Prince of Persia 3 - PS2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GWHSZ
mindegy :D közbe rájöttem :D

Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/

GWHSZ
yoyo :D hát megin elakattam :D
most bennt wok egy ilyen kayak szép helyen... de üdöz egy ilyen sziklás ember :D hiába ütöm meg, nem nagyon érzi :D most micsinájjak? :S:D

Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/

GWHSZ
yoyo..kössz ezt megpróbálom

alkess
Azt a T alakú izét a terem közepére kell húzni, majd felugrani az erkélyre. Ott kar el, ugrás le, T-re fel, ellenkezõ irányba ugrás felfelé tovább. Asszem talán azért záródott be az az ajtó, hogy oda tudj ugorni. Igazából nem emlékszem pontosan, de az biztos, hogy felfelé kell haladnod a teremben, mert arra van a kiút!

GWHSZ
na ezt inkább nem nézem végig :D
de...sikerült megcsinálnom <#wow1>
csak nem wártam ki a speedkillt...eléggé gyorsan kellett nyomni, meg hirtelen jött és soká :D de mostmár a 2. fõellenségen is túl wok...az elég gyengécske volt :D
de most elakattam egy olyan helyen, ahol vízcsorgást lehet hallani, és van egy doboz annak a tetején egy T alaku rámpa szerûség vagy nemtomm mi :D
és egy kar egy erkélyen...ha elfordítom a kart, akkor két oszlopon bezáródik egy ajtó...na ezzel nemtuttam mit kezdeni :D

alkess
GWHSZ
vagy bazze :D nincs ps-re valami élet cheat hogy legalább ne pusztujjak meg állandóan? :D

GWHSZ
hát ha szoftverhiba akkor beszoptam rendesen... mindegy..azért kössz a segítséget... :)
vagy... nincs valahol errõl olyan video ahol mutatja hogy hogy nyírja ki a csávó? :D

alkess
Pedig ott kellene lenniük. Sajnos nincs több ötletem. Talán szoftverhiba...? Az a baj, hogy a fõellenségeket csak a speed kill segítségével tudod elintézni, ha az nem mûködik, akkor nem tudsz továbbjutni.<#szomoru1>

GWHSZ
hát....wolt mikor átmászott a vállára, és épp szúrta wolna a csávót...aztán elkapta...de villanás nem wolt...és ugyan így szurta wolna a markába is, de semmi villanás...aztán eldobott...

alkess
Pedig villannia kell valamikor. Nem lehet, hogy elidegeskeded a dolgot? Asszem úgy van, hogy egy blokkban 3x kell megszúrni a nagy dögöt. Az elsõ már sikerült, atán ahogy mondod, átmegy a másik vállára, ott is egy szúrás, aztán Klompa elkapja a markával, és akkor ott is van még egy speed kill. Aztán a folytatásban még egy ilyen blokk, utánna meg a földrõl kell kicsit megcsapkodni a palit.<#ticking>

GWHSZ
fú :D kezdek ideges lenni... :D
az elsõ villanást láttam, meg mikor a kép belassul...eddig oké...aztán átmászik a csávó másik vállára...de ott nincs semmi villánás meg semmi képbelassulás :S

LPKENJI
az élete azért nem ment eljjebb akkor mert csk ha mind a két szemét kiszúrod akkor a sarkánál vagdalózol akkor majd lejjebb fog menni

alkess
Jaja, ez olyan, hogy elkap. Ott szúrhattad el, hogy nem vetted észre a második villanást, amikor támadnod kell, vagy véletlenül elõbb nyomtad a gombot. Arra figyelj, hogy a villanáskor egy pillanatra megdermed a kép, akkor kell nagyon gyorsnak lenned. Sikerülni fog az, türelem. Én is szarakodtam vele egy ideig, mire ráéreztem.

GWHSZ
hát...eredmény... :D sikerült belevágnom csávo egyik vállába a kardot...mikor átmásztam a másikra, elkapt aztán ledobott :D
hát mindegy...azér még próbálgatom :D

GWHSZ
kössz, ezt kipróbálom <#integet2>

alkess
A speed killt nagyon ki kell számítani, de ha ráérzel, akkor már egyszerû lesz. A lényeg az, hogy amikor ugrasz, addig ne csinálj semmit, amíg a herceg tõre meg nem villan. Akkor, és csak akkor nyomd meg egyszer a speed killt, majd várd a következõ villanást és így tovább, amíg a srác meg nem murdel. Fontos, hogy csak egyszer nyomd meg a támadást a villanás után, mert egyébként elszúrtad! Sok sikert!<#wave>

GWHSZ
hát...próbáltam...de akkor ilyen kék lesz a kés vagy mi az...aztán...mégeccer megnyomom, belevágja a csávóba :D
de az életszintje nem megy lejjebb...:S

mike0013
csak a speed kill-t nyomd, semmi mást, még az irányt se...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

GWHSZ
halle... nemrég elkeztem játszani a persia 3al... eljutottam egy arénába, ahol egy kayak nagy csávónak le van szakadva az álla :D
ott nem wágom mit kell csinálni... letöltöttem egy pdf végigjátszást, azz olyat írt, hogy másszak a fel arra a lécre, aztán 3xos speedkill...igaz az pc-re wolt de gondoltam ps-re is ugyan úgy hat....hát nemtom egyrészt nem wágom mi az a 3xos speedkill, másrészt mikor ugrog arra a gnoomra akkor mindig félreáll, vagy ledob a hátáról...na itt mit csináljak? :S plz valaki segítsen... <#banplz>

LPKENJI
wap magic boot dvd: ez micsoda?

Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi
LPKENJI
és az nem azt jalenti h nem kell ide írni... vagy????

Prince of Máté
Mert ez konzolos honlap

LPKENJI
mié nem ír ide senki?

LPKENJI
végigvittem éjjen:DDD!!!

LPKENJI
aztán minden tovább...

LPKENJI
amikor felugrasz a rá utána ne nyomj smmit addig míg nem villa a tõr
de még a karakter mozgatást se!!!!

torrente
XBOX-on játszom ezzel. Ez a Speed Kill már az eleje óta nem megy, de enélkül is elevickéltem az elsõ fõellenségig, ami az arénában zajlik. Ráugrom, aztán idõben belecsapok, de aztán sosem villan a képernyõ, nem is tudom többé megsebezni, mindig ledob magáról. Többször kell nyomni a gombot egymás után vagy csak akkor egyszer, amikor fel kéne villania?

doubleW
:)
ennek a játéknak sose lesz már vége...

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

<#szomoru1>
Lassítsd már be az idõt! <#action>
Joke 33
ez a SZERENCSE egy pöttyet eltévedt,nem?
(#66)

valaki tudja,hogy a kékruhás nönek van e gyenge pontja?köszi.
mikeboy
Köszi szépen!

A forgó törmelékeket kikerülve fuss fel a háta mögötti falon, ugorj rá, majd ugrás közben be fog villanni a 'speed kill'. Asszem háromszor kell ezt megcsinálni és aztán még feljebb repül.

Papesz

mikeboy
Hali.
Elakadtam az egyik fõgonosznál, vki segitsen megölni pliz.Egy ilyen erõsen aranyló bazinagy nemtommi van a hátán, vagyis ez a teste másik része, vmi mutáns,olykor lõ és repül is.Elkezdem csapkodni, persze ugyesen ki kell taktikázni, és amikor egy bizonyos szintig lecsökken az életereje, felrepül egy magasabb szintre, és nehezítés képpen bazinagy sziklák forognak körbe körbe körülöttem.Ekkor mit tudok csinálni?Túl magasan van h belécsapjak, a sziklákat se tudtam szétverni, csak ha neki megyek, de az sok életvesztéssel jár.Ilyenkor már csak lõ, és egy idõ után meghalok.Szóval mit kéne csinálni?

légyszives irjatok a [email protected] cimre akinek meg van.köszi!
valakinek meg van a need for speed most wanted teljes pc-változata?
valaki megtudná nekem mondani,hogy az öt kutya után,hogy lehet felugrani a zászlorudra ha ugrok kicsi ha futok a falon kevés.
köszi szépen
Az ellenfél megközelitésekor egy"fehér keret"jelenik meg ilyenkor kell a háromszöget nyomni majd amikor villan a herceg kése akkor a négyzetet.Vigyázz a küzdelem közben többször villan .
én még most kezdtem el a játokot még nem nagyon megy melyik gombokat kell nyomkodni Speed Kill-hez?köszi
Van két perem ahonnan elugorva alkalmazható a Speed Kill.Utánna csak a lábát kell csapkodni!
hali.valaki meg tudná mondani,hogy kell megölni az elsö szörnyet.köszi
Hali!Nekem megy a játék mégis elakadtam!Valahol a második fõcsaj után bejutok egy terembe ahol van egy kis medence meg egy kút is, nameg egy faállvány amit el kellene tolni hogy arrol a falra tudjak ugrani de nem tudom tollni mert elötte van egy kis fal ami nem engedi!Mit kell itt csinálni!?Segítsen már valaki!
Köcce!

Ezt délután ki is próbálom!
Al Age
Amíg védekezel (nyomod az R1-et), addig kell L1-et nyomni.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

NOFENE!

SPOILER:
Kivégeztem a 3-ik fõköcsögpárost is. Mennyit szaroztam vele pedig tök egyszerû volt, csak a taktikára kellett rájönni.
Még hátravan gondolom a Visior elleni küzdelem. Ez lesz a 4-ik dög, szal nem 5 van mint ahogy valaki mondta, esetleg úgy van öt hogy az ikrek ketten vannak, no de lehet lesz valami meglepi a végén.

A Winds of Sand Attack -et hogy a rákba lehet aktiválni. L1-et írt de nem megy más csak a lassítás meg a visszatöltés.
wazzeg mekkora <#lama> vagy!
Al Age
Nincs más mód. Veszett gyorsan kell nyomkodni a négyzetet. Segíthet, ha a kontrollert lerakod a lábadra és mutatóujjal nyomkodod a gombot. Így gyorsabb mint a hüvelykujjad.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.