3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• RelakS
    A játékban többször feltűnek egy lélekrablónak látszó "madár" Azt le lehet lőni? Nekem egyszer sem sikerült...
  • GYILOKOLI
    :(:(
  • Ny Papa
    Segitséget kérem.Előre is köszi.A 7-di játéknál tartok.Azt irja a fordítás,hogy Aktiváljuk a liftet,mellyel felsőbb szintre juthatunk. a lift nem indul, mit kell csinálni.
  • mucsácsó
    nem lehet sajna... :(
  • GYILOKOLI
    HEllotok!!Törtjátékkal hogy lehet neten játszani?
  • reger
    Na jó van akkor ha műxik
  • sdfj
    lassan tolt be + min grafon van ill minden paja elejen varni kel h kiakadjon
    de megy
    es ez a lenyege:D:D:D
  • sdfj
    minek az...:D:D:D
    naon el van baszva a minimalis kovetelmeny meghatarozasa...
    gyenge gepen is elmengy(mint az enyem:()
    wazzzzz en is beszartam:
    intel pentium 4 1.6 ghz cpu+256mb ram (800hz)+ati 9200 128mb

(((naon mellesleg hozzateszem h osregi a gepem es igy is agyon kinoztam es nem is ertem h hogy kepes meg mindig mukodni)))
  • reaper4
    azt nem is vitatom :) ha valaki ingyé adna 1 ps3at v 1 xbox360 at akkor nem küldeném el :) még 1 pohár vízzel is megkínálnám :)
  • moralosan
    Jogos...

Mindenesetre nem rossz dolog ;).
  • reaper4
    a konzolos játékok nagy része tipikus konzol játék és én nem szeretem ezeket.
    mivel a szg a hobbim így nem adom fel 1 konzolért :)
  • mucsácsó
    kinek a pap kinek a paplan...

itt-ott a konzol szar, itt-ott pc is szar :D
  • moralosan
    Micsoda érv...
  • Hawk3ye
    Hi!

Tudna nekem segiteni valaki? elakattam egy kis szobában és menekülni csak felfelé lehet ott mit kell csinalni ugrálni kell?? pls help thx :(
  • mikiking
    engem is ugyhogy 2-en vagyunk, meg a szerencsétlen csákót is
  • miki90
    miér törölnek?
  • Rage47
    persze, s gamepad-al szenvedni
  • moralosan
    Ezért kell konzolt venni :).
  • reaper4
    sajna nem úgy megy ez h veszel 1 kártyát és évekig megy minden....
  • Kandurex
    Figyelj má, ugye észreveszed, hogy folyamatosan törlök?
    Akkor rakjál fel újabb drivert.
  • moralosan
    Dögg jól mondja.
  • mikiking
    a video kártyám g-force fx 5200 128 mb , eddig minden ment vele, nem is akadt.
    Ott a válasz a képen.Vagy sovány a videókártyád vagy drivert kell frissiteni.
  • mikiking
    császtok,amikor bele akarok menni ez jön ki, mit csináljak?

• Rage47
    igen:)
  • Djemba
    Elakadtam a hátsó szándék című pályánál amikor valami nagy sikátorszerűségbe vagyok és levan zárva a kilyárat ott mit kell csinálni?
    Én még játszom,csak kevés időm van rá.Most ott járok ahol az iskolabusznál betámadnak a szellemlányok.
    Sok van még a végéig?Reméelm :)
  • mucsácsó
    sztem nem valami jól moddolható, meg hát milyen modok lennének jó hozzá ? :(
    Doom 3-mal már elszálltak a modok...
  • icewolf
    Azért hamar lecsengett... modok? valami?
  • Belliar
    Én még mindig nem értem a végére, úgyhogy még minidg vannak akik játszanak vele, persze már régesrégen a végére érhettem volna, de én ritkán játszom vele, csak alkalmanként adagolom a jót magamnak:D Úgyhogy ha elakadok valahol akkor majd kérdezlek titeket
  • grebber
    Hár ennyi volt ez a game egyenlőre várjuk a folytatást,de az még odébb van :(
  • mucsácsó
    hát eléggé... :(
  • icewolf
    Kihalt a topic... :(
  • RelakS
    Kész, végig vittem. Jöhet a folytatás...

(aki végignézte a credits-et, tudja, miről beszélek)
  • MerlinW
    Nemtom.. nem akadtam el benne sehoil, viszont mindenhol körbenéztem, végighallgattam ami érdekelt, és így vgeztem a játékkal 11 óra alatt. Cseh-rocky fokozaton másodszorra is 8 óra volt.
    Nem kell rohanni:) Azért van a játék hogy kiélvezd:) Én mondjuk a HL2-őt is egy hétig játszottam, pedig az sem egy Longest Journey:)
  • Belliar
    szóval egy délután alatt végig lehet tolni?Én már kb azért 3 órát minimum biztos játszottam vele, de majd megnézem!
  • grebber
    5-6 óra csaupán a game hossza!
  • Belliar
    Oké, már talán túl jutok ezen a részen, egyébként a játékban hol tartok kb?%-ra?Úgy hallottam hogy nem valami hosszú game, úgyhogy szerintem már azért kb tartok az 1/3-ánál!