3581
-
#2652 no letoltuk, teccett :D -
#2651 Mindennek ára van -
#2650 azta, de szar valakinek :DDDD -
#2649 2800+ 1,5 GB ram 6600Gt 128 ezzel 1024*768 ban 40-60 Fps körül van nagyon eksönnél lemegy 30-35-re....parancsolj :D -
#2648 ó te szegény,de sajnálunk... -
#2647 :DDD -
Derapo #2646 Végigjácctam:))Bár nagy árat fizettem,hogy jácchassak:sexelnem kellett asszonnyal:)hajnal négy körül befejeztem.Nagyon durva game. -
moralosan #2645 Ezt már fél éve is láttam :D. -
Richard90 #2644 ha ace mega codec packod van próbáld meg letörölni, hátha az segít -
#2643 Sziasztok. Valaki megváloszalhatná a megválaszolatlant:). Prey.DVD-RELOADED ezt a változatot leszadtem, drivereket frissítettem, felraktam a gammát, krekkeltem, indítom, nagy feketeség a monitoron és visszadob az asztalra. Láttam már nem csak nálam lépett fel ez a probléma. Mi lehet a baj??? -
#2642 hát nagyon szívesen, én örülök ha tudok valamiben segíteni :) -
#2641 Nah szóval így is lehetett volna válaszolni ,rendesen!Nem egyből leugatni mert egy egyszerűbb résznél nem tudtam mit kell!
Amúgy köszönöm mucsácsó!
UI.:Még nem is kaptam meg mucsácsó válaszát rájöttem merre kell továbbmenni! -
strebacom #2640 Hááááát ilyen régi motorosok kellenek nekem, köszi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2639 milenne? 98-as prey előzetes....
HL engine. -
#2638 tessék :9 -
strebacom #2637 Hát láttam és le vagyok döbenve mi a Picsa ez????? -
strebacom #2636 Na hát ezt nem tudom elhinni, hogy ezen a fórumon csak egy EMBER van(Lyan Kyj), hát mia van veletek nehogy máááááá. FPS értékeket kérek...........................................................................................................................................................................................Vagy ................... -
neptum #2635 de akoris nagy át törés let volna akoris a korához képest játékoknál sokal szeblet
volna a garfikája -
#2634 de végre itt van és legalább joval szebb:D -
neptum #2633 de a játékot adikg fejleszgeték hogy 10 évet húzódót a meg jelenése mert amúgy már 10 éve mef jelent vólna -
#2632 omg,hihetetlen,jó ötlet lett volna már akkor is és megelözte volna a korát... -
#2631 ÉÉÉÉÉÉÉS!
PREY 1997-es trailer (extrarövidke) :DDD nagyon durva, hogy milyen lett a végleges game... -
#2630 uhhh elég fura. de az elején miért robban fel a Föld? az mit jelent?
mostani szemmel jobb, h vártak vele:D -
Lyan Kyj #2629 Hát, azóta egy kicsit fejlődött látványilag:) -
Lyan Kyj #2628 Strebacom, nekem nagy tömegben, akciózás közben visz átlag 55 FPS-t 1600*1200-ban, mindent maxra nyomva a köv konfiggal:
MSI P4N Diamond, Intel P4 3.0Ghz, 2GB DDRII, Asus 7800GTX 256.
-
#2627 MÁSZTSZÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E3 1998 PREY TRAILER!!!!!!!!!!!!!!
aztamindenségit, ezt minden Prey-esnek látnia kell! :D -
#2626 "Ugy forgassad a kockát hogy végigusson a rácshálós részen a fénycsík!"
"gondolkozz térben,lödd a falakon a kapcsolókat hogy ugy forduljon a kocka hogy végigfollyon
a szabad területen..."
kereső...de ott a válasz :)
és asszem mostmár tényleg itt az ideje, hogy ez is FAQ-ba kerüljön...a hiperkocka... -
strebacom #2625 Erröl ennyit: -
#2624 nah, asszem itt ha amin a madár ül kapcsolót aktiváltad, akkor visszafele kell menni, és ki kell szállni az űrhajóval, és elvileg lesz majd egy ilyen nagy kék csapóajtó, ami ez miatt aktiválódott (ezelőtt piros volt)
de nem vagyok 100%-ig biztos benne! -
CUCLI #2623 na ittmit?:D
-
#2622 Most ma a f bajotok van ??
Nem kéne leugatni csak segítséget kértem de ha arra nem vagytok képesek hogy válaszoljatok rendesen akkor inkébb megkérdezem rendes emberektől! -
#2621 még jó hogy ezt beleírtuk ^^
itt elég sokan elakadtak :D
amúgy honosításról valami infótok? -
Derapo #2620 na vissza PREY:)
köcce a válaszokat
-
Derapo #2619 1. Elakadtam a 'The Old Tribes' nevű pályán, ahol a járművel kell valamit csinálnom!
Azon a helyen ahol van 4 kis bázis és 4 sugár megy rajtuk keresztűl, köztük minirepülővel tudsz közlekedni.
Itt ha minden kapcsolót benyomtál és még sem tudod mit kell tenni, akkor a következő a dolgod:
Lődd ki a kis bázisok közepében lévő rést és szedd ki belőlük a téglákat (minirepcsivel)!
Kérek egy bünti pontot mert nem olvastam végig aFAKKOT -
#2618 Van ott 3 működö "táp"(1 döglött), azokból jobb klikkel ki lehet szedni az aksikat, (ha elég közel vagy) és elötte kinyotottad a védőrácsot vagy mit. Ezek mind a leszállóhelyeknél vannak. -
neptum #2617 F.A.Q-ba a válasz -
Derapo #2616 Igen Tisztelt Fórumozó Társak!!Már milliónyi gamét végigtoltam,láttam zombit,szörnyet,katonát,ajtót,rejtvényt stb..DE!!Valaki monyggya mán meg,hogy a Pi[$@ba lehet azon a részen átmenni amikor bemegyek az exoskeletonnal egy olyan "terembe" ahol felül van egy ventilátor körben pedig 4 leszállóhely a skeletonnak.Ezekről a helyekről táplálják a ventilátort.Mit csinázzak???? -
#2615 #2533 - vki tudna megoldással szolgálni? pls... -
moralosan #2614 Szerintem csak poénnak szánta :). -
strebacom #2613 Sziasztok, szeretnék egy pár fps értéket, hogy ugy általánosan kinek hogy fut a játék, mert most egy tesztet készitek a PREY/VGA-ról és ezért kellene a segitség mindenkitöl, aki olvassa ezt a fórumot, és persze nem lusta egy két szóval többet irni a szövege után...pl: 7900GT 78fps,stb .....
Elöre is köszönöm mindenki segitségét!!!