Prince of Persia 3 - PS2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/
most bennt wok egy ilyen kayak szép helyen... de üdöz egy ilyen sziklás ember :D hiába ütöm meg, nem nagyon érzi :D most micsinájjak? :S:D
Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/
de...sikerült megcsinálnom <#wow1>#wow1>
csak nem wártam ki a speedkillt...eléggé gyorsan kellett nyomni, meg hirtelen jött és soká :D de mostmár a 2. fõellenségen is túl wok...az elég gyengécske volt :D
de most elakattam egy olyan helyen, ahol vízcsorgást lehet hallani, és van egy doboz annak a tetején egy T alaku rámpa szerûség vagy nemtomm mi :D
és egy kar egy erkélyen...ha elfordítom a kart, akkor két oszlopon bezáródik egy ajtó...na ezzel nemtuttam mit kezdeni :D
vagy... nincs valahol errõl olyan video ahol mutatja hogy hogy nyírja ki a csávó? :D
az elsõ villanást láttam, meg mikor a kép belassul...eddig oké...aztán átmászik a csávó másik vállára...de ott nincs semmi villánás meg semmi képbelassulás :S
hát mindegy...azér még próbálgatom :D
de az életszintje nem megy lejjebb...:S
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ott nem wágom mit kell csinálni... letöltöttem egy pdf végigjátszást, azz olyat írt, hogy másszak a fel arra a lécre, aztán 3xos speedkill...igaz az pc-re wolt de gondoltam ps-re is ugyan úgy hat....hát nemtom egyrészt nem wágom mi az a 3xos speedkill, másrészt mikor ugrog arra a gnoomra akkor mindig félreáll, vagy ledob a hátáról...na itt mit csináljak? :S plz valaki segítsen... <#banplz>#banplz>
de még a karakter mozgatást se!!!!
ennek a játéknak sose lesz már vége...
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
Lassítsd már be az idõt! <#action>#action>
Papesz
Elakadtam az egyik fõgonosznál, vki segitsen megölni pliz.Egy ilyen erõsen aranyló bazinagy nemtommi van a hátán, vagyis ez a teste másik része, vmi mutáns,olykor lõ és repül is.Elkezdem csapkodni, persze ugyesen ki kell taktikázni, és amikor egy bizonyos szintig lecsökken az életereje, felrepül egy magasabb szintre, és nehezítés képpen bazinagy sziklák forognak körbe körbe körülöttem.Ekkor mit tudok csinálni?Túl magasan van h belécsapjak, a sziklákat se tudtam szétverni, csak ha neki megyek, de az sok életvesztéssel jár.Ilyenkor már csak lõ, és egy idõ után meghalok.Szóval mit kéne csinálni?
Ezt délután ki is próbálom!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
SPOILER:
Kivégeztem a 3-ik fõköcsögpárost is. Mennyit szaroztam vele pedig tök egyszerû volt, csak a taktikára kellett rájönni.
Még hátravan gondolom a Visior elleni küzdelem. Ez lesz a 4-ik dög, szal nem 5 van mint ahogy valaki mondta, esetleg úgy van öt hogy az ikrek ketten vannak, no de lehet lesz valami meglepi a végén.
A Winds of Sand Attack -et hogy a rákba lehet aktiválni. L1-et írt de nem megy más csak a lassítás meg a visszatöltés.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.