153
Prince of Persia 3 - PS2
  • Papesz
    Akit esetleg érdekel egy játékteszt a Prince Of Persia: The Two Thrones-al kapcsolatban, az itt találja.
  • Afe
    ja +van 3szög
  • Afe
    aki végigtolta a gamet az homályosítson má fel, hogy azt a 2 fögenyát mien módszerrel kell kiírtani.
    konkrétan a fogathajtós rész után jön két emberszabású, az 1iknél kard a másiknál bárd van. mikor zuzom a kardost a bárdos beleragad a földbe,de az életét csak félig tom leszedni. na ekkor jelez vmit hogy csináljak a törrel v az idővel, de én bmit nyomok nem hat rá.
  • mila69en
    én nem nagyon vettem észre, hogy itt a 3-ik részben nagyon gondolkodni kéne
  • zsoltgsm
    szerintem aki végigtolta az elsö két részt annak nem jelent sok izgalmat a 3. rész mert az elsö 2.ben volt az igazi kihivás egy egypályáról továbbjutni, én már több órát nyomtam vele és nem igazán akadtam meg sehol mert az elsö két részböl való megoldásokat elevenitettem fel és műár tovább is jutottam az aktuális szintröl, különben jó lett és inkább az 1. részre hasonlit mint a m2.ra
  • beigliboy
    hi. nem lehet megnézni valahol kb. hány %-nál tartok? csak megyek-megyek, kiváncsi vagyok mennyi lehet még, persze tuti hogy sok.
  • Sephi
    Na varjatok mar. A GOW az egy6 latvanyos megahent jatek itt ott neha gondlolkozassal.

De a POP ba hent is van meg eros gondolkozas.

Szal ha mar igy veszzuk akkor a GOW annyira nem veri a POP-ot.

Persze ez az en velemenyem.
  • Luiprima
    Nem rossz első ránézésre de a GoW-ot meg sem közelíti
  • mila69en
    áááááh semmi esélye a prince-nek a god-al szembe:DD
  • mila69en
    nálam is megy simán kiviszi a 80 fps-t is és még atomerőmű sem kell hozzá:)
  • CalebJoe
    Vajon leelőzi a God of War-t mert az isten volt.
  • Anubys
    Igen, és pengén megy, ma lesz időm, végig is tolom... :)
  • rollab
    nem értem ezt az emulátor-lázat minden topikban

1. van és létezik olcsó és tutti megoldás (meg kell venni a gépet)
    2. ha lenne is, milyen lenne már egy kis ablakban nyomatni a gammákat (én speciel 1280x1024ben nézelődök)
    3. miért kell olyan dolgot erőltetni, ami nem nagyon megy?
    4. egy közepes vidkártya áráért veszel egy gépet
    5. minek ezt erőltetni, hiszen lesz PC-s változat?
  • shiftáj
    emulátorral vki próbálta már?
  • Laky
    htx
  • Laky
    kíváncsi lennék a többi 10 kommentedre
  • Al Age
    Prince of Persia 3 honlap
    E3 trailer
  • Révész
    ELADÓ PS2 hagyományos, chipelve, 8MB memóriával 35.000-ért!

Eladom megunt (másolt) PS2 játékaimat postai utánvéttel 800Ft/db
    áron! Area54, Brother in Arms, Killzone, Predator, Project Snowblind,
    Fifa2005, NFSUG2, Burnout3, Prince of Persia2, Second Sight, RTC-
    Wolfeinstein, Virtual pool 2004, EA games ssx tricky snowboard, Medal
    of Honor rising sun, küldj postacímet! [email protected]
  • mila69en
  • mila69en
    upsz
  • mila69en

elég komoly, én nem hinném hogy ps2-n így fog kinézni
  • tigeroo
    engem a sztori fogott meg az első kettőben
    [pc-n tolta]
  • mesor
    Szerintem is ritka az ilyen jó konzol átírat! Egészen addig nem szerettem ezt a műfajt PC-n (addig csak konzolon játszottam hasonló játékot), de amikor játszottam az első résszel nagyon megszerettem. Tökéletes az írányítás és minden kézre esik a billentyűn!
  • mila69en
    szerintem se volt gond a pc-s irányítással az elsőt én is azon játszottam
  • Luiprima
    Én az elsőt még PC-n játszottam végig és semmi bajom nem volt az irányítással ha minden konzol átírat ilyen jól kezelhető volna PC-n akkor nagyon lehetne örülni.
  • Laky
    miért?
  • Sephi
    Jaj mekkora baromsagot irtal :D
  • Al Age
    Hogyan ráhibáztam a pc-s verzió gyenge pontjára, pedig nem is láttam pc-n egyiket sem:))
    Nem lesz gond vele. Fél óra alatt megszokod, utána már gond nélkül megy:)
  • Laky
    hát igen
    az irányítás remélem, hogy jobb lesz PS2-n, mert én mindig átállítgattam (PC-n), hogy kézre álljanak a gombok :)
  • Al Age
    Én az előző kettőt is PS2-n toltam és ezt is azon fogom. Az irányítása nagyon jól meg van oldva a kontrollerrel, olyannyira, hogy nem tudom elképzelni, hogy kényelmesebb vele pc-n játszani. Kézreesik minden. Grafika is nagyon tetszett, igaz, hogy a Warrior Within-ben voltak v-sync gondok, de ennek ellenére a 10-es skálán bátran megadnám mindkettő résznek a 10 pontot.
  • Laky
    én az előző részeivel pc-n játszottam, szal itt az ideje PS2-n is kipróbálni :))
  • Al Age
    Ez egy olyan játék, amit az előző (szerintem fergetegesen jól sikerült) két rész miatt tutira megszerzek.
  • Laky
    http://www.playfrance.com/ps2-Prince-of-Persia-3/news/736289,32-Scan-Prince-of-Persia-3.html