153
Prince of Persia 3 - PS2
-
#153 -
aresz96 #152 Aki elakadt a játékban menjen fel erre a honlapra:www.prince_of_persia_3.mlap.hu -
aresz96 #151 Aki elakadt a játék -ban az menjen fel a www.prince_of_persia_3.mlap.hu-ra szerintem nagyon jó. -
Papesz #150 Én néha már azt hiszem, hogy nem tudok magyarul olvasni. De úgy látom nem bennem van a hiba. -
#149 Kb olyan értelmetlen a mondat, mint dinka2 hsz-e volt. 14 évesen úgy látszik csak ennyire megy a mondatalkotás.
Amúgy meg PC-n is ugyan olyan élvezetes, ha van gamepad-od.
-
aresz96 #148 dinka2 ugy értette hogy jobb a popt2t ps2 mint pc-n a pop t2t:prince of persia the two
thrones. -
Papesz #147 Ehhez a hozzászóláshoz nem ártana egy értelmező szótár. -
dinka2 #146 jó a pop ps2 sokkal. -
bigbigle #145 mennyire jó a pop ps2-n?(irányitás ,hangulat...)mennyi?kb -
dinka2 #144 csak az l1 kell nyomni? -
#143 Az L1-et kell gombni. -
dinka2 #142 de melyik gombot kell gombni ps2 ön? -
dinka2 #141 nekem egyszer sikerült nem tom hogy de eljutottam az aljtóig de nem nyitottam ki pekehre. -
#140 Megnyomod gyorsan 1x, nem nyomva tartod. De a sztoriban is el kell jutni egy bizonyos pontig asszem,hogy tudd használni -
dinka2 #139 Hogyan lehet lelassítani az időt? valamit az l1 kell csinálni valaki segítsen már! -
dinka2 #138 hogyan lehet lelassitani az időt? -
dinka2 #137 végre kinyirtam!!! -
dinka2 #136 na elegem van ebből a hülye oriásból egyszer eljutottam a fejére csoda volt de többször már nem! -
dinka2 #135 nem tudok megszurni másodjára a kezét a válán! -
dinka2 #134 Valaki nem tudna segiteni!?
Nem tudom kinyirni az oriást aminek kikell szurni a szemét!!! -
rublinszkiakos #133 kenji tudom hogy kell ráugrok majd meg szuróm a válát utána a másik válára mek után meg szúrom a kezéd igy kell kiszurni a szemét -
#132 van ott két magaslati hely ahova felmész, onnan speed kill a szemére( akkor nyomod meg a amikor villan a tőr)utána felmész a másik helyre, és onnan is ugyanúgy kiszúrod a szemét. máajd az achillesz inát elkezded kaszabolni és amikor meging és egylábon áll akkor azt a lábát vágod amelyiken áll éselesik akkor speed kill a hátára és meghal. ennyi... -
#131 hi! ezt már kérdeztem a sima warrior within topicba is, egy kicsit off, de kellene egy kis segítség :
Megvettem a prince of persia warrior within-t ps2-re. minden fasza, kivéve: a háttérzene... mármint maga a háttérzene az egy isten, viszont valamiért hibás. fél óra játékközöként bead 2 perc háttérzenét és aztán elmegy... Dahaka kergetéseknél és csak úgy félbeszakad a zene... tud vki vmien megoldást? -
rublinszkiakos #130 hagyad mártom hogy kell kiszúrni a szemát -
rublinszkiakos #129 hogy kell ki szúrni a SZEMÉT VÁLASZOLJ -
rublinszkiakos #128 na hagyuk azt amit az előb írtam de amikor a hátán vagy mit kell csinálni -
rublinszkiakos #127 nem a szőrny nem engedi -
#126 Tanuld meg ügyesen használni a speed killt! Amikor villan a kard, nyomd a gombot! -
rublinszkiakos #125 kenji hogy szurod ki a szemét ha azt nem engedi? -
#124 ps2-re ugyanaz mint pc-re...
szúrd ki a szemeit,majd a lábát csesztesd hátulról:P és migint speed kill csak ez már a hátára lesz:D ennyi.. -
Gulyi98 #123 Ha valaki tudja hogy kell megöln az arénában a nagy szörnyet akkor írjon:[email protected]
Ps2-van meg. -
#122 nem csak arra lehet, de tökmind1 -.- -
#121 Ja,csak az a problem hogy túl easy...még hárdon is... -
#120 Hmmm...:D Tetszett! -
#119 sirály,már én is rég végigvittem.hogy tetszett a Mental Realm?;) -
#118 gratula -
#117 végigvittem
-
#116 kb. 60%-nál tartok
-
#115 Donn:ügyes vagy! Hol tartassz? Arena Tunnel?
-----------------------
GWHSZ:Sztem játszd ki újra a régi pályákat,felteszem úgyse emlékszel rájuk kristálytisztán.
------------------------
LPKENJI:grat! Hánykor vitted végig? Én este 10-kor fejeztem be,és sikerült végigvinnem fél nap alatt...
------------------------
foxglove:csak más irányba kell húzni,nyomd meg pl a DOWN gombot és elkezdi feléd húzni...az az a pálya ahol a Thrall-t lehet speedkillel kinyírni?
-
#114 már sikerült !