Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez is egy nézõ pont. De pl. nekem sincs sok eredeti játék csak amit tényleg jó pl. cs:s. De engem is zavar ha mindig megkérdezik ua., vagy pl. ha már megkérdezik és nem jön válasz nem bunkó stílusban kell megint feltenni meg ilyenek. Ez a fórum meg nem azért van hogy a warezosok legyenek segítve hanem a játékról szól. Ha meg már nem veszed meg a játékokat, legalább annyit tegyenek meg hogy megtanulnak olvasni. Vagy a googlet használni. Mert az sem került több idõbe mint ide egy teljesen felesleges kommentet beírni.

Barpi
Ne haragudj, de nem értelek. Sõt már az egész játék fórumot sem értem. Tudod amikor az SG még nem SG volt, hanem szuperwarez.hu akkor itt többnyire csak warez játékokkal kapcsolatban írogattunk. Aztán jött a névcsere, de még mindig lehetett warez kérdéseket feltenni. Most meg van pár apuci kedvence 12-15 éves gyerkõcök akik elsõ fingra megkapnak mindent majd nyitnak egy topic-ot aztán rögtön oda is írja „a warez téma kerülendõ” ezzel is azt fitoktatva, hogy „nekem megvan ám eredetibe” ( bár nem tudom mi az a becsületes munka amivel megkereshettem volna rá a pénz. Szóltam faternak aztán itt van. Ti meg kis warezoló köcsögök húzzatok innen!) Ha nem tudsz, vagy akarsz segíteni másnak, (mert Uri gyerek, vagy bunkó vagy, esetleg mert csak) akkor hallgass és ne írogass olyanokat amivel hazánk játékhasználóinak 98% sértegeted! Gondolom neked minden jogtiszta a gépeden. Semmi warez?

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

poruljartal
Igaz, nekem is csak a csé van meg eredetiben! és 15 évesen nem tudok dolgozni menni, hogy legyen rá pénzem

Akko rfeszitsél komám hogy neked eredeti vantudod van akinek nincs annyi pénze hogy csak ugy 10-20 ezreket játékoktra kidobáljon.Az pedig jogos hogy akkor oldjam meg magam kb.3 napja küzdök vele.Ha nem megy elsõre nem kezdek el sirni egybõl!És bocs,hogy feltettem ugyan azt a kérdést mint az elõttem szólók.Végezetül csak annyit,hogy ezek vagyunk mi magyarok!
Humesz
<#eljen>
Helyes, így kell ezt. Én csak azt nem szeretem amikor 1 kérdést minden oldalon feltesznek vagy 200x-or. Persze ha valamit már rég kérdeztek amihez 20 oldalt kéne vissza olvasni az nem lenne gond de az a baj hogy mindig ua kérdezik.

Amúgy itt a legtöbbünknek eredeti van, és elég idegesítõ dolog, amikor elvárják, hogy az általunk soha nem látott warez verzió ügyeiben segítsünk.

Ha már megspóroltál 10000 forintot, akkor legyen már benned annyi, hogy megpróbálod magadtól megoldani, vagy csak figyelmesebben elolvasni az nfo-t, nem pedig másokat zaklatni, mert sikerült valamit nagyon elrontanod kicsomagoláskor.

De tudod vissza is olvashatnál kicsit, kb 1000x lett kitárgyalva ez a hibaüzenet dolog.
WAREZ Portalhoz kért segítséget.
Még ha EP2-höz azt mondom OK, de van külön Portal topic.

Amúgy az a mountfilesystemes hiba, amit az NFO figyelmes elolvasása esetén tudomásom szerint LEHETETLEN elõidézni, max valami 10 évvel ezelõtti total commanderrel.
Seth
talán mert vmi hasonló stílusban írtál mint most? vagy mert olyat kérdeztél ami benne van a faq-ban, vagy ezerszer ki lett tárgyalva csak vissza kéne kicsit olvasni <#levele>

PSN ID.: Beegabor

a kurva anyádé tölöd ki az üzimet?
kell hozzá valami plussz cuccos?
Ombika
VEgignyomtam nagyon utos cucc,csak kar,hogy rovid!!

hello mit kell csinálni a sim fájlokkal, csináltam egy back upota steambe, és most vissza akarom másolni hogy kell?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

woy
olyan mintha pelenka lenne rajta <#hehe>

Gordon ruhájának textúráin még dolgozhatnak egy kicsit a fejlesztõk.<#idiota>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

woy
<#nyes> concept art

Tatyla
episode 3 titkos kép<#idiota>:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

woy
black mesa kicsit odébb van <#smile>

Lol, szerintem a Borealisra gondolt, csak kicsit hiányos az angol tudása 😄
Seth
Mirõl is beszélsz? ^^

mért kell menni black melsába? és honnan került elõ? mért volt elveszve?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Bence94
helo végigvittem a vége elég szomorú volt.azért még végigviszem magyarul meg madj ha meglesz az új karim max grafikán is.most megint várhatunk az episode 3-ra sajnos megint éveket nem bírom ki .

