153
Prince of Persia 3 - PS2
  • Kongy
    szentem tölts le mentést,az a legegyszerűbb,.de csak PC-re tudsz mentést tölteni
  • Kongy
    A Rival Swords-ról megy a téma?

Donn:Először is mássz fel az emelvényekre aztán menj ki a léc végére gyorsan indul a Speedkill,tehát amikor bevillan a tőr akkor négyzet! Másik oldalról is megcsinálod és megvakul. Utána rohanj a lábai közé de óvatosan mert 1 ütés és Game Over szal gyorsan ütlegeld a lábát,ha ütni akar gurulj ki alóla. Ha már fél lábon áll üsd ki a másik lábát is.Térdrerogyik. Még két Speedkill a hátába és egy a fejébe...összeesik,meghal...nem nehéz!
  • Prince of Máté
    Háromszöggel kezded el a speedkillt, és mikor bevillan, akkorkocka!
  • LPKENJI
    amikor a tőr villan
  • Haxley
    Bocs, de én másképp emlékszem. A speed killnél csak egy gombot szabad nyomni, és csak akkor amikor villan a tőr vagy a kép. Más gombhoz ne nyúlj! Csak nem emlékszem melyik az a gomb...
  • tlozs
    Itt speed killezned kell.Amikor vége a demónak akkor keresned kell 1 lépcsőt.azon felmész.Az a baj ,hogy már nem nagyon emlékszem.Az a lényeg,hogy fel kell jutnod 1 kiálló rámpára,és ott ugrás a pali felé.Akkor villan a kép és jön a speed kill.Azt hiszem L1 kör és x-t kell nyomnod.Úgy kell csinálni,hogy az ugrás pillanatában nyomsz L1-t,és rögtön utána kör és x egyszerre.
  • Donn
    Nem tudjátok mit kell csinálni annál az óriás féle valaminél?Annál amelyiknek fél állkapcsa van?
  • GWHSZ
    ya...azt már végigvittem... :)
    az a barbár isten vagy mi nemtom már...
    akinek két láncon lógó kardja van...az télleg yo játék :)
  • alkess
    God of War
    Ezt tudom ajánlani, ha még nem játszottad!
    Hasonló a PoP-hoz, de szerintem jobb!
  • GWHSZ
    na...tegnap este végülis végigcsináltam a játékot :)
    kössz a segítséget mégeccer... :)
    most nem tudom mit fogok játszani :D
  • GWHSZ
    mindegy :D közbe rájöttem :D
  • GWHSZ
    yoyo :D hát megin elakattam :D
    most bennt wok egy ilyen kayak szép helyen... de üdöz egy ilyen sziklás ember :D hiába ütöm meg, nem nagyon érzi :D most micsinájjak? :S:D
  • GWHSZ
    yoyo..kössz ezt megpróbálom
  • alkess
    Azt a T alakú izét a terem közepére kell húzni, majd felugrani az erkélyre. Ott kar el, ugrás le, T-re fel, ellenkező irányba ugrás felfelé tovább. Asszem talán azért záródott be az az ajtó, hogy oda tudj ugorni. Igazából nem emlékszem pontosan, de az biztos, hogy felfelé kell haladnod a teremben, mert arra van a kiút!
  • GWHSZ
    na ezt inkább nem nézem végig :D
    de...sikerült megcsinálnom
    csak nem wártam ki a speedkillt...eléggé gyorsan kellett nyomni, meg hirtelen jött és soká :D de mostmár a 2. főellenségen is túl wok...az elég gyengécske volt :D
    de most elakattam egy olyan helyen, ahol vízcsorgást lehet hallani, és van egy doboz annak a tetején egy T alaku rámpa szerűség vagy nemtomm mi :D
    és egy kar egy erkélyen...ha elfordítom a kart, akkor két oszlopon bezáródik egy ajtó...na ezzel nemtuttam mit kezdeni :D
  • alkess
    Esetleg itt!
  • GWHSZ
    vagy bazze :D nincs ps-re valami élet cheat hogy legalább ne pusztujjak meg állandóan? :D
  • GWHSZ
    hát ha szoftverhiba akkor beszoptam rendesen... mindegy..azért kössz a segítséget... :)
    vagy... nincs valahol erről olyan video ahol mutatja hogy hogy nyírja ki a csávó? :D
  • alkess
    Pedig ott kellene lenniük. Sajnos nincs több ötletem. Talán szoftverhiba...? Az a baj, hogy a főellenségeket csak a speed kill segítségével tudod elintézni, ha az nem működik, akkor nem tudsz továbbjutni.
