10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Hoz_Hun #7177 Hahaha,... hát igen, bár nekem inkább furcsa volt. De nem kötelező ezt a modelt betenni hozzá. Van egy külön progi benne, amit ha elindítasz kiválaszthatod Alyx hogy nézzen ki. Akár fejezenekén is beállíthatod és akkor automatikusan "átöltözik". olyan 5-6 model közül választhatsz. Van közte eredeti érintetlen Alyx meg HD Alyx na és ez a csaj többfajta ruhában. A többi karakter is állítható, de csak a HDs vagy az eredeti között (de nekik nincsenek egyéb variánsaik csak Alyxnek).
Ki van ez találva.
Ja és ettől függetlenül simán elindíthatod az egészet normálisan is ahogy eddig, mert nem buzerál abba bele. A mentett állások is külön vannak. -
Hoz_Hun #7176 Csak eredetire lehet rátenni (legalábbis ezt írják). Bár nem ráteszi, hanem mellé tehát nem ír felül semmit.
ITT megtalálod. Több mint 6 giga (5 részre bontva), de elég hamar lejön ahoz képest. -
#7175 Tetszik. ^^ -
#7174 mind ha én mondtam volna. -
#7173 A te képeden lévő Alyx modellnek nagyobb mellei vannak, viszont az arca szerintem csúnyább mint az eredeti ,túlságosan kurvásra csinálták:) -
#7172 Jól néz ki! A grafika se rossz. -
Forcee #7171 te pontosan mejiket szedted le h igy felmodoltad? :D mert ez engem is érdekelne -
Forcee #7170 ezt rá lehet rakni eredetire is ? -
#7169 -
Hoz_Hun #7168 Na még két kép. Ez nem saját screenshot mint az előzőek, de tényleg így néz ki.
-
Hoz_Hun #7167 Ja meg betettek valami fizikát is Alyx mellének, úgy hogy most löbögnek ha lő, ugrik meg egyebeket csinál. -
Hoz_Hun #7166 FakeFactory cinematik modját használja valaki. Én tegnap tettem fel. Elképesztő grafikája lett a gémnek. Ime pár kép, a HL2 meg az Ep 1 elejéről vannak:
Elején a metron. Utasok „kicsit” kidolgozottak lettek
Barney
Ep1 eleje
Alyx több választható skinnel van. Nekem ez bejött.
-
Forcee #7165 a többi részébe jo a hang mert az ep1 el nincs gond. lehet h roszul raktam föl? -
Forcee #7164 csötök amikor elinditom a hl2-t akkor az introkban is meg a játékban elmegy a beszédhang csak a beszédhang. pl az öltönyös csákonak is csak 1 szavát hallom aztán elmegy a hang akkor a kivetitön lévö embert se halani h mit mond. pedig már egyszer végig toltam és akkor nemvolt ien probléma. -
chooselee #7163 Nézelődj itt: LEFT 4 DEAD SG TOPIK -
#7162 Amúgy magyar idő szerint meddig kerül még 1060 Ft-ba az EP1?
Lehet hogy nem is a kártyámmal van gond, csak még nem jött meg rá egy átutalás, aminek már rég ott kéne lennie, és nincs rajta épp egy fillér se. De akkor holnap dobnék rá. -
#7161 köszi, ha tudtam volna előbb akkor úgy játszom végig. majd megjelenés előtt :) -
#7160 nagyon láma dolog ha megkérdezem mi is az a Left4Death? :) -
#7159 EA majd ráveszi őket hogy az is karácsonyra jöjjön ^ -
#7158 Én olyanra emlékszem, hogy egy Left4Death interjúban rákérdeztek az EP3-ra, és olyasmit mondtak: "Persze, készül az is, akkor kezdjük majd reklámozni, ha kintlesz a L4D" Szóval a megjelenés idén karácsony, és jövő nyár közé saccolható. Csak nem akarják megosztani a figyelmet, most a L4D-t futtatják, ha majd kezd lecsengeni, akkor elkezdik ezt előreklámozgatni, és kiadják ha már visszaeső stádiumban lesznek a L4D eladások. -
#7157 hát ep2-ben néhány kommentátorlban beszélnek rola!!! -
#7156 Az Ep3-ról van már bárminemű infó? Nem gépigényre, screenshotora sőt nem is megjelenési dátumra gondolok, hanem csak valami kis információmorzsára :-) Gabe Newell egy elejtett megjegyzése, bármi. -
chooselee #7155 Igen steamen, OTP Junior Visa electron.
Amúgy ezen a linken lehet olvasni a vásárlásról. Itt egy pár ismert kártya fel is van tüntetve,közte az általam említett is.
STEAM COMMUNITY -
#7154 kérdezz rá a bank info vonalán hogy mért nem megy át a pénz, bankkartya.hu szerint mennie kéne ilyenekkel is -
#7153 Nem teljesen. Van a téglalap alakú logó hogy VISA, és alatta a kártya háttérképére írva hogy Electron. De az electron szó nem része a VISA logónak, csak alá van odabiggyesztve a szó mintha nem együvé tartoznának a logóval...
Akkor ez nem nyerő steamen, ugye? -
#7152 steam-en? -
chooselee #7151 Nek visa electron és OTP-s és semmi baja nem volt,vettem vele nem egy játékot. (Számszerint 2-t :) ) -
#7150 Ezek szerint ilyen, és nem ilyen. -
#7149 Jobban megnézve ott van a VISA logó alatt az electron felirat is, és nem dombornyomott csak festett feliratos (bár picikát átüt a hátoldalon a számok tükörképe, de nem úgy mint pl. a Westeles aranykártyán). Még sosem próbáltam vele neten vásárolni, de ezek szerint most se fogok. -
#7148 Dombornyomott VISA, vagy sima VISA Elektron? Nem mindegy! -
Dodo55 #7147 Én sikeresen vásároltam már dombornyomott VISA-val, meg amikor még nem volt nekem, akkor VISA Electronnal, mindkettővel simán ment. Igaz egyik sem OTP-s volt. -
#7146 Lehet nem lehet neten vásárolni vele. -
#7145 Ennyiért tényleg megéri. Viszont hogy a faszba kell steamen vásárolni? Bepötyögtem a kártyaszámom, meg ilyenek (igaz ékezetet nem tudtam tenni), de kidobott hogy nem kapnak pénzt a bankomtól. VISA-s OTP. -
#7144 Wow kösz, hogy szóltál! Má régóta meg akarom venni, de most akkor nem szalasztom el. -
#7143 Az Episode 1 a Steam-en a hétvégén csak $4.99! Akinek nincs meg eredetiben, ennyiért nem kéne elszalasztania :) -
#7142 és még vhol lehet?:D -
#7141 Mielőtt elmondja Alyx a varázsszót, látszik az összetett monitoron. Tulajdonképpen ez aktiválja Alyxot -
#7140 és még hol lehet vele találkozni? mert sztem nem vettem észre a hidon kivül:D -
#7139 ep1-be azért nincs g-man mert a vortigauntok távoltartják. aztán ep2-be mikor alyxot gyógyítják újra megtalál amíg ők elfoglaltak. -
#7138 Másold át az egész Steam mappát oda ahova installálnád a játékot.