Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy döntöttem végigjátszom újra a HL2-õt aztán a két epizódot ,hogy összeálljon a kép sztori szempontjából.
Miután problémamentesen végigtoltam a HL2-õt letöröltem (ne foglalja a helyet) és felraktam az Episode One-t ami nem eredeti és semmi gond nem volt vele amikor anno játszottam vele.
A probléma az ,hogy amikor elindul a játék olyan mintha már valaki játszott volna vele. Úgy értem ,hogy nem a default billentyûkiosztás van és nem az elsõ 3 chaptert már megcsinálták de mentésnek semmi nyoma. Ezzel nem is lenne gond átállítok mindent és új játékot kezdek.
A baj az ,hogy egy idõ után a felirat és a lõszerszámláló idióta karakterré változik menteni nem tudok meg a menük szövegei is összefolynak ha egyáltalán megjelennek. Újratelepítés nem segít semmit a HL2 az Episode Two és a Portal is jól mûködött.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Half-Life.2-Black.Box-Crack-IT-Updated.Installer
6.5 GB, EP2 - TF2 - Portal van benne. Csak hogy mûködõképes verzió-e...
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Miért pont itt kellett abbahagyni...:S
BTW mik azok a psziholárva izék,amik ott repkednek?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Hogy mikor hány lárvánál kell tartania, hogy még idõben visszafordulj, vagy anyázz 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Egyébként meg ha nagyon nem megy, youtube-on keress rá a kihívás nevére (Neighbourhood Watch asszem), láttam rá egy frankó kis három részes videót, hogy a srác hogy teljesítette hard-on (!)
Valakit érdekel egy részletes lista arról, hogy melyik jelenetnél mennyi eltaposott lárvának kell lennie?
PSN ID.: Beegabor
Elakadtam a játékban ott, ahol az Autocannon-t kell kiiktatni. Csak azt nem tudom, hogyan kell... Please help!!!
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Inkább "Piece of cake!"
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
RPG-tõl egybõl elmegy a kedvük az élettõl a huntereknek, vagy a pulse rifle alternatív lövése is egybõl leszedi õket😊
de ha nincs ammo akkor tényleg a legjobb ha benyomod a turbót és áthajtasz rajtuk😊)
a striderek amúgy magukban nem jelentenek kihívást ha nincs mellettük a hunter😊a vége felé már nem mindegyikkel lesz hunter azokat egybõl ki is lehet irtani
A buzi hunterek állandóan ott vannak..Ez még nem is lenne baj de a gém megköveteli h irtsam le õket.De én nem akaroooom.Addig nem tapad meg a mágneses baromság a strideren amig nem lõttem a huntereket.Utána már igen.Most meg jön belõle 4 is,a seggem se ér rá azokkal a kis dögökkel szarakodni..
Vmi tipp?
Amúgy pedig be kell mászni felülrõl abba a helységbe (van egy létra, amit egy lakat rögzít, ezt a lakatot kell ellõni).
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
http://9gag.com/gag/5135249
pl:bomba gépfegyver MI???????????????????
(a kocsival mert kijutottam)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ha már nincs lõszered, akkor nem szeretik, ha robbanó hordókat vágnak hozzá
Az összes táramat beléjük engedtem, semmi...
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
A freeman pontifex pályán beragadtam egy barkádba a csajjal és egy idegennel.
A rovarok jönnek a 2 guardian kiírthatatlan.
Közelben egy körberácsozott lift.
Mi a halált csináljak??????????
A rohadt bogarak csak jönnek, a 2 guardian megölhetetlen.
Közelben van egy lift körberácsozva.
Mit kell csinálni???????????????????????????????????????????????????????????????????????
Az a lökéshullám meg a portal storm, ezt mondjuk nem tudtam, mielõtt játszottam az EP2-vel. A HL1-HL2 közötti történetben van róla szó, de valahogy úgy képzeltem el, hogy össze-vissza csapkodnak valami villámok, és portalokat nyitogatnak 😄