10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• kifli
    mintha annyit kene nezni ateljes kepernyon az arcat az uj modelleknek sokkal inkabb 3ds az rca az elso eleg rajzolt
  • gabber_saviola
    szebb volt az eredeti Alyx
  • BiG G
    azért ez erős tulzás, de tényleg szebb volt az eredeti.
  • offkorz
    Alyx gusztustalan lett:(
  • RelakS
    Jah, az új Alyx mintha tizenhúsz évvel öregebb lenne...
  • jozing
    jaja, alyx siralmas, fények jók, tectúrák mások (de nem jobbak)
  • akyyy
    jé hisz ezzel is tudok jáccani:D
  • Narxis
    Én is így vagyok vele.
  • chopin42
    Csatlakozozm, Alyx nagyon csúnya, + szerintem a HL2 garfikája elég jó még ma is
  • Seth
    Hát itt a fórumon belül sokszor lett ez már tárgyalva. Nekem az Alyx modell nagyon csúnyának fest, az eredeti aranyosabb
  • artschiatwork
    elég korrektül néz ki ezzel az új cuccal.
  • MaSzKa
    olvassátok el!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://logout.hu/iras/half-life_2_grafikai_verfrissites.html
  • TSL16b
    Ha kell hozzá a magyarítás, akkor egy frissen letöltöttel próbálkozz (ugyanis valamit variáltak a menüben, amitől a régi változat néhol ilyesmi hibát okozott).
  • kri555
    hogyan kell berakni modot mert amikor berakok egy modot ide : c:\Kryss\Játékok\Half-Life 2\SteamApps\SourceMods nem ismeri fel.mit kell csinálni?
  • kifli
    háát meglehet hogy a steam magyarra van állítva szedd le magyaritsok.hu-ról a steam magyaritását vagy egy steames játékét és futtatsd az andol.reg et
  • dav1d
    akad itt olyan ember aki szivesen segitene egy hl2 mod elkészítésében (source mod)? Játékkészitési tapasztalat előny.Ha érdekel valakit privi me!
  • jozing
    mondom, nekem is van 5/1x ilyen de csak a ravenholmi résznél randomba ilyesmi üzenetem, de egy gém restart meg szokta oldani... lehet h hibásak a memória moduljaid, vagy a vinyó azon része, ahol a virtuális memória van
  • Facek
    általában ilyenkor egy windows reinstall segíteni szokott
  • chooselee
    Vagy nem jó verziót szereztél meg. :D De viccet félretéve nem tudok segíteni sajnos..
  • Narxis
    Az, hogy nem vetted meg.
  • Ash22
    Sziasztok. Lenne egy olyan problémám hogy amikor indítom az episod 2-őt akkor valamilyen memóriacímre hivatkozik. Mi lehet a probléma?
  • Ash22
    Sziasztok. elindítom az episode2-öt és ez a hibaüzenet jelenik meg. Mit tegyek?

.hl2.exe-alkalmazáshiba
    A "0x0feb3e2c" címen található utasítás a "0x0d6aa1a0" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read".
    A program befejezéséhez kattintson az ok gombra.
    ok
  • Rip
    Ha alapból nincs, létre kell neki hozni.
    Nálam így néz ki:

C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\felhasznalonev\counter-strike source\cstrike\models

• kifli
    amit letöltöttem ahoz nem volt readme és nincs models mappám ahova be kéne másolnom. De majd ma este megnézem hogy is tudom.
  • Rip
    Szerintem erre a CS topikban rögtön tudnak válaszolni.
    Amúgy általában, ha letöltesz valamit (modell, hang, stb), van mellékelve readme file, ahová le van írva, mit hová kell másolgatni.
    A játék nagy file-jaihoz nem kell nyúlni, nem kell semmi kiegészítő progi, csak be kell másolni a megfelelő mappába, és a játék fel fogja ismerni.
  • kifli
    köszi a segítséget megnézem
  • Simaji
    Cewa.

Ha jól emlékszek akkor a Steam-es játékok nem csak simán mappákba tárolják a cuccaikat hanem valami spéci (tömörített?) fájlba van minden cucc benne. Kell hozzá ez a progi: http://nemesis.thewavelength.net/index.php?p=26. Azt hiszem ez menteni is tudja a módosításokat.

De emellett ha jól tudom van olyan is, hogy a játék egy mappában tárolja a fájlokat. Ez valahogy így működik:

Pl.: [Steam ahova telepítve van]\steamapps\[A te felhasználóneved]\[Játék neve Pl.: hl2]\ és ebbe a mappába kellenek azok a dolgok amiket a megadott játékhoz hozzá akarsz adni. Tehát ha pl. a CS-hez akarsz hozzá adni cuccokat akkor ide megint a [Játék neve] mappa kell és abba mehetnek a models és egyéb mappák.

Remélem, hogy érthetően sikerült leírnom. :S Ha valami nem világos nyugodtan keress meg levélbe!

Bye!

Bye!
  • kifli
    Bocsi tudom off de lenne egy kérdésem. És mivál más topik nem nagyon megy amibe steames gamérol lehet kérdezni ezért ide írom.
    Hogy tudok modelleket berakni steames cs-be? egy pár fegyvert akarok lecserélni havernál törtbe simán tudtam de steambe nem megy nem találom a models mappát. PLs help!!
  • Noodlee
    Olvasd el FAQ
  • saxicola
    Helló!

A 3850-es videókarihoz megkaptam a Black Box-ot. De a Steam a következő hibát írja ki:ERROR Steam.exe (main exception): Unable to load library Steam.dll
    Nem tudjátok mi lehet a gond?
  • Depridol
    köszi megtaláltam és nem torrent!
    íme a direktlink
    HL2:OFFSHORE
  • strebacom
    Torrent sajnos, és nincs reg ja és orosz, de keress rá:
    HalfLife2 Offshore
  • Depridol
    linkt pls!:D
  • strebacom
    Ime:

• strebacom
    Találtam egy orosz HL2-t OFFSHORE cimen, mindjárt képek!!!
  • jozing
    nem tudjátok, hogy van-e magyar HL2(DM) klán? és ha igen melyek ezek/mik az elérhetőségeik?
  • jozing
    RMarvin: azóta megnéztem a kódjait és mivel általában én vagyok a host konzolba beírom. nekem ilyen garázs nem jelent meg soha.
  • RMarvin
    A "mod options"-ben kijelölöd a neked meglévő játékokat, majd újraindítod a modot. A Create servernél pedig ráböksz a "map_select" pályára és máris egy nagy teremben találod magad, ahol körbe vagy véve megszámozott garázsajtókkal. Mindegyik garázsajtó mögött egy-egy fejezet van, csak szét kell ütni a garázsajtót (Ez sajnos elég hosszú ideig is el tud tartani)
  • jozing
    érdekes, nekem Hl2-ben mikor father grigroi odaadta a shotit, midng kilpett egy ugyanilyen üzenettel (más volt a szám), először arra gondoltam h a memó hibás (új volt a gép, monnyuk még most is az), de aztán egynkorábbi mentésről jó volt. valszeg vmi kód szétcsúszot. ha eredeti a game, akkor maximum egy win reinstall lesz/email a tech supportnak
  • 062020
    Már újraindítást is próbáltam.