10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• EnZsolt
    Uninstall után törölted a registry-ből is?

futtatás: regedit, aztán nézd meg, ha ezután is fennáll a probléma, akkor inggomb sincs.
  • nagykovi
    Sziasztok.
    Leszedtem a Stargate TC2 nevü HL2 modot, de olyan problémám lenne vele, hogy mikor elsőre elinditottam (ekkor nem volt semmi baj vele), átállitottam wide screen-re a felbontást, azóta nem akar elindulni. Rákattintok az ikonra, egy pillanatra bejön egy nagy feketeség, meg töltögetés, mint ha inditaná a játékot, de aztán kidob asztalra. Néha kapok vmi olyan hibaüzenetet h a mareials/nemtommi mappán belül xy_widescreen file hiányzik. Nem lehet anélkül visszaállitani a felbontás h belépjek a játékba?
    Próbáltam már uninstall -> reinstall-t is de ezután is megmarad a probléma. Vkinek ha lenne ötlete az jó lenne.
    Köszi előre is
  • jozing
    a gyenge gép nem lehet baj, mert a TF2 a portal és EP2 orange boxos, új motorjára épül, és mivel az megy a másiknak is mennie kell.
    régi motor:
    hl2
    hl2: ep1 (HDR van benne, annyi különbség)
    HL2DM
    CS:S
    új motor:
    TF2
    HL2EP2
    portal
  • yooyoo
    Sikerült megoldanom a problémát, kb 10 percel ezelőtt!
    Sajnos egyikőtök sem talált.:P
    Amiatt fagyott le mert mindegyik játéknak külön hl2.exe-je van és amikor elindítottam a zonealarm megkérdezte hogy kiengedem-e a netre vagy nem, de ezt a ablakot magát nem láttam. Jártam már ugyan így a Racedriver GRID-dal is csak ott látszott.
    Azért nagyon köszönöm a segítséget.
    A feszítővas legyen veletek!
  • Kandurex
    magyarra van állítva a steam, tedd vissza angolra
  • Dodo55
    Első indításnál elég sokáig tölti a menüháttér pályát, ha régebbi géped van simán lehet akár 2-3 perc is.
  • akyyy
    nem lehet hogy gyenge a géped hozzá? vagy driver kell neki?
  • yooyoo
    Sziasztok!
    Eléggé különleges problémám lenne, sajna nem tudtam hogy keressek rá.

Tegnap megvettem steam-on keresztül az orange boxot és sikeresen fel is raktam. Ma reggel nekiálltam volna kipróbálni az új szerzeményeimet de azt vettem észre hogy a episode two és a portal nem hajlandó elindulni.

Elindulna a menü de a loading feliratnál lefagy és semmit nem tudok kezdeni vele, még a menügombok sem jönnek be, és gyakorlatilag csak a reset segít.

A Half Life 2; a Lost Coast és a Team Fortress 2 tökéletesen mennek hiba nélkül (megjegyzem zseniális játékok). Remélem tudtok seg-teni mert nagyon zavar ez a hiba.

• Seth
    EP1-2-ben van, az alapjkátékban nincs kommentár, és igen, sérthetetlen vagy miközben megy a szöveg ^^
  • akyyy
    nem tudja valaki a sima hl2, és ep1-be vannak-e kommentátorok, illetve azzal való játszás közbe sértetlenek vagyunk?

most vittem végre végig az ep2-őt, és belenéztem, és nem is rossz, biztos elmondanak pár érdekességet, és akkor már ujrajátszanám az előző részeket...

