10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#7097 Uninstall után törölted a registry-ből is?
futtatás: regedit, aztán nézd meg, ha ezután is fennáll a probléma, akkor inggomb sincs. -
nagykovi #7096 Sziasztok.
Leszedtem a Stargate TC2 nevü HL2 modot, de olyan problémám lenne vele, hogy mikor elsőre elinditottam (ekkor nem volt semmi baj vele), átállitottam wide screen-re a felbontást, azóta nem akar elindulni. Rákattintok az ikonra, egy pillanatra bejön egy nagy feketeség, meg töltögetés, mint ha inditaná a játékot, de aztán kidob asztalra. Néha kapok vmi olyan hibaüzenetet h a mareials/nemtommi mappán belül xy_widescreen file hiányzik. Nem lehet anélkül visszaállitani a felbontás h belépjek a játékba?
Próbáltam már uninstall -> reinstall-t is de ezután is megmarad a probléma. Vkinek ha lenne ötlete az jó lenne.
Köszi előre is -
#7095 a gyenge gép nem lehet baj, mert a TF2 a portal és EP2 orange boxos, új motorjára épül, és mivel az megy a másiknak is mennie kell.
régi motor:
hl2
hl2: ep1 (HDR van benne, annyi különbség)
HL2DM
CS:S
új motor:
TF2
HL2EP2
portal -
yooyoo #7094 Sikerült megoldanom a problémát, kb 10 percel ezelőtt!
Sajnos egyikőtök sem talált.:P
Amiatt fagyott le mert mindegyik játéknak külön hl2.exe-je van és amikor elindítottam a zonealarm megkérdezte hogy kiengedem-e a netre vagy nem, de ezt a ablakot magát nem láttam. Jártam már ugyan így a Racedriver GRID-dal is csak ott látszott.
Azért nagyon köszönöm a segítséget.
A feszítővas legyen veletek! -
#7093 magyarra van állítva a steam, tedd vissza angolra -
Dodo55 #7092 Első indításnál elég sokáig tölti a menüháttér pályát, ha régebbi géped van simán lehet akár 2-3 perc is. -
#7091 nem lehet hogy gyenge a géped hozzá? vagy driver kell neki? -
yooyoo #7090 Sziasztok!
Eléggé különleges problémám lenne, sajna nem tudtam hogy keressek rá.
Tegnap megvettem steam-on keresztül az orange boxot és sikeresen fel is raktam. Ma reggel nekiálltam volna kipróbálni az új szerzeményeimet de azt vettem észre hogy a episode two és a portal nem hajlandó elindulni.
Elindulna a menü de a loading feliratnál lefagy és semmit nem tudok kezdeni vele, még a menügombok sem jönnek be, és gyakorlatilag csak a reset segít.
A Half Life 2; a Lost Coast és a Team Fortress 2 tökéletesen mennek hiba nélkül (megjegyzem zseniális játékok). Remélem tudtok seg-teni mert nagyon zavar ez a hiba.
-
#7089 EP1-2-ben van, az alapjkátékban nincs kommentár, és igen, sérthetetlen vagy miközben megy a szöveg ^^ -
#7088 nem tudja valaki a sima hl2, és ep1-be vannak-e kommentátorok, illetve azzal való játszás közbe sértetlenek vagyunk?
most vittem végre végig az ep2-őt, és belenéztem, és nem is rossz, biztos elmondanak pár érdekességet, és akkor már ujrajátszanám az előző részeket...
jah meg nincs valami jó hosszú részletes leírás a történetről? itt jöhet az első rész is, mert még nem igazán értettem anno a történetet benne:D -
dav1d #7087 reggel volt kicsit :D sry -
#7086 Ilyen stílusú játékból ez az első, és nem kicsit megfogott. Szenzációsan jó gém. -
#7085 Igen, tipikus, a többség ezt csinálta először. Nekem sikerült is feljutnom a csőbe,aztán meg koppantam egy nagyot :) -
#7084 neked meg mi bajod? -
dav1d #7083 #7082 -
dav1d #7082 #7058 olvass vissza! -
#7081 dettó, ugyan ezt csináltam én is -
#7080 Itt énis sokat szenvedtem, először leszórtam lentre a hordókat és elkezdtem tornyot építeni belőlük az átjáróhoz Csak ügye amikor ráugrottam feldőlt, néha már majdnem sikerült de aztán mégse :) Aztán végül is nemtudom már hogy de észrevettem azt az elrejtett kart. -
#7079 Ha ugyanazon hálózaton van a két gép akkor 1 IP-ről megy a dolog és ezért dob le. -
Dodo55 #7078 Mi a pontos hibaüzenet? Mert a képen nem látszik jól. -
Gratulálok köszönjük emese
Arról nmtehetek ha valaki nm érti hogy 2 azaz kettő gép van és nem 1ről akarok csatlakozni na mind1 -
#7075 nem mivel 2 külön account van te kurva okos gyerek annyi eszem nekem is van egy gépem nem fogok 1szerre két servere menni XD 2 gép 2 account 1net -
dav1d #7074 mert egy játékkal nem lehet felmenni ugyanarra a szerverre
"De hiszen 2 gép van és két küön gém nmértem mit akartál montani??"
nem lehet hogy csak megosztottad a játékot és ugy inditottad el nem lehet hogy ugyanazokat a beállitásokat használja a játék? nálam simán ment... -
#7073 Sürgős help kéne mert nmtok a másik gép ellen jáccani mivel nm enged fel a mgadott hibákat csinálja a gép de független mrt mindkettő uezt csinálja ha egyik van fenn a másik nm mehet ha a másik akkor az egyik nm tud felmenni valamiért a gét gép nm tud felmenni 1szerre
monjuk routerrel van mgosztva a net ez mitől lehet???
HELP!!! -
#7072 De hiszen 2 gép van és két küön gém nmértem mit akartál montani??
-
#7071 mert egy játékkal nem lehet felmenni ugyanarra a szerverre -
ezt dobja ki egy idő után de a két kockáról nm megy tovább -
#7069 A half-life Deathmatchnek nincs topicja ezért ide irom a nagy gondom:
Két gép van a lakásban mikor az egyikkel rámek egy serverre a DM-ben utána a másikkal ugyanoda nm tudok bemenni és ez lesz
utána egy hibaüzenet ami azt irja DISCONNECTED és ennyi amint lemegy a gép a serverről már fel tok menni
Mi lehet a gond?? -
#7068 :Ddd -
zeli: tudod a kreativitásom határtalan -
#7066 jóa nicked.
[mostvetteészre] -
strebacom #7065 " JÚÚÚJ BUZI VAGY!" (?) -
#7064 pfujj perverzek vagytok egy ilyen játékból ilyet csinálni...
cs-be sokkal viccesebb mert ott buzulás van
AZT MONDTAM VICCESEBB NEM AZT HOGY JOBB!! MOST NEM KELL HOGY JÚÚÚJ BUZI VAGY! -
#7063 :DDD -
strebacom #7062 Nagyon jó szaglászik az öreg róka..... -
#7061 :D -
chooselee #7060 Volt ott ennyi...rámrobbantak egy párszor! :D Nem győztem elugrálni... -
#7059 nekem mintha az a rész nem tartalmazott volna ennyi hordót. de lehet h csak felrobbantak... akkor is, aze nyém sokkal üresebbnek hatott. -
#7058 köszi mindenkinek már megtaláltam, gúgli a barátom
-
#7057 sziasztok. segítsetek már nekem, mert elakadtam :(
itt mi a rákot kell csinálni? (C3 Route Kanal)
köszönöm szépen