10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Code92 #6895 hajjaj de messze lesz ez még.... 10-12 év :D:D:D -
strebacom #6894 Én nyugodt vagyok, de ööö... -
Dodo55 #6893 Nyugi, nyugi, nyugi... -
strebacom #6892 És te ki a PI... vagy hogy egy nyilvános fórumon igy beszélsz, vagy tán akarsz egy pár-t, mert az könnyen kaphatsz....vagy tán bann-t...
Csak finoman ha kérhetlek... -
#6891 most mia picsáért raktad ide be?elég volt linkben is ez a fake szar -.- -
strebacom #6890
Megérkeztek az első, elvi szinten a legendás Half-Life sorozat harmadik epizódjának technológiai bemutatójából származó képek, melyeken - hogyha igaziak - beigazolódni látszik az, hogy a Valve srácai tényleg a fotó realisztikus grafikára gyúrnak. Mindenesetre, szerény véleményem szerint, még ha csak egy tech demóról is van szó, de eltúlozták a bloom effektet. Hogyha ténylegesen a Half-Life 3 szerepel a képeken, akkor remélhetőleg a Valve hamarosan hivatalos bejelentést tesz a dologról....
Ééén már nagyon várom... -
chooselee #6889 azaz.... :D -
#6888 "Végre megjelent a HL3... INSTALLÁLOM." :D -
chooselee #6887 Installálom :P -
#6886 tuti fake :-| -
#6885 Fogalmam sincs lehet nem is lesz olyan. -
#6884 előbb lássuk az episode 3-at :D
HL3 mikorra várható, 2015? :) -
#6883 Érdekes, mert régebben úgy volt, hogy a HL2 után jön a 3 epizód a HL3 HELYETT.
Most meg akkor úgy állna a dolog, hogy az epizódokon kívül még HL3 is lesz? Én ennek örülnék. :] -
#6882 Half Life 3? -
#6881 Half.Life.2.Episode.Two-Unleashed
Ezzel megy. -
#6880 Detonation változattal asszem még senkinek sem sikerült ezt megoldani, csak egy tisztességes változat beszerzését tudom javasolni. Ha az nem megy, esetleg próbáld meg kibontani a hangokat a GCF-ből, vagy a SteamEmu.ini-t jól beállítani (de ez Detonationnel elég reménytelen). Keresgélj a fórumokon sokszor volt már szó erről, hátha valakinek sikerült megoldani. Néha eredetivel is előjön ez a hiba. -
#6879 Ne nézd őt:) -
members #6878 üdv..ráraktam a magyar feliratot,,errre lett is felirat mágyárba,,csak a szájmozgás és a párbeszédek hangjai tüntek el .:OO...
ennyi bajom már rég volt játékkkal....most akkor mi csinájjak hogy maradjon a magyar felirat..de a párbeszédek is jöjjenek vissza...és nem mozog a kicsi alyx szája!!!már frusztrál -
#6877 1.) Vedd meg eredetiben.
2.) Alul a keresőbe írd be a kulcsszót (mountappfilesystem), ki volt tárgyalva korábban.
-
geforceatti #6876 mitől írja ezt amikor elindítom a játékot mountappfilesystem()failed pedig már megcsináltam a parancsikont az asztalon és utána írtam azt a szót is -
geforceatti #6875 nem tudná valaki megmondani hogy mit csináljak a mappán kívül lévő fajlokkal -
geforceatti #6874 nem tudná valaki megmondani hogy a mappán lévő fájlokkal mit csináljak?
-
#6873 Achievement. -
#6872 HLP !!!
a hl2ep2-ben ha belerakom a végén a raksiba a törpét (amit az egész game alatt cipeltem) akkor mi lezs extra ??? -
bcrics #6871 wóóó megvann..csak ez kellet hozzá. -
bcrics #6870 Üdv az oranges episode 2 werzsönt hogy afenébe kell magyarítani??...addig nem akarom elekzdeni a gamét...leszedtem ami a magyarítás portálon fenn van,,de az nem műxik..reg fáljt hozzá adtam,,mást nemigen tudok csinálni mivel a steam kliens fenn sincs a gépen... -
#6869 lál
-
#6868 MÜKSZIK NMTOM MI VOLTA HIBA -
#6867 Lehet router a ludas. -
#6866 Voszont routerrel van megosztva a net az jelet valamit?? de ezt csak mátol csinálta eddig semmi nm volt.... -
#6865 Nem egy steam account 2 különböző -
Dodo55 #6864 Egy Steam accal egyszerre egy gépen lehet csak netes szervereken játszani. Hogy eddig miért engedte, azt nem tudom. -
#6863 azt irja hogy failed to connect at 4 times scak akkor ha 1ikünk fenn van -
#6862 szerintem az nm-et érdemes lenne nemnek írni, de tudod
mi az hogy nem tud felmenni arra a szerverre? pontosabban leírnád? -
#6861 sztem külön HL2 DM topic nincs ezért ide irom a gondom
van két gép a lakásba egyik enyém másik fateré eddig faxán tudtunk gémelni ugyanoazon a szerveren most meg ha egyikünk fenn van a másik nm tud felmenni arra a szerverre ez miért van??? eddig nm volt -
#6860 Fő az optimizmus. :) -
#6859 Vagy nem :) még a Valve sem tudja szerintem, tuti eltolják jövő évre -
#6858 Lesz. -
strebacom #6857 Ebben az évben lesz új HL rész???? -
#6856 Azt nem tudom melyik. Anno az Unleashed verzióval is végigtoltam vagy 4-5x, semmi baj nem volt azzal sem. Talán valami fix megoldaná.