10224

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Láttátok? -
win-est is egyszerű, ha mondjuk opengl-ben dolgoznak. -
Az pedig, ha valami előbb jelenik meg Linuxra az mindig jó, hiszen igen egyszerű a Linuxos alkalmazásokat Windows-ra portolni. Nem úgy fordítva. -
steam gépein steamos fog futni, amit ingyenesen bárki telepíthet a saját pc-jére akármikor... -
Dodo55 #9940 Mondom, hogy nem lesz Steam Konzol :)
Steam Machines (többesszám) lesznek, amik különböző igényeket kielégítő, a Steam OS-hez referenciaconfigként szolgáló gépek lesznek, nagyon nagy valószínűséggel PC alapokon. -
Én arra számítok hogy steam konzolra jelenik meg (nyitó cim?) aztán szép lassan kiadják a pc-s verziót is. Most az a + pár év mit számítana ennyi év várakozás után?
Aki nem bírja ki vegyen gőz konzolt.
-
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1380718228 -
amugy elgondolkodat ó nem e kéne a hl3-nak egy új topik., lassan 10ezer :D -
"Half-Life 3" on Valves bug tracker confirms HL3 is in dev (46dev), L4D3 hits 71 devs
-
Pedig valamivel el kell adni azt a szart! És nem hiszem hogy bárki csak azért vesz majd hogy legyen + 1 gépe otthon.
Kiváncsian várom.Szerintem 5 éven belül lesz valami újabb hír a HL3-ról! -
Alig várom már ha lesz linuxra akkor már váltok is át :D must have és már olyan rég óta csorgatom már rá a nyálam :D -
Rony94 #9933 Kizárt hogy kihagyják a PC-seket ebből. Gyakorlatilag a legtöbb HL rajongó az PC-s. A PC-s gamerekből lenne a legnagyobb profit. -
Linux exkluzív. :) -
Dodo55 #9931 Nem lesz az, nyugi :)
Plusz a "steam konzol" is inkább Steam PC lesz elvileg. -
jaj istenem csak ne steam konzol exkluzív cím legyen majd... -
source engine új verzióján dolgoznak már egy ideje. Szerintem lassan megjelenik. És mindig a hl volt az amivel az új motor debütált.
-
Dodo55 #9928 Én optimista módon abban reménykedem, hogy a kiadás előkészítése folyik már, és emiatt nem lehetett tovább halogatni :D -
Feltételezhető, hogy valami változott, mert miért pont most?
Reméljük nem az, hogy eddig csak hitegettek és most döntötték el, hogy akkor tényleg legyen egy Half-Life 3 is majd egyszer valamikor... :D -
Dodo55 #9926 "pont ezért beelőzni nem nagyon lehetett volna őket, mert a simán utószámozással nem engedélyezték volna másnak. :)"
Ez alapján akkor elég nagy jelentősége lehet a dolognak :) -
Nem a domaint, hanem a trademarkot regisztrálták, pont ezért beelőzni nem nagyon lehetett volna őket, mert a simán utószámozással nem engedélyezték volna másnak. :)
Magát a half-life3.com domaint a valve már beregisztrálta 1999-ben. :) -
hogy miért nem én csináltam? most kérhetnék egy rahedli pénzt érte :O -
ja, meglépték, mielőtt valami leleményes be nem jegyzi
-
'oppá... -
bejegyezték a halflife3 domaint -
sirdond #9920 sikerült elrontani :D -
sirdond #9919 Half life 3 confirmedHalf Life 3 confirmed -
Simán el tudnám képzelni róluk. :D -
-
Szerintem azt csak akyyy találta ki, nem? -
Le is kapták. :D -
viszont ez sokkal dúrvább geci -
És vírusos. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja a poiler lemaradt, hogy fék :D -
Beszarok behugyozok!!! -
Nem kell hozzá hamachi, elég a Steam, viszont ki kell engedni neki pár portot. Valahol a Steam fórumban le van írva (google). -
RAMyMamy #9909 synergy nevű moddal szeretnék egy barátommal coopozni, de nem tud hozzám csatlakozni. próbáltuk hamachival, de azzal sem jó.
mit lehet vele tenni? -
Értem, köszönöm. Akkor várom. -
Igen, sajnos ez a helyzet, hála a steam variálásának. -
Ne haragudj, de nem értem. Nagyon régen raktam fel, nem emlékszem a részeltekre. De tény, hogy nem ment elsőre, végül sikerült és futott a CM12. Próbálom összerakni visszaolvasva a topikot. Szal meg kell várni a CM13-at? -
Csak párat kellett volna visszaolvasni #9899