10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Dodo55 #7217 Na, végre valami hír.
Azt hiszem az EP2 megjelenése után azt mondták, hogy az EP3-ról direkt később fog csak info jönni, mikor már közelít a végleges változathoz, hogy ne járjanak úgy, mint az EP2-vel, hogy a trailerben látható dolgokból szinte semmi nem került bele a végleges játékba. -
#7216 Egyelőre még nem sokat tudni, sőt gyakorlatilag semmit, a Half-Life folytatásos regényének új részéről, ám egy interjúban a Valve marketing igazgatója Doug Lombardi ejtett róla pár szót. Lombardi elmondta, hogy közel az idő, mikor hivatalosan is bejelentik a Half-Life 2: Episode Three-t, s akkor persze már részletekkel is fog tudni szolgálni a játékról. Arra a kérdésre, hogy ez mikor történhet meg, úgy reagált, hogy a közeljövőben, de még mindenképpen idén. Egyes pletykák szerint a játék megjelenése 2009-ben várható – persze először még érkezzen meg a hivatalos bejelentés. -
#7215 semmivel se lehet tobbet erteni :] -
Forcee #7214 megvan csináltam egy javitást és jo lett a hang.
valaki játszot az 1 el??? abba mi volt a story??? mert van egy csomo dolog amit csak akkor lehet érteni ha az 1. vel játszotál. pl ki az az öltönyös csáko? -
Forcee #7213 ha leszedem a steamet akkor a játékok is lejönnek? -
Forcee #7212 viszont az alap HL2 beszédhangjával akármit cisnálok nemjo:S. már kezd az idegeimre menni . senkinek sem szarodott el a hang még igy? már a játékot is ujraraktam akkor a hangkártyát is és nemtom. de csináltam egy ojat ha steam-ot áthuztam a másik meghajtóra mert nem akartam ujrarakni és valamiért az orange box cdt se akarja olvasni a gép de akkor még nem volt fönt egyik hl se csak a team fortress és az még mindig hibátlanul müjödik. Nemtudja vki h mi lehet a gond????(hozzá teszem ez a mod se javitota meg a patcheket pedig a steam automatikusan fölrakja.) -
ronny666 #7211 Köszi, az volt.... -
#7210 Jaaaa, keress egy kinyitható panelt asszem abba dobtam bele egy gránátot. -
ronny666 #7209 Az rendben van, de utána??
-
#7208 Asszem az épület mellett egy autó platóján van gránátos doboz, kiveszed a gránátokat és bedobod az épületbe fent az ablakon keresztül asszem. Rég játszottam, szal nem biztos. -
ronny666 #7207 Segítsetek lécci, elakadtam a gémben!
A RadarCsali pályán vagyok, mikor a sok zombi és autóroncs között kell laposkúszni, majd bemenni egy épületbe, amiből az automaták lőnek kifelé. Itt a gond, hogy nem tudom mit kellene tenni, hogy kijussak az épületből. Megtenné valaki, hogy leírja?
Köszönöm! -
#7206 3 giga memó meg 6 gigás pakk? inkább maradok az oridzsinálnál, nekem az is bevált :D -
Forcee #7205 lol az elsö chapter 2. töltésénél visszadob a menübe és föl fed egy csomo uj chaptert de csak a Ravenholme-s ba enged be. Mi a fene van ezel? -
Forcee #7204 na most meg az elsö rendes töltésnél visszadob a meüben és fölfedi a chapterek egy részét de nem eenged egyikbe se belépni xD -
Hoz_Hun #7203 Passz. Tudtommal csak a zenéket turbósították fel picit, bár nekem az nem tünt fel, sose figyeltem a zenére. Többi hang az maradt.
Talán próbáld azt is a menüben állítani. -
Hoz_Hun #7202 Ha kilépsz a "Character Pimper"-el tudod átváltani a karaktereket. Bár alapba be van állítva a HDs karakterek. Egyszerű; az első oldalon rögtön Alyx-ot állíthatod be. Először kattint a felsősorban a fejeztet jelölő Alyxra és akkor megjelenik miket tudsz választani. Rákattintasz amelyik tetszik és dupla kattintás a nagyképen és ki is cserélte. Utánna ha inditod akkor azaz Alyx lesz a játékban illetve olyan ruhában. Ha mindenhól az új Alyx kell, akkor fejezetenként állítsd be, különben a deafult Alyx lesz ott. Menett állásokba nem szól bele ez az átállítás, tehát kimented átállítod a karakter és akkor vissza töltve már az új lesz ott. -
Forcee #7201 de a hangja sajna mégm indig nemjo. valamiért a hl2 nek elmegy a beszédhangja már ujra raktam a drivert is és mégse :S -
Forcee #7200 már jo lehet magas volt neki a grafika és megértem a "Runtime errort" letetem lowra menübe amint betöltöte visza raktam csillagosokra mert magasaban volt -
Hoz_Hun #7199 Ne dx8 használj, megy dx9-el is. Azaz szerintem dx9 alatt nem is megy. -
Hoz_Hun #7198 Probálj állítani a grafikai beállításokon. Pl az árnyékot vedd le vagy kapcsolj ki valami effektet, aztán be lehet lőni mivel van baja. Az EP1 és EP2 indítható külön is próbáld ki azokat is. -
Forcee #7197 meg még engine errort is ir:
failed to lock vertex buffer in CMeshDX8::LockVertexBuffer -
Hoz_Hun #7196 Én is Xp-n nyomom. DirectX 9-el. Nálam nem reklamált semmiért. Annyi volt hogy telepítés előtt beszólt hogy nincs 3giga ram-om (ja mert csak 2 van) akarom-e folytatni? Akartam. Simán indult, máson nem problémázott. -
Forcee #7195 amikor töltöm be az elsö pályát ezt irja ki :
Runtime Error!
Program E:Progr...
this application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. .........( a többi nem érdekes, azt értem :)) -
Forcee #7194 directx 8 at akar azért nem enged játékot kezdeni? ez elégé érdekes mert xp-re nem is nagyon van dx8 -
#7193 -
Forcee #7192 akkor jo mert otta kommentekbe ojasmit irnak h a readme be van h lehet jelez h virusos a virusirto deh nem igaz. de akkor jo mert nekem is nodom van :D és az az egyik legjobb. -
Hoz_Hun #7191 Én nem olvastam róla és nem is jelzett nálam (NOD32-t használok). Minden ilyesmit átnézek. De nagyon sokan használják mostanra ez tudti kiderült volna. -
Forcee #7190 nem virusosak ezek a fájlok?
mert valamit irnak a honlapon h virust jelez. -
#7189 Episode pack 4 rugó(EP1+EP2+multi).Én megvettem.Szerintem megéri...És nincs kínlódás
-
#7188 valaki? -
#7187 ha letöltök egy mapot hogyan tudom kipróbálni?ide berakom:
C:\Program Files\Steam\steamapps\SourceMods
és utána? -
Forcee #7186 hát nekem még mindig 11 el szedi :D és egyenként szedem. de majd probálkozok -
Hoz_Hun #7185 Tegnap déután négy-öt körül kezdtem szedni, este már játszottam. Simán explorerrel egymás után.
Egyesével probáld, mert nálam reklamált, ha egyszerre akartam kettőt. Bár lehet ez nem számít. -
Hoz_Hun #7184 Tegnap szedtem le. 350 alá nem is ment, de inkább 400 jött folyamatosan. Ezért vagyok kicsit meglepődve. -
Forcee #7183 ojan hamar? :D mikor szeted? nekem van amikor 15 KB/s van amikor 50KB/s de 50 nél nem volt magasabb a legkissebhez ir 7 orát flashgetel :D explorer-el meg méglassab -
Hoz_Hun #7182 Igen elfut és nem is akadt. Ugyan az elején beszól, hogy 3g Ram illene, de csak folytasd. Viszont alapvetően 64 bitesre írták így 32 kifagyhat. Már írják a patchet rá külön 32-nek, hogy rendessen kezelje a 2g-t.
Úgy néztem vátozó 32-n hogy fut valakinek. Van akinek semmi gond van akinél kifagy itt-ott. De lehet játszani a grafikai beállításokkal.
Nálam 32-n 2g rammal szépen ment, de még nem toltam olyan sokat, úgyhogy még fagyhat. -
Hoz_Hun #7181 Uh nekem 1 óra/rész a teljes kb 4 óra volt, mert az utcsó (5-ik) csak pár száz mega. -
Hoz_Hun #7180 Na itt egy kis youtube video erről a betett mell löbögtetős Jigglebones fizikáról.
Fakefactory Cinematic Mod 8, Jigglebones -
Forcee #7179 elégé megdobja a gépkövetelményt akkor fogok röhögni ha akadni fog :D (persze ha lejön egyszer xD) 2 giga rammal és ati 2600 hd proval vajon fut? :D -
Forcee #7178 köszi. neked mennyivel jött és mennyi idö alat szeted le mert nekem nemjön 50 kiloval :D