10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• ffxi
    link
  • ffxi
    Napot! Kérnék egy kis segítséget!

FAKEFACTORY_CM12 tökéletesen ment, csak újra kellett raknom a win7-et. Természetesen a steam könyvtár ahogy a nagykönyvben van írva nem a rendszer partíción van. Ezért sem értem, hogy miért ezt kapom, amikor el karom indítani a CM12-t. Az alapjáték fut.

• kill3r21
    Jaja, de nem szoktam multizni, így hogy nem utsó vagyok az már jó....viszont van benne pár szép pillanat. meghát ezek beteg pro-k :D
  • Malakai
    Ezt még gyakorolni kell úgy látom. :)
  • kill3r21
    Nem is gondoltam hogy a hl2 deathmatch ilyen jó :)
    Jó hogy megvettem :)
  • Ryder62
    Steampipe

Nem látom előnyét pl egy HL2-nél. Pl: Gyors pálya betöltés, gyorsabb letöltés. Ezek már régi játékok már egy low end gép is pikkpakk betölti a pályákat, a tizen meg huszon mb-os netek világában 4-5 giga meg semmi.

Arra jó az egész hogy még több helyet foglaljon a játék a vinyón + ne hogy működjön a CM.

A készítője most kreálhatja át erre a verzióra. Gondolom nagyon örül neki.
  • grebber
    Mi ez a steampipe?
  • genndy
    Van még olyan egyáltalán? Ebben a topikban biztos nincs
    De tényleg nagyon jó vétel, csupa jó játékkal, valóban vegye akinek még nincs meg
  • MerlinW
    7€ a teljes Orange Pack steam-en. Most vegye meg mindenki, akinek nincs még meg.
  • Ryder62
    Khmmm CM 2013 Steampipe version (Alpha 1)

Na jó, szerintem napokban leszedem az egészet mindenestül. Legalább lesz helyem.

Megvárom a végleges CM13-at, az már erre a Steampipe verzióra fog épülni.
  • Ryder62
    Ősszel újra neki akartam volna állni. Főleg hogy már a magyarítást is rátudtam dobni.

Lehet del lesz belőle. Kitudja meddig kell még várni. Még az is elképzelhető hogy nem lesz update hanem leghamarabb csak a CM 13 lesz hozzáigazítva az új formátumhoz.

Egyébként volt valami haszna is annak hogy átkonvertálták a HL2-ket?
  • Hecker007
    Sajnos nem, a 10GB-ból lejött 26.6% és utána megált, nem jön tovább, mert nincs egy 100-as seeder se. Én várom a javítást a CM-hez.
  • Ryder62
    Valakinek sikerült már működésre bírni a cinematic modot?

Láttam hogy lelehet tölteni a hiányzó fájlokat de nincs kedvem 10 gigát még pluszba leszedni. Így is nagy már a mod terjedelme.
  • Anonymusx
    így 2 mp alatt sikerült, köszi..

valamiért azt hittem hogy a tárgyakat nem szabad hozzájuk dobni..
  • genndy
    Gravipuskával fogsz valami hordót, vagy autógumit magad elé hogy abba lője a lövedékeit. Aztán rádobod, hogy már rajta robbanjanak.
  • Anonymusx
    A Payback Achievementre van valakinek ötlete hogy hogyan lehetne megcsinálni? Amikor a vadászt a saját lövedékével kell megölni. A legvégénél próbálkozom, de nagyon nehéz..
  • kifli
    ha megvan a blokk, akkor lehet reklamálni steam supporton vagy a kiadónál...
  • RAMyMamy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én meg a múltkor olyan dobozos játékot vettem párszáz ft-ért, aminek a kézikönyvére nem lett rányomva a cd-kulcs és mivel steames, ezért így használhatatlan...
  • Hecker007
    Köszi, már töltöm is lefele, habár nem nagyon jön torrenten, lehet marad inkább az ftp.
  • wantonly
    Érthető, bizonyos játékok megérdemlik a "dobozt". A Half-Life 2 is ilyen, nekem az első és a második is eredeti dobozosban van meg és, ha lesz 3, akkor az is úgy lesz. Tartalomra és kinézetre sajnos elég gyengék ezek a kiadások, de én lepődtem meg a legjobban, hogy a múltkor vettem egy 999Ft-os játékot (Rochard) és az igényes kiskönyv mellé volt poszter is (nem is pici). Szóval lehetne az Orange Box-ban is egy Alyx poszter mondjuk. :-)
  • kifli
    ja igen, most volt ez a konvertálós móka, úgyhogy más fileformátumba kerültek a file-ok

Úgyhogy
  • RAMyMamy
    én elindítottam a játékot CM telepítés előtt, de nem rakta oda azt a fájlt, ami kellett volna hozzá, ezért torrentről szedtem le végül...
  • Malakai
    Valve nemrégiben átvariált dolgokat, ami miatt a Cinematic Mod nem fog menni alapjáraton.
    Ha angol nem para, ITT egy topic hivatalos fórumon az ideiglenes megoldásról, később meg várható egy CM update majd ehhez.
  • kifli
    indítsd el a játékokat, mielőtt telepíted a cinematic-ot
  • Hecker007
    Üdv!
    2 napja megvettem a teljes kollekciót steamen és egy olyan gondom lenne, hogy felraktam a FakeFactory Cinematic mod 12-t amivel nem hajlandó elindulni a játék mert valami GCF fájlokat nem talál. Le lehet ezeket valahonnan tölteni? Már másodjára szedem le az egész játékot steamről, de ezeket a fájlokat ehhez a játékhoz nem szedi le :( Source SDK-ból természetesen az összes fent van tehát biztos hogy nem azokat hiányolja a mod.
  • Dodo55
    Én is néztem egy pillanatra, de azért a 30 még kevés egy HL3 bejelentés/kiadás esetére :)