jah meg nincs valami jó hosszú részletes leírás a történetről? itt jöhet az első rész is, mert még nem igazán értettem anno a történetet benne:D
  • dav1d
    reggel volt kicsit :D sry
  • gabber_saviola
    Ilyen stílusú játékból ez az első, és nem kicsit megfogott. Szenzációsan jó gém.
  • Seth
    Igen, tipikus, a többség ezt csinálta először. Nekem sikerült is feljutnom a csőbe,aztán meg koppantam egy nagyot :)
  • gabber_saviola
    neked meg mi bajod?
  • dav1d
  • dav1d
    #7058 olvass vissza!
  • gabber_saviola
    dettó, ugyan ezt csináltam én is
  •  Evil
    Itt énis sokat szenvedtem, először leszórtam lentre a hordókat és elkezdtem tornyot építeni belőlük az átjáróhoz Csak ügye amikor ráugrottam feldőlt, néha már majdnem sikerült de aztán mégse :) Aztán végül is nemtudom már hogy de észrevettem azt az elrejtett kart.
  • laca133
    Ha ugyanazon hálózaton van a két gép akkor 1 IP-ről megy a dolog és ezért dob le.
  • Dodo55
    Mi a pontos hibaüzenet? Mert a képen nem látszik jól.
  • R3TR0

Gratulálok köszönjük emese

Arról nmtehetek ha valaki nm érti hogy 2 azaz kettő gép van és nem 1ről akarok csatlakozni na mind1
  • R3TR0
    nem mivel 2 külön account van te kurva okos gyerek annyi eszem nekem is van egy gépem nem fogok 1szerre két servere menni XD 2 gép 2 account 1net
  • dav1d
    mert egy játékkal nem lehet felmenni ugyanarra a szerverre

"De hiszen 2 gép van és két küön gém nmértem mit akartál montani??"

nem lehet hogy csak megosztottad a játékot és ugy inditottad el nem lehet hogy ugyanazokat a beállitásokat használja a játék? nálam simán ment...
  • R3TR0
    Sürgős help kéne mert nmtok a másik gép ellen jáccani mivel nm enged fel a mgadott hibákat csinálja a gép de független mrt mindkettő uezt csinálja ha egyik van fenn a másik nm mehet ha a másik akkor az egyik nm tud felmenni valamiért a gét gép nm tud felmenni 1szerre

monjuk routerrel van mgosztva a net ez mitől lehet???

HELP!!!
  • R3TR0
    De hiszen 2 gép van és két küön gém nmértem mit akartál montani??

• kifli
    mert egy játékkal nem lehet felmenni ugyanarra a szerverre
  • R3TR0

ezt dobja ki egy idő után de a két kockáról nm megy tovább
  • R3TR0
    A half-life Deathmatchnek nincs topicja ezért ide irom a nagy gondom:

Két gép van a lakásban mikor az egyikkel rámek egy serverre a DM-ben utána a másikkal ugyanoda nm tudok bemenni és ez lesz

utána egy hibaüzenet ami azt irja DISCONNECTED és ennyi amint lemegy a gép a serverről már fel tok menni

Mi lehet a gond??
  • gabber_saviola
    :Ddd
  • kifli

zeli: tudod a kreativitásom határtalan
  • zeli
    jóa nicked.
    [mostvetteészre]
  • strebacom
    " JÚÚÚJ BUZI VAGY!" (?)
  • kifli
    pfujj perverzek vagytok egy ilyen játékból ilyet csinálni...
    cs-be sokkal viccesebb mert ott buzulás van

AZT MONDTAM VICCESEBB NEM AZT HOGY JOBB!! MOST NEM KELL HOGY JÚÚÚJ BUZI VAGY!
  • Narxis
    :DDD
  • strebacom
    Nagyon jó szaglászik az öreg róka.....
  • chopin42
    :D
  • chooselee
    Volt ott ennyi...rámrobbantak egy párszor! :D Nem győztem elugrálni...
  • jozing
    nekem mintha az a rész nem tartalmazott volna ennyi hordót. de lehet h csak felrobbantak... akkor is, aze nyém sokkal üresebbnek hatott.
  • gabber_saviola
    köszi mindenkinek már megtaláltam, gúgli a barátom

• gabber_saviola
    sziasztok. segítsetek már nekem, mert elakadtam :(

itt mi a rákot kell csinálni? (C3 Route Kanal)

köszönöm szépen