Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütõ
Jó persze multinál kell a sok FPS ezt aláírom fõleg ha heccsátokra nyomulsz. De egy szingliplájernél elég a 30. Fõleg ha láma gépe van valakinek <#rolleyes>#rolleyes>
De szerintem hanyagoljuk a témát, akinek sok az FPS-e valszeg soka a pénze. Szóval ez ugyan olyan mintha aztat mondanád hogy "gazdag vagyok hódoljatok" (de honnan szerezzek hódot?!<#nemtudom>#nemtudom>)
Lehet sejteni hogy mikor lesz már meg a 2. része a játéknak?<#vigyor>#vigyor>
Egyetlen gém ami menne,az a Devil May Cry 3,de az is sz@r mert akad mint a fos,30FPSnél nem több a legkiseb viszont 18,és Radeon 9250-en tökéletesen fut.Miért lehet ez?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mert akadhatnak egyéb dolgok ami miatt visszaeshet a gép egy kicsit,és jó ha akkor sem laggolsz.És tényleg észre venni a különbséget a 70 ,és a 30 fps között :)
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
gamehunter
letöltések
Prey Pc
katt
érvénytelen link
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Tisztelettel
Amúgy szerintem a hiba a te készülékedben van. De amúgy a szinkronvibrácó is okozhatja hogy láttad a változást. Mert ugyebár a monitor 60Hz-en vibrálódzik a játék meg 40 FPS-en vibrálódzik és lehet hogy ezt láttad. Ahogy a két frekvencia "ütközik". De utánanézek ha gondolod <#idiota>#idiota>
GRATULA <#finom>#finom><#worship>#worship>
lehet hogy az én szemem még érzékenyebb <#idiota>#idiota> (fõleg a távcsövesnél mikor rázoomolok)
1000 köszönet<#worship>#worship>
De ha neked meg az okoz orgazmust hogy beírod hogy 74 FPS-el megy a játék nálad és a többik meg elájúlnak akkor tessék: AZtaaaaa de kemény csávó vagy. 74FPS aztaaaaa. Todmit? Megszoborlak a hõsök terén. Aztaaaa 74 FPS....
2000*1980-as (xD) felbontásban??<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
minden maxra huzva??<#idiota>#idiota><#mf1>#mf1>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
szánalom a köbön amit te itt csinálsz
más örülne ha szépen futna te meg itt aggódsz egy két fps-en...
amúgy kevés.. nem jó... vegyél új kártyát
(de fel bírnak húzni ilyen hozzászólásokkal)
Kíváncsi volnék mire jutnának 1esek ha nekik kéne megkeresni a gép árát.. (ahogy én is teszem)
Meghúztad a karit ,vagy addig ütötted amíg jobb nem lett?
Egyébként nem értem az embereket,akik az fpseikre verik, ahoz nem kell semilyen tudás, "csak" pénz.
Na most egy 15 éves srác,aki egy gépet nem tudna összerakni, az ugye arra veri otthon ,hogy apuci megvette neki a 300k-sgépet és hú de jó, mert övé a legjobb.
Egyébként ha azt mondom ,hogy jó ,akkor befejezed?
asszem akkor be is rakjuk a FAQ-ba ;)
csak 1 a gáz, mondom majd felrakom, ha lesz magyarítás, letöröltem ma délután, erre most itt van :D telepíthetek...de sebaj :P
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Én nem vagyok egy nagy gamer, egy-két helyen meg is akadtam, de azért csak sikerült mindig rájönni a továbbjutás nyitjára, illetve, volt ahol kicsit megálltam nézelõdni is néhány szebben sikerült helyen.
Így összességében nekem 10 óra 2 perc volt a tiszta teljes játékidõ.
Jó játék volt, ilyesmi jöhet még :)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kösz, akkor unicum vok :)
Van egy rész ,ahol érdekelne ,hogy ki hogy jutott át.
megérkezel egy szobába ,ami ketté van szelve egy erõtérrel és az erõtér túloldalán van egy panel ,ami megfordítja a gravitációt, de az kb 10 sec múlva magától visszaáll.
Namost, neked a túloldalon van egy járat kb középen ,hogy semilyen gravitáció irányból nem tudsz belemászni.Ez érdekelne.
Én úgy mentem hogy odatoltam egy dobozt a bejárathoz és a fegyverfeltöltõ plazmaízé alá álltam ,így amikor visszafordult rá bírtam ugrani a dobozra és onnan mehettem tovább.
Na csak én csináltam így,vagy van más módja is a dolognak?
Bocs ha idegesítõ a dolog :)
Felvágósokat kéretik lehajítani egy magas épületrõl. Köszönöm!<#nyes>#nyes>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