De ha már itt tartunk, ha bármi mérföldkőnek számító érdemleges információ érkezik megerősített forrásból a jövőben, akkor azt jelezni fogom röviden a topic címében (nevében), egy rövid időre még akkor is, ha rögtön nyílik neki új topic (hogy az is észrevegye, aki nem görget le a favlista alá).
  • Atisz #9878
    Köszi, korrekt, szerintem is így lehet.

Az ilyen gyűjtős cuccoktól egyébként nem szoktam hanyatt dobni magam (legutoljára talán a Witcherhez adtak zene CD-t, szájbarágós végigjátszást, meg extra tartalmat), csupán maga a játék fizikai "jelenléte" miatt preferálom a dobozos verziókat.
  • Zoli007
    30 új komment, én meg hogy kijött a HL3
  • Ryder62
    Steamen két kattintás és már ott az accon a játék.

Régen még jók voltak a dobozos játékok de mára igencsak elavultak (ez alól kivételek az ilyen olyan gyűjtői kiadások, limited editionok stb)

De egy több éves, sima mezei játékot nem vennék dobozosan. Úgy is valamilyen accra megy, lemezt már nem használnak, ergo kapsz egy béna 90 forintos dobozt mellé egy sör alátétet amik tudomásom szerint undorító, leegyszerűsített kinézetűek (full fekete lemez, rajta fehér betűvel a játék neve semmi több és társai)

Viszont egy gyűjtői kiadás mikor szobrot, kulcstartót, posztert, pólót, makettet, térképet, artwork könyvet stb csomagolnak mellé az tényleg mutatós tudd lenni.
  • wantonly
    Nekem dobozos Orange Box van, "EA Classic" kiadás. Én a MM-ban vettem, de kapható még máshol is. Van benne 2db lemez, egyszer sem használtam. Ezen kívül még egy darab lap és ennyi, sajnos nem egy díszdobozos kiadás, de nyilván, ha szereted a kézzel fogható dolgokat, akkor nyugodtan vedd meg. De én sem javaslom, hiszen méregdrága a digitális változathoz képest. Ahogy írták előttem, olyan nincs, hogy "használt". Vagy beregisztrálták steam-re vagy nem, én olyat nem vennék ami ki van bontva, ha veszel, akkor újat vegyél. Eladni sem tudod már regisztrálás után.
  • kifli
    onnantól, hogy egy játékot steamre regisztrálsz ugyan olyan lesz, mint a steamen megvásárolható változat. A regisztrált kódot ugyanúgy az accountodhoz kötik. History-ban lesz azthiszem annyi, hogy nem egyenként vetted meg a játékokat, hanem az orange box-ot vetted meg.

Az orange box csak azért került kiadásra, az EA gondoskodásában, hogy legyen konzolos verzió ezekből a játékokból. És akkor már kiadták pc-re is így egy csokorba gyűjtve.
  • genndy
    Ha bátor vagy, próbálj akkor egy ilyen Amazonos dobozt rendelni. Hátha szerencséd lesz
    Hihető egyébként, hogy csak a felbontott doboz miatt 'used' az állapota, de én nem kockáztatnék az biztos.
  • Atisz #9872
    Hmm, senki nem akar steam nélkül játszani :)
    Csupán a dobozos vs. virtuális verzió közötti különbségről volt szó.
  • Atisz #9871
    Valószínű, hogy a #9866-os hozzászólásomban lesz a megfejtés.
    Azért kösz :)
  • kifli
    azonkívül, hogy kapsz 2db használhatatlan dvd-t nincs előnye :D

Egyébként google, beírod, hogy orange box without steam, de mindenhol elkeserítenek majd, hogy nem megy nélküle...

#9868: miért adtak volna törtet, egy újság mellé? Rendes dobozos játékokkal szokták adni őket. Ha valakinek nem kell, mert már mondjuk megvan neki, eladja, akár amazonon...
  • Atisz #9869
    Megnézted az amazonos linket? :)
    Itt eredeti példányokról van szó és ha megnézed, az összes eladó 90% feletti megbízhatósági rátával rendelkezik, a kóklerség tehát nagyjából kizárható.
    Van egy olyan gyanúm, hogy a dobozos példány mégiscsak előnyt élvez a sima letölthetővel szemben.
  • genndy
    Azok mellé törtet adtak XD
    Azokat nem kellett Steamen regisztrálni. Viszont így nem lehet más, mint a warez -> fail.
  • kifli
    Szoktak adni ilyen játékokat gamestar és hasonló magazinok mellé.
  • Atisz #9866
    Nos elképzelhető, hogy valaki megvette, felbontotta, majd nem regisztrálta és nem játszott vele és úgy akarja eladni.
    Nem túl valószínű, de elképzelhető.
  • kifli
    Tess

De ITT a telepítés menete steam oldalán.

Hogy nem tudod 2x aktiválni, az 1000%. TElepítettem már dobozos orange boxot, sima steam install volt.