez verzió kijövetelével kapcsolatban :D
  • Seth
    kis off (meg warez is^^)

akinek kell wdoo-ra regkód (szombat 8:14 -ig érvényes), az küldjön egy privit First come first serve...
  • beamkiller
    jaja a repulok jottek, de szellemanyo meg atjaro nincsen.
  • beamkiller
    jah igaz. Csak eloszor kepfeltoltesre raktam de onnan nem engedett linkelni aztan imageshackre onnan meg azt irja :D.
  • Promi #2580
    Ha jol emlekszem itt legyaktam par repulo ellent, majd "szellem anyo" dumalt kicsit aztan megnyilt 1 atjaro.
  • Promi #2579
    Biztosabb ha a galeriadba rakod fel.
  • beamkiller
    http://i102.photobucket.com/albums/m107/beamkiller/shot00001.jpgelakadás helyszine
  • beamkiller

remelem ez mar megy
  • Magiszter
    ezt próbáld meg mégegyszer
  • beamkiller

en itt akadtam el, kerlek segitsetek.
  • Magiszter
    [Szégyenli magát]
  • ESRZ
    Hát nemtom... noclip el átmentem azon az egész részen... fogalmam nincs mit mondtatok hogy merre hogyan... de ez inkább valami brutal szkript hibának tűnt...
    De majd ha lesz hozzá kedvem újrakezdem azt a pályarészt...