10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Code92
    hajjaj de messze lesz ez még.... 10-12 év :D:D:D
  • strebacom
    Én nyugodt vagyok, de ööö...
  • Dodo55
    Nyugi, nyugi, nyugi...
  • strebacom
    És te ki a PI... vagy hogy egy nyilvános fórumon igy beszélsz, vagy tán akarsz egy pár-t, mert az könnyen kaphatsz....vagy tán bann-t...
    Csak finoman ha kérhetlek...
  • offkorz
    most mia picsáért raktad ide be?elég volt linkben is ez a fake szar -.-
  • strebacom

Megérkeztek az első, elvi szinten a legendás Half-Life sorozat harmadik epizódjának technológiai bemutatójából származó képek, melyeken - hogyha igaziak - beigazolódni látszik az, hogy a Valve srácai tényleg a fotó realisztikus grafikára gyúrnak. Mindenesetre, szerény véleményem szerint, még ha csak egy tech demóról is van szó, de eltúlozták a bloom effektet. Hogyha ténylegesen a Half-Life 3 szerepel a képeken, akkor remélhetőleg a Valve hamarosan hivatalos bejelentést tesz a dologról....

Ééén már nagyon várom...
  • chooselee
    azaz.... :D
  • Blekk Síp
    "Végre megjelent a HL3... INSTALLÁLOM." :D
  • chooselee
    Installálom :P
  • offkorz
    tuti fake :-|
  • grebber
    Fogalmam sincs lehet nem is lesz olyan.
  • Seth
    előbb lássuk az episode 3-at :D
    HL3 mikorra várható, 2015? :)
  • Blekk Síp
    Érdekes, mert régebben úgy volt, hogy a HL2 után jön a 3 epizód a HL3 HELYETT.
    Most meg akkor úgy állna a dolog, hogy az epizódokon kívül még HL3 is lesz? Én ennek örülnék. :]
  • grebber
    Half Life 3?
  • Blekk Síp
    Half.Life.2.Episode.Two-Unleashed

Ezzel megy.
  • TSL16b
    Detonation változattal asszem még senkinek sem sikerült ezt megoldani, csak egy tisztességes változat beszerzését tudom javasolni. Ha az nem megy, esetleg próbáld meg kibontani a hangokat a GCF-ből, vagy a SteamEmu.ini-t jól beállítani (de ez Detonationnel elég reménytelen). Keresgélj a fórumokon sokszor volt már szó erről, hátha valakinek sikerült megoldani. Néha eredetivel is előjön ez a hiba.
  • Jim Morrison
    Ne nézd őt:)
  • members
    üdv..ráraktam a magyar feliratot,,errre lett is felirat mágyárba,,csak a szájmozgás és a párbeszédek hangjai tüntek el .:OO...
    ennyi bajom már rég volt játékkkal....most akkor mi csinájjak hogy maradjon a magyar felirat..de a párbeszédek is jöjjenek vissza...és nem mozog a kicsi alyx szája!!!már frusztrál
  • Rip
    1.) Vedd meg eredetiben.
    2.) Alul a keresőbe írd be a kulcsszót (mountappfilesystem), ki volt tárgyalva korábban.
  • geforceatti
    mitől írja ezt amikor elindítom a játékot mountappfilesystem()failed pedig már megcsináltam a parancsikont az asztalon és utána írtam azt a szót is
  • geforceatti
    nem tudná valaki megmondani hogy mit csináljak a mappán kívül lévő fajlokkal
  • geforceatti
    nem tudná valaki megmondani hogy a mappán lévő fájlokkal mit csináljak?
  • Rip
    Achievement.
  • tonyr #6872
    HLP !!!
    a hl2ep2-ben ha belerakom a végén a raksiba a törpét (amit az egész game alatt cipeltem) akkor mi lezs extra ???
  • bcrics
    wóóó megvann..csak ez kellet hozzá.
  • bcrics
    Üdv az oranges episode 2 werzsönt hogy afenébe kell magyarítani??...addig nem akarom elekzdeni a gamét...leszedtem ami a magyarítás portálon fenn van,,de az nem műxik..reg fáljt hozzá adtam,,mást nemigen tudok csinálni mivel a steam kliens fenn sincs a gépen...
  • Narxis
    lál
  • overlocker
    MÜKSZIK NMTOM MI VOLTA HIBA
  • Narxis
    Lehet router a ludas.
  • overlocker
    Voszont routerrel van megosztva a net az jelet valamit?? de ezt csak mátol csinálta eddig semmi nm volt....
  • overlocker
    Nem egy steam account 2 különböző
  • Dodo55
    Egy Steam accal egyszerre egy gépen lehet csak netes szervereken játszani. Hogy eddig miért engedte, azt nem tudom.
  • overlocker
    azt irja hogy failed to connect at 4 times scak akkor ha 1ikünk fenn van
  • Yoda001
    szerintem az nm-et érdemes lenne nemnek írni, de tudod
    mi az hogy nem tud felmenni arra a szerverre? pontosabban leírnád?
  • overlocker
    sztem külön HL2 DM topic nincs ezért ide irom a gondom
    van két gép a lakásba egyik enyém másik fateré eddig faxán tudtunk gémelni ugyanoazon a szerveren most meg ha egyikünk fenn van a másik nm tud felmenni arra a szerverre ez miért van??? eddig nm volt
  • Narxis
    Fő az optimizmus. :)
  • Seth
    Vagy nem :) még a Valve sem tudja szerintem, tuti eltolják jövő évre
  • Narxis
    Lesz.
  • strebacom
    Ebben az évben lesz új HL rész????
  • Noninnyó
    Azt nem tudom melyik. Anno az Unleashed verzióval is végigtoltam vagy 4-5x, semmi baj nem volt azzal sem. Talán valami fix megoldaná.