3581
-
#3137 A játékban többször feltűnek egy lélekrablónak látszó "madár" Azt le lehet lőni? Nekem egyszer sem sikerült... -
GYILOKOLI #3136 :(:( -
#3135 Segitséget kérem.Előre is köszi.A 7-di játéknál tartok.Azt irja a fordítás,hogy Aktiváljuk a liftet,mellyel felsőbb szintre juthatunk. a lift nem indul, mit kell csinálni. -
#3134 nem lehet sajna... :( -
GYILOKOLI #3133 HEllotok!!Törtjátékkal hogy lehet neten játszani? -
#3132 Na jó van akkor ha műxik -
sdfj #3131 lassan tolt be + min grafon van ill minden paja elejen varni kel h kiakadjon
de megy
es ez a lenyege:D:D:D -
sdfj #3130 minek az...:D:D:D
naon el van baszva a minimalis kovetelmeny meghatarozasa...
gyenge gepen is elmengy(mint az enyem:()
wazzzzz en is beszartam:
intel pentium 4 1.6 ghz cpu+256mb ram (800hz)+ati 9200 128mb
(((naon mellesleg hozzateszem h osregi a gepem es igy is agyon kinoztam es nem is ertem h hogy kepes meg mindig mukodni))) -
#3129 azt nem is vitatom :) ha valaki ingyé adna 1 ps3at v 1 xbox360 at akkor nem küldeném el :) még 1 pohár vízzel is megkínálnám :) -
moralosan #3128 Jogos...
Mindenesetre nem rossz dolog ;). -
#3127 a konzolos játékok nagy része tipikus konzol játék és én nem szeretem ezeket.
mivel a szg a hobbim így nem adom fel 1 konzolért :) -
#3126 kinek a pap kinek a paplan...
itt-ott a konzol szar, itt-ott pc is szar :D -
moralosan #3125 Micsoda érv... -
Hawk3ye #3124 Hi!
Tudna nekem segiteni valaki? elakattam egy kis szobában és menekülni csak felfelé lehet ott mit kell csinalni ugrálni kell?? pls help thx :( -
mikiking #3123 engem is ugyhogy 2-en vagyunk, meg a szerencsétlen csákót is -
miki90 #3122 miér törölnek?
-
#3121 persze, s gamepad-al szenvedni -
moralosan #3120 Ezért kell konzolt venni :). -
#3119 sajna nem úgy megy ez h veszel 1 kártyát és évekig megy minden.... -
#3118 Figyelj má, ugye észreveszed, hogy folyamatosan törlök? -
#3115 Akkor rakjál fel újabb drivert. -
moralosan #3113 Dögg jól mondja. -
mikiking #3110 a video kártyám g-force fx 5200 128 mb , eddig minden ment vele, nem is akadt. -
#3109 Ott a válasz a képen.Vagy sovány a videókártyád vagy drivert kell frissiteni. -
mikiking #3108 császtok,amikor bele akarok menni ez jön ki, mit csináljak?
-
#3107 igen:) -
#3106 #3043 -
Djemba #3105 Elakadtam a hátsó szándék című pályánál amikor valami nagy sikátorszerűségbe vagyok és levan zárva a kilyárat ott mit kell csinálni? -
#3104 Én még játszom,csak kevés időm van rá.Most ott járok ahol az iskolabusznál betámadnak a szellemlányok.
Sok van még a végéig?Reméelm :) -
#3103 sztem nem valami jól moddolható, meg hát milyen modok lennének jó hozzá ? :(
Doom 3-mal már elszálltak a modok... -
#3102 Azért hamar lecsengett... modok? valami? -
Belliar #3101 Én még mindig nem értem a végére, úgyhogy még minidg vannak akik játszanak vele, persze már régesrégen a végére érhettem volna, de én ritkán játszom vele, csak alkalmanként adagolom a jót magamnak:D Úgyhogy ha elakadok valahol akkor majd kérdezlek titeket -
#3100 Hár ennyi volt ez a game egyenlőre várjuk a folytatást,de az még odébb van :( -
#3099 hát eléggé... :( -
#3098 Kihalt a topic... :( -
#3097 Kész, végig vittem. Jöhet a folytatás...
(aki végignézte a credits-et, tudja, miről beszélek) -
#3096 Nemtom.. nem akadtam el benne sehoil, viszont mindenhol körbenéztem, végighallgattam ami érdekelt, és így vgeztem a játékkal 11 óra alatt. Cseh-rocky fokozaton másodszorra is 8 óra volt.
Nem kell rohanni:) Azért van a játék hogy kiélvezd:) Én mondjuk a HL2-őt is egy hétig játszottam, pedig az sem egy Longest Journey:) -
Belliar #3095 szóval egy délután alatt végig lehet tolni?Én már kb azért 3 órát minimum biztos játszottam vele, de majd megnézem! -
#3094 5-6 óra csaupán a game hossza! -
Belliar #3093 Oké, már talán túl jutok ezen a részen, egyébként a játékban hol tartok kb?%-ra?Úgy hallottam hogy nem valami hosszú game, úgyhogy szerintem már azért kb tartok az 1/3-ánál!