Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Szintén elnézést a warezért de nem találok megoldást a következõ hibára.

Úgy döntöttem végigjátszom újra a HL2-õt aztán a két epizódot ,hogy összeálljon a kép sztori szempontjából.
Miután problémamentesen végigtoltam a HL2-õt letöröltem (ne foglalja a helyet) és felraktam az Episode One-t ami nem eredeti és semmi gond nem volt vele amikor anno játszottam vele.
A probléma az ,hogy amikor elindul a játék olyan mintha már valaki játszott volna vele. Úgy értem ,hogy nem a default billentyûkiosztás van és nem az elsõ 3 chaptert már megcsinálták de mentésnek semmi nyoma. Ezzel nem is lenne gond átállítok mindent és új játékot kezdek.
A baj az ,hogy egy idõ után a felirat és a lõszerszámláló idióta karakterré változik menteni nem tudok meg a menük szövegei is összefolynak ha egyáltalán megjelennek. Újratelepítés nem segít semmit a HL2 az Episode Two és a Portal is jól mûködött.

Noninnyó
Frankón semmi AI meg grafikai bug, minden frankó? Köszi a gyors választ 😊

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Igen megy.

Noninnyó
Bocsánat a warezért, de találkozott már valaki a következõ verzióval?

Half-Life.2-Black.Box-Crack-IT-Updated.Installer

6.5 GB, EP2 - TF2 - Portal van benne. Csak hogy mûködõképes verzió-e...

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

berlinboy6329
Hát ha az a neve annak aminek az a hülye telekinetikus képessége van amivel a falhoz nyom,meg lebeg és ugy néz ki mint vmi hernyó akkor igen.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS
Mármint az Advisor-ok?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kiraktam a linket föntre 😊
berlinboy6329
Na csak meglett...A vége meg....<#falbav><#falbav><#falbav>

Miért pont itt kellett abbahagyni...:S

BTW mik azok a psziholárva izék,amik ott repkednek?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ha mindet eltaposod akkor kapsz egy achievementet, olyasmi mint a medálok BF2-ben <#idiota>

RelakS
Get Some Grub achievement.

Hogy mikor hány lárvánál kell tartania, hogy még idõben visszafordulj, vagy anyázz 😄

RelakS
Ja, meg:
You're an ispiration for birth control.

koschwarz
nem semmi droid vagy, öcsém.<#banplz>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
"melyik jelenetnél mennyi eltaposott lárvának kell lennie?"<#fejvakaras>

RelakS
Megtapad az, ha nem találja el senki!

Egyébként meg ha nagyon nem megy, youtube-on keress rá a kihívás nevére (Neighbourhood Watch asszem), láttam rá egy frankó kis három részes videót, hogy a srác hogy teljesítette hard-on (!)

Valakit érdekel egy részletes lista arról, hogy melyik jelenetnél mennyi eltaposott lárvának kell lennie?

TSL16b
Kinn van az Ep2 magyarítás béta: a fejlesztõi kommentárok még fordítás alatt. Itt.

Már megoldottam a problémát egy gránáttal...

Seth
gránátot bele, de rájöhetnél, elvégre azért van ott az a végelen gránátos doboz

PSN ID.: Beegabor

Szevasztok!
Elakadtam a játékban ott, ahol az Autocannon-t kell kiiktatni. Csak azt nem tudom, hogyan kell... Please help!!!

Depridol
de-de peace pipe 😄

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Depridol
ehhhe elbasztam... fááá nem tudok gépelni, csak game-elni :😄D

Rip
Békesüti? 😄

Inkább "Piece of cake!"

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Depridol
peace cake (Duke-ot idézve) szerintem túl könnyû volt(az utolsó nagy harcot kivéve, mert folyamatosan jöttek a lépegetõk meg a kis szemetek😄)

Rage47
nekem sikerült úgy is néha kiírtani stridert, hogy volt mellette hunter
na ott én is szívtam a fogam, fõleg mikor már azt hiszed vége és egyszerre vagy öt jön😊)
RPG-tõl egybõl elmegy a kedvük az élettõl a huntereknek, vagy a pulse rifle alternatív lövése is egybõl leszedi õket😊
de ha nincs ammo akkor tényleg a legjobb ha benyomod a turbót és áthajtasz rajtuk😊)
a striderek amúgy magukban nem jelentenek kihívást ha nincs mellettük a hunter😊a vége felé már nem mindegyikkel lesz hunter azokat egybõl ki is lehet irtani
gázold el õket

berlinboy6329
Az utolsó chapter 1 kibaszott nagy szivatás.Hogy kéne csinálnom?

A buzi hunterek állandóan ott vannak..Ez még nem is lenne baj de a gém megköveteli h irtsam le õket.De én nem akaroooom.Addig nem tapad meg a mágneses baromság a strideren amig nem lõttem a huntereket.Utána már igen.Most meg jön belõle 4 is,a seggem se ér rá azokkal a kis dögökkel szarakodni..

Vmi tipp?

Rip
Próbáld már meg egy kicsit összeszedni a gondolataidat, és 1 kommentben leírni, mi a gond!

Amúgy pedig be kell mászni felülrõl abba a helységbe (van egy létra, amit egy lakat rögzít, ezt a lakatot kell ellõni).

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

az ajtót
de hogyan nyissam meg?
koschwarz
ha még egyszer ilyen marhaságokat kérdézel, akkor nem.<#nezze>

de segítetek?
Yoda001
ez nem chat, és úgy is megértjük mit írsz ha egy kérdõjellel írod...

http://9gag.com/gag/5135249

na megyek és megpróbálom
Mivel????????????????

pl:bomba gépfegyver MI???????????????????
(a kocsival mert kijutottam)
és hogyan???????
Nyisd ki az ajtót hogy a golyó azon ki tudjon repülni.

Lehet hogy nem tud angolul pl? <#nezze>

zeli
baz ez nem cset gyermekek -.-

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

van egy ház és ott ki lett kapcsolva az erõtér de a csaj elszurta és visszajö (amgy szétrobbant a panel)és nincs kiút
Seth
ne húzd az idõt, mond hol akadtál el

Hello nekem az episode two van meg és elakadtam tudna valaki segíteni??????????
RelakS
Öld meg a két guardiant.
Ha már nincs lõszered, akkor nem szeretik, ha robbanó hordókat vágnak hozzá

Rage47
dobáld nekik a hordókat is
De hogy?

Az összes táramat beléjük engedtem, semmi...
pedig elõbb utóbb csak kinyuvadnak, sorozd meg õket ólommal, végül meghalnak,higgy nekem 😉

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Seth
meg kell ölni a megölhetetlen dögöket

Rage47
<#idiota>
Hali!

A freeman pontifex pályán beragadtam egy barkádba a csajjal és egy idegennel.
A rovarok jönnek a 2 guardian kiírthatatlan.
Közelben egy körberácsozott lift.
Mi a halált csináljak??????????
A Freeman Pontifex pályán vagyok, ahol be vagyok szotúlva egy nagy tér közepén egy barkádba a csajjal, meg a lénnyel,de megakadtam.
A rohadt bogarak csak jönnek, a 2 guardian megölhetetlen.
Közelben van egy lift körberácsozva.
Mit kell csinálni???????????????????????????????????????????????????????????????????????
A kék hurrikán az a superportal 😄
Az a lökéshullám meg a portal storm, ezt mondjuk nem tudtam, mielõtt játszottam az EP2-vel. A HL1-HL2 közötti történetben van róla szó, de valahogy úgy képzeltem el, hogy össze-vissza csapkodnak valami villámok, és portalokat nyitogatnak 😄