3581
-
most jáccottam végig azt a pályát, meg az utáni párat.
vmi vengeance a neve. de abban nem volt ilyen mondat:)) -
2-őt és könnyebbet. a végefele van. miután SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!utána lesz valamikor.kinyírtad a csajodat -
az melyik pálya? -
Te. én is csak találgatok. Amúgy majd ha a magyarosítással eljutok addig mikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Enisi papa pajzsal áll az Ösök Földjén és özönlenek a biomonszták mi meg rákérdezünk hogy How can they do that?! Nos akkor Enisi nagyfater elmagyarázza. Csak én egy árva szóra nem figyeltem. De majd a Hitman:Blood Money után végigjátszuk megint -
neptum #2928 lehet segítetnekik a banya hogy tudnak másik dimenzióba meni -
azt hittem csak másik helyre tudnak porálozni, nem másik dimenzioba... -
Ki lennének akadva hogy "hát ez nem egyértelmű!?". De ha tudol englisűl akkor küldj nekik egy mélt, hogy "plíz ánszver disz kvescsön". -
jah, ez lehetséges, meg kéne kérdezni a készitöket:)) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah látod azon én is néztem egy sort. De szerintem azért mert azokkal a portalokkal képesek átmenni másik dimenzióba, másik síkra. Ezért rájöttek hogy mi onnan szedjük az erőnket és szépen átmentek megnézni hogy mennyi ott a bkenyér kilója XD -
nem ez a legszebb, csak mikor néztem a könyvtár méretét, akkor lepődtem meg..
#2918, ez egy nagyon jó cikk! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játékban van egy olyan rész, ahol az ellenfelek tájutnak a túlvilágra. Az hogy történhetett meg?? Ez az egy rész nem tetszett a játékban, mert nem értem a logikát. -
Nagyon köszönöm 

!
Sikerült továbbjutni :) -
ha ott vagy ahol gondolom akkor: #2626 -
Hello Mindenki !
Elakadtam, "A birtoklás" pályán...
a lépcső alatt van két átjáró, ahová csak gugolva tudok bemenni, az egyik nem vezet sehohá, a másikba meg ha bemegyek, rögtön leesek egy terembe, ahonnan nem tok kijönni, és igazából azt sem tudom mit kellene ott csinálni !
Itt vagyok:
nagyon megkösszönném a segítséget, mert tanácstalan vagyok :(
-
Akit érdekel:Prey-PC vs Prey-X360 -
#2913 még van.
3 napja nyomom és pont most végeztem, amiről te beszélsz ott tegnap jártam kora délután...
Hát elég fura játék. Nem tudom, hogy tetszik-e. Nagyon klassz volt a plafonon való harcolás, meg az a suttle is jó ötlet volt a készítőktől. A q3 motor ütött, de valahogy nem is volt olyn félelmetes. Egyedül az iskola buszos résznél kezdtem el parázni (addig meg sem haltam). De mikor rájöttem, hogy úgyis "hallhatatlan" vagyok már csak mentem előre. A földi rádió műsor is üde szinfolt volt nekem :) De anyuci is csak addig volt kihívás, amíg rá nem jöttem hogy kell leszedni a pajzsát. -
akkor nem nagyon tudjátok hogy hol vagyok? -
neptum #2915 hogy itt kérdezgetik xyz pályán tartok és még mennyi van a játékból ha vége megtudják -
ennyire unod??? -
sok, szerintem még a felénél sem jársz -
miki90 #2912 thx:) -
gratulálok!
fogalmam sincs :) -
miki90 #2910 a guiding fires pályánal tartok !
mennyi van még a játékbol? -
tényleg:DDD -
csá megakadtam egy olyan részen a hajsza ez a neve jön egy csomó póksrörny féle és középen áll egy oszlop és van 2 gravitációs út ott mit kell csinálni előre is köszi -
:D -
És ilyenkor kvikklód? :DD Tényleg,olyan gémet kéne csinálni,ahol az a cél hogy megalj.Ott izzadsz félórája azzal a nyomi boss-al és puff felfordulsz,és nyomod az F9-et,meg rinyálsz a fórumba hogy hogy kell megölni.ÁÁ,mekkora szopatás lenne. >)
-
:DDDD az a rendes folyása a játéknak :) -
kép? -
faq -
stefan #2902 Help!
Elakadtam amikor át kell menni egy hídoon és van egy ajtó a túloldalon.
De nem tudom kinyitni visszamenni nem tudok mert szétlövik a hídat!!
THX!! -
hjkjjjjj #2901 helló mindenkinek nagy bajban vagyok mert nem tudom a prey telepítési kódját,ha valaki tudja vagy tudja hogy jussak hozzá azt megköszönném -
Ne lázíts me jönnek a biotek ufók és felszippantanak indiánnak a nagy repkedő golyójukra
-
neptum #2899 őőőőőőőőőőőőőőjük meg akizt merészelte írni -
Vlala #2898 Köszi a magyarítást mindenkinek, aki részt vett a fejlesztésében! -
Most olvastam negatívum:
"Na a Prey is egyedi, de sajnos inkább a gagyi irányba. Részemről a Doom3 kidolgozottabb és összeszedettebb volt..leginkább látványvilágra, hangulatra gondolok ilyenkor." -
az már a nnnaaaagyon vége :) lesz még kicsi. aztán ne feledd-> ne nyomd el a stáblistát!! -
koviprog #2895 OK! Thx, Ma ma el is pusztitom, utánna lesz még valami? -
SPOILER
szellem módban lődd a burkolatát (látni fogod mi történik) aztán vissza "sima" módba és úgy is lődd.... -
koviprog #2893 Sziasztok!
Én MOTHER'S-nél tartok, kering egy nagy szögletes zöldszinű tartályban, nem tudok rálőni, sem a falakon lévő energia gyűjtőit nem tudom elpusztitani! Valaki segitene kicsit, hogy kell likvidálnom őtt a kis masinájából?
THX Amúgy nagyon frankó és esztétikus játék!