18
  • Ability
    Na és szerinted miért?

Talán mert a Nokia még most is szívesen használja a raktárába felhalmozódott 4096 színű rossz minőségű UFB-s kijelzőit. Míg a Samsung minimum 65.000 színű, jó minőségű, erős kontrasztos kijelzővel szereli telóit. De persze ha a csúcsodelekről beszélnk akkor említhetném a 262144 színű színű, hasonlóan jó kiejlzőit is.

Talán ezért, mert a minőségnek 'ára' van. Jó a Nokia, én is szeretem, de az tény, hogy drága, és nem tud semmi érdemi fejlettséget felmutatni. A konkures gyártók ugyan azt kínálják sokkal olcsóbban.

(mellesleg megsúgom, hogy a Samsungnak csak a régi modelljei voltak gyenge aksival szerelve, most már a legnagyobb energiazabáló modelljük is simán kibír legalább egy hetet, ha nem többet ^^)
  • greekboy
    A kis alkesz...
  • pepe003
    Az első képen, a csávó mögött, ott van a dugi pia
  • tehen_m
    Több éves telókat hasonlítasz...
    POnt a samsung a legnagyobb "divatkütyü".
  • irkab1rka
    110 eur az c.a. 25-30 000 huf. Az a kemény,, hogy a telefontársaságok ennyiért adják KEDVEZMÉNNYEL a telókat. Csúnya telkók :)
  • greekboy
    "Ha telefonálni akarsz, + minöség: samsung" Ezt ugye te sem gondoltad komolyan, a samsungnál kb. olyan, mint a koreai kocsik. Egy nagy rakás SZAR! Teccik nem teccik, ez így van. És akkor most lehet engem fikázni. De nézd már meg, hogy mikor csinált utoljára olyan telót a Nokia, ami két nap alatt lemerül. A samsung még most is ilyen szarokat csinál...
  • akyyy
    nokia a jó, a többi már annyira nem, ez is ezt bizonyítja!
  • AS
    32%?? tavaj még 40 % körül volt 2003 végén...
    na mindegy..
  • Ackro
    pont azért, hogy megjegyezzem, hogy le..rom a nokia pénzügyi sikereit. :)

egyébként egyetértek #1 #8 #9-el a nokia elkurvult és mostanság már csak tamagocsikat gyártanak hülye dizájnnal.
  • KDOG
    Anno nokia mániás voltam... 6110 pl rohadjto telo volt, meg +6310 stb... Sajna azota már csak egyre szánalmassab dolgaik vannak.

Amugy feltünö dolog, hogy anno bluetooth deastejeivel kudarcot vallot (ki volt az a baormálatt aki NiMh akkukat tett bele ?) és 6130i-t mindenki sonyericsson headsettel használta. Meg is jelent a 7650 bluetoothal de levolt KORLÁTOZVA fájlátvitelre.
    Hopsza.... mindenki gondoljon amit akar.
  • KDOG
    Nos nekem volt mrá nem egy telefonom, nem kevesetmozogtam ebben a témában.

És aki tényleg vágja a dolgokat az tudja:

NOKIA AZ TELEFON ? hahahaha :)

Sajnos utolso normális telojuk 6310 volt ! Kész ennyi ! Onanntol tucatkacatmobilok jöttek. Telefonnak véletlen sem nevezhetök.

P800 P900 P910 viszont eszméletlen jo ! A sok kis szellemisérült meg a sharpjával és egyéb kinyithato telojával pötyögi az üzenetet, temeg beirod és send. Persze kell ismerni az irástechnikát. Jah és P800 35 rupo. :)

De vegyen mindenki nokiát, tudása =0 ! 6230 uj telo ? Azzal a kijelzövel ? Leges leg felsö kategoriás teleofnjuk már mp3 at is lejátszik (wow...)

Használhataltan gombkiosztás (3650 7610) stb...

Amugy a legnagyobb szivás a 3310 és a 7650 es telefonjuk ! ;)

Lényegében:
    - Ha telefonálni akarsz, + minöség: Samsung
    - Multimédia, telefon + minöség: Sonyericsson

Divatkütyük: nokia sharp panasonic

De ugye a hulyéknek lehet magyarázni, hisz a "pistának is olyanja van oszt milyen jo, még a kombájnfülkében is vót térerö" .... kb.
  • Cat #7
    ha nem érdekel, minek kattintasz rá? sose értettem az ilyen embereket...
  • HomeGnome
    A piaci reszesedesuk eppenseggel pont hogy csokkent 2 szazalekkal.. Maga a piac nott 20 szazalekot egy ev alatt.
  • Hedgehunter #5
    Nem a kenyer nem lesz olcsobb, de reszvenyek dragabb lesznek......
  • Ackro
    nagyon örülünk, hogy húsz százalékkal nagyobb a piaci részesedésük az első negyedévben. hurrá!
    most akkor olcsóbb lesz a kenyér?
    valahogy nem igazán értem, hogy ezeket a híreket minek megosztani a világgal...
  • vax
    Nekem eddig mindegyik tetszett. Egyik se volt annyira ronda. :)
  • tehen_m
    Elárulok 1 nagy titkot: Mindegyik gyártó csinál randa telókat.
  • smv
    Pedig mostanában vannak randa telefonjai... Nem is 1... Már csak azért sem veszek Nokiát, maradok a jó öreg Siemens mellett. :) 3 éve szolgál hibátlanul, csak elavult picit már az MT50, így cserélem egy új kis kamerás, jaú kis telóra. De a márka az marad!