Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
na, de mosmtmár sztem fejezzük be a magyarítás vs. magyarosítást, mindenki úgy használja, ahogy szeretné 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
De legyen magyar fordítás akkor, az egyértelmû, és nem is hangzik csúnyán, mint a magyarítás.
Magyarítani pedig az idegen nyelvû szöveget szokás.
A két szónek ez a jelentése így használjuk így van értelme. Aki rosszul használja az egyszerûen tudatlan.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Tehát ez esetben szó szerint magyarosítást. Ismert magyar emberek arcaira cserélni a szereplõkét, Advisorra ráírni, hogy vízágyú<#hehe>#hehe>
Amúgy nem is Dr. <#hehe>#hehe> Az max Gordon Freeman(Lol, most esik le, hogy õ is G.F. <#idiota>#idiota>), vagy ha már PM, akkor a 2-vel ezelõtti.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Dodo, magyarítás nyert<#gonosz1>#gonosz1>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Jelentése: iktass ki minden antlion lárvát a játékban
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Spoilerbe rakom, hátha nem érdekel valakit 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõ pálya vége: 0
Elsõ Acid Antlionnal való találkozás elõtt: 23
Elsõ tó elõtt (van elõtte is pocsolya csak úszni nem lehet benne): 56
Cseppkövet lefejelõ Antlionnál: 72
Pálya vége: 91
Alyx és az õt élesztõ Vort védésekor: 93
Pálya vége: 96
Súlyokkal megpakolandó liftek elõtt: 142
Súlyokkal megpakolandó liftek után, mielõtt a Vort kinyitja az ajtót: 171
A tölcsérben lévõ Zombine-nál: 185
Második Antlion harckor: 226
Pálya vége: 236
Õrrel való elsõ közvetlen találkozáskor: 236
1. búvóhely (fészek) kitakarítása után: 272
2. búvóhely kitakarítása után: 286
3. búvóhely kitakarítása után: 295
4. búvóhely (zsákutca) kitakarítása után: 300
5. búvóhely kitakarítása után: 311
Javítandó lift körüli teljes takarítás után: 329
Pálya vége: 332
Alyx meglátja az õrt: 333
Egyéb kérdés? 😊
A HL Community oldala a steamen keresztül nektek is akadozik? Csak mert enélkül hiába kínlódok az achievementekkel
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Rocky: használd a spoiler tag-et, azt jobban szeretik (érthetõ módon). Nálam ilyen lassulás nem volt szerencsére.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Le kell lökdösni minden verdát a hídról,akkor beáll a megfelelõ pozícióba és utána a tuningos sárga áldással nyargalhatsz tovább! 😊
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Mit kell itt csinálni?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Judith-t én tettem be poénból, de nem õ beszél hanem dr. Magnusson a hangszóróból, amint azt a szöveg színe és a dõlt betû mutatja. Vannak még ott "érdekes" képek, pl. vadászok az Ep1-ben. A meztelen Alyxet - a közönség átlagéletkorára való tekintettel - már levettem. Akartam még a Borealisról is egy jó fotót, de nincs kidolgozva, csak egy szögbõl elfogadható, ahonnan a kamera közvetíti.
Sajnos nem emlékszem ,hogy azelõtt játszottam-e vele mielõtt megvettem az új videókártyát vagy az után.
A teljes(nem béta)magyarítás mikor jön ki?
És a honlapotokon mit keres Dr. Mossmann Fehér Erdõben?????ezt nem értem.És az egyik képen õ is beszél(a liftnél?)