  • GWHSZ
    hát....wolt mikor átmászott a vállára, és épp szúrta wolna a csávót...aztán elkapta...de villanás nem wolt...és ugyan így szurta wolna a markába is, de semmi villanás...aztán eldobott...
  • alkess
    Pedig villannia kell valamikor. Nem lehet, hogy elidegeskeded a dolgot? Asszem úgy van, hogy egy blokkban 3x kell megszúrni a nagy dögöt. Az első már sikerült, atán ahogy mondod, átmegy a másik vállára, ott is egy szúrás, aztán Klompa elkapja a markával, és akkor ott is van még egy speed kill. Aztán a folytatásban még egy ilyen blokk, utánna meg a földről kell kicsit megcsapkodni a palit.
  • GWHSZ
    fú :D kezdek ideges lenni... :D
    az első villanást láttam, meg mikor a kép belassul...eddig oké...aztán átmászik a csávó másik vállára...de ott nincs semmi villánás meg semmi képbelassulás :S
  • LPKENJI
    az élete azért nem ment eljjebb akkor mert csk ha mind a két szemét kiszúrod akkor a sarkánál vagdalózol akkor majd lejjebb fog menni
  • alkess
    Jaja, ez olyan, hogy elkap. Ott szúrhattad el, hogy nem vetted észre a második villanást, amikor támadnod kell, vagy véletlenül előbb nyomtad a gombot. Arra figyelj, hogy a villanáskor egy pillanatra megdermed a kép, akkor kell nagyon gyorsnak lenned. Sikerülni fog az, türelem. Én is szarakodtam vele egy ideig, mire ráéreztem.
  • GWHSZ
    hát...eredmény... :D sikerült belevágnom csávo egyik vállába a kardot...mikor átmásztam a másikra, elkapt aztán ledobott :D
    hát mindegy...azér még próbálgatom :D
  • GWHSZ
    kössz, ezt kipróbálom
  • alkess
    A speed killt nagyon ki kell számítani, de ha ráérzel, akkor már egyszerű lesz. A lényeg az, hogy amikor ugrasz, addig ne csinálj semmit, amíg a herceg tőre meg nem villan. Akkor, és csak akkor nyomd meg egyszer a speed killt, majd várd a következő villanást és így tovább, amíg a srác meg nem murdel. Fontos, hogy csak egyszer nyomd meg a támadást a villanás után, mert egyébként elszúrtad! Sok sikert!
  • GWHSZ
    hát...próbáltam...de akkor ilyen kék lesz a kés vagy mi az...aztán...mégeccer megnyomom, belevágja a csávóba :D
    de az életszintje nem megy lejjebb...:S
  • mike0013
    csak a speed kill-t nyomd, semmi mást, még az irányt se...
  • GWHSZ
    halle... nemrég elkeztem játszani a persia 3al... eljutottam egy arénába, ahol egy kayak nagy csávónak le van szakadva az álla :D
    ott nem wágom mit kell csinálni... letöltöttem egy pdf végigjátszást, azz olyat írt, hogy másszak a fel arra a lécre, aztán 3xos speedkill...igaz az pc-re wolt de gondoltam ps-re is ugyan úgy hat....hát nemtom egyrészt nem wágom mi az a 3xos speedkill, másrészt mikor ugrog arra a gnoomra akkor mindig félreáll, vagy ledob a hátáról...na itt mit csináljak? :S plz valaki segítsen...
  • LPKENJI
    wap magic boot dvd: ez micsoda?
  • evikec22
    Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi
  • LPKENJI
    és az nem azt jalenti h nem kell ide írni... vagy????
  • Prince of Máté
    Mert ez konzolos honlap
  • LPKENJI
    mié nem ír ide senki?
  • LPKENJI
    végigvittem éjjen:DDD!!!
  • LPKENJI
    aztán minden tovább...
  • LPKENJI
    amikor felugrasz a rá utána ne nyomj smmit addig míg nem villa a tőr
    de még a karakter mozgatást se!!!!
  • torrente
    XBOX-on játszom ezzel. Ez a Speed Kill már az eleje óta nem megy, de enélkül is elevickéltem az első főellenségig, ami az arénában zajlik. Ráugrom, aztán időben belecsapok, de aztán sosem villan a képernyő, nem is tudom többé megsebezni, mindig ledob magáról. Többször kell nyomni a gombot egymás után vagy csak akkor egyszer, amikor fel kéne villania?
  • doubleW
    :)
    ennek a játéknak sose lesz már vége...