3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• grebber
    Kb ez is csak 30 szor volt leirva.

Lődd őket és hamarosan kinyilik egy átjáro azt továbbmehetsz.
  • Belliar
    Én a lehullás vagy vmi ilyen nevű pályán vagyok és bemegyek az egyik kapun és ott van egy csomó kislány, meg énekelnek is meg minden, de eccerűen nemtom kinyírni őket, nem halnak meg akármennyit nyomok beléjük, mindig meghalok, plíz help!
  • mucsácsó
    crackelted? :)
  • Hawk3ye
    Hi

Felraktam a játékot és az összes cd key-t kiporbáltam és nem akkarja elfogadni pls valaki egy normálist adjon thx :)
  • Rapid81
    Útközben rájöttem, azért nem találtam mert összevissza szaggatott, alig láttam valamit a játékból.
  • reaper4
    #3072 :P
  • Rapid81
    Ez a játék olyan messze áll a bonyolulttól, mint Riska tehén a nyelvvizsgától! Ha valaki igazi fejtörőkre meg kihívásra vágyik akkor szerezze be a KeepSeak-et, na aki azt végigjátszás nélkül végigviszi, hát annak gratulálok! Ezek a feladványok mazsolák, főleg mióta nem szaggat a játék, csak néha napján, mikor pofánvágnak, és az effektet kell töltenie, olyankor picit megáll.
  • CsőKujts
    Hát ja kicsit nagyképűnek tűnik a hozzászólásom, de hidd el nem azért írtam, hogy magamat fényezzem és azért se mert azt gondolom gáz, hogy belinkeltél egy végigjátszást. Sőt nagyon rendes dolog főleg attól aki lefordította vagy megírta. Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy ennek a gamenek a fő élvezeti értéke pont ezeknek az amúgy rohadt egyszerű feladatoknak a megoldása. Ugye a studio neve is súgja human head szal nem kell hozzá egyébb mint egy emberi fej:) és egy kis türelem. Simán türelmetlenségből nyomjátok szerintem a végigjátszást de könyörgöm akinek nincs türelme az ne ilyen játékkal nyomuljon mert csak az idejét vesztegeti.
  • csgj
    nem mindenki olyan ügyes, mint amilyen te vagy. (vagy amilyennek képzeled magad) Én csak betettem segítségnek a végigjátszást. Mellesleg, volt, hogy én is belenéztem vmi miatt :) Persze valóban inkább egyszerű feladatok vannak benne, de vkinek attól még lehet vmelyik nehéz.
  • miki90
    teljesen igazad van!!
    bár mondjuk egy rész számomra naon nehéz volt amikor a kék kockahálozat volt na az nehéz de rájöttem utána!!
  • CsőKujts
    Totál az a game ahol a fő élvezetet a dolgok megoldása jelenti. Szerintem aki nem tudja megoldani az itt lévő feladatokat az szégyelje magát. :) Sory ez a véleményem...

A legdurvább meg az amikor végigjátszással megeszi x óra alatt azt jön, hotgy milyen rövid meg, hogy tulajdonképpen nem is olyan jó...
  • reaper4
    ha segítettem akkor szívesen :)
  • Bazijoe 2
    köszi a segitséget.
  • reaper4
    nem a kérdéssel volt a baj. hanem h beraktad 1x valaki kérdezett vmit erre beraktad még 1x. ez.
    egyébként lehet h rosszúl tudom de azt a fajt is "elrabolták" és maradt pár lázadó ezek ők.
  • Bazijoe 2
    Mivel én X360-on játszom ezért nincs hozzá magyarosítás.
    Mellesleg azt hittem,hogy a fórumok azért vannak,hogy az emberek segítsék egymást,de tévedtem.
    Bocsi.
  • reaper4
    a jobb oldaliba menj bele. de volt már 2x végigjátszás belinkelve!!
  • Richard90
    ha ezerszer beírod, lehet hogy akkor sem fog válaszolni neked senki, mert vlszeg nem tudja
  • Richard90
    töltsd le a magyarítást és utána töltsd be azt a részt ahol ez van 8ja és előtte kapcsold be a feliratokat az options menüben )
  • reaper4
    rakd be még 3x. lol
  • Bazijoe 2
    Aki végigtolta már a game-t és jól tud Angolul az tudna segíteni egy kicsit ??
    Mit mond az indián csaj(amikor az őrök hozzákisérnek) amikor azt kéri,hogy segíts neki megölni a keeper-t. ki ő ??
    mit keres a hajóban ??
    előre is köszi a segitséget!
  • Rapid81
    Valaki segítsen ha tud, mert vannak gondjaim a játékkal:
    Először is fél percenként megáll az egész játék, és valami csík megy felfelé a kép közepén felül, ha az felment akkor megy tovább, van hogy akár 10-15 mp-re is megáll, kicsit élvezhetetlen a dolog.
    Másodszor, hogyan lehet továbbjutni annál a résznél, ahol a lépcső alatt van a két dobozos portál amikor mindig saját magamat látom bemenni, és ott az ajtó sehogyan sem nyílik ki. Már nem tudom mióta el vagyok ott akadva, és semmilyen kiutat nem találok.
    Valaki segítsen. Előre is thx.
  • Bazijoe 2
    Mit mond az indián csaj(amikor az őrök hozzákisérnek) amikor azt kéri,hogy segíts neki megölni a keeper-t. ki ő ??
    mit keres a hajóban ??
  • csgj
    ja, értem... ezt nem mondtad.. sorry. akkor nemtok segíteni, már elfelejtettem mit mondott
  • Bazijoe 2
    Köszi.
    Az egyetlen probléma,hogy én XBOX 360-on játszom vele.
  • csgj
    a banner alatt, ott ragyog szép nagy betűkkel, hogy MAGYARÍTÁS!.. és bármilyen furcsa, rá is lehet kattintani, és letölteni.
  • Bazijoe 2
    mit keres a hajóban ??
  • Hellsing47
    nézz fel..és láss csodát..
  • csgj
    mégegyszer....
  • csgj
    nemrég tettem be a végigjátszást!!!
  • Örm
    Hello!
    Ennél a résznél mit kell csinálni? Szellem módban átmegyek a túloldalra de ott csak egy gravítációs kapcsoló van azt meg nem tudom működtetni.
    [/url][/IMG]
  • Plöntyi
    A konzolt a Ctrl+Alt+0-val lehet előhívni.
  • Richard90
    vannak még nés szerverek is?
    be lehet úgy állítani hogy keressen szervereket?
  • Hellsing47
    D23B-DPBA-BCRP-TABP-15
    D23C-DPCA-BCRP-TABP-7A
    D23D-DPDA-BCRP-TABP-76
  • pongi10
    Hali!Én csak egy seriall-t szeretnék kérni a játékhoz.Előre is köszi.
  • Richard90
    áhhh mindjárt megnézem
    amúgy a konzolt a 0-val kell előhívni vagy valami más bill.kombinációval?
  • SySERR
    konzolba be kell irni hogy `connect 87.229.7.88` es lass csodat :)
  • Richard90
    tehát működik a tört verzióval?? :O
    mert nekem egy szervert sem ír ki.. (a legelső változatom van, amikor a host fájlba kellett beírni egy ip címet. azzal működik?)
  • SySERR
    Nem kell neki legal. En csinaltam a szervert, en is teszteltem, es megy gyonyoruen a biztonsagi masolatommal :)
  • Magiszter