10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Extraneous #6935 Kössz srácok, írtam már, csak arról a sza..r számláról nem küldtem egyedül képet. :S
Gondolom nagy baj. :S
Mingyá kimegy a hajam. -
#6934 + fotó a dobozról,a kódról, a számláról -
HUmanHunter #6933 írjá a valvenek hogy küldjenek új kódot. -
Extraneous #6932 Helló mindenkinek! Lenne egy nagy problémám, mégpedig az, hogy most vettem meg az Orange Boxot és amikor beírom a kódot, azt írja ki, hogy ezt már valaki más regisztrálta.
Mi lehet a baj, légyszíves segítsetek!
Előre is kössz! -
HUmanHunter #6931 -
HUmanHunter #6930 kabbe :D -
#6929 lol -
#6928 akkor mentést kérjél te hülyefasz :d -
HUmanHunter #6927 eh ezzel ki vagyok segítve, ezt énis megtaláltam. save fileok kénének :D -
#6926 http://cs2.hu/doc1342/65/ -
HUmanHunter #6925 valakinek van full alap hl2 végigjátszása? régebben elkezdtem tolni a játékot, akkor kb a feléig jutottam most meg kezdhettem előlről hogy újra felraktam :S -
#6924 Szerintem kár volt, na mindegy. -
#6923 "A Valve Left 4 Dead fejlesztését lepasszolta a Turtle Rock stúdiónak."
Én azt hittem, hogy eddig is ők fejlesztették. -
#6922 Half-Life 2: Episode 3 E3 bemutató
Sogun, 11:01 - PC - Játék: Akció
(HW Insider) Egyes pletykák szerint a Valve úgy döntött, hogy ezúttal passzolja a HL2: Episode 3 bemutatását az E3 kiállításon. Helyette lesz fincsizombi Left 4 Dead játszható verzió, mely új kooperatív korszak beköszöntét jelenti Gabe Newell szerint és legalább annyira átalakítja majd e porondot, mint a Counter-Strike tette a multiplayer színtérrel. A Valve Left 4 Dead fejlesztését lepasszolta a Turtle Rock stúdiónak.
info: Hardwired -
#6921 Júli 14-17-ig -
#6920 Júliusban lesz? -
#6919 Hell yeah! -
#6918 No új infok lesznek az E3-on az Episode 3-ról. -
Csoder #6917 Hello,
lenne egy kérésem, ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. Nálam is jelentkeztek ezek a textúra/skin és láthatatlan mesh bugok. Olvastam is lentebb egy 2-3 megás patchról, de az istenért sem tudom megtalálni, sem googlevel, sem torrent oldalakon, emulen, és dcn is megnéztem. Amit találtam rapidshares címeket, azok is törölve lettek még a szauruszok idején...
Szóval aki el tudna látni egy működő linkkel... hát adni nem tudnék semmit, de hálás lennék. :)
Az érintett fix: Half.Life.2.Episode.One.VTX.FiX.READ.NFO-iND -
strebacom #6916 Köszi az Avalont isten vagy....mert én azzá avatlak, de csak ezért... -
#6915 360 fok. :D -
#6914 Jajj, ezzel az új engine update utáni FOV állítással tökre összekavartak.
Eddig naívan azt hittem hogy azért is kérdezi meg 4:3-as, 16:10-es, vagy 16:9-es monitorom van-e, hogy automatikusan beállítja a FOV-ot is.
De most látom nem, mert az új csúszka minimuma volt eddig alapbeállítás.
Egy 16:10-es 22"-os 1920x1200-as monitorhoz milyen FOV illik? -
#6913 jó játékot :) -
algor91 #6912 megyek vissza a játékhoz sziasztok -
algor91 #6911 kösz a segítséget sikerült megcsinálnom, és már egy jó darabig eljutottam most a zombiknál tartok.
egyébként az episode3 megjelenése mikorra várható? -
#6910 a gravigunnal egyet elkapsz, odaviszed Alyx-nek, aki átbütyköli és bedobhatod a stalkerekhez. -
algor91 #6909 sziasztok, lenne egy kérdésem,
episode 1 : első akadálynál mit kell csinálni azoknál a robbanó labdáknál? -
#6908 -
#6907 Az nem az Ep3, hanem a Hl3 - EpiZilla 3. -
chooselee #6906 :D -
#6905 Olvass vissza és látsz majd egy képet az Ep 3-ról. -
#6904 Hmm. Ezt se hittem volna, de ma sikerült épp DVD5 méretbe (4,33Gb lett) csomagolnom a 3db hl2 részt (alap+ep1+ep2 üzemkész steamemuval, magyarosítással együtt). Örömömben még torrentre is kiraktam egy ISO-ban.
Amúgy van már bármi pletyka az ep3-ról? -
#6903 jobb és bal oldalt rohangálnak energiagömbök, neked meg van super gravity gun-od.
nah, érted már? :] -
#6902 Ott lógnak azok a szarok,azokat hozzávagdosod -
#6901 HELP ELAKADTAM az alap HL2 végén vok de kifogott rajtam ez a nagy köcsög csak gravity gunon van és nmtom hogy nyirjam ki
-
strebacom #6900 -
#6899 Tényleg, simán bele tudom képzelni, hogy csak egy fénykép lett szétfotosopplva :D -
#6898 Lehetne ilyen webes szolgáltatást is indítani HL3izer néven, feltöltesz egy fotót, és ráad három effektstílust. Legalább ne csak egy darab fotót használtak volna ehhez a gyenge átveréshez. -
#6897 Azért volt felháborodva, mert az előző 7 kommentben volt a link az adott cikkhez, ahonnan a képek vannak.
(És ha már cikket idézel, illik egy forrást megemlíteni.) -
#6896 Lol.Tökre látszik hogy fake.Egy sima fotót megphotoshoppoltak hogy a víz úgy tünjön mintha egy ultrabrutál grafikás játék lenne.Nézzétek csak meg a képek bal felső sarkait.Azért itt még nem tartunk hogy így nézzen ki