10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• GiGa master
    miért is?:D nekem az episode 2höz kéne console:D
  • Nkrissz
    Team Fortress 2-zé
  • GiGa master
    Sziasztok!Orange Boxom van,és nem tudom előhívni az Episode 2-nél a console-t...a Boxból csak az EP2őt meg a Portalt tettem fel...Mit tegyek?
  • TSL16b
    "Platform error" lehet pl. attól is, hogy olyan nyelvre van állítva a Steam, amelyiknek nem találja a nyelvi fájljait (pl. magyarra, ami nem hivatalos nyelv).
  • Colton
    Császtok!

Van Egy Kis Gond a Half-Life 2-vel az EP1-vel és az EP2-vel

A Half Life 2-nél az a próbléma hogy Mindig amikor megjelenik egy LOADING... Felirat akkor Fogja magát és Kidob egy hiba üzenettel melynek ez a neve: EnginError

Az EP1-nél Ahogy elinditom a menünél Ugyan ez csak ott valami Platform Error van!

És Végül az EP2-nél Ugyan az Mint az EP1-nél!

MIt Tegyek? Segitsetek!

Ja és Eredeti Orange Box ban vannak!
  • SötétBarom
    Oh hai!

• Nohab
    Bzmeg, én még nem játszottam az EP 2-vel :D Többet ne mond el!
  • jozing
    az igazi rajongók megveszik. ahogy énis. ha nem lenne hardcore HL2-es mag akkro régen csődbe ment volna a VALVe. de sok embernek ingyen van a játék, és nem fogja fel, h ha egyszer ltölti, és másodszor is, akkor nem lesz harmadszor...
  • HUmanHunter
    valami ilyesmi lett :D
  • chopin42
    Az a baj hogy a T. fejlesztök DIREKT kinyirták Elit, mikor elmnodta volna ki ez a barom...Nembaj, üztlet az üzlet, a folytatás fogy majd mint a cukor, a rajongók ugyis megszerzik...valahogy...
  • Nohab
    Egy jó főnök mindig utánanéz az alkalmazotjai után
  • chopin42
    Besz.rokXD a f.szságommal milyen heves fórumélet lett....
    Mellesleg ez 1 feltételezés csak, de mondjuk engem az is érdekelne, h játék közben bizonyoms helyeken mit keres a G man...
  • jozing
    nem ugyanolyan a szemük. ha jobban megnézed gordoné söütétzöld, g-mané meg kékes, és elég nagy kontrasztban áll a fekete csíkkal az írisze körül. egyszóval a g-mané világos türkiz, gordoné sötétzöld
  • Rip
    Szuper:

Szóval a 2 kép:

• Rip
    A szemük színe az stimmel, mind a kettő zöld.
    Megtaláltam, igaz, német nyelvű, bocs:

De ennyi erővel íme az igazság!:

