3581
-
#3177 nem téged akartalak kijavitani:)azt hittem tényleg van refresh lock, mivel te irtad:D
tervezek venni egy 19"os tft-t, ott már nem lesz rá szükség. asszem végignyomom majd megint a Prey-t azon, ugyaúugy megy 1280-ban is szerencsére...:) -
Richard90 #3176 na nem refesh locl hanem az amit te mondtál
kösz hogy kijavítottál :) nem jutott eszembe a neve (amúgy ezt a progit a régi crt-s gépnél használtam) -
#3175 refresh force -t használok -
#3174 Én tudok egyet vegyél te is TFT-t :D -
Richard90 #3173 töltsd le egy reflesh lock nevű programot és azzal be lehet állítanoi hogy állandóan 845hz legyen a képfirssítés -
Aspyrin #3172 Hali, a 60hz-es szemkifolyás ellen ismer valaki orvosságot? -
#3171 Ugyanúgy van szellemvilág halál után.
Kevesebb eleterot tudsz felvenni, kisse agresszivabb az ellen. -
#3170 A cherokee fokon miben változik meg a játék?Mert erősen gondolkozok hogy újrajátszam magyarul, csak nem tudom miben más.Ugyanúgy van szellemvilág halál után?
Szerintem ez az utóbbi idők legjobb fps-se , még a HL2 Episode 1-et is veri nálam, mert annál olyan dezsávű érzésem volt.Ez meg az újdonságokkal überjó, csak sajnos rövid .:( De nagyon tetszett!!!
Várom a folytatást, 10 év múlva találkozunk :DDD -
moralosan #3169 "anál"
Sajnos így igaz :|. -
bazsi123 #3168 off
a magyar nyelv oktatása egeket verő színvonalú, egyre biztosabb vagyok benne
on -
neptum #3167 anál a résznél azt tom hogy ki fogyot az összes lőszerem és neki(k) estem ütőtem vágtam őket ahol éertem amikor vissza töltődöt a fegyver vissza áltam a lővöldőzésre -
#3166 akkor azért sikerült XD én lőttem öket szellemként is meg minden fegyverből is meg mindennel :D -
moralosan #3165 Ne vicceljetek már, csak lőni kellett őket, azt pá. -
#3164 pfff kislányoknál tényleg mit kellett volna csinálnom? XD mert igy vissazgondolva nemtom hogy jutottam tul :D egyszercsak eltűntek :D:D:D -
moralosan #3163 Lőj vissza. -
Trion #3162 És elmondod mit tegyek ???? -
moralosan #3161 Én tudom miről beszélsz. -
Trion #3160 Hi
Valaki tudna segiteni ?? Elakadtam annál a résznél ahol ilyen szellem kislány lő rám . Ha valaki tudja miröl beszélek az irjon már zissza plz . E-mailban vagy ide is jó .
E-mail: [email protected] -
#3159 After midnight project: Take me home
Nekem is az egyik kedvencem lett :) -
#3158 Nah, 3 hét nyaralás után hazatérvén megcsináltam a maradék pár pályát, és azt kell mondanom, amit már a demó után is mondtam: talán a legjobb játék amivel valaha játszottam, elejétől a végéig odavágott! A vége meg nagyon durva volt! És segítség nélkül is rá lehet jönni mindenre: én egyetlen résznél akadtam el: a hiperkockában (bár ha még szenvedek ott 5 percet, az is ment volna csak már fáradt voltam hozzá) az összes többi dologra magamtól jöttem rá, egyáltalán nem volt benne vészes dolog, amire nem lehetett volna rájönni vhogy. A stáblistánál futó "take me home" szám az milyen együttestől van? (egy pk4 fileban megtaláltam ogg forműtumban)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végéről lehet vmit tudni? Ki tudta meg, hogy mi történt a szférán és küldte el azt a csajt megkeresni téged? -
#3157 FAQ - Gyakran ismételt kérdések
Fent ott talalsz. -
Trion #3156 HI
Valaki nem tudna adini egy telepitő kódot adni ???? -
Végigvittem,nem volt rossz játék,bár túl jó sem :)
A "főgonosz" nevetséges volt...ilyen játékmenet,történet után kitalálhattak volna vmi "darkosabbat" is,mint a "kacagó,repülő izé". -
#3154 nem csak ott van sajna :( de ha minden "régi" fórumozó normális lenne akkor is ott van a sok "kibaszok másokkal mer arc vok újreg". és miattuk újra az lenne mint most :) 22 es csapdája :) -
Richard90 #3153 khmmm... sorry az előbbi kissé indultaos és erős hsz-m-ért
OFF vagy egy két fórumozó... főleg a flatout topicban, ahol van egykét flegma ember, alig van egyetlen normális hozzászólása. vagy elugatja a másikat vagy alapból flegmán beszél másokkal... most is valaki tök jó szándékből felrakott egy fake nodvd patchet, pedig csak jót akart, mivek a játékhoz egyelőre nincs crack
tehát jöhetett a leugatás -
#3152 igen ez a "rendszer" -
#3151 dettó...először énis, ha valami fontos, akkor átnézem a topicot totál, meg ott a kereső is, megpróbálom a nekem kellő dolgot keresni, de ha már semmi, akkor a végleges döntés hogy megkérdem...max elküldenek a p*csába, volt már ilyen, dehát akkor ez van... :(
meg jó, FAQ, állandóan a FAQ szöveg...de ha csóri ember aztsem tudja mi az, akkor? nem tehet róla, hogy ilyen szerencsétlen láma...mondjuk lehetne mondani erre is, hogy akkor nincs itt keresnivalója, hogy ha a FAQ jelentését sem tudja, dehát....