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

nincs semmilyen install vagy setup

Episode 2 kivégezve. Hát az utolsó pálya brutális volt, még easy-n is megizasztott. A végjátékról meg annyit: Mikor lessz már ep3????????
Szóval szerintem ez egy baromi jól összerakott játék.

Ati

Seth
Mert azok nem videók,csak ez az összefoglaló az

Ombika
THX,tobbi video akkor gondolom igen! <#worship>

Seth
Jah az összefoglalóvideó az ep1-rõl, az nincs feliratozva

Ombika
PL az elejen ahogy kezdodik mikor megtalal a kutya.. 😊

Seth
Milyen videók???

Ombika
A magyarositas utan a videok alatt is magyarnak kellene lennie ?

Ombika
Storno torolve....

Ombika
Tudna vki linket adni a felvillano rossz texturas javitashoz?!

Blekk Síp
"The cake is a lie!!!" <#idiota>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Seth
Gratulálunk, nyertél egy sütit ^^

Bence94
helo tegnap megvettem az roange boxot és marha jó lett .csak ennyit akartam mondani mert régebben ígértem hogy megveszem.<#eljen>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

RelakS
Nincs a kimentett fájlok mellett egy install.exe, vagy egy setup.exe?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hello egy olyat szeretnék kérdezni, a steam backup funkciójával elmentettem az ep2-õt videokártyához kaptam, kimentett ilyen sid fájlokat ezeket hogy tudom visszamásolni hogy menjen a játék

Na én most játszottam ki az ep 1 et, jön az ep2. Tényleg rövid volt, de ebbõl a töménytelen akcióbol szerintem elég is volt ennyi, ugyhogy ilyen szempontból nekem nem volt gondom a hosszúsággal.

Ati

bakker, én meg vashordókat pakoltam a kar mögé, hogy bekapcsolva maradjon. köszi.
RelakS
Nézd meg a lift mechanikáját. Nem hiányolsz belõle valamit?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pl egy fogaskereket, amit a hátad mögött lévõ másik cuccról le tudsz szedni, és helyre tudsz rakni?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

elakadtam, ahol a liftet kéne hívnom, de hiába húzom el a kart, visszaugrik 😞 vagy egészen más irányba kellene tapogatóznom?
Chamelia
Helloka
Ha van egy Portal-DVD5 verzióm és egy Episode 2-DVD5 verzióm is, akkor ezeket csak feltelepíteni kell és menni fog, nem kell majd vacakolni semmi parancsikonokkal és fix-ekkel? (Nincs rá pénzem és nem is lesz de szeretnék játszani vele, ezért még nem kell megtámadni, csak lécci válaszoljon aki tud, köszi)

MerlinW
LoooL <#idiota>

[merlinw.org]

Rip
Hihi!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

A megoldás (jó, most így én se tudnék csak úgy elõkapni ennyit, de ez akkor is biztosan megoldja):
stargatelost
üdv!

az lenne a problémám, hogy felraktam a Half Life 2 - Episode one-t, bejön a menü, rámegyek, hogy new game, start new game és semmi nem trténik, ott vagyok a menüben, és nem tölt, nem vált át másik képernyõre, semmi...

gondolom már rengetegszer feltetették ezt a kérdést 😊 de én azért elõre is megköszönöm annak, aki megoldást talál a problémámra 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

TSL16b
gregtom6, és akit még érdekel: Kész a kommentárokat is tartalmazó magyarítás, magyarosítás, honosítás, valamint fordítás is, lokalizálható a Magyarítások Portálon (a fejlécben a link már arra mutat).
<#vigyor2>

akyyy
hát ez nem jött be... szépen szaggat, amint megnyilt 1 portál.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
jah, de már az epidos1hez is olyan hülyw warez van hogy már fáj.

ki se lehet normálisan írni, stb, ráadásul az ep 2 tán már dvd9-es, egyszerübb ha megveszem és neten is lehet vele akkor játszani, cheaterek nélkül. persze ha normálisan el fog indulni, ha nem akkor hagyom a francba😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Be kell másolni a fájlokat a megfelelõ helyre. De az is lehet, hogy telepítõje van, akkor azt kell futtatni.
Nem tudom, és nem is fogom tudni, mert nem fogok azért 1-2 gigát letölteni, hogy ezt megtudjam.