10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• genndy
    Nem derogál, akkor egyszerűen nem értem, azt hogyan. Vagy akkor accal együtt árulják. Vagy tényleg xboxos az az Orange Box.
  • Atisz #9863
    Nem talált ;)

használt dobozos PC DVD verzió
  • Atisz #9862
    Ó, elhiszek én mindent, nem kötekedni jöttem, csupán érdeklődni.
    Ha meg tudtok győzni, hogy tényleg így van, akkor megköszönöm és tényleg megvásárolom inkább a steam-en, pláne ha ennyivel olcsóbb :)

(azért az előző kérdésemre dobhattok 1-1 választ, ha nem derogál)
  • kifli
    max az xbox verziót :)

Orange box-hoz egy darab kódot kapsz, amit aktiválni kell steamen, és így kerül az összes játék az accountodra. Ennélkül nem tudsz játszani.
  • Atisz #9860
    Most akkor linkeljem be az amazon brit oldalát ahol tonnaszámra árulják a használt Orange Box kiadású dobozos Half-Life 2-t?
  • genndy
    Az nem baj, talán neked elhiszi végre...:)
  • RAMyMamy
    ehh, kb. leírtam ugyanazt, mint te
  • RAMyMamy
    nagyon rosszul tudod. az összes, utóbbi években dobozosan megjelent, valve által fejlesztett játékot csak a steammel együtt tudod használni

semmivel nem kapsz többet egy orange boxszal, mintha digitálisan veszed meg, mert mégcsak kézikönyv sincs hozzá. főleg, hogy hiába telepíted fel a lemezről, a steam kismillió frissítést leszed hozzá meg átkonvertálja ebbe a steam pipe cuccba...
  • genndy
    Nincs poén. Rosszul tudod.
    Az EP1 nekem is dobozosan van meg, és benne van a kód, amit a Steames accodra kell regelni ha játszani akarsz. A dobozt meg a lemezt akár el is dobhatod (főleg hogy közben annyi frissítés jött ki hozzá, lecserélték a játék meg a motor 90%-át, szóval a lemezes telepítéssel se érsz semmit, úgyis Steamról ráfrissít).
    Úgyhogy emiatt az EP2-t már rögtön Steamről vettem, valamelyik akcióban. Nekem a doboz csak porfogó.
  • Atisz #9855
    Tudomásom szerint a dobozos a hagyományos kiskereskedelmi verzió, amit tovább lehet adni. Ez benne a poén.
  • r4pt0r
    Ezt se tudod tovább adni, mert Steamre be kell regisztrálni.
  • genndy
    Nem. A dobozos is Steames, azért mondom. Megveszed, beregeled (mert kötelező), és onnantól nem adod tovább. Hacsak az üres doboz nem kell valakinek...
  • Atisz #9852
    Szeretem ha ott van a polcon és bármikor leemelhetem :)
    Olyan elvont dolgokba már bele sem megyek, hogy ez el/továbbadható, míg a steam-es verzió egy virtuális jószág :)
  • genndy
    Miért kell neked dobozos? Úgyis Steames. Húzd be amíg még most akciós, -75% van mindkét epizódra.
  • csokalaci
    Én is az 576-nál néztem :)
  • Atisz #9849
    Edit: Most nézem, 576-nál mintha még lenne, legalábbis a kiírás szerint.
    Megpróbáljuk. Azért kösz a segítséget :)
  • Atisz #9848
    Tökéletes lenne, de szerintem nem lehet azt sem beszerezni már.
    A külföldről való szállítási díjat meg nem fogom kifizetni a XXI. században.
  • csokalaci
    Hát maximum Orange Box-ban.
  • Atisz #9846
    Hozzá lehet még jutni valahol ehhez (Ep1 és Ep2) a játékhoz (dobozos verzióban) Magyarországon?
    (az a poén, hogy az Ep2 annak idején ki is maradt, tehát az nekem tök új lenne :))
  • akyyy
    vajon ez mi lehet , meg le lehet tölteni?
  • JaSoN HuNTeR #9844
    Wilson Chronicles. Jó HL2 mod.
  • mester1987
    Jól látod, a Portal se lett rókabőr, hanem inkább belőle merítenek mostanság kisebb címeket. Akkor majd, amikor jönnie kell...
  • nyirog
    a 10. évfordulós időpontot én is sanszosnak érzem, mivel eléggé teátrális és ikonikos lenne ha akkor tényleg kiadnák. a jó munkához idő kell kijelentéssel meg csak azidáig nem értek egyet, hogy duke nukem forever ugyan nekem tetszett és bejött, de túl sokáig készült, mire megjelent már más korosztályok várták többségében és ezek értékelték, szerintem amúgy túlzottan le lett húzva én azért élveztem nagyon. Na mindegy, igazából csak azért írtam, h van az érmének a másik oldala is ami nem mindig nyerő, habár itt kicsit más mert totál kuss van róla, ott meg mindig ment az ígérgetés és szenvedés
  • balintk
    Hányszor volt már ilyen spekuláció... Én már tényleg nem várok semmit, majd mutatnak valamit ha akarnak.
  • Jaka923
    Tudod, a Valve nem olyan csapat, aki tonnaszámra gyártja a rókabőröket. A nagyon jó munkához nagyon sok idő kell, és még véletlenül sem akarnak csalódást okozni a HL-fanoknak, mert tudják, hogy nagy az elvárás. Nem utolsósorban pedig mivel HL3 lesz és nem Ep3, ezért az Ep2 megjelenése után eltelt 6 év érthetőnek bizonyul, hiszen a HL1 és 2 között is ennyi idő telt el.
    Nincs kizárva, hogy az idei GamesCom-on bejelentik a játékot, hogy jövő év végén fog megjelenni. Az E3-ra kiviszik, és mutatnak belőle egy 15-20 perces állejtő részletet többek között a játékmenetből és a Source 2 motor teljesítményéből. Végül pedig elmondják a pontos megjelenési dátumot, ami 2014 november 16-a lesz, vagyis a HL2 megjelenésének a 10. évfordulója.
  • mester1987
    Nem akarásnak, nyőgés a vége.