Bocs a nagy képek miatt.
  • Rip
    Viszont láttam valahol a két arcot egymás mellé téve, és bele lehetett képzelni, hogy G-man Gordon jövőbeli megfelelője :)
  • Nohab
    Meg nincs is szemüvege.
  • jozing
    az hülyeség. egyrészt más színű a szemük, másrészt a g-man a governmnet-man becézése amerikában, akik ugye öltönyben és aktatáskával járnak. nem hiszem, h ugyanaz lenne.
  • The Norberto
    XD ez aztán a rövid tömör öszefoglalás:)
  • chopin42
    Na jó, ez oké, de ki a f.szom az a g-man, h képes erre? Kinek az oldalán áll(t)? Miért nem érdekel senkit, mi volt velünk az elmult idő alatt?
    Mellesleg aláírom, tényleg minőségi munka, nagyon élveztetes...
    mellesleg hallottam/láttam olyat, h Gordon és Gman fejét egymás mellé rakták... G MAN = Gordon freeMAN..kicsit érdekes szerintem...
  • jozing
    de, a g-man hibernálta elzártan az időtől és tértől, hogyha majd újra munka akad neki eflébreszti. amugy half-life2: deathmatch-be 1on1 küzdőpartnert keresek, steames nevem jozing, tudosáom kezdő! (jöhet pro is, elleshetek pár trükköt)
  • chopin42
    Na ezt nem nagyon tudja senki...Ezt se...
  • HUmanHunter
    azt utánna miért "alszik el" gordon? mert úgy kezdődik hogy "ébredjen mr.freeman" v milett vele?
  • jozing
    dióhéjban annyi. azért még tegük hozzá, h a megnyílt portál miatt jön rá a combine h valakik még nincsenek leigázva!
    haverommal 1on1-ozunk HL2DM-mel. nagyon jó, reflexek és idegek csatája :)
  • Kori
    kutató állomás kisérlet
    átjáró kapu megnyit idegenek özönlenek át
    katonaság jön kinyírni mindenkit
    Gordon szembeszáll mindenkivel és
    a végén részlegesen győz és veszít
  • HUmanHunter
    amúgy valkaki leírná nekem magyarul hogy a HL1 nek mi a története cask hogy tudjam a 2 honan fojtatódik vagy na :)
  • jozing
    kérdés kérdés kérdés de lohikai bukfenceket én nem láttam. mellesleg a hangulata nagyon le van rakva (nem csak a látvány hangulatos hanem a zene is). ahol kell pörgős ahol kell nyugis és drámai. és szerintem előbb-utóbb megkapjuk a válaszainkat.
  • chopin42
    Nagyon élvezetes, ehhez kétség nem fér...De az viszont anál inkább nem, hogy kb a lost féle történetvezetéls jellemző a játékra, mert kérdés kérdés kérdés...válasz nincs. Amigy a lost 1 szar... azzal is kivolt ami kilehet, és a HL-nél is ez van...
  • HUmanHunter
    valaki ad akkor nekem savet a gamehez mert kéne :D
  • chooselee
    Bizony.Legélvezetesebb "sorozat",amit valaha is kiadtak az fps-sek terén....SZERINTEM!
  • jozing
    nemtom, de sztem EP3 is csúszik, szal ne várjunk arra, hogy mostanában in-game jelenetek kerülnek el HL3-ról. mondjuk HL3mat sourcera építik? kkor nagy fejlesztések lesznek (mint ep3-ban). és remélem nem hat ez majd ki annyira a gépigényre is. amiugy HL messze a legjobb sorozat.
  • Nkrissz
    Hát a valve 3 fegyvert és pár ikont hónapokig csinált.
  • Nohab
    Nem tudom, de amit kiadnak az tényleg színvonalas.
  • chopin42
    Nekem az a véleményem, kezd lassan Duke Nukem sorsára jutni ez is...csak annyi val rosszabb, h ennek a története be sincs fejezve.. Kicsit röhejes nem? Nemtom mi a szart lehet 2 évig fejleszten egy fix engines 5 óra időtartamu játékon...
  • jozing
    szasztok. hát sztem EP3-mal is késnek (E3-ma bemutatót asszem elhalasztják) szóval szerintem HL3-ról még csak concept artok vannak. én ugy számolom h egy 2-3 év minimum még nem jön ki. amugy a gépigényére kiváncsi vagyok EP3/HL3-nak.
  • Extraneous
    Azért járt ugyanígy a haverod is, mert ezek kibontják és kinézik a kódot, azután vissza, szépen becsomagolják, és voálá el lehet adni!

Eddig amit ott vettem náluk mind jó volt, de ezzel most ki..asztak velem, hogy felhasználták maguknak, többet ott se veszek semmit.
    Sok ember mondta, és szerintem köztudott, hogy ők ilyeneket bejátszanak. Szval szemetek.
  • Narxis
    :DDDD Szerintem erről ők se tehetnek, jobb lett volna ha Steamen veszed meg mert ott nincs ilyen kód buzerálás. Haverom is dobozosan vette először és ugyanígy járt aztán küldött neki a Valve + 2 kódot és azok se voltak jók utána kapott egy jót. :D
  • Extraneous
    Helló, visszavittem és nagy nehezen rávették magukat a media markt-osok hogy visszaadják a pénzemet. Megvettem 576ban és láss csodát jó!

Szóval a tapasztalat az, hogy ezek egy csalós, lopós cigány banda.
    Légyszíves mindenki hirdesse, mert az ilyeneket be kell szennyezni.
  • Narxis
  • HUmanHunter
    majd válaszolnak hogy küldjé arról is képet