na mind1, hát ez a "rendszer"... -
#3150 hát igen.. 1 "tapasztalt" fórumozó (ez vok én :) ) is csak akkor kérdez ha már google, kereső és haver megkérdezése esetén se találja az adott megoldást :). sajna ez megy. persze megértem a többieket is ha már 100x felrakott kérdést rak fel vki, mert az idegesítő, de sajna olyanokat is idesorolnak aki úgymond új kérdést rak fel :(
ezek vagyunk mi :( -
#3149 hát igazad van reaper, főleg, hogy rakat topic eljutott arra színvonalra, hogy kérdezni sem szabad semmit, mert minnyá kapsz 2 büntipontot kb...vagy annyira leugatnak, hogy elmegy az egésztől a kedved szégyenedben.. :( -
#3148 a multi az más (ebben egyetérthetünk),de ahhoz szvsz semmi közöd (nekem se) h ki hogyan játsza végig a játékot. ízin amúgy se lehet meghalni így legalább megússza a "szellem" lövöldözős részt :)
a másik meg az h sokan elakadtak a játékban. és? nem vagyunk egyformák. pedig kis gondolkodással lazán végig lehet vinni.
felesleges mindenkit fikázni aki kérdez vmit. (maradnánk mondjuk 10en a fórumon és nem lenne hsz :) ) -
Richard90 #3147 igen fáj... először single player cheat, utána meg multiban is
amúgy meg minek ehhez cheat magyarázd már el nekem
ha adsz egy jó indokot miért kell használni csítet, akkor nem szólok
(mert ha valami iszonyat nehéz játék lenne, amit szinte képtelenség kiakasztani akkor érteném miért akar cheatet használni)
-
Hellsing47 #3146 ugyanazok a kodok mint a doom-nál
de van trainer is a játékhoz.. -
#3145 és neked ehhez mi közöd? miért fáj neked? -
Richard90 #3144 loool a nap vicce!!!
minek ehhez a játékhoz csalás???
hát egy lámi gyerek lehetsz ha csalás nélkül nem bírod végigvinni -
#3143 tud valaki csalást hozzá ? -
moralosan #3142 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a második részre nem "utalást" tettek.
Konkrétan leírták 72-es betűmérettel, a végén három ponttal, hogy "Prey will be continue...".
- ez már több mint utalás -
#3141 Prey: Kövér patch készülőben
Sogun, 11:18 - PC X360 - Játék: Akció - ADATLAP - (hozzászólás?)
(PC Games) George Broussard DukeNukem-pápa és sikeres dollármilliomos bejelentette a hivatalos fórumokon, hogy már készül ezerrel a Prey Patch. Intenzív tesztelés alatt áll a kövér csomag, mely új modelleket és multiplayer pályákat tartalmaz.
forrás: HW -
#3140 Ez egy olyan game, ami tényleg "odabasz"... a vége legalábbis.
Ja és a második részre való utalás se semmi...
Érdemes végigvinni a gamét!!! -
#3139 énis, le lehet, sőt jobb is ha megteszed, mert sebez azért benned... -
moralosan #3138 Én lelőttem egyszer.