Már évek óta megy a parádé körülötte. Nem tudom minek erőltetni, ha évek óta semmit nem jelentenek be. Jelenleg a steam hozza nekik a zsét, főleg, hogy az utolsó indie-istenfasza játék is már steames...mellesleg már cserélni is lehet.
  • tutituti
    kedély borzolásnak:

forrás
  • nyirog
    de már arra is gondoltam naív fejemmel, hogy egyszer csak megjelenik majd így sunyiban marketing nélkül direkt, végül is nagyot szólna mert ilyen még tudtommal nem volt, de elég merész lenne reklám nélkül piacra dobni (legalább bevételi szempontból nem hiszem h van olyan vállalat ami e fölött elsiklana)
  • nyirog
    picsába, már h idén sincs róla semmi hír, pedig most tényleg nagyon reménykedtem h valami hír már lesz róla, hogy készítik, él vagy valami... erre kuss van megint
  • ffxi
    Ami a helyén van :)
  • bcrics
    Whut?
  • akyyy
    KINGDOM HEARTS 1.5 aztakúúúúva, hát az sokkal jöbb mint a hl!!!!!!!!!4444444444444
  • bcrics
    De meg kell hagyni baszott jó a kép.
    http://gamer-news.fr/uploads/imgs/pre_1370876306__half_life_3_banner.jpg
  • tutituti
    nem hát.
    oridzsi:
    http://i.imgur.com/CKp9Fkjh.jpg
  • bcrics
    Az nem lehet:D
  • akyyy
  • Anonymusx
    Tudom, ha rámész az egyik címre kiírja hogy csak poén
  • genndy
    Oldal címét érdemes figyelni. Volt ebből már pár variáció. Természetesen ez is fake.
  • Jaka923
    Az...
  • Anonymusx
    Ep3?