10224

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
ja biztos magával vitték a hullát abból a raktárból. -
-
-
Én konkrétan két egész napot csesztem el rá hogy működjön, és a végén gáz volt. Inkább kihagynám ezek után... -
CM 2013 nem lesz 2013-ban :D -
Csak ne a 2013 aplha-t mert ez nagyon rossz. -
Megcsináltam már,de azért köszi :) Mindenki próbálja ki a CM módot nagyon jó! -
SteamsteamappsSourceMods -ba telepítetted, ugye? Nem Steam-ből indítod, hanem külön exe-vel? -
Igen, még teszt verzió, korábban írta bétának, mostanra már alfának, lehet sok változtatás mellett döntött közben. -
13 még béta nem? -
Valamiért nem akar menni... Nem találók rá megoldást. :( -
Could not find the HL2 executable. Please make shure, this launcher is in the same directory!
MOST SEM JÓ ezt írja... -
Már telepítem is. Jó étvágyat! -
Már csak a 13-as működik rendesen. -
Csak 3-at olvass vissza kérlek. -
mountappfilesystem() failed you don't have all gcfs needed to play this game
Cinematicmodnál 12 ezt a problémát írja ki amikor elindítom a játékot! Tud valaki segíteni? -
Nahezen megcsináltam, leszedtem, nagyobb volt mint az előző, már ezen az egy játékon kívül nincs más fent a gépen olyan rohadt nagy mérete van, felszenvedte, el is indult rendesen, tökre örültem, csak a steam át állt angolra, ezért kiléptem... de amikor visszaléptem úgy szaggatott mintha képregényt néznék. Előzőleg maxon volt, 8x élsimításban, meg se kottyant neki, amikor meg visszalépek legközelebb már játszhatatlan... Én ezt nem értem (ha vissza állítom angolra, akkor is, meg alapból a feliratnak mi köze lenne ehhez) Komolyan ezért szenvedek vele két egész napja, hogy aztán töröljem az egészet ilyen miatt...? -
Hát ez nekem magas. Megpróbálom a 2013-at, az egyszerűbben hangzik. -
A gcf fileok a régi rendszer.
A CM12-höz volt egy SteamPipe patch, az új CM2013 meg már eleve arra készült, azt nem kell patchelgetni.
És elméletileg a Source SDK + SDK Base 2006 + SDK Base 2007 kell neki.
Ez lényegében azt jelenti, ha régen telepítetted a HL2-t + Ep1-2-t és nem frissítetted SteamPipera, akkor CM12-vel megy, ha frissített SteamPipera, vagy nem nagyon régen telepítetted, akkor a CM2013 kell. -
Volt valami kavarás a gcf-ekkel, nem tudom megcsinálták-e már a srácok a javítást hogy azok nélkül is menjen (Steam átállt valami más rendszerre, úgyhogy CM hiába is keresi őket). Próbálkozz egy frissebb CM verzióval, nekem a legutolsó infóm az hogy javították vagy legalábbis patchelték. -
kjhun #9964 Milyen GCF fájlok vannak neked a (talán a cache?) mappában?
A Source SDK + Source SDK Base 2006 + Source SDK Base 2007-nek is fent kell lennie, legalábbis a BMS mind a hármat igényelte. A NoSteam-es DVD5 verzió ezeket tartalmazza:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
base source engine 2.gcf
source 2007 binaries.gcf
source 2007 shared materials.gcf
source 2007 shared models.gcf
source 2007 shared sounds.gcf
source materials.gcf
source models.gcf
source sdk base 2007.gcf
source sdk base.gcf
source sounds.gcf
sourceinit.gcf
sourcesdk.gcf
winui.gcf
Ha, valamelyik nincs meg, lehet, hogy pont amiatt nem megy, telepítened kell. -
Megvolt. -
r4pt0r #9962 Elvileg el is kell indítani mindegyiket amiket írtál. Nem tudom ezt nézted már. -
Hali
Felraktam a cinematics mod 12-t de 6 órát szórakoztam vele, és képtelen vagyok elindítani... Valaki tudna segíteni?
Amikor elindítanám ezt a hibaüzenetet írja ki. Fent van a sima HL2, ep1-ep2-source sdk-base 2007. Utánanéztem neten, azt írták azért van, mert nincs fent minden összetevő, de fent van mind... Esetleg, követelménynél olyat ír hogy:
- Source SDK
- Source SDK 2007
- Source SDK Base
Az első 2 okés, de a "Source SDK Base" az mi? Mert olyan nincs. -
Nekem mindhárom HL2 rész acsijai ki vannak maxolva úgyhogy hidegen hagy a téma :)
Inkább egy normális Alyx kerüljön végre a játékba és a bugokat kéne fixálni amitől megáll a tudomány és nem lehet továbbhaladni a játékban. Max cheattel.
-
Szerintem arra gondol, hogy rengeteg alkalmazás van a neten, amivel egy kattintással feloldhatsz, zárhatsz, nullázhatsz acsikat Steam-es játékokban. Én is használtam ilyet anno, mikor elajándékoztam egy régi account-omat (lenulláztam az acsikat).
Természetesen ez nem egy "legális" dolog, így a CM vagy egyéb mod-ok készítői nem fogják ezt kockáztatni. Az már más kérdés, hogy a legtöbb mod készítője pont lesz*rja az achievement-eket, amit teljesen megértek:) -
Igazándiból a CM (2013-at nem néztem még) mindig rádszólt, hogy zárd be a Steam-et és anélkül futtasd a játékot, mert a Steam jelenléte hibákat szül a mod-ban. Ez eddig mindig így volt (CM11 pl el sem indult Steam jelenléttel)
Egyébként, ahogy lejjebb is írták, bármilyen játékot, programot hozzáadhatsz a Steam könyvtáradhoz és indíthatod onnan. Ha van az adott programnak teljes képernyős módja, akkor lesz benne overlay is. -
Mi is a fail? -
bcrics #9956 Az mekkora Fail lehet már:D -
Dodo55 #9955 Igen, elég védettek az achik, sv_cheats rögtön letiltja őket, plusz szerintem olyan védelem is van, mint az sv_pure (kliens assetek checksum ellenőrzése) amit annak idején CSS-hez csináltak, hogy ne lehessen pl. a material leírók átírásával WH-zni (opacity-t adni a faltextúráknak). Ha ezt szerver-kliens viszonylatban megoldották, akkor biztos lokálisan is berakták az achik-hoz.
Arról meg persze nem is beszélve ahogy azt mondtátok, hogy a CM egy sourcemod, nem pedig a HL2 játékok kliensének direkt modifikációja (tehát a Steam nem natív HL2/EP1/EP2-ként látja, onnantól meg eleve nincs miről beszélni). -
A készítő hozzállása egyébként is az, hogy elsőre vidd végig a mod nélkül, szóval nem vesződik vele.
De egyébként sem biztos, hogy lehetséges megoldani, az achivement rendszernek lehet annyi védelme, hogy egy moddal pl ne lehessen rögtön az elején minden achivementet odaadni.
Max úgy tudom elképzelni, ha a steam workshop rendszerében esetleg lenne lehetőség modoknak külön achivement. -
RAMyMamy #9953 a közösséges bizbaszt akkor is kiírja, ha egy nem-steames játékot adsz hozzá a könyvtáradhoz és azt indítod el... semmi köze nincs most ehhez
CM-ban nincsenek acsik és nem is lesznek. ez van -
De a futtatásához kell a steam :) És amikor elinditom a steam ki is irja, hogy hozzáférés a közösséghez shift+tab blablabla.
-
Miután nem steam-es játék, hanem egy különálló mod:) -
RAMyMamy #9950 nem is fogja kezelni -
Viszont az achikat nem kezeli ha CM-el inditom el.EP2-ben nem adott egyet sem most mikor játszottam. -
Na meg is lett. Az autoexec.cfg-ben a crosshair-t át kell irni 1-re. -
Egy gondom van vele, hogy nincs célkereszt :(
Mi lehet a baja?
-
Nézd meg jobban. -
Semmi extrát nem látok az eddigiekhez képest.