3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Treblakos
    Jajj tényleg:
    Van egy rész ,ahol érdekelne ,hogy ki hogy jutott át.
    megérkezel egy szobába ,ami ketté van szelve egy erőtérrel és az erőtér túloldalán van egy panel ,ami megfordítja a gravitációt, de az kb 10 sec múlva magától visszaáll.
    Namost, neked a túloldalon van egy járat kb középen ,hogy semilyen gravitáció irányból nem tudsz belemászni.Ez érdekelne.
    Én úgy mentem hogy odatoltam egy dobozt a bejárathoz és a fegyverfeltöltő plazmaízé alá álltam ,így amikor visszafordult rá bírtam ugrani a dobozra és onnan mehettem tovább.
    Na csak én csináltam így,vagy van más módja is a dolognak?
    Bocs ha idegesítő a dolog :)
  • Magiszter
    Quantum számítógépen a végtelen nagy FPS jó?

Felvágósokat kéretik lehajítani egy magas épületről. Köszönöm!
  • gamerboy91
    miért?
  • Lyan Kyj
    a lenti konfigoddal kétlem, h annyi lenne...
  • Hellsing47
    nem birom az ilyeneket...tudják hogy nagyon jo az a 73 FPS..de ök azért beirják..plusz még mellé hogy minden max-on...=///
  • hjkjjjjj
    Nem tudom kinyitni az ajtót.Apanel oké.
  • SNAKE01
    na nemkell vagánykodni! -.-
  • gamerboy91
    73 FPS jó teljesítmény?
    Legnagyobb felbontás(minden maxon)
  • Magiszter
    ezt vegyem úgy hogy sikerült?
  • hjkjjjjj
    OKÉ..
  • hjkjjjjj
    Kinyitottam a panelt,előttem világitós bogarak balra az első töltény,de az ajto nem nyilik?
  • Magiszter
    remélem érthető.
  • Magiszter
    Sorban:
    Hjkjj:
    Hátad mögött panel megnyomod előre továbbmész
    Aghalott:
    Visszamész balra fent végony energiamező szellemalakben felugrálsz csövekre fent lesz egy panel rajta a kód. Várd meg míg a madár lefordítja.
  • Agy Halott #2719
    HELP!

• hjkjjjjj
  • Magiszter
    Tőle jobbra lesz egy panel. Megnyomod és megszűnik az erőtér onnan meg lábalhatsz tovább.
    Már ha itt tartasz. De demóban úgy emléxem hogy itt taliztunk először portállal.
  • Magiszter
    Magyaritást már valaki idedobhatná. Lexarom a feliratokat. akinek nagyon kellenek azoknak majd később ha kész. De a szöveget már kiadhatnátok. sajnos angolul lassabban olvasok így nem mindig tudtam elolvasni a szöveget. Így meg gyakran nem értettem mindent. Szóval a szövegmagyaritás jó úgy ahogy most van. Dobjátok piacra Plííííz!!!
  • neptum
    képet esetleg mert igy nem tom :(
  • hjkjjjjj

Én már a demo verzióban elakadtam a sárga körnél (v átjáró) itt nem tom mit kell csinálni ,ha valaki tudja segítsen
  • neptum
    ezt mind le értékelem amit montál akor szerinted nem jó a game ez az első fikázás a gaméval kacsolatosan
  • Cassell
    Na nekikezdtem én is hát elég érdekes egy valami...Kinézetre jó meg minden csaképp a Doom3 meg a Quake 4 is pont ilyen metálszürke sötét volt végig mint ez. Szellemtest meg ez az összevissza forgatás ha belelövök a 4es fegyóval ami új ötlet csak mondjuk elégge funkcionálisak. Az meg ,hogy nem lehet meghalni mert lenyilazol pár ilyen repülő izét pirosat vagy kéket egy fps-ben nem meghalni? Mondjuk miután a szörnyek nagyrésze is olyan színű mint a háttér ezért nem nagy baj mert lehetne nyomkodni a quick loadot sűrűn persze én nem vagyok nagy Fps fun de amilyen jól indult az eleje most így egy kicsit kezd ellaposodni még most vettem fel az 5ös fegyvert szóval mindent összevetve szerintem a Far Cryt meg sem közelíti...
  • virs lee
    Nálatok nem volt kakajó az iskolában? :)
  • neptum
    akor sok lene a munkája:D
  • neptum
    :D:):D
  • Rage47
    [ baxxus ez már nem az első töled, megfigyeltem:DDD lehetnél az SG helyesírási szakértöje:D vmi kis jellel a neved mellett:) ]
  • neptum
    kösz idáig jó napom volt de semmi baj
  • moralosan
    Ez így nem egészen igaz, csak ez az "stratégijai" nagyon súlyos volt :].

De ne offoljunk.
  • neptum
    végülis idág az iteni írásomban ez az egyetlen hiba
  • moralosan
    Tudod jól jön, ha az ember tud helyesen írni.
  • neptum
    jó van na látom ide nyelvtan tanárok járnak ?
  • moralosan
    "Stratégiai", nem kell J.

...úristen...

• neptum
    nem lene rossz stratégiaji játékban azt választani indián vagy ürlények :)
  • Rage47
    s akkor egy stratégiai játék lenne a folytatás?:))) mert akkor te csak irányitanál:))
  • Treblakos
    ááá :) direkt utálom a creditseket és nyomtam az esc-et :(
    most akkor nyirhatom ki megint őket ,mert meg akarom nézni :D
  • Hellsing47
    gondolom nem nézted végig
  • moralosan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A credits végén ;)
  • Treblakos
    ez hol van?
    nekem ilyen nem volt,csak kinyírtam mindenkit,aztán az öregékkel beszéltem a szellemvilágban,majd jött a credits
  • Hellsing47
    nézz le a földre...oda van irva vérrel...
  • moralosan
    "Nigger"t szerintem sürgősen vedd ki a szókincsedből :|.
    - négert is, mert az helytelen.

Egyébként sem "nigger", hanem indián.
  • Sliders
    Hali!

Lenne egy kérdésem. A Jin nevű pályán vagyok. Valami observation level 2 is ki van írva. Azonnal a pálya elején van egy ilyen kód kérő bizé. De sehol nem találok a pályán számokat ami az ajtót nyitná, a szellem emberkével kell odáig átmenni, kérlek segítsetek. Ezer thnx