3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• EmThor
    no letoltuk, teccett :D
  • Solid Snake
    Mindennek ára van
  • mucsácsó
    azta, de szar valakinek :DDDD
  • kill3r22
    2800+ 1,5 GB ram 6600Gt 128 ezzel 1024*768 ban 40-60 Fps körül van nagyon eksönnél lemegy 30-35-re....parancsolj :D
  • Tatyla
    ó te szegény,de sajnálunk...
  • Rage47
    :DDD
  • Derapo
    Végigjácctam:))Bár nagy árat fizettem,hogy jácchassak:sexelnem kellett asszonnyal:)hajnal négy körül befejeztem.Nagyon durva game.
  • moralosan
    Ezt már fél éve is láttam :D.
  • Richard90
    ha ace mega codec packod van próbáld meg letörölni, hátha az segít
  • Naxos
    Sziasztok. Valaki megváloszalhatná a megválaszolatlant:). Prey.DVD-RELOADED ezt a változatot leszadtem, drivereket frissítettem, felraktam a gammát, krekkeltem, indítom, nagy feketeség a monitoron és visszadob az asztalra. Láttam már nem csak nálam lépett fel ez a probléma. Mi lehet a baj???
  • mucsácsó
    hát nagyon szívesen, én örülök ha tudok valamiben segíteni :)
  • kisfigi
    Nah szóval így is lehetett volna válaszolni ,rendesen!Nem egyből leugatni mert egy egyszerűbb résznél nem tudtam mit kell!
    Amúgy köszönöm mucsácsó!
    UI.:Még nem is kaptam meg mucsácsó válaszát rájöttem merre kell továbbmenni!
  • strebacom
    Hááááát ilyen régi motorosok kellenek nekem, köszi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • NeoMaN
    milenne? 98-as prey előzetes....
    HL engine.
  • NeoMaN
    tessék :9
  • strebacom
    Hát láttam és le vagyok döbenve mi a Picsa ez?????
  • strebacom
    Na hát ezt nem tudom elhinni, hogy ezen a fórumon csak egy EMBER van(Lyan Kyj), hát mia van veletek nehogy máááááá. FPS értékeket kérek...........................................................................................................................................................................................Vagy ...................
  • neptum
    de akoris nagy át törés let volna akoris a korához képest játékoknál sokal szeblet
    volna a garfikája
  • beamkiller
    de végre itt van és legalább joval szebb:D
  • neptum
    de a játékot adikg fejleszgeték hogy 10 évet húzódót a meg jelenése mert amúgy már 10 éve mef jelent vólna
  • Tatyla
    omg,hihetetlen,jó ötlet lett volna már akkor is és megelözte volna a korát...
  • mucsácsó
    ÉÉÉÉÉÉÉS!
    PREY 1997-es trailer (extrarövidke) :DDD nagyon durva, hogy milyen lett a végleges game...
  • Rage47
    uhhh elég fura. de az elején miért robban fel a Föld? az mit jelent?
    mostani szemmel jobb, h vártak vele:D
  • Lyan Kyj
    Hát, azóta egy kicsit fejlődött látványilag:)
  • Lyan Kyj
    Strebacom, nekem nagy tömegben, akciózás közben visz átlag 55 FPS-t 1600*1200-ban, mindent maxra nyomva a köv konfiggal:
    MSI P4N Diamond, Intel P4 3.0Ghz, 2GB DDRII, Asus 7800GTX 256.
  • mucsácsó
    MÁSZTSZÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E3 1998 PREY TRAILER!!!!!!!!!!!!!!

aztamindenségit, ezt minden Prey-esnek látnia kell! :D
  • mucsácsó
    "Ugy forgassad a kockát hogy végigusson a rácshálós részen a fénycsík!"

"gondolkozz térben,lödd a falakon a kapcsolókat hogy ugy forduljon a kocka hogy végigfollyon
    a szabad területen..."

kereső...de ott a válasz :)
    és asszem mostmár tényleg itt az ideje, hogy ez is FAQ-ba kerüljön...a hiperkocka...
  • strebacom
    Erröl ennyit:
  • mucsácsó
    nah, asszem itt ha amin a madár ül kapcsolót aktiváltad, akkor visszafele kell menni, és ki kell szállni az űrhajóval, és elvileg lesz majd egy ilyen nagy kék csapóajtó, ami ez miatt aktiválódott (ezelőtt piros volt)

de nem vagyok 100%-ig biztos benne!
  • CUCLI
    na ittmit?:D
  • kisfigi
    Most ma a f bajotok van ??
    Nem kéne leugatni csak segítséget kértem de ha arra nem vagytok képesek hogy válaszoljatok rendesen akkor inkébb megkérdezem rendes emberektől!
  • mucsácsó
    még jó hogy ezt beleírtuk ^^
    itt elég sokan elakadtak :D
    amúgy honosításról valami infótok?
  • Derapo
    na vissza PREY:)
    köcce a válaszokat
  • Derapo
    1. Elakadtam a 'The Old Tribes' nevű pályán, ahol a járművel kell valamit csinálnom!
    Azon a helyen ahol van 4 kis bázis és 4 sugár megy rajtuk keresztűl, köztük minirepülővel tudsz közlekedni.
    Itt ha minden kapcsolót benyomtál és még sem tudod mit kell tenni, akkor a következő a dolgod:

Lődd ki a kis bázisok közepében lévő rést és szedd ki belőlük a téglákat (minirepcsivel)!

Kérek egy bünti pontot mert nem olvastam végig aFAKKOT
  • Faki
    Van ott 3 működö "táp"(1 döglött), azokból jobb klikkel ki lehet szedni az aksikat, (ha elég közel vagy) és elötte kinyotottad a védőrácsot vagy mit. Ezek mind a leszállóhelyeknél vannak.
  • neptum
    F.A.Q-ba a válasz
  • Derapo
    Igen Tisztelt Fórumozó Társak!!Már milliónyi gamét végigtoltam,láttam zombit,szörnyet,katonát,ajtót,rejtvényt stb..DE!!Valaki monyggya mán meg,hogy a Pi[$@ba lehet azon a részen átmenni amikor bemegyek az exoskeletonnal egy olyan "terembe" ahol felül van egy ventilátor körben pedig 4 leszállóhely a skeletonnak.Ezekről a helyekről táplálják a ventilátort.Mit csinázzak????
  • Agy Halott #2615
    #2533 - vki tudna megoldással szolgálni? pls...
  • moralosan
    Szerintem csak poénnak szánta :).
  • strebacom
    Sziasztok, szeretnék egy pár fps értéket, hogy ugy általánosan kinek hogy fut a játék, mert most egy tesztet készitek a PREY/VGA-ról és ezért kellene a segitség mindenkitöl, aki olvassa ezt a fórumot, és persze nem lusta egy két szóval többet irni a szövege után...pl: 7900GT 78fps,stb .....

Elöre is köszönöm mindenki segitségét